İşten güçten ya da genel olarak size fazla zaman ayıramayan biriyle bir ilişkiye devam edebilir misiniz?

İşten güçten ya da genel olarak size fazla zaman ayıramayan biriyle bir ilişkiye devam edebilir misiniz?

Asıl mesele şu. Eğer kişi çalışıp kendine bile zaman ayıramıyorsa o zaman öncelik İş'tir.
Karşı taraf yani Kız, bunu biliyor ve bunu bahane ediyorsa Erkek için hayırlıdır bu durum. Adam Eşek gibi çalışıyor, kendine bile zaman ayıramıyorsa ve Kadın bunu anlayamıyorsa zaten bu sevgiyi Hâk etmiyordur.
Bu hayatın bir gerçeği de çalışmaktır. Hem Konforum olsun hem param olsun hem de zaman ayırsın istiyorsanız o zaman bu süreçte birbirinizi anlamakta meşgul olacaksınız. Kişin yoğun çalışıyor olması sizin sevmediği anlamına gelmez. Unutma ki onun da bir evi var. Akşam olduğunda eve gitmek ve ruhsal olarak ayakta sağlıklı durmak zorunda.
Sevgili ya da Flört dönemi her ne derseniz deyin. Bu süreçte illa ki her gün görüşmek zorunda değilsiniz. Çağ değişti diye Sevgi değişmedi. Eskiden insanlar evin yolunu bulamazdı. Eğer siz şimdiden anlayış göstermezseniz, sonrada göstermezsiniz.
Bir taraf fedakarlık yapıp Eşek gibi çalışacak diğer taraf Rapunzel gibi bekleyecek. SEVGİ EMEK İSTER...
Ben bu Sevgi de eksiklik, fadakârsızlık görüyorum. Bana saygı göstermeyen bir ilişkiye de, kişiye de hayatımda yer vermem.
Aşırı aşırı bir ilgi beklentim yok. Ama her gün en az 1 kez olsun arayarak konuşmak isterim. Aramaması benim için sorundur. Mesaj atmayı sevgililik sanıyor bazıları.
Ayıra-mayan biriyle devam edebilirdim, önemli işleri olur vs sorun etmezdim. Ama bilerek zaman ayırmayan biriyle olmazdım.
Genelde başta herşeyleri tek işleri sen olursun sonra başka işleri cıkar, sonra tek işleri yüzünden sana zaman ayırmazlar bu iş böyle. Karşındakinin sana sevgisi kadar vakit ayrılır sana.
Cevap
16Cevap
Hayır bana zaman ayırmayan birisi ile devam etmem. yani işleri tabi de olabilir ya da meşgul olabilir ama insan sonuç olarak bir kaç dakika bile olsa zaman ayırır ya da en azından şu gün müsaitim diyebilir ya da haftada bir gün bile zaman ayırabilir bunları yapmayan değer vermiyordur.
Ciddi olarak işinden vakit ayıramamak sorun olsa da yine arıyor. Telafi etmeye çalışıyor ise sorun olmamalı. Zira mutlaka bir yerde vakit ayıracaktır
Etmek çok zor çünkü ben sevgi ilgi veriyorum sevgi ilgi bekliyorum eğer benim için zamanı olmazsa nasıl bir ilişki olacak
seven her zaman vakit ayırır, ayıramayacağı zamanlarıda önceden haber verir. vakti yoksa ilgiside yoktur bu onu gösterir...
Edemem yaa bana ayıracak zamanı yoksa neden sevgilim olsun kesinlikle olmaz ben ona zaman ayırıyosam oda ayırmalı tabiki
Bana zaman ayırmıycaksa anlamı ne niye birlikteyiz birlikte bişey yapamıycaksak
Bana zaman ayırmasın zaten , bende zaman ayıramam işim gücüm var
Zaman içinde zaman kaybolur gider aman aman... 😃 Edemem.
İyi ilişkilerde çiftler birbirlerine zaman ayırmalılardır.
Zamanını başka birine değil de işine harcıyorsa sorun olmaz
Ben yoğun çalıştığım halde değer verip zaman ayırabiliyorsam o da ayırmalı
Hayır devam etmem
Bana zaman ayırmayacaksa hayatımda olmasının bir anlamı yok.
Geçici bir süre içinde problem yok ama hepse yürümez
Kesinlile hayir zaman herkese 24 saat isteyen 1 saatte olsa vakit ayirir güzelim
Edemem
Etmem. Ben ilgi severim
Olsun gerçekten işi var ve yoğunsa sorun etmem
Herşeyin yeri var zaman ayıracak
Hiç vakit harcamam hızlıca uzaklaşırım
Hayır edemem..
ederim ama sevigili olmam
Etmem
Kimse bir başkasına zaman ayırmaya mecbur degil
Edemem
Çok konuşmak da her şeyin içine etmek dir
bende ayirmam