AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
İnsanlar pille çalışıyor sanardım anneme kendim için zorla pil aldırmıştım.. :D :D
AHAHHSAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHASHSH
:D komikmiş bu kardeşim ya :D nerden gelir bunlar aklınıza.
Küçüklük işte.. :D :D
bir erkeğin senin eline dokununca ben hamile kalındığını sanırdım :) çok komik değilmi
hepimiz düşünmüşüz nerdeyse bu hamile kalma olayını. :D ben televizyondan öpüşünce hamile kalınacağını sanırdım
Aynısını ben de sanıyordum😂 tek değilmişim
@Nurrinci ohh beee bende tek değilim demekki :D ben bide ay'ı canavar zannediyodum camdan dışarıya baktığımda ay varsa hemen yorganın altına giriyodum. bide dolabın içinde başka bir dünya olduğunu sanıp hergün dolabın içine bakıyodum.
@İmanPOVVER dolap şeyi bende de vardı 😂😂
Ölülerin tuvaletlerini nereye yaptığını merak ederdim
tövbe tövbe :D
:/ :/ :/
Kına yakmayı bildiğin kınayla eli canlı canlı yakmak zannederdim 😢
bende kına yakınca elin kopuyor sabaha renklisi geliyor zannederdim. :D
Kadınlar göbekten doğuruyor yani göbek deliğinden doguyor zannederim. sonra başka bir yerden doğduğunu öğrenince 1 hafta onu düşünmüştüm :))
Tatlı vitamin ilaçlarını şeker sanıp emerdim sonra zehir gibi olurdu tadı geçince 😂😂
Tehlikeli işler peşindeymişin sen :D ben hep korkardım haplardan
yazmanla hatırladım :D
keciboynuzu nu gercek keciboynuzu sanar yiyemezdim :)
ahaha :D bende kuşburnunu kuşun burnu zannerdim :D
zeytini neden yemedigimi tahmin ediyorsundur ;)
evet koyun boku sandığın için :D ya da kara fatma sndığın için
ilk secenek dogru :)
Karıncayı toprağa gömdüğüm zaman ölücek zannetmiştim ve pişman olup çok ağlamştım
Ölecek zannetmiştim öldü diyorsun. Bildiğin birşeyi yapmışın zaten :D
Yok ölmediki ama 😀
Ucan balonların içinde normal hava var sanırdım. Şisirdiğimde niye uçmuyo diye şasirirdim😂
yeminle onu bende düşünürdüm. Hatta tükürüğüm dolduğu için uçmuyor zannedip bisiklet pompasıyla doldurduydum. yine uçmadıydı :D
😂bak bunu hiç düşünmemiştim.
İşte bir bakıyosun zeki çocukmuşum bir bakıyorsun canım :D
canım yazdım canım yazdı ya :D
LLaan :D " g e r i zeka lı yazıyorum canım diye düzeltiyor :D
Ks bile seni tanıyo 😂 canım (ks:kendine deme canım)
Yuh canım yazıyirum canım yazıyo ben şok😃
canım ileri zekalı orta zekalı buldum şimdik 3ü birden olunca belki düzeltmez
Bunun yolu yok gerioizekalî yanlış anlama bulucam düzeltilmemişini😃
Böyle düzeltmiyo: gerioizekalî 😃 buldum yaşasın💪
Sen de bulmussun yeni farkettim "g e ri zeka lı"😃🙈
Valla bravo :D çok faydalı buluşlarımız var lan bizim :D
Valla ya baya uğraştım😂Küçükken bilmeďigimiz şeylerden biri😃
Bebek icin oturup Allaha dua ediyorlar saniyordum 🙈
Ne saf duygularımız varmış bizim. ama ben nedense bebek nasıl olur onu hiç merak etmedim. ettiysemde hatırlamıyorum
Anne ben nasil oldum diye sormadin mi 😊
hatırlamıyorum. filmlerde kızla erkek öpüşüyor du ardına çocuk oluyordu. ben öyle zannederdim.
Ben de dua edince oluyor sanıyordum :D
bende öyle sanıyordum yaa :D
Şarkıları yanlış anliyordum.
