Ben soyum eski türkmen 1400 sene öncesinin fermanı (seçere) si var elimizde. biz kendimizi hep kürt diye biliyoz çünkü tüm ailem kürtçe konuşuyor. Bana baksan kürt demezsin beyaz tenliyim. Ama asıl türkmenim zaten
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
peki beni kürtlüğe sürüklüyen şey nedir? esmer olmammı?
Benim de öyle olduğumu düşünen olmuştu bir de ben beyaz tenliyim yani seni bilen biliyo zaten ayrıca Türkiyede her millet olduğu için birbirimize benzetilmemiz normal bir durum
Anladım :/ saç şeklini değiştir istersen bir de yazın güneş kremi kullan 1 2 ton açılır ten rengin bakışların da daha yumuşak olsun sert bakma bence farkettiricektir bunlar
sen resmen bana diyosunki anan türk baban kürt. anama laf ediyosun şimdide suçlu benmi oluyom. benim kürterle bir alıp veremediğim yok gardaş ocakta büssürü kürt var. ama böyle demen hoşuma gitmedi.
dalaşmak diyosun işte milletin köpekliğinden dalaşmayı öğreniyorum anlıyomusun. amacım seni veya bir başkasını kırmak değil önce düşünerek yazarım. ama sen düşünmeden yazmışsın belli. bidaha okusuna onu bak bakalım kaç kişi yanlış anlar o sözü?
ulan çükümün oğlu tipini göstersene iddalıysan _? bu lafları söleyip ezberleyip milletimi güldürücen. gülenler var ama hiç doğal değil biliyonmu yapmacık güldürüon milleti.
:) valla ben dadaşım. şükürler olsunki küpelik yer ayırtmamışım kendime saçım kısa kaşım kara. ortalık şeyi olma şimdi benimle tartışıpta . zaten hazırsın iyice nazır bir şekile gelme
En İyi Cevaplar