Rezil olmaktan çok ama çok korkuyorum?

Okulda hoca tahtaya kaldırır ve soruyu yapamam diye çok korkuyorum rezil olmaktan ya da edebiyatçımız bana metin okutursa herkes güzel okur ben kötü okursam diye çok korkuyorum bu arada sosyal fobiliyim liseliyim, ya da 1 dönemdir ingilizce hocam adımı bilmiyor diye hiç parmak kaldırmadım adımı komik söylerim yanlış söylerim vs diye insanlarla göz teması kurarken acaba çok mu komik bakıyorum çok mu dik bakıyorum çok mu gözümü kaçırıyorum yüz ifadem nasıl acaba vs diye düşünmekten o kişiyi dinleyemiyorum çok komik cevaplar veriyorum lütfen bana rezil olmanın bu kadar önemli bişey olmadığını anlatın ya da insanların ne düşündüğünü benim için çok önemi var ama olsun istemiyorum nolur bana tavsiyeler verin gece uyuyamıyorum okul açılınca napıcam diye düşünmekten özellikle rezil olmaktan hata yapmaktan aşırı korkuyorum sanki herkes beni pür dikkat izleyip gülücekmiş bana ezik gözüyle bakıp hep dalga geçecekmiş gibi geliyor hocalarım ayy bu canım diyecekmiş gibime geliyor not:471 puanlık lisedeyim ama böyle düşünüyorum gerçekten arkadaşlar lütfen bana tavsiyeler verirmisiniz sizin yardımınıza çok ihtiyacım var
Rezil olmaktan çok ama çok korkuyorum?