Aman aman amaaan daldan düştüm yaar yaar yaar yaar
o hala var bende :D
Yükseklerden uçsan daaa, bana hava atsan da
Bol bol kapris yapsan daaa bitti buraya kadar
Mustafa sandalın. Aya benzer yüreğin e doğal olarakta ibneyim zannederdim :D bu nasıl şarkı diye çok düşündüm
şizofren lerin şair le aynı anlam olduğunu düşünüyodum :) tamamen ordaki şi harfilerinden kaynaklı olsa gerek nası öğrendiğim daha bir trajediydi okulda derste çok ünlü bir şaire vayy ne şizofren adam dediğim gün herkes ters ters baktığında anladim sairlere şizofren denmez :D
Yuruyen merdivenlerden zamanda atlamazsam beni icine alip düzleştirir diye biliyordum :(
ahaha :D
Dugunlerde gelinle damat dans edince cocuk oluyor sanirdim. Eminonu'nu "evin onu" anlar, "babam neden oraya arabayla gidiyor ki" derdim. Sisli'yi "cisli" anlar, "İstanbul'a neden cisli diyorlar" diye uzulurdum. Zeytinburnu'nda ise burnu olan zeytinlerin dolastigini sanar korkardim. Ogretmenler benim icin hayali varliklardi, hepsini casper gibi hayal ederdim.
Öpüşünce hamile kalinir sanırdım bende liseye kadar..😂😂
Ben anasınıfında masanın altında bir kızla öpüşmüştüm. Baba olucam diye geziniyordum :D hay Allahım ya :D
Haha anasinif nedir yaa 😂😂 ama komikmis
ya çocuktum öyle öpmede değil :D
Elektriği sivri uç gibi basit bir yapıyla çekileceğini bilmediğim için, yıldırım enerjisini bir tür kovayla güvenli bir şekilde toprağa aktarabileceğimi keşfettiğim için kendimi dahi sanıyordum... evet bunu da yapmışlar önceden...
Sanırım ilkokul 4. sınıftaydım. Bir erkek arkadaşım sıradan geçmeye çalışırken poposuna elim değmişti. Aylarca hamile olduğumu sanmıştım :D
Birde hani portakal ve mandalinada hepsinden biraz daha küçük dilimler olur ya onu diğerlerinin çocuğu zannederdim ayırırdım kimseye yedirtmezdim.
Cennetin bulutların olduğu yerlerde olması. Hindilerin adının p*pi olduğunu sanmam. Bide bir müddet chucky nin gerçek olduğunu sanmam var. :D
chucky değilde bebekleri gerçek zannederdim. gece onlar uyanım bizi kesecekler diye hep dışarı atardım. şimdi bile oyuncak bebek görsem korkarım
Kabul edelim hepimiz tuhafmışız :D
Bizede sey derlerdi okulda faln erkekler menisini musluk basina suruyor derlerdi bende gep korkardim sen gibi ya hamile olursa diye 😃😃😃😃
haha :D seninki yine bizimkinden mantıklı :D bir meni var en azında bizde öpüşmek ne alakası varsa. ne malmışım ya çocukken :D
Yokbe babamdan sonra tuvalte gitmek istemezdim 😃😃😃bu dusunceyle
Cidden Doğru söylüyorum Ay'ı Allah Sanırdım Tövbe Tövbe Ay dediğim şey gökyüzünde olan :)
Aynen bro çok ilginç şeyler zannediyormuşuz
Küçüklük işte be bro :D
Çikolata paketinin üstünde yazan Arapça yazıları KURAN sanıyordum 3 kere öpüp başıma koyuyodum 😂😂😂 çikolata demişken toblerone olsa da yesek 😛😁😇 @OgzhnOztkn
Bende diyorum bu kız niye tobleroneye aşık :D
@OgzhnOztkn sesli güldüm valla 😂😂😂
zeki bir çocuktum ama konsolosluğun dibinde oturuyoduk oraya hep topumu fırlatır o kocaman duvarın arkasında biri benim toplarımı geri atmak için hep bekliyo sanardim öğrendiğimde ağlamıştım
ben çok zeki değildim ya çocukken. neler neler düşünmüşüm şimdi aklıma geldikçe gülüyorum
and içme şeysinden farkediliyo :D
bir ben öyle dğilmişim ablam. kızın biride öyle sanıyormuş. aslında bunun sebebi küçükken bir kitap vardı and içmek diye o kitapta çocuklar eli kanadığında kanını içip kardeş oluyorlardı ordan öyle sanmışım :D
19 yaşındayım ya kanı içmiyorlardır ya kan kardeş muhabbeti ordan gelmiyodur yani gelmemeli üzülürüm travmatik bir hal alır
sen yinede bir araştır
Gerçekten inanırsam sihir yapabilcemi sanıyodum böyle odaklanarak duvara hokus pokus yapıyodum
Şirinleri görebilcemi sanıyodum
Atam izindeyiz'i tatildeyiz anlıyodum..
bende şarkı sözlerini karıştırırdım :D serdar ortaçın hiç işim olmaz parçasını. hiç çişim olmaz sanırdım :D
sıhhatler olsunu saatler olsun zannederdim. edip akbayramı edi pakbayram zannederdim. hatta yabancı adam nasıl bu kadar güzel türkçe konuşuyo diye düşünmüştüm
hahah:D bende sadri alışık ı sadral ışık zannederdim :D
iyiymiş :)
Aaaaa resmen ikizimi buldum bende camiyi allah sanardım
Gel bir selfie atak :D
Hahahha tabi olur 😂
Kank asgari ücreti askerler alıyor sanıyordum öğrendiğimde ben 😱😱😱😱zjzjjsjsjshsjsj
Ahaha :D bende askeri ücret sanırdım. Başkaları niye alıyor derdim o askerlerin parası değilmi derdim :D haberde öğrendim sonra
Ahahhahahaha çok mantıklı gelmişti sjsjjs
Aha bende öpüşerek hamile kalinir sanirdim. çocuk akli iste
aynen çocuk aklı :D
Adet olunca kesintisiz 1 ay suruyo sanirdim, bir de olenler tabutla gomulur sanirdim 😄
bende öyle sanıyordum gerçekten. :D ölenler tabutla gömülür neden tabuttan çıkartıyorlarki demiştim bir ara :D
Eşek hoşaftan ne anlar diye biliyordum. Büyüyünce hoş laf olduğunu anladım.
ben daha geçen öğrendim utanıyorum kendimden :D
Kışın eğer herkes penceresini açarsa yaz geri gelir sanıyordum :)
yorumlar müthiş gerçekten. :D. çok güldüm bugün neler neler var :D
Ataturkun soyadini diyorki saniyordum. Haberlerde falan hep ataturk diyorki diyolar die
haha :D bir yerde daha duymuştum bunu tek değilsin :D
Hadi yaa 😆😆iyi bari
Uyumadan önce dua ettikten sonra gözlerimi tekrar açarsam dua kabul olmaz sanırdım. :D
😂😂😂 kesinlikle böyle büyütücem çocuğumu.
@vshsbs Mantıklı. :D
İnsan bunalıma girer uyuyamaz :D
bulunduğum yere yağmur yağdığında her yere yağıyor sanırdım.
yine seninki mantıklı birşeymiş
Ahah şu minare olayı bende de vardı güldüm sağol :D
birde şarkıların sözlerini yanlış anlama vardı. :D
Bnce öpüşünce hatta bir erkeğe dokununca hamile kalırım diye ağlamıştım yolda nasıl yüricem ben annnneeee falan :/
nasıl yürüyecem diye düşünmüş ya :D bende anasınıfında masanın altında kızın birini yanaktan öpmüştüm. Kaç gün baba olucam diye gezdim ya :D
:D hahah demekki sadece kızlara uydurulmuyomuş bu yalanlar
11 yasima kadar bebeklerin anne karnindan cıktıgını zannederdim büyük kuzenim yüzüme şak diye söyleyince kal gelmisti jdjsj
hahah :D insan alıştıra alıştıra söyler :D
Aynen ya o an sanki dogumuma 1 ay kalmıs gibi üzülmüstüm jdnjsb
Ben aynı adlı romanı "Aynı" diye muhteşem bir eser var ve herkes onu yazmaya katkıda bulunmuş sanırdım.
Japon yapıştırıcısının Japonlara ait olduğunu sanıyordum. Meğersem Amerikalılara aitmiş.
Allah'ı büyük sakallı dedeler varya onlara benzetiyordum. Haşa. O günden sonra çok tövbe ettim.
Mesela filmlerde felan adamlae hap içiyorya gerçek hap içiyor sanardım. Büyüyünce babamla evleneceğimi umut ediyordum. Hahahah. :D :D
Bizim köyde evin karşısında bir tepe vardı o tebenin gökyüzüyle birleşen yerinden merdivenle gökyüzüne çıkabilcemi düşünürdüm. Ama öyle değilmiş anladım ki büyümüşüm ben
bende Allahı ak sakallı dede olarak hayal ederdim.
:(
çocukluk işte
Bulutların üstünde durabilcemi sanardım bide bulutlar havada nası durduğunu hep merak ederdim
ben bulutların içi hava dolu pamuk olduğunu sanırdım :D o yüzden havada duruyor derdim
ahahaha güzelmiş
kedilerin içinde şeytan var sanıyordum gece gözleri parladığı için hayvanları çok severim ve bir çok kedim vardı ama gece onlara bakamıyordum gece karşıma çıkınca yere oturup gözlerimi kapatıyordum lütfen git falan diyordum :)
Birisiyle yan yana oturduğunda ilişkiye girmiş oluyorsun sanıyordum
hahah :D. birde kahve içenin çocuğu olmaz derlerdi. bu nedenden dolayı küçükken hiç kahve içemezdim :D
Hahahah yazık olmuş :D
Babam yattigin yere yemek dokersen korkuturlar derdi bende hep korkar toplardim 😁
o doğru birşy ya :D ben hala korkarım dökmem :D
Ben yattim yanlışlıkla bisey olmuyo ya ama bende korkuyorum 😁😁
beni herseferrinde korkuttular gerçek o ya
Ezanı Allah okur sanardım dua edince hamile kalınıyor sanırdım bunlar geldi aklıma 😄
iiyimiş :D
Bu hayat serbest diye zannederdim meger ki imtihandaymisiz
hacı girme ordan :D
Tüp bebekleri belden aşağısı yuvarlak
1. bp. blogspot. com/.../haciyatmaz. jpg
böyle bişey sanıyordum
Ilk okulda ikene bus beklerdk gec gelirdi nezmn cüzdanimi cikrsm burdaydi zann ederdm ki cüzdani cikarirsam gelecek öglede oluodu cogu zamn hhahah :D
o zamandan para fikirleri düşünüyormuşun :D
kız kıza evlenilebilir diye biliyordum hatta bir arkadaşıma söz vermiştim ( kız ) evliliği çok farklı düşünürdüm :/
kız kıza evlenilebiliyor zaten o normal birşey :D
alay etme ya 😅
Eskiden Atatürk'ün portlerinde atıyla beraber resmi vardı, simdi sadece kendisi var
Bende Atatürk'ün Atını kaçırdılar zannediyordum 😂
Hani mağazalarda bir kıyafetin üstünde yazar ya "sıze" diye beden anlamında olan. Mesela sıze 35 beden ya, ben onu şey diye bilirdim hep. Başkalarına 40-45 ama "size" 35 tl :)
yeterin ya gece gece karnıma ağrı girdi gülmekten :D
Babaannemin 3 oglu var, bende 3 amcam var saniyordum.
Halbu ki biri babam😌
çocuk aklınla bunumu düşündün ya :D
:) :)
öyle sanıyordum gayet masumca :D
evet çok masumca :D
Yemeğini yemezsen polis seni götürür, uslu bir çocuk olursam şirinleri görecektim ay ne çok varya
hep annelerimizin bize söyledikleri. :D bana annem. eğer yemeğini yemezsen gece sen yatarken öcüler seni kaçırır kendi çocukları yapar derdi :D şimdi böyleysek hep bu yalanlar yüzüne yani :D
Ayın içinde ölen insanlar var sanıyodum her akşam bakardım
bende yıldızları küçücük sanırdım. meğerse dünyadan büyükmüş :D
Aynen :D
Annemle babam beraber benim icin dua etmisler sonra ben olmuşum sanıyodum sjsbdjsujsksj
zamanla anladın tabi öyle olmadığını :D
Erkekler tuvaletini yapabilmek icin pipi yi deliyorlar sanıyodum sünnet i o sanıyodum 🙈🙈
sünneti bizde komple kesecekler sanırdık. az kaçmadım sünnetimde :D
Şimşek caktıgında fotografımı cekiyolar sanıp poz veriyodum djdndmdmdee
ozaman bile belliymiş fotojenik olacağn :D
😂😂
hiç birşey değil o kadarda saf deeğildim küçükkende :D
Temel reisi karadenizli sanirdim , çok paramiz olursa para basma makinesi alabiliriz sanirdim
(Hala ôyle saniyom) 😀👍
haha :D bende bol bol ıspanak yerdim bir bok olmazdı :D
Kelle koltukta 3 gün savaşmak deyimini kafası kopuk bir sekilde 3 gün savasam biri sanırdım, kimse de doğru düzgüm açıklamamıştı ;D
bende taş üstünde taş baş üstünde başı. taş üstün kaş. baş üstünde yaş sanırdım. niye böyle diyorlar çok mantıksız derdim :D
Senin nasıl bir çocukluğun varmıs ya haha :D