Onu hala seviyorum ama o benden nefret ediyor, ne yapmalıyım?

27.02.2oo9!

Bundan 28 gün önce 2 yıl 8 ay 29 gündür aşık olduğum kız benden ayrıldı, hem de hiç beklemediğim bi biçimde.

Biz çıkmaya başladığımızda o daha 16 yaşındaydı ve lisedeydik, ilk 4 ayımız o kadar harika geçmişti ki mutluluktan uçuyo gibiydik. Zaten onun ilk öpüştüğü ilk elini tuttuğu kişiydim ben, bu da bende güvenimi kazanmasında onun eşsiz kılınmasında yeterli oldu.

Sonra kavgalar başladı onu kıskanmaya başladım, yanındaki tüm erkekleri bi güzel benzettim, benim yüzümden arkadaşlarından oldu, gerçi doğru adımlar atmıştım çünkü çok kötü insanlardı ve bu yaptıklarımdan ikimiz de pişman olmamıştık.

Fakat kıskançlığım ve onun neyi istediğini bilmemesi ( neden karışıyosunla - neden karışmıyosun arasında gidip gelmeye başlamıştı ) bizi bu birlikteliğin 2 yılında tam 16 kez ayırdı ve tekrar aynı gün ya da 3 gün içinde barıştığımız kavgalardı.

Bu ilişki ve ayrılıklar bende; sinir hastalığı, solunum darlığı, alkoliklik olarak yankı buldu. Kısacası artık edilen her kavgada aşırı sinirlenip sülalesine kadar küfredip, sinirim yatıştıktan sonra da ağlayarak onu aradığımı bilirim.

Onunla tanışana kadar kimse için ağlamamıştım ama şimdi nefesim kesilene kadar ağlıyodum..

Ve bi gün geldi çattı üniversiteyi kazandım, o benden 2 yaş küçük olduğu için hala lisedeydi, başka bi şehre gittiğimden tartışmalarımız daha da arttı, onun da kıskançlığı arttı ben de bunaldım, o zamanlar nasıl yapmışım bunu bilmiyorum ama ayrılmak istedim çünkü bana öyle şeyler söylüyordu ki beni neden aramadın hangi kızlaydın falan diyerek saydırıyordu ben de dayanamadım ve ondan ayrıldım, o da bu duruma alışmış olmalı ki bu bi süre böyle devam etti ve ben ondan ayrıldıktan sonra onu unutmak için başka bi kızla birlikte oldum, 3 ay boyunca her an yanımda olan yeni kız bile onu unutturmayı başaramadı ve bi gün ona başka biriyle onu unutmak için beraber olduğumu fakat unutamayacağımı anladığımı söyledim, tekrar barıştık. Gayet normal karşıladı başlarda her şeyi, her kavga edişimizde sen git o kızla oynaş vs. sataşmalarına girdiğinde ana avrat (!) birbirimize girsek dahi - ben abartırdım - o 3 aylık ayrılığa rağmen 1 yıl daha çıkmayı başarmıştık.

Sonra o da okuduğum ile çok yakın olan bi tercih yaptı sırf benimle olabilmek adına saçmasapan bi tercihti. Bir süre sonra haftasonları benim yanıma gelmeye başlamıştı ve iş neredeyse cinsel ilişkiye girmeden hamile kalmasıyla sonuçlanacak kadar ileri gidecekti. (!)

Bu olayların ardından belli bi süre pek konuşmadık ilgisizleşmeye başladığımı düşündü halbuki benim param yoktu ve doğum günü yaklaşıyodu istediği hediyeyi alamayacaktım ve üzülüyodum doğum gününü hatırlattıkça.

Aramadım 1 hafta boyunca, o da bu arada arkadaşlarıyla beni unutma planları yapıyormuş meğer. Bi gün aradı ve "Sıkıldım ben" dedi. Onca dil dökmeme rağmen de kararından caymadı, anlayamadım..

Onu aradığımda küfürler etti sürekli, benden nefret ediyomuş, yeni bi hayat kurucakmış kendine, benden de bunu istedi, ölmeyi denedim, olmadı.

Bana geri döner mi? ne yapmalıyım?
Onu hala seviyorum ama o benden nefret ediyor, ne yapmalıyım?