AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Küçük şeyleri hedef olarak seçerek başla. hedefi büyüt.
Hayata hep pozitif herşeye olumlu yaklaşırsan herşeyin üstesinden gelirsin eminim
Her şey insanda bitiyor emin ol :) kendine güven !!! Emin ol herkes hayatında böyle şeyler yaşıyor ama en önemlisi üstesinden gelebilmek. Psikoloğa git olmazsa ama önce dene pes etmeden dene !!!
O sorun bazen bende de oluyor. Ama her şey sende başlayıp sende bitiyor sonuçta.
❤ Kendini rahat bırak yapamayacağın hiç bile yok bence Sıkma canını
Korkularının üstüne gitmedikçe başaramazsın
Sosyal ortamlara gir yoksa geçmez.
Valla Allah kolaylık versin zor bir durum ama aşmak senin elinde kendini zorlamalısın
Doktordan başka çare yok malesef anlattıkların ciddi şeyler hani yenilir yutulur değil malesef en kısa zaamnda doktor.
Onu bile yapamıyorum. Ona da gittiğim zaman yine aynı olacağını düşünüyorum. :(
Hayır düşünme öyle en kısa zamanda unutma
Kank hic kimse senden farkli degil istedigin kisi olabilirsin kimsede seni sorgulayabilecek konumda degil
Psikolog lara danışarak çözebilirsiniz. Öğrenci iseniz okulunuzda rehberlik servislerine gidebilirsiniz
Korkunun üzerine git ancak öyle üstesinden gelebilirsin gerisi zaten gelir...
Derin bir nefes al ve ortama gir. Dik bir sekilde, kararli oldugunu hissettir. YAPABILIRSIN... :)
bu tür korkuların üzerine gitmektir çözümü başarabileceğin küçük adımlar atarak başalayabilirsin
Dua et, Allah a güven işim hep iyi oldu o yüzden
bir boka yaramıyor o.
Benim önceki hallerimsin. Yeni bir ortama girecektim daha ikinci donemde subat baslarinda icten dua ettim ve gittigim an herkes kucak acti resmen Dua et sonucunu kesinlikle en hayirlisiyla alacaksin en hayirlisinin bu oldugundan belki haberin olmayacak ama en hayirlisi olacak garanti belgesi olarak Kuranı gosteriyorum daha ne istiyon 😊
Yok. Bıraktım ben o işi. İşe yaramıyor. :( :(
https://youtu.be/E_Qpz-pgOM8 yarar yarar sen et görceksin senin derdin Allah tan büyük değil
Benim istediğimi versin. Kendi istediğini değil.
Sonra çok pişman olursun, gerçekten
Sanki hiç yardım etmiyor sadece acı veriyor gibi. :(
Kardeşim lütfen böyle düşünme, sen bir sınavdasın ve şükretmen gerekiyo Allah a isyan etme namaza başlarsan dua edersen Rabbine sığınırsan rahatlarsın herkes gider ama sen Rabbinle kalırsın Ondan başka kimsemiz yok sen yeterki yardım iste Rabbim yardım eder ve senin istediğin şeyin en hayırlısını verir kendimden biliyorum pişman olursun ben oldum. Gerçekten yardım ediyo Allah ben deli gibi istediğim şeyler olmadı diye çok seviniyorum gerçekten. Sen Rabbine bir adım at gerisi çorap söküğü internetten video izle hayalhanem, sözler köşkü, çayhouse ve çınaraltı. Bu kanalları ziyaret et gerçeği gorursun benim özgüven eksikligim dış gorunusumden nefret etmemdi ve Rabbime isyan ediyodum herkes güzel geliyodu bir ben cirkinim gibi geliyodu disari cikmak istemiyoduminsanlar beni gormesin diye burnuma takmistim ki insanlar corkinsin falan da demiyodu ama ben bir iki kisinin demesiyle hayata küstüm nefret ettim her seyden Allah beni niye çirkin yaratmis diye isyan ediyodum ne yazikki.
Sonra anladim ki ben cirkin degilim ve Allah in yarattığı hic bisey cirkin degil. Videolarin cok yardimi oldu kapandim herkes cok guzelsin dedi. Şu an kendimi cok guzel hissetmiyorum ama imtihan dunyasi onemli olan klise belki ama gercekten onemli olan ic guzellik. Ve dis gorunumumuz sadece bize Rabbimizin verdiği kiyafetler. Ben de isyan ediyodum guzellesmek icin dua ediyodum sonra Allah dualarimi kabul etmiyo diye isyan ediyodum dua etmeyi birakmistim bos geliyodu. Ama önemli olan Allah in sana yardim edeceginden emin dua ediceksin. Ve asla duam kabul olmadi deme cunku hadisi serif var:“Allah dualarınızı kabul eder. Ancak kabul edilmesi için acele etmeyin; dua ettim de kabul edilmedi (demeyin).
