Bu hayatta kimi vezir kimi piyon. Kimi ağır ama önemli bir şah, kimi ne yapacağı belli olmayan bir at. Hepsinin bir anlamı var bana göre, size göre de bir anlamı olmalı. Sen hangi taşsın hayatta, neden?
Örnek: Piyon : Kendi halinde biri Şah : Zengin biri vb.
bir sürü güçsüz insan var hayatta, piyonlar. Hemen gözden çıkarılırlar, kimse umursamaz, herkes küçümser onları. Çoğu kırılırlar diğer güçlüler tarafından, direnemezler, bazen kaçamazlar bile. Ama aralarından biri sonuna kadar mücadele eder, doğru anda hamlelerle ilerler, direnir. En sona vardığındaysa artık bir piyon değildir. Oyunun en önemli taşı oluverir. Karşı tarafın şahını da yeri gelir devirir.
piyon kare tahtada önündeki tüm engelleri aşıp sona ulaştığı zaman istenilen bir taşa dönüşebiliyor ama şah yenildiği zaman da oyun bitiyor kararsız kaldım ama ben ölsem bile hayat devam edecek o yüzden piyon önümdeki tüm engelleri aşıp asıl karakterime dönüşmeyi bekleyeceğim aşamazsam ölürüm zaten kcdsmfl
Bütün taşlar olabilir insan ya da istedigini seçer ama şahta piyonda oyun bitince aynı keseye girmiyor mu.. yinede.. bu secimlerden en iyisi piyon bence sıradanlık
En İyi Cevaplar