Ona deger verirsiniz ve ona bütün zamanlarınızı ilginizi feda edersiniz
ama o size hiç zaman ayırmaz
bunu fark ettiğinizde ne yaparsınız
zaman harcamaya devammı eder yoksa artık onun gibimi davranırsınız?

Ne insanların bana aşırı ilgi göstermesini beklerim. Ne de başkalarına hak etmedikleri yakınlığı gösteririm.
Hayat denge üzerine kurulmuştur. Bu dengenin bozulduğu yerlerde olumsuzluklar yaşanır. Hayatın her alanında her evresinde böyle olmuştur. Örneğin Suriyede olanlar, spor, siyaset, sosyal ilişkiler, bilim, din kısacası her alanda.
Dengenin olmadığı yerde sistemi kendi haline bırakmak gerekir. Doğa düzenini kurar. Ben çaba gösterip düzene koymakla uğraşmam. Gereksiz uğraşılar içerisine girmem. Ömürlerimiz çok kısa. Hayat ise çok dolu. Gücümü ve vaktimi daha elzem konulara ayırırım.
Günün şarkısı ;
EİC seçiminiz için teşekkür ederim.
Her zaman konuşmadan yanayimdir hocam. Onu yanıma alır konuşurum sebebini sorarım. Ortada bir durum varsa illa ki karşılıklı konuşma ile, anlayış ile zaten çözülür. Daha çok fedakarlık yapılması gerekiyorsa oda yapılır ama onca şeye rağmen hala bir düzelme yoksa medeni bir şekilde yolları ayırmak her iki taraf içinde en doğrusudur.
Onun gibi davranmak en doğrusu. Zaman ayırmayan, bizim yanımızda olmak istemeyen bizimle vakit geçirmekten keyif almayan zaten sevmiyodur düz mantık yani. bu. zaruri nedenler dışında boş vakitlerini bizimle değerlendirmek yerine tip tip insanlarla tip tip mekanlarda takiliyorsa bu arkadaş bizi çok ta sallamiyordur. O kisi oyalayan tip. Aman dursun bir köşede yapacak bişey bulamazsam ararım, gel desem gelir. Kimsenin "nasıl olsa var"ı olmayın.
Once kırılırım... sonra vazgecerim.. onun gibi olmam imkansiz cunku o ona deger verene zaman harcamiyor, yeni ben de yoksayani yoksayiyorum...
Tesekkur ederim..
Cevap
5Cevap
Seviyorsam çabalarım ama hata baştan bitirmek en mantıklısı çünkü zamanını sana ayıramayan birisi yeteri kadar sevmiyordur ve bir gün mutlaka gider o yüzden o gitmeden bitirmek daha iyi enazından giden sen olursun o değil...
Bana zaman ayrmayana zaman ayirmisligim coktur zaten bir sure sonra agir geliorum hayatlarndan cikariolar beni
Ozgurlugumden vazgececek kadar sevmem. Gozyasima yazik etmem. Canim burnumda yasayacagima yoluma tek huzurlu bir sekilde devam
Bunu fark edecek kadar gözüm açıldıysa artık ortada o tutku, aşk kalmamış demektir... Umursamaz olurum... Ve benim umursamazlığım farkedilmeyecek gibi değildir..
İlişkimi keserim ve bu başıma geldi yaptığım tek şey uzaklaşmaktı.
içimde ona karşı biriktirdiklerimi çok büyük bir kavgayla kusarım sonra bir daha yüzüne bakmam. çok yaptım
Bana değer vermediğini anlayınca tabikide soğumaya başlarm artk ne kdr değer verirse versin o şahsın gözümde zerre kadar değeri kalmaz...
Kendi içimde kırılırım, kesinlikle bir daha eskisi gibi davranmam.
Hak edene hak ettiğini vermek gerek bunu hak etmeyen bende vermem
Kesinlikle onun gibi davranirim. Sonra bir bakarim roller degismis 😁
Onun gibi davranırım. Hatta ondan da öte.. O yokmuş gibi..
Kendimi ona harcamam şairin de dediği gibi kardeşim 😎
kaybettıgım zamanlarımı telafi için , geri kalan gunlerımı çift çift yaşarım !!!
Ona artık zaman harcamam.
Kendi hayatımdan çıkartır, onun hayatında yer almam.
bu durumda sogurum ve bana nasıl davranıyosa bende ona öyle davranırım
Varlığımın farkında olmayanın hayatımda işi olmaz.
İçimden ne yapmak geliyorsa onu yaparım.
Hakedene Canım feda
Haketmeyene Elveda..
Ben de ona karşı ilgisiz olurum.
Elimi ayağımi çekerim.
Herkese hakettiği gibi hakettiği kadar
Hayatımda yeri yok öyle bir insanın. Şutlarım.
Ona vakit ayirmaktan vazgecerim
Hiç işim olmaz o gibi insanla.
bende onun gibi davranmaya calısırım
Uzaklaşırım ondan.
Muhatap olmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar