Gizli Üye(25-29)+1 yılKomik değil ama, kendimi kız çocuğu gibi görürdüm.
Kızlarla oynamaktan erkeklerle oynamaya göre daha çok zevk alırdım ama erkek olduğum için kızlar"Sen erkeksin bizle oynayamazsın, git erkeklerle oyna" derlerdi. Bu yüzden erkeklerle daha çok oynadım. Ayrıca gökyüzündeki bulutu Allah sanıyordum (Çok garip biliyorum) Hiç bir zaman nasıl olduğumu merak etmedim. Anneme babama ben nasıl oldum demedim. 4 yaşıma dek Allah'ın var olduğunu bilmiyordum. (Evet ilgisiz bir anne babam vardı hiç bahsetmemişlerdi)
Anneme insanların nasıl oluştuğunu sordum. Bizden üstün bir varlık mı var dedim ( O yaşta bunu sorduğum için kendimi zeki olarak görüyorum)
O da Allah ı anlattı.
Hiç bir zaman hiç bir çizgi filmin dizinin gerçek olduğuna inanmadım. Üzücü bir şey olduğunda (ölüm gibi) bunlar gerçekte yok diye avuttum kendimi.116 Yorumla- +1 yıl
gerçekten zeki bir çocukmuşun. bunları düşünmen beni şaşırttı
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. Uzun yazımı birilerinin zahmet edip okuduğunu görmek beni mutlu etti. :)
- +1 yıl
okuruz kardeşim her kelimeleriniz değerli bizim için.
- +1 yıl
yarında belediye başkalığına katılcam. sanki onlar gibi konuştum :D
Cevap sahibi+1 yılHerkese + vermişsin ama bana vermemişsin gözümden kaçmadı :).
En İyi Cevaplar
Bir zamanlar ne kadar saf ve temiz olduğumuzu hatırlattığın için teşekkür ederiz sayın soran :D
81 Yorumla- +1 yıl
rica ederim kardeşim. aynen bir hatırlamış olduk iyi oldu :D
Bulutların pamuktan olduğunu sanırdım. iyi bir çocuk olursam şirinleti göreceğini düşünürdüm ablam seni çingrnelerden aldık evlatlıksın dediğinde inanıp ağlamıştım. Gökkuşağının altından geçersem cüceleri göreceğime inanırdım. Yağmur yağınca Allah ağlıyo diye düşünürdüm. Gece yatağımın altında canavarlar yaşadığına inanıp yorgandan ayaklarını çıkarmazdım yaz yaz bitmez zorunlu bir çocukluk geçirmişim ya ha bide ilkokulda iyi akşamlar deyince hoca yesin sizi tavşanlar deyip o gece uyumamıştım 😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Beni abim kandırmıştı. çingeneler getirdi seni. Akşam götürecek derdi :D
Zencilerin çok çikolata yedikleri icin karardigini saniyordum, annem oyke derdi.. Annemin amaci dislerim curumesin diye cikolatayi azaltmam ama ben kara olmaktan korktugum icin 2 sene falan yemedim galiba..
101 Yorumla- +1 yıl
Annende iyi akıl etmiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
+1 yılAnnem sarışın ben esmerim. Kızlar annelerine benzer derlerdi ben de anneme hic benzemem babaya benziyorum ama o zaman babaya benzeme ihtimalini dusunmuyorum tabii. Babam da bana "biz seni deniz kıyısında bulduk baktık seni oraya bırakmışlar biz de aldık işte" derdi. Baya baya inanmıştım bir ara bu duruma aynanin karsisina gecip üzgün suratlara giriyodum kendi kendime :D
45 Yorumla- +1 yıl
bende :-D ahaahha
- +1 yıl
Haha :D deniz kıyısı iyimiş
- +1 yıl
@happysofar banada seni poşalardan aldık derlerdi tabi ben inanmazdım
- +1 yıl
@edaa1aa abim bana hala ben seni çöp tenekesinden buldum ama çok pişmanım diyor :-D
- +1 yıl
@happysofar :) :)
+1 yılŞarkı sözlerini yanlış bilirdim. Yıldız Tilbe'nin Delikanlım şarkısındaki Hafife alma aşk vurur insana kısmını Afife Abla aşk vurur insana diye biliyordum sonrada klipte neden bir kadın yok diye merak ederdim
1814 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D ben hala yanlış anlıyorum. bende sezen aksunun "ben sende tutuklu kaldım" parçasını " ensende tutuklu kaldım " zannederdim :D
- +1 yıl
tarkan'ın dudu şarkısında ana sütü gibi tertemiz kısmını dana sütü diye biliyordum :D
- +1 yıl
serdar ortaçında hiç işim olmaz parçasını hiç çişim olmaz zannederdim :D
- +1 yıl
tek ben böyle yapıyorum sanırdım
:D - +1 yıl
yok yok bir sen değilsin :D.
- +1 yıl
sevindim tek olmadığıma :D
- +1 yıl
:D ahahah
- +1 yıl
Yorumlarınıza koptum :D
Ben de adlı güngorle ferhat gocerin şarkısındaki ay bile çeker gider kısmını kalbine çeker gider diye biliyordum :D - +1 yıl
Aslı güngör :D
- +1 yıl
@Sevimli_Hayalet Diyorumya ben hala yanlış anlıyorum. Hadisenin prenses şarkısında "Çık o karanlıktan siperinden" kısmını çık o karanlıktan seferinden sanıyordum :D
- +1 yıl
Evet şarkı sözlerini hep yanlış anliyorum hala :D
Bunlar hep illuminatinin oyunları :D - +1 yıl
@Sevimli_Hayalet Ah bu illiminuti yok mu :D
- +1 yıl
kahkaha attım ya :D :D
- +1 yıl
@izmirlikumpir @ruhsuzsiyah offff karnım ağrıdı gülmekten 😂😂😂😂😂
+1 yılAllahı gökyüzü saniyordum dua ederken hep gökyüzüne bakıyordum kırk ayaklı bocegi hiç görmemiştim ama onu gerçekte kırk ayağı olan bir insan sanıyordum evet bu saçma 😂 o zamanlar sihirli annem vardı ve ben sihir yapmaya calisiyodum yapamadigim icin annem izlememi yasaklamıştı ve bir gün boyunca uslu çocuk olmayı denedim şirinleri görebilmek için oda olmadı ya ne saçma bir çocukluk geçirmişim bu ne ya sjbshs 😂
32 Yorumla- +1 yıl
Sihir yapamadığım için annem izlememi yasaklamıştı ne ya hdhdhd ben onda sihir yapamayıp ağlamıştım annem o yüzden yasakladı 😂
- +1 yıl
seninkide benden aşşa kalır değilmiş :D
+1 yılTüp bebeğin tüp şeklinde doğacağını
Ayna grubu üyelerinin kör olduğunu
Mandalinanin portakalın yavrusu olduğunu
Yumurta kırınca içinden civciv çıkacağını
Televizyonu kırarsak içindeki insanları görebileceğimizi
İkiz bebeklerin yapışık olduğunu zannederdim 😕31 Yorumla- +1 yıl
az önce mandalinayı biride yazmış çok güldüm ona ya :D
Yeşil elma olgunlaşınca kırmızı olur sanıyordum.
Mandalina olgunlaşınca portakal oluyor sanıyordum.
İnsanların denize tuz attığını, denizin bu yüzden tuzlu olduğunu sanıyordum. Hatta denizi tatlı yapayım diye şeker falan atıyordum tatile gidince.
Harbi maldım ben32 Yorumla- +1 yıl
ne kadar saf ve temiz düşüncelerimiz varmış. bende yeşil elmayı toprağa gömer kızarmasını beklerdim. gerçektende kızarırlardı
- +1 yıl
Garip :D
Bende sormuştum buna benzer bir soru, oku da gül biraz :D :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q4582596-kucukken-yanlis-bildiginiz-buyuyunce-ogrendiginiz-seyler-var-mi
Annemlerin düğün videosunu izlediğimde beni götürmediklerini düşünüp ağlamıştım onlarda beni sen tuvalatteydin o yüzden çıkmamışsın diye kandırmışlardı inanmıştım.
Tövbe tövbe annem Allahı bana ilk anlattığında yaramazlık yapmıyım diye beni kandırdığını sanırdım.
Suyu boşalan havuzda aynı esnada yüzersen suyla birlikte benide alacağını sanırdım.
Jakuzinin ortasındaki boşluğun sonsuz olduğunu düşürsem yok olacağımı sanırdım korkudan giremezdim.
Tv de izlediğimiz dizinin son sahnesinde dizi biterken duran insanların bir daha ki bölüme kadar haraket etmediğini sanırdım :D
Metroda ki sarı çizgi geçersem polislerin beni götüreceğini sanırdım. :D
Denizleri ilaçlaya bileceklerini sanırdım (soğukta denize girmeyeyim diye annem uydurmuştu.)10 Yorumla
+1 yılKüçükken anaokulunda bir çocuğu çok seviyordum çocuk hem uzaktan akraba hemde anaokulunda arkadaşımdı yazlarıda köye gidiyoduk bizim köy evinin bançesinden dağın başında olan bir su deposu bulunuyordu sğvdiğim çocuğun orda olduğunu düşünüp el sallıyodfm sonra öğrendimki o su deposuymuş :))
22 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D hay avanak ya :D
- +1 yıl
ya bide küçükken sünnet olmayı şeyinizin komple kesildiğinini ve o şeylede pilav yapılıp misafirlere dağıtılıyo sanardım abimin sünnetinde böyle birşey ikram etmiştik bende abimin kesilen şeyini kaç parçaya bölmüşler diye üzülmüştüm
bende minareyı Allah sanardım töve tövbe... bir de kedileri kız köperkleri erkek sanardım... sadece kadınlar namaz kılar erkekler kılmaz sanardım (annem ve babamdan dolayı) bırde sigarayı sadece erkekler ıcer kadınlar ıcmez sanardım (yıne annem ve babamdan dolayı ) :D
12 Yorumla- +1 yıl
Kedi köpek olayını bende bir zaman öyle sandım. Şimdi okuduğum bölümde bunu duysalar okuldan kovarlar yemin ediyoru m :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem kücükken ay'dan aydede diye bahsederdi bende ay'ı ak sakallı yaşlı bir dede sanırdım
Kücukken annem burnumu cekip kedilere attım derdi bende ağlardm burnumu alıp gittiler diye kedi gordukce kovalardm burnumu geri verin diye :DD
Cüneyt Arkın'ı Cüney Tarkın diye biliyodum hızlı okuyunca öyle oluyo kjsdf
Temel Reis ıspanak yiyip gücleniyodu bende inanıyodum sürekli ıspanak yerdim güclü olmak için ne salakmısım :DD
Casper duvarın icinden falan geçiyodu ya bende geçebiliyoruz falan sanırdım denemistim de :DDDDD
ohoo daha bir sürü var ya :Dd12 Yorumla- +1 yıl
Ispanak şeysi bende de vardı. Ayrıca ben de Sadri Alışık'ı Sadral Işık zannederdim. :)
Cevap sahibi+1 yılhızlı söyleyince garip oluyo napalm yani :D
+1 yılYollardaki beyaz elektrik kutularını cami zannederdim, üstüne gelince durup dua okurdum...
102 Yorumla- +1 yıl
haha ilk defa duyuyorum. :D
Bende her şimşek çaktığımda Allah ın fotoğraf çektiğini zannederdim sonra annemin arkasında bir gözü daha var sanıp gece gidip bakardım insanların uykusunda ölüp sabah dirildiklerini felan düşünürdüm böyle manyak bir çocukluk :D
41 Yorumla- +1 yıl
annenin arkada gözü var sanman güzelmiş ya :D.
- Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl1. sınıftayım okulun ilk ya da 2. haftası. Cuma son ders. Öğretmen bizimle konuşuyor işte dedi ki "çocuklar aşağıda tören olucak" tören dediği nedir, istiklal marşı dimi. Tören diyince ben aşağıda davet var sanmıştım. Böyle bildiğin kokteyl tarzı bişey :D :D
Hamile kalmak için birisiyle kazara bile sürtüşsen kalırsın sanırdım :D
Mutfaktan salona giderken ışığı kapadığında beni birinin kapıcağını sanmak. ( buyüzden kapar kapamaz salona uçardım)
Birgün sihir yapabilceğine inanmak hatta rüyalarında görmek (sihirli annemin yan etkileri)
Bulutların pamuk gibi bir madde olduğunu sanmak
Ay beni takip ediyodu sanıyodum
iç çamaşırını iş çamaşırı sanırdım :D00 Yorumla Samanyolunda ya da kanal 7de olan dini dizilerde öldükten sonra geçmişi, günahlarını izliyorlar ya onlara neden duzeltmiyorsun o zaman hahah falan derdim. Çocuk aklı işte
44 Yorumla- +1 yıl
Ben o dizilerden korkardım izlemezdim
- +1 yıl
ben çok izlerdim mesela kuzenim batman olmak isterdi ben ise salih abi olmak isterdim
+1 yılSamsungu sehir diye bilirdim. Ispartayi yurt disinda bilirdim. Benim biraz cografyamda sknti var :D hocamin beni izlemesi icin kuslar yolladigini zannederdim. Tualetin deliginde kocaman yaratik oldugunu bizim onu besledigimizi zannederdim :D
210 Yorumla- +1 yıl
Ve oyuzden 5 ysdima kadar lagzimliga yapmistim ben o yaratigi beslemiyicem ac kalsin diye jjdjsjs
- +1 yıl
hahaha :D samsungu bende şehir sanıyordum ya :D benimde coğrafyam berbattır
- +1 yıl
Oyle :D
- +1 yıl
nevşehiri. newyorkun bir yeri sanırdım :D.
- +1 yıl
Oda ne ki almanyada almanlar yasiyo diye sakaryaya sakarlari toplamislar zannediyodum bizim akraba vardi gitmek istemiyodum agliyodum :D :D bide geceleri agaclar sokaklarda cirit atarlar diye bilirdim hep uyumazdim camdan izlerdim agaclari :D cok sıkılırlar onlar yuruyup oynarlar falan saniyodum :D
- +1 yıl
sağol ya cidden tebessüm edip şuanki dünyayı unutturdun
- +1 yıl
Ben bisey yapmadim :) guldurebildiysem ne ala :)
- +1 yıl
ya haykırdım m k ne küçüklükmüş
- +1 yıl
Samsung şehir değilmiymiş🙈
- +1 yıl
Ayy bak burda bir ikizimi daha buldum tam olarak ben ^_^ samsungu şehir biliyordum hatta sokakta samsungun mağzasını görünce çok şaşırmıştım bunun burda ne işi vardiye ve ıspartayıda yurt dışı sanıyorum hatta 2 sene öncesine kadar ısparta denildiğinde biraz affallıyodum hahazhaxh bu arada yaratık beslemeniz çok komikmiş 😂
koridorun orta yerinde banyomuz vardı. Hep çok karanlık olurdu çok korkardım önünden geçmeye. Bağırarak şarkı söylersem korkunççlu şeylere karşı kalkan oluşturduğumu sanar önünden geçerken bağıra bağıra şarkı söylerdim sjhjhss
21 Yorumla- +1 yıl
Banyodan bende korkardım. sanki önünden biri geçiyor zanneder hiç bakmazdım :D
+1 yılPapatya çayı papatyadan yapılıyosa kuş burnuda kuşun burnundan yapılıyodur diye hic icmezdim
79 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha inanki kus burnunu ondan hic icmedim hem kusun burnu olmaz gagasi olur :) @Haykırırcasına
- +1 yıl
@BatumGNGR zekice. Ama akil edemedik o zamanlar :D
- +1 yıl
@Haykırırcasına kus burnj denilince aklima gagasinin uzerindeki delikler geliyordu :)
- +1 yıl
@BatumGNGR migdemi bulandirma tamam :D
- +1 yıl
@Haykırırcasına miden cok hasssas bakiyorumda :D sümük desem kusucan ozman iyiki demiyorum sirf miden bulanmasin diye
- +1 yıl
@BatumGNGR çok düşüncelisin. Allahtan demedin :p
- +1 yıl
@Haykırırcasına simdi birisi benle konusurken burnuna bakarimim sümük olayinda en sevmedigim olay burunun kösesinde yesil yesil durup bana selektör yapmasi :) jsjdns
- +1 yıl
@BatumGNGR iyrencsin ya 😛 gece gece migdem kalkti
- +1 yıl
bende öyle sanırdım. Baya bir papatya çayı içmedim :D kelle paçayıda koyunun paçalı bir pantolonu var ondan yapıyorlar sanırdım. ne malmışım ben ya düşündükçe anlıyorum şimdi :D
+1 yılBende aynı minareyi allah sanıyordum :D
Horlamayı oruç tutmak Horlama gibi ses çıkarırdım oruç tutuyorum derdim. Babamı horlarken görünce oruç tutuyor diye düşünürdüm :D
Gelinliklerde ilaç olduğunu öyle çocuk olduğunu
Bir kere de annemin ayağının altı çatlamış yaşlandı ölecek diye ağlamıştım ve sadece yaşlılar ölür sanıyordum12 Yorumla- +1 yıl
Çocukken ne malmışız ya :D
- +1 yıl
Benimki daha üst seviyelerde :D
+1 yılGök gürültüsünü bulutta oturan yaşlı ve kötü bir dedenin ben yaramazlık yapınca olduğunu sanırdım. Artık kızmasın diye hemen susardım. Hatta adı bile vardı : gür gür dede :D
33 Yorumla- +1 yıl
hahah :D gür gür dede çok iyimiş :D bende os urduklarında gök gürültüsü olşur zannederdim :D devler osurdu bak gene dermişim :D
- +1 yıl
Seninki travma sebebiymiş :D
- +1 yıl
ahahaha :D
+1 yılSamanyolunda adam öldüğünde bir yere gidiyor orda hesap verdiği beyaz kıyafetli adamı Allah zannediyordum. Müzik dinlediğim de şarkıyı (Canlı) söylendiğini düşünüyordum şarkıyı durduruyordum yorulmuştur dinlensin diye. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ve evlendikten sonra sadece dua ederek çocuğunun göbeğe Allah gönderiyor diye biliyordum 😒 gerçekler büyüdüğümde daha ilginç geldi..
- +1 yıl
ben o programlardan korkardım. Kanal 7 de de kalp gözü vardı onuda izleyemezdim :D
Ay'ın her gece bizi izlediğini düşünürdüm bir gece onu yukarıda göremediğim zaman birkaç saat boyunca ben kötü bir insanım diye ağladığımı hatırlıyorum 😂 ,
Dede figürlü bir kumbaram vardı onu Allah sanardım ve bana bakmasın diye üzerini örterdim ,
Şimşek çaktığında Allah'ın fotoğramızı çektiğini düşünürdüm ,
Yazları gölgemin beni takip ettiğini düşündüğüm için havuza girmekten korkardım :D10 YorumlaTrafik canavarını hayalet gibi birşey sanardım birden arabanın önüne cıkıp kaza yaptırıyo sanıyodum :D
52 Yorumla- +1 yıl
Ahaha aynen ya :D
+1 yılKucukken elektrikleri Allah keser sanırdım. Allah'ın önünde birsürü lamba anahtarı var onları kapatınca elektrikler gider sanardım.
Birde peçeli kadınları öcü sanar korkardım hatta biryerde gördüğüm an "ÖCÜÜ" diye bagırdım11 Yorumla- +1 yıl
haha :D
+1 yılBulutlarin ustunde devler yasiyo sanirdim yagmur yagdiginda sebzelerini yani bahceyi suluyolar sanirdim simsek caktiginda anne baba dev kavga ediyo sanirdim gunes actiginda cok mutlular faln oyle seyler
34 Yorumla- +1 yıl
Seninki iyiymiş ben yağmur yağdığında işediklerini rüzgar çıktığında osurduklarını düşünürdüm :D yağmur çok yağdığında ne çok işedi bu devler diye düşünürdüm :D
- +1 yıl
Dev sonucta cok iser :)
- +1 yıl
yani :D
- +1 yıl
:) :) :)
+1 yılAnnem gözlerim bozulmasin diye televizyonu yakından izleme icine cekerler seni demisti bende en sevdigim cizgifilmi acip dibine kadar girip beni icine cekmelerini saatlerce beklemistim 🙈
21 Yorumla- +1 yıl
şimdiki çocuklara de aynısını gülerler birde senle dalga geçerler yemin ediyorum :D
Pokemonları gerçek sanardım... Allaha benim de pokemlnum olsun diye dua ederdim... Pokemon yasaklanınca Çok üzülmüştüm sabahın köründe kalkar seyrederdim uykulu uykulu... İçimde çok ukte var
24 Yorumla- +1 yıl
gülsemmi ağlasammı bilemedim. Çocuklara dikkat etmek gerek bende kendimi cüneyit arkın zannedip astıydım. kardeşim olmasa ölmüştüm gerçekten -
+1 yılarabayla gece gderken gökyüzünü izler ve ayın bizi takip ettiğini zannederdim :)
54 Yorumla- +1 yıl
Kocaman ay ne yapsın seni :D çocukluk işte
- +1 yıl
:DD
- +1 yıl
@avrileda yalnız olmamak güzel 😊
+1 yılTelevizyonda izlediğimiz herseyi evlerine bir gizli kamera koyup onlrin haberi olmadan cekildiklerini düşünüyodum 😂😂😂😂
31 Yorumla- +1 yıl
haha :D öldüklerinde de gerçek öldüler zanneder ağlardım :D
+1 yılTelevizyonda ki diziler gerçek sanırdım yani böyle oyuncu falan aklımın ucuna gelmezdi, biri ölünce oturur salak salak ağlardım sdfhfj
31 Yorumla- +1 yıl
işte düşün şimdiki diziler çocukları nasıl etkiliyor.
+1 yıleğer meyvelerin çekirdeklerini yersek içimizde büyüyeceğini sanırdım. ailedeki herkesin sırayla öleceğini sanardım babadan başlamak üzere ve ailenin en küçük üyesi bendimmm:))))))))
18 Yorumla- +1 yıl
:D :D düşünsene midende elma ağacı çıkıyor :D
- +1 yıl
aynen asdfhjl o değilde karpuzun çekirdeğini yemeyi hayal bile edemiyomm
- +1 yıl
Ben çok yerdim ya karpuzun çekirdeklerini :D
- +1 yıl
o zaman senin durum vahim asdfh:)
- +1 yıl
haha :D kayısı çekirdeğininde içini yerdim kırardım
- +1 yıl
hah bak bide bademi o kayısının çekirdeğinin içindeki sanırdım benziyodu ama napım
- +1 yıl
evet benzerdi :D
- +1 yıl
:))))))))
- Kişilik & Karakter konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılYıldızları birinin sünneti için insanların astığı süs sanıyordum. Uzun uzun merdivenlere ciktilar heralde diyordum :D
And içmeyi kan olmasa da ben de 'kutsal' bir şey içmek gibi hayal ediyordum/sanıyordum.12 Yorumla- +1 yıl
hahah :D sünnet nedir arkadaş :D. babam " bu kadınlar gökyüzünde düğün olsa merdiven koyar çıkar " derdi ben onu gerçek sanırdım. İyi yorulmadan çıkıyor derdim :D
- +1 yıl
Hahha
+1 yılTeomanin Bugün Benim Doğumgünüm sarkisindaki bir bar taburesi üstünde babamin öldüğü yaştayım kısmını "bir sparta kulesi üstünde" diye söyledim çok uzun yıllar 😂
12 Yorumla- +1 yıl
ben hala yanlış anlıyorum :D Mesala hadisenin prenses şarkısındaki. "çık o karanlıktan siperinden" yerini "çık o karanlıktan seferinden " sanıyordum :D geçen öğrendim.
Simsek cakinca allah kizdi sanip aglardm yagmur yaginca agliyo sanardm noldu derdm allaha kuslardan cok korkardm beni alip kacirirlar diye ayaklariyla :D
12 Yorumla- +1 yıl
ahah :D bende bir filmde kartal çocuğu kaçırıyordu ondan sonra ne zaman kartal görsem korkardım. bizim oralarda kartal çok olurdu.
+1 yılYeni dgan bebekleri göbek deliğinden çıktığını düşünürdüm. Haşa Allah'i da minare kubbesini de peygamber efendmz dye. Hiç ayrilmazlarms ya ondan galiba.
13 Yorumla- +1 yıl
Vee son olarak Şu an aklim a geldi prezervatifleri ilk gordugumde çilekli naneli muzlu vs şeker sanmistim sonra kafam dank etmsti
- +1 yıl
hahah :D beyinler ne acayipmiş ya :D prezervatife çok güldüm :D
- +1 yıl
Ama öyleydi öyle saniyodum :D sonradan öğrendim dünyam basıma yıkıldı :D
+1 yılBen hariç herkesin bir özel gücü var sanardim bide sanki aynadaki tipim bn değilmişim insanlar bni baska birinin yuzu gibi görüyolar sanardim 😂😂😂😁
12 Yorumla- +1 yıl
birinci neysede ikinciyi düşünmen çok ilginçmiş.
- +1 yıl
Hahaha evet biraz öyle :D
Annem yalan söylersen burnun oynar ve herkes anlar diye beni inandırmıştı. Bende yaklaşık 10/11 yaşıma kadar söylersem oynar zannediyordum. Akıllı kadın :)
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen akıllı kadınmış cidden. Bizde arkadaş ortamında çocukken kim yalan söylerse kalbi cidden kararıyor zannedderdik. kim yalan söylerse onu tekmelerdik kendi aramızda :D
+1 yılDağa çıksam bulutlara uzanirim değerim sanardim meğerse öyle olmuyormuş..
Kandirdim kendimi yillarca😅32 Yorumla- +1 yıl
eğer dağ yüksekse ulaşırsın kanka
- +1 yıl
abi zaten dağa çıksan bulutlar var tey allam yaa :D
+1 yılKnk yemin ederim bende minareyi Allah sanıyodum 😄😄 hatta ezan okunduğunda anneme " anne Allah ezan okuyoo " dermişim. Yalnız diilmişim. 😍
36 Yorumla- +1 yıl
yok knk değilsin :D. sen yine iyi dermişsin. ben anne Allah uzun hava okuyor dermişim :D
- +1 yıl
Bende minareyi (haşa) Allah zannediyordum. Hatta Allah heryerde denince de "Zaten heryerde cami var" diyordum içimden. :D
- +1 yıl
😄😄😄 ne akıl varmış bizde ya 😄😄
- +1 yıl
@BagaTarkan bir ben böyle düşünürüm saniodum saolun kankalar beni yalnız bırakmadığınız için 😄😄
- +1 yıl
Ben de minareyi haşa Allah zannedenlerdendim tövbe :D
- +1 yıl
@Sevimli_Hayalet 😄😄 gelin bir sarılalım 😄
+1 yılOyuncak bebeklerini gerçek sanardim annem bir kere bebeğini makineye atmış yikandin diye bebeğimi öldürdün katil diye aglamisim 😃😃
36 Yorumla- +1 yıl
oha
- +1 yıl
Evet 😂😂
- +1 yıl
ben o bebeklerden çok korkardım. Kuzenim de vardı ozaman gece o bebek olduğu uyuyamazdım. gözleri felan dönerdiya çok korkardım :D ne yalan söylim halada korkuyorum oyuncak bebeklerden.
- +1 yıl
Doğrudur 😃
- +1 yıl
pufff 😒😒
- +1 yıl
Begenemedin mi @SanatveAşk
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. haberlerde hep, şu kişi gözaltına alındı dendiğinde, o kişinin bir sedyeye yatırılıp, tam üzerine koskocaman bir göz yerleştirildiğini ve onun altında yattığını zannederdim.. neden böyle bir şey yaptıklarını merak eder dururdum.. ameliyathane ışıklarının yerinde dev gibi bir göz varmış gibi..
20 Yorumla
+1 yılTelevizyonun icinde birileri var bizi goruyo sanirdim Haber spikerine hareket cekerdim guldurmeye calisirdim ne kadar zekice...
21 Yorumla- +1 yıl
şimdiki çocuklar zehir zehir :D
+1 yılKara carsaflı kadınları ninja sanardım.
Yesil bir ayım vardı onu allah sanardım
Batman in batmanda yasadıgını sanardım.
Esmer insanlarıda hic yıkanmıyor sanardım. Pislikten karadıklarını dusunurdum.
Minareleri uzay roketi sanardım. Nasa astranotları minarelerle uzaya yolluyor sanardım.
Odamdaki dollabımın icinde kara carsaflı kadınlar oldugunu dolabı acınca bana saldıracaklarını dusunurdum.11 Yorumla- +1 yıl
Birde blr arkadasım vardı yuzunde et beni vardı ben o et benini kamera lensi sanardım. Oradan video cekiyor sanıyordum Bide asgati ucreti askerlerin aldıgı ucret sanardım.
Gökkuşağının altından geçince erkek olacağımı sanırdım öyle bir hikaye vardı sanırım sürekli Gökkuşağının altından geçmeye çalışırdim.
Kalp pili ameliyatı olmuş denilince gerçekten kalbe kalem pillerden takıyolar sanırdım.
Yağmur yağınca Allah dünyadaki bitkileri bahce hortumuyla suluyo sanırdım.10 YorumlaTv de altta yazilar gecerken o yazilari kameraya yapistiriyorlar ve hareket ettiriyorlar sanirdim.
Filmleri cok ciddiye alirdim, gercek sanirdim. Bir kere kemal sunalin bir filmine kiz trenin altinda kalmis sabaha kadar aglamisim simdi ne olucak o kiz olcekmi diye
Annemgil fotografta beni tek cekmisler piknik alaninda. Bakip bakip burda niye beni yalniz biraktiniz diye agliyormusum en sonunda fotografi kaldirmislar20 YorumlaYağmuru Allah tövbe tövbe duş başlıģı ile yağdırıyor sanardim. Bir de bardaktan boşalırcasınayı bardakla döküyor diye düşünürdüm. 😂
32 Yorumla- +1 yıl
zaten o deyimleri hep yanlış anlamışız. bende and içmeyi kan içmek sanardım :D
+1 yılTüp bebeğin tüpten olduğu. Dudaktan öpüşünce hamile kalındığı. Yok sanırım başka. Bir de leyleğin bebek getirdiği o kadar.
32 Yorumla- +1 yıl
hadiya hiç olmadımı başka.
- +1 yıl
Aklıma gelmiyor
İnsanların sonsuza kadar büyüdüğünü sanırdım böyle uzaya kadar boyları güneşe kadar gider sanardım :D
12 Yorumla- +1 yıl
Çocukluk işte :)
+1 yılBabannem saolsun karı tuz sanardım ben :) o vitrindeki mankenlerin gece canlandığını sanardım hep onları ellerdim konusurdum yıkıldığıda oluyodu :D
14 Yorumla- +1 yıl
Şimdi yap kovarlar mağazadan :D
- +1 yıl
salak mı bu deli derler :D çok seviyordum neden bilmiyorum hala görünce gidip elini sıkasım geliyor :D
- +1 yıl
Aklıma Will Smithin bir filmi geldi. Ben Efsaneyim. Belki izlemişindir orda da mankenlerle konuşuyordu.
- +1 yıl
İzlemedim ama :) demekki yanlız değilim bu fikirde :P
Anneannemin renkli ilaçlarını bonibon diye ağzıma atarmışım
Annemlerin bahçenin içine attığı sigara izmaritlerini gizlice içmeye çalısırmışım13 Yorumla- +1 yıl
bende babamın izmaritlerini içerdim. :D
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılKüçükken ablamın arkadaşlarının sohbetine kulak misafiri olup, kadın cinsel organını anneme sorduğumda bana parfüm olduğunu söylemişti...
12 Yorumla- +1 yıl
aaha :D parfüm iiimiş
- +1 yıl
Sorma..
+1 yılHamile olan kadınların karınlarındaki bebeğin susuz kalmaması için göbek deliklerine su döktüklerimi sanırdım eheueheu *-*
11 Yorumla- +1 yıl
çok saçma ya :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılotelde basıldı haberleri yüzünden otelde kalmayı günah zannederdim, filmleri gerçek zannedip küçük emrah filmlerinde salya sümük aglardım gizlicem diyede için için hıçkırır yastıkların arkasına saklanırdım,
11 Yorumla- +1 yıl
bende pokemonda ağladıydım öldü diye :D
Yer çeker sözünü ciddi sanıyordum. Yani annem yere oturma yer çeker dediğinde yerin kapıları açılacak ve beni içine alacak diye düşünüyordum.
11 Yorumla- +1 yıl
Taşa oturma çocuğun olmaz derlerdi bizde :D
+1 yılTvdaki insanlarin gerçek olmadigini zannederdim :D Birgun dugunde televizyonda gordugum sarkiciyi gorunce hayatimin soklarindan birini yasamisimdir :D
11 Yorumla- +1 yıl
hahaha :D
Oruc tutmanin herkese yukaridan ipler dustugunu ve aksama kadar bu ipleri tutmak oldugunu zannederdim :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D onu nasıl düşündün ya cidden :D çocuk beyni ne acayip gerçekten.
And içmek kan içmek değil mi? 😶😮😮😱
Ömer seyfettinin kitabı and vardı orda kan emiyolardı hep ondan öyle sanıyodum. Şaşkınım13 Yorumla- +1 yıl
yeminle aynı yerden öyle sanmışız. bende orada gördüydüm. iki çocuktan biri kan içiyordu eli kanadığı için ordan öyle sanıyordum. Kafalar aynı ya :D
- +1 yıl
O söylediklerini hatırlayamadım da ilk dediğini hatırladım. :D
- Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılOyunculari gercek sanardim mesela kiz sarisin anne rolunde esmerse bu kiz buna benzemiyo evlatlik derdim
11 Yorumla- +1 yıl
aman aman hiç deme onları. çok korkarım o bebeklerden :D
Sihirli elmalarım vardı. Ellerimi çırpınca ışıklar kapanırdı. :) Bir iki kez olmuştu. Sonra annem kapamaya başladı ışıkları...
162 Yorumla- +1 yıl
annen kapatıyordu değilmi
- +1 yıl
hadi canım yeme bizi :D
- +1 yıl
şaşırdım gerçekten.
- +1 yıl
ne paranormal bir ailesiniz siz :D doğaüstü yetenekleriniz var. telekinezi özellikleriniz var.
- +1 yıl
hahahah :D çok hikaye çıkar sizden. oturup dinleyeceksin. çok severim böyle sohbetleri.
- +1 yıl
çok iyiymiş yaa. benimde abimi gece yarısı dışarıdan babamın sesi ile çağırmışlar. babam içerde olduğu halde :D
- +1 yıl
hepsi değil ama. ben gözlerimle gördüm istersen anlatabilirim korkmam diyorsan
- +1 yıl
çok değil ama biraz tırsarsın
- +1 yıl
yok anlatmayım zaten aklıma geldikçe tüylerim tiken tiken oluyor :D
- +1 yıl
kolay gelsin. ben bitirdim bütleri Allahtan. işin zor. sana tavsiyem uyu biraz yoksa sınavda tökezlersin.
- +1 yıl
boşver izin yap biraz kafanı dinle :D vur kafayı yat. şaka şaka çalış sen ben ne umutsuz sınavları verdim sende verirsin.
- +1 yıl
3. senem ve ben ilk sene gittim derslere ama çalışmadım.2. sene az gittim kendim çalıştım 1 hafta yarım yamalak 2 puanla kaldı. bu sene ne derse gittim ne de çalıştım kaldı... sonra yazında aldım ama olmadı. geri zekalılık mı sanmam. hocanın sorularını kendi bile zor çözüyor. sayısal bölümdekiler yapamamış yani. bir çocuk yaptı sadece. o da son gece. e ben ona baksam da ezberlemiş olurum ne anlamı kalır? birde harf notu olayı var. geçmişken iyi notla geçelim diyoruz. ondan da olmuyor biraz..
