Evet, her zaman yardım etmeli
Hayır, hiçbir zaman yardım etmemeli
Eşi hasta iken etmeli
Eşi çalışıyor ise yardım etmeli
Ayak altında dolaşmasın yeter
Bence :
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence ne tamamen etmeli ne de etmemeli yani paylaşım içerisinde olunmalı, bunu erkek işi kadın işi olarak ayırmıyorum ancak birbirlerine ikisinin de yapabilecekleri şeyleri öğretmeleri, iş birliği yapmaları gerekir. Sadece temizlik ya da ev işi konusunda değil, kişisel konularda da böyle olur :) evlilik ortak paylaşımlar ortak özellikler ortak amaçlar sevgi saygı ve güven kombinasyonu değil midir zaten? :)
Bi' zahmet etmesin. Erkekleri yardım ve mutfak konularına yakıştırmıyorum.
Uzak durun lan mutfağımızdan, ayaklarınızı koltuğa uzatın.
Ev işlerine yardım etmemeli, evinin işini üstlenmeli. Sadece kadına kodlanmamalı ev işi konusu. Bekar olunca temizlik, yemek, bulaşık, ütü olmayacak mı? Yine olacak. O yüzden bu kadının değil erkek kadın bireyin sorumluluğudur. Ha bu sorumluluğu paylaşırlar işleri birbirine kolaylaştırır arta kalan zamanda keyfini sürerler hepsi bu.
Ev işleri arasında öyle naletleri var ki bırak eşini insana görev olarak verilmez... Ütü, tuvalet temizliği, pis bulaşıklar vs. kadın yapıyosa bence seni sevdiği için yapmalı. Görev olarak niye üzerlerine alıyorlar anlamıyorum... Ben yardım ederim abi yazık ya :)
Cevap
17Cevap
O evde kim yaşıyorsa evin işine el atmalı.
Hiç değilse kendi dağınıklığını toparlamalı kirlettiği yeri temizlemeli.
Zaten herkes dikkat etse ev ayda bir temizlense yeter.
Tabiki etmeli işi çok ağır olup eve yorgun gelmiyorsa. Ev işi de yorucu sonuçta tek kişiye yuklenmemeli
Evet her zaman yardım etmeli ama ben kesinlikle etmem.
Ona da yap diye diretmem. Temizlikçi tutsun 😂
Hayat müşterekti hani, "hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde" derler hep hani.
Sözde kalmasa da biraz da faaliyete geçirseniz siz erkekler bu dediklerinizi..
Son derece " D " şıkkını destekliyorum. Diğer türlü arasıra yardım dışında bir şey beklenmemeli bence!
Hayat müşterektir efendimiz okadar esi oldugu haldee bir kere birinden su istememistir bir düsun bakalim
kaba işler erkeğin, kibar işler kadının olacaksa hayat müşterektir sözünün arkasındayız -.-
Yardım etmeyip dana gibi oturmak yok o çoraplar salonda olmayacak.
Etmeli. Çocuklar ev işi yemek yap çok yorumluyoruz.
Evet her zaman etmeli hem bir şeyleri beraber yapmak eğlenceli olur diye düşünüyorum
Eşim hasta olduğunda ona yardım eder, hasta olmasa bile kendi pisliğimi temizlerim ona güzel görünmek için değil böyle yetişdiğim için
#Türkerkeğii
Şıkları okudum C dicektim baktım D'de mantıklı E'yi görünce dedim ki işte bu
F yi de okusaydın
Okudum, etkilemedi o
Tabikide. Ev işi kadının görevi değildir, alıştınız tabi pasif kadıncağızlara
Eşimin bana yardımcı olacak kadar duyarlı, merhametli , yardımsever olmasını ve beni sevmesini isterim.
Kesinlikle etmeli. Etmiyorsa evli değildir arkadaş..
Eğer çalışıyorsa yardım etmeli çalışmıyorsa etmesine gerek yok bence zaten adam işte çalışıyo bide gelip evde mi çalışsın herkesin sorumlulukları farklı
Valla çalışmıyor ise etmem fazla. Ha zaten çalışan ile evlenicem. Yani beraber yapılır ev işleri.
Erkek adama ev işi yakışmaz. Sabah çıkıp akşam gelmek yakışır. mutfağa da kadın yakışır
Etmeli tabikide elinde temizlik beziyle gormeliyim 😂
herzaman etmeli diyenler tabii ki çok olacak çünkü oylayanların %90 ı kadın :D :D
Etmiyorsa problem var demektir
yardim etmeli hayat müsterek neticede
Evde kim yaşıyorsa işin ucundan tutacak
yardımlaşmak güzeldir , bağları kuvvetlendirebilir
yardım ederim ben ütüye karışmam :D
yardım etsen mutfaktan kovulursun kesin :D
Ev işlerinin 20-25%ini yardım etmeli bence
Her zaman yardim etmeli 😂
Gerektiği zaman yardım etmeli
Evt etmeli tabiki
Eşi çalışıyor ise yardım etmeli
her zaman yardım beklerim şahsen ben.
Tabii ki etmeli.
Niye sen tembellik mi yapıcan o çalışırken
Ne alaka? Evlilik hayatı paylaşma sanatıdır. Kadın hizmetçi mi? Hayır değil. Ara sıra belli vazifeleri erkek üstlenirse daha kolay ve güzel ilerler evlilik. Hem peygamberimiz de eşine yardım etmemiş mi? Etmiş.. İki ev işi yapmakla gülleriniz dökülmez afsfs
Şimdiki kızlar a az bir yüz verdin mi tepene çıkarlar çünkü ben bunu yaparım dedin mi sen zaten yapıyorsun ben o zaman tembellik yapıcam der gider bütün iş sana kalır bu da bişey değil daha her zaman senden bunu bekler alıştı artık
Genelleme yapma, herkes bir değil. Üstelik çalışan bir bayansa eğer, yardımı daha fazla hakediyor
Genel olarak kızlarımız tembelliği seviyor işte o kadar 😂
Yav he he addsfaf
Sende tembelsin 😂
Her zaman yardım etmeli :)
Ikiside calisiyosa evet
Edecek. O kadar
Yok ya
tabi yardım etmeli
Siz evde yatın biz iş yapalım oldu
bence ortaklaşa yapılmalı öyle oturmak yok !
yerine göre yapmalı
Etmeli tabikide
Etmeli
her zaman etmeli
Etmemeli :)
E bir zahmet
Etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar