Cok mutsuz hissediyorum cok yalniz hissediyorum cok sevgisiz hissediyorum. Uyuyamiyorum gozumden yaslar akiyor. cok duygusal hissediyorum.
Uyumak icin ne yapabilirim?
Uyumak icin ne yapabilirim?
ilk hatanı söyleyim kendini sevmezsen eģer hiç kimseyi sevemezsin hayattan mutlu olamazsın insanın kendine yapacagı en buyuk kotuluk kendini sevmemesi o yuzden kendini sev ve aynanın karşısına her gün gecip ufakta olsa güzel sözler söyle kendine. kendinden emin ol , basarılı ve donanımlı ol. güçlü dur. insanlar boyle kisilere hayranlık duyar yanında olmak isterler genellikle. bende senin gibiyim etrafınsa hep olumsuzluklar kotu insanlar olucak seni kotu duruma sokmaya dusurmeye calısacaklar arada ayagın kayacak dusuceksin dustugun gibi geri kalkmasını bileceksin. yara bere olucaksın bazen her yerin kabuk baglıyacak zamanla gecicek gectikcr hayatın gerceklerini ögreneceksin. ben cok seyler yasadım ama mutsuz olmamak icin 2 torba aldım elime birisine mutluluklarımı birisine uzuntulerimi koydum. mutsuz olan torbamın altına delik actım her adım attıgımda onlar benle birlikte dokuldu uctu gitti yere dusucegim vakitte mutlu oldugum torbanın icine actım baktım oyle ayakta kala bildim. bir olay da istedigin seyde millet sana yapamazsın diyorsa inanma vazgecme yapamazsın diyorlarsa eger kendi yapamayacaklarına inandıkları icin oyle diyorlar senin yapamayacagına degil imkansız diye birsey yoktur hayatta ucuk kacık seyleri istemiyorsan eger. her yuzune gulene de aldanma kanma. neden uyuyamıyorsan o seyi dusunme kimseyi kendinden fazla degerli tutma aillenden baska. gozlerini kapat birseyi dusunme kendini nerede ne yapınca huzurlu ve rahat hissediyorsan onu dusun ve oraya git rahatla. bunları beceremiyorsan ac bir doga sesi ya da su sesi onu dinleyerek uyu
Okurken harbiden bir garip oldum aglayasim geldi dedigin herseyi yaptim ve yapiyorum. elimden geleni yani...
Ama bazen patliyorum ben de dayanamiyorum guclu duramiyorum agliyorum icimi bosaltiyorum iste.. bastirmaya calistigim seylerin eksikliklerini duyuyorum belki de
canım canım canım anlıyorum seni ama kimse inan degmez uzulmen icin. daha deminde bunlrı bir arkadasla konustum.
fazla arkadasım olsun herkesle iyi gecineyim deme. yalnızlıktan da korkma insan kendisini sevmedigi icin yalnızlıktan korkar cunku yalnızken kendi kendine bas basa kalıyor o yuzden kendini çok sev. ve 1 dostun olsun ama ömürlük olsun. bu dediklerimi uygulamak cok zor gelicek agır gelicek bazen unutacaksın tekrar yere dusuceksin ama bunu benim gibi yapma kanma artık kimseciklere beynine kazı bunları ve inanıyorum ki sen yaparsın alıskanlık zaten hersey. sen kendi kendini mutlu et milletten mutluluk bekleme ömür geciyor cunku hayata bir kere geliyoruz. kalbin sevgiye ihtiyac oldugunda kucucuk cocukmus gibi git babanın dizlerine koy basını baba saclarımı oksar msn de babanla kucukken ne oynamayı seviyorsan onla birlikte oyna. kendine kucuk suprizler yap. güzel bir hobi bul onla ilgilen kendi dunyanı olustur gizlice ve kimseleri sokma kirletmesine izin verme. aillenle kimse için kötü olma bir tek onlar seni severler herseyden cok
bu sorunlar icin uyuyamıyorsun biliyorum o yuzden uyku ilacı filan demiyorum onlar bos ve bagımlılık yapıyor o yuzden direk sorunlarını kokten kurut
Ailenin yanindaysan neden kendini yalnız hissediyorsun
Ruhen cokus icerisindeyim. Zaten boyle gucsuz hissettigim nadir anlardan biri... Ama basa cikamiyorum
Kısmi olarak aldatılmış birisi olarak günün ilk attack larını yapmam gereken saatte uyumanın saçma olduğunu düşündüğüm için uyumuyorum. İstersen empati kur canımın içi belki uyumamak için bir nedeninin olduğunu düşünür ve mutluluğa yelken açarsın ^_^
sadece yatağa yat ve aklından geçenleri bir kenara bırak ve gözlerini kapat tekrar aklına gelirse haayal jur yat
Ben hayal kuramiyorum hayal gucu yok bende
sakin ol derin nefes al ve sürekli kötü şeyler düşün bak o zaman beynin nasıl olumlu düşünmeye itecek bu zıtlıklrda uykunu getirecek
Cevap
12Cevap
Ağlayabiliyorsan ağla , ne yaparsan yap uyuyamazssin , ya psikologa gidip hap alacaksin oda durmadan uyku yapiyor , ya da her gece agliya agliya uykunun gelmesini bekleyeceksin..
valal bende senin gibiyim ben birde tek yaşıyorum aynı sorun 10 senedir var sen gene ananın soyduğu elmayı yiyorsundur ben hala tek başıma soyuyorum elmamı :(
:((
Uzun süreli ruh sağlıginin sürekli degışme hali, sürekli duygusallik? Depresyona sürekler insani dikkat et
masturbasyon/spor/oyun-oynamak/yuksek melatonin yapan yiyecekler sut/oatmeal/mus
Her gecenin bir sabahı var unutma
Kesinlikle cok haklisin
Her şey düzelicek yani emin ol buna ☺
Bende senin gibiyim ve yorumlari merakla takip edicem
Uyku hapı al iç. Atarax iyidir.
sessiz şarkı söyle
Iyi fikir
nefesini 5 dakka tut tmmdır
Neden boyle hissediyosin arkadasim derdin ne?
İyice ağla rahatlarsın
youtube. com/watch? v=1E37fhAEWp8
Numaran8 ver bnle konuşunca uyursun :D
Aynisiyim gecelere kadar uyuyamiyorum bazen.
mast yap
Ya ben ne diyorum sen ne diyosun ya ayip ya allahindan bul lanet olsun sana
bişeyin kalmaz mutlu olur uyursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar