saygisiz insanlara ekstra saygi gosteririm cunki saygi nedir anlamalarina ihtiyac var. Eger ben onlara karsi saygisiz olursam bir cikmaza girilip bende onlardan olmus olurum. Bu yuzden onlara yanlislarini saygiyla yuzlerine vurmak isterim. Benim farkimda burda basliyor... sabir :)
Ben de onun gibi saygısïz davranarak kendime olan saygımı kaybedeceğim için en iyisi mi bırak gitsin, ama sınırı aşıp insanı delirtirse hakettiği karşılığı vermek gerek, ama saygısızca değil.
İşyerindeysem işime odaklanıyorum karşımdakinin yaptığı şeyi umursamıyorum zaten yüksek ihtimalle bir daha gelmiyor. Özel hayatımdaysa ve kendisiyle beraber aynı ortamda bulunma zorunlulugum yoksa ilişkimi keserim. Ama bulunmam gerekiyorsa kendisine saygıyı da bırakırım adam yerine de koymam
Adalet hak edene hak ettiği gibi davranmaktır herkese eşitik değil bu açıklamayı yaptıktan sonra adil davranırım yani. Saygısızlığını aynısını ona iade ederim.
Umursamiyorsun. Acayip umursamaz bir trolsun dimi. Gercek hayatta da boyleysen stresten uzak bir hayatin var demektir. Sen uzun yasarsin allah omur verirrse😂
En İyi Cevaplar