- +1 yıl
eğer ders zor ise ablam geçmeye bak derim. yoksa bak 3 yıl böyle bela olur.
- +1 yıl
bende zor bir bölümde okuyorum Şu an. Ankara veteriner hekimliği. zaten zor bir bölüm birde Ankara olunca zorluğu kat kat artıyor. ama bakalım alttan bırakmadık bu dönem diğer yılıda temizledik gidiyoruz. hayırlısı.
- +1 yıl
zamanında yolcu derken tırsıttın beni gece gece :D aynen darısı başına. ama ben bu döneme çok laylaylom başladım. vizelerim kötüydü. finallere çok iyi çalıştım verdim. aslında çokta sayılmaz son gün 4 5 saat falan çalıştım. nasıl verdim bilmiyorum ya çok zekiyim ya da çok şanslıyım yoksa verilecek gibi dersler değiil. dönem başı hergün çalışanlar bile kaldı
- +1 yıl
bizde ff gibi değilde f1 f2 gibi notlar var. ama olsun ya takma kafana. geçersin inşallah. hangi bölüm okuyorsun.
- +1 yıl
yok işletmem kanka :D olsun sonuçta oda bir bölüm küçümsememek lazım. ama eğer bu ülkede dayın yoksa öyle bölümlere gitmeyeceksin.
- +1 yıl
sendede ne dayı varmış mübarek :D işte bizim bölüm o yönden çok iyi gerçekten. işsiz gezen bir tane bile veteriner hekim yok. parasıda iyi. hayvanlarıda seviyorum. bakalım inşallah vatana millete bir hayrımız dokunur.
- +1 yıl
hangisinde iyiysen ona git derim. Pazarlama, Finans ve Muhasebe;, Satış, Danışmanlık, Bankacılık.. pazarlamacılık tavsiye etmem ağzın iyi laf yapcak. bankacılık güzel. sn hangisini istiyorsan o alanda uzmanlaş derim.
- +1 yıl
vay vay havalara bak :D. inşallah hayırlısı olsun sana işmi yok. mezun ol direk muhasebecim olarak iişe başla :D
- +1 yıl
tabi ilacıydı aracıydı birsürü masraf. boş olduğundada çay demlersin ofice :D. maşınada her ay zam. iyi fırsat değerlendir benden demesi :D
- +1 yıl
yok ya ne klasiği. en az 25000 alırsın. :D
- +1 yıl
aman ya 2500 olacak. o kadar maaşı sana versem iki güne kapatırım dükkanı :D
- +1 yıl
Orası belli değil daha. Ankara olabilir. olmadı senin memlekete açarız kliniği :D
- +1 yıl
tamam olur. işten çıkcan zaman söylersin kovarım seni böylece tazminant ücretide almış olursun :D
- +1 yıl
valla aklım basmıyor öyle şeylere. bana borç kitleyip kaçma sonra :D
- +1 yıl
ahaha. :D iyi öğren derslerini gelecekte bana lazımsın ona göre. alttan ders falan bırakma :D
- +1 yıl
iyi iyi güzel. kocaeliyi falanda gezdirirsin bana. kaç yaşına geldik istanbuldan başka deniz görmedik. oda 2 günlüğüne.
- +1 yıl
tamamdır ya sen işi dert etme o senindir :D . malimüşavir konferansları ne oluyor ki.
- +1 yıl
anladım. şehir şehir değişiyor yani bu toplantılar
- +1 yıl
güzelmiş. bu arada saat kaç olmuş gece gece ne kaynattık değilmi :D
- +1 yıl
@LoveRaiin daha birşey anlatmadım ki. benim bildiklerimi bir bilsen uyuyamazsın sen :D
+1 yılSadece Fenerbahce Galatasaray ve besiktas birer takım misal atıyorum bursaspor tranbzonspor bir yan sanayi sanıyodum 😄 fenerbahce gitti yenildi 😂 Antalyaspora ben onlar hic mac bile yapmıyo sanıyodum 😂
110 Yorumla- +1 yıl
daha öğreneceğin çok şey var :D
- +1 yıl
Bakam 😂zamanla @Öcüü_Öcüü canım senin var mı?
- +1 yıl
@Öcüü_Öcüü ona hepimiz inandık 😂😂
- +1 yıl
@Öcüü_Öcüü Seni seviyorum. Geçti o günler. Aklına getirip canını sıkma..
- +1 yıl
@Öcüü_Öcüü ya gidin özelden konuşun :D milleti kıskandırmayın ayıp ayıp olan var olmayan var :D
- +1 yıl
Olaaan vaaar olmayan var kıskanırlaaar 😄😊
+1 yılVampirleri gerçek sanıp vampir olmak için dua ederdim 😄
41 Yorumla- +1 yıl
Bende çok isterdim vampir olmayı. Ölümsüz güçlü karizmatik diye düşünürdüm. Hep televizyon işte :D
- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılTelevizyondakilerin bizi gördüğünü duyduğunu sanardim. Hatta onlardan utanirdim 🙈
Annemin beynimi okuyabildigini düşünürdüm.
Kendiliğinden hamile olduğumu düşünürdüm. Karnım büyüyecek kimse inanmayacak bana derdim 8 9 yaşlarda20 Yorumla - Devamını Gör (304)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar