Sosyal ilişkilerim "Berbat" bunu nasıl düzelticem saygı değer KS Gençleri ve sayıgı değer Yaşlıları?

Evet sevgili arkdaşlar sosyal anlamda çok kötü durumlardayım ve durumlardaydım... yani bu 18-19 yıl süre gelen bir dert...Çocukken yani ilk okul 2 de felan başladı ve hayla devam eden bir ezilme. o yaşlarda arkdaşlarım hep ezerdi saygı duymazdılar önerilerimi-isteklerimi ve diğer kişisel yönlerimi hep alay konusu eder ezerlerdi... Sonuç:Sonuç içine kapanık ve kendinden bile şüphe eden bir ufaklık veeeee zaman geçip gitti ve ailesi durumunu takip etmeyip -ki pekte umurlarında değildi. Babam 1 karış yukarıda beyin küfürden başka bişey bilmeyen ve tek bildiği şey hiç bişey bilmdiği idi... Annem zaten annemin kişiliği benim gibi pek sesi çıkmayan bir anne sürekli bana sorardı ama bişey yapmazdı... Ailem çok zengin değildi ama allaha şükür vardı... ama ailem çok ölü ve genelde monoton bir aileydi... bunların etkisi assında olmaz ama arkdaşlardan görmeyince insan aileye dönüyor yüzünü... Ha hiç mi kuzen felan yokmuydu ve evet yoktu... hepsi istanbuldaydı neyse bu şekilde gitti ve gelinen nokta çokta ileri bir nokta değil 18 yaşında hiç kız arkdaşı olmayan ve arkdaşı olmayan biriyim...Çok güzel
Sosyal ilişkilerim

Sosyal ilişkilerim "Berbat" bunu nasıl düzelticem saygı değer KS Gençleri ve sayıgı değer Yaşlıları?