Başlığı gördükten sonra garip tepkiler verebilirsiniz bu normal.. yani nasıl anlatılır bilmiyorum. Beni anlayanlar vardır. Öyle bir his ki onu seviyorum ama ondan vazgeçmem de gerekiyor çünkü olmuyor. Ondan vazgeçmek zorunda kaldığım için ona çok kızgınım ama elimden bir şey de gelmiyor.. çıkmazdayım.
Benimle aynı durumda olan yok mu?
Benimle aynı durumda olan yok mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bi ara yaşadığım bir durum anlıyorum şahsen cözümü herşeyi silip unutmakta buldum tüm bağlantılarımı kesip o yokmuş gibi davranıp unuttum
Unuttun mu yoksa ondan kaçtın mı?
Şöyle söyliyim bana ulaşabileceği herşeyi ortadan kaldırdım hepsini bana ulaşmaya her calıştığında daha fazla engel koydum ve kısa sürede de onu unuttum
Yani unutmak icin kacmayı sectim ve işe yaradı şu an daha iyiyim ve daha deneyimli
Ben denedim. Ondan kaçtım hemde çok fazla aramıza seneler girdi ama ben hala aynıyım ya... onu göründe her seferinde kalbim gümbür gümbür. Böyle bir şey olamaz. Sökücem kalbimi ya. Yeter artık..
İşte seninle benim aramdaki fark bu o bana fiziksel olarak yaklaşamıyordu benden son derece uzaktaydı bi uzak mesafe ilişkisiydi o yüzden seninkine oranla daha kolay ama seninkinde asıl sorun sensin platonik olarak hayla seviyorsun bu yüzden unutmaya calışssan bile ikide bir onu düşünyorsun ve duygularını güclü tutuyorsun bunun icin yapman gereken daha cok tamamen silmen duygularını onun iyi olduğu yerlere odaklanmak yerine sana yaptığı kötülükleri ve ya neden nefret ettiğini hep hatırla ozaman daha rahat unutursun
Haklısın. Deneyeceğim
İyi şanslar bu duygular zordur ama onları unutabildiğinde daha mutlu bir hayat seni bekler
2 senedir unutmayı bekliyorum. Biraz daha bekleyebilirim sanırım.. uzun zamandır mutlu olmayı çok istiyorum çünkü
Ben unuttuğum günü bile az cok hatırlıyorum o kadar mutluydumki o hisler tamamen yok olmuştu bunun farkına varmam bile 1 hafta sürdü ondan sonra gelen iyi bir görüşle herşeyi yoluna koydum 2 sene uzun hemde cok uzun az daha dayan mutlu olmayı hak ediyorsun :D sana bir diğer tavsiyem onu unutmak icin yaz onun kötü olduğu herşeyi bir sayfaya yaz ve sonra oku zihnin bile bunu artık onaylayıp platonik aşkın kapanacak sadece kötü olan şeylere odaklan yaz ve oku
Kötü olduğu her şeyle eskiye oranla daha çok yüzleşiyorum ve dediğin gibi cidden her seferinde ondan soğumama yardımcı oluyor.. teşekkürler tavsiyelerin için
Yarım kalmışlık muhtemelen.
Muhtemelen..