Burdaki aceleden kasit duam kabul olmadi demek. Duanda ısrarcı ol gece gec vakitte dua et ve kesinlikle namazini kil kardeşim vallahi gercekten iman edersek karsiligini alicaz. https://youtu.be/8hc26y2MK-M
https://youtu.be/4C3Tt58pliA
Ben yapamıyorum. Dayanamıyorum. :(
Neye dayanamiyosun:(( dediklerimi uygularsan mutlu olcaksın
Dediklerinizi uyguladım zamanında. Değişen birşey yok. Kaldıramıyorum bu dertleri.
otokonrolunu saglayıp atılacaksın hayata. ben kendım atlattım bunu
Gizli kelimeler var burda sanki ;)))
1) Memurum..
2) Yalnızım..
Özetlersek, var mı benimle evlenecek :))
Çakaall ;)
bir kerede baskasindan saygi beklemeyin!!! kendinize saygi duyun artik!!!@!!!@@!!!@@!!!
Tek başına üstesinden gelemezsin psikolog ya da bir psikiyatra gitmeniz gerekir
Kişisel gelişim NLP seminerlerine katıl
İletişim kurslarına yazıl
bir seyler yaptikca alisiyosun atilman lazim bir seylere 😊
aynı problemı yaşıyoruz dön bana
Peki dönerim.
Azdan az çoktan çok gider
Bir daha gelemeyeceğimizide hatırla
#EngüzelyerimKalbim
Guzel yorum.
iyi bir hocaya git gerçekten muskalar ve dualar işe yarıyor en azından psikolog gibi yıllarca tedavizi sürmüyor
Benim 10 sene sonraki versiyonmsun abicim. bu konu hakkında yardimlariniza açığım. . ama bu kadar ciddi değil durumum kafa dengi lazm
Önce kendini tanımalısın ve kendine güvenmelisin.
Korkma kimse senden üstün değil.
neden böyle oldun bunun bir nedeni vardır herealde*
Hayatta zorlanmadan gelişen hicbirsey yoktur sonuna kadar git
sosyal fobin var bir psikoloğa görünmelisin
Gitmeye cesaret edemiyorum. :(
bir cesaret gitmen lazım :/
üstesinden gelme, gelmek zorunda değilsin ki
Ama böyle olmuyor işte.
Zamanla alisirsin rahat ol olurum bırak sapık ruhunu içinde tut ;)
Önce kendini tanımalısın
bu psikolojik tedavi gerektirir
Allah başka dert vermesin
Kendini hep güzel gör
Göremiyorum artık. :(
Destek almak yardımcı olabilir ve inanç
Yapamazsin baskan bence istifa et ama ya evde de oturmayi basaramazsan 😕
ben seni düzeltirim
Nasıl?
konuşarak , psikoloğun yaptığı gibi :D
Peki bekliyorum. :)
Üzerine giderek üstesinden gelebilirsin ancak
Kurtulamazsin bnde ayniyim en isii intihar etmek
Cesaret yok işte. :(
tek kelime: Deneyerek
Psikoloğa git burda kimseden bir hayır gelmez
Bende aynı durumdayim😔
aynı sorun bendede var malesef
Biz psikolog değiliz..
psikologa görün
Zor gelirsin boyle gider bu
1 hafta boyunca paso seviş
Paxil kullan
Reçeteli o.
Değil
Psikolojik destek al
Kendine bak.
off korkma bunlardan
Sen korkma dedin diye korkmiyacak mi artik? Çocuk uzun uzun anlatmis sen buldun mu boyle demekle çaresini
@Raonsita xper kazanacak ablası. onun umrunda değil ki ;)
@catlove ne sacmalıyosun?
Bos bos yazma buraya.
İstediğim cevabı veririm.
Seni ilgilendirmez!
Bende oyleyim
Ailen sağolsun.
Olmasa daha iyi. Varlıkları zarar.
yorumları okumal için yorum atıyorum :)
Sen bitmissin reyiz
Gelenezsin
bol şans
spor yap :)