AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Travestilerin kokunden kestirdigini saniyordum.
@paranormal_kız ben hale öyle zannediyorum
Oye degilmi zaten
Ne ilginç şeyi merak etmişin sende :D ama ne yalan söylim bende öyle sanırdım küçükken.
Travestiler kestiriyor mu
@Hulsey yok ya kestirme yok. testisleri aldırıyorlar bildiğim kadarıyla emin değilim
Travestiler hicbir islem yapmiyorlar. Hatta catur cutur mokoko bile yapiyorlar
Ben kucukken trqvesti diye birsey oldugunu bile bilmiyordum.160yasında iken benzincide travesti gordum oyle ogrendim.
samnyolun da sırlar dünyası falan var ya orda ki yaşlı adamı haşa allah zannediyodum yanında salih vardı onu da peygamber :D
Çayda çıra var sanırdım. Yanık ekmek yersek kurttan korkmayacakmışız. Uçaklar havaalanına değilde yolcuyu istediği yerde bırakıyor sanıyordum. Aslına bakarsan çok şey var ama gerisi bende kalsın
Zencilere kakaolu insanlar saniyordum. Su da doğum denizde olur saniyordum. Büyünce babalar la evlenildigini saniyordum.
Kakaolu insanlar ne ya :D vanilyalı kakaolu
Birde kakao nun Afrika'dan geldiğini öğrenmiştim insanları öldürüyorlar ordan öyle kakao oluyor saniyordum :D zenciler üzerine alınmasın çocukluk işte 😁
Oyuncaklarımın canlı olduğunu sanat yatağıma dizerdim. Sofradan onlar için yemek ayırır önlerine koyardım. Rahat yemeleri için odadan ayrılırdım. Geri döndüğümde aynı olduğunu görünce bana küs olduklarını sanırdım. Ne psikopatmışım be 😁
Şirinlere inanıyordum
Aşırı uslu bir cocuktum m K 22 senedir göremiyorum
yazık lan :D kötü bir şey beklediğin birşyin olmaması.
gece gec uyurken gaffur gelıyor dıye korkutmalar :D
ahaha :D aynen bizede gaffur geliyor derlerdi. oysaki gaffur Allahın ismi ne bilcen çocuksun işte :
Altima yaparsam gece seytan beni isirir saniyordum , allahi hasa universiteli kepli bir genc saniyodum, icki icenlerin yuzu degisiyor saniyodum, cuneyt arkini cuney tarkin , tarik akani tarkakan diye biliyordum :)
Askeri ucreti askerlere verilir sanirdim :D
Millet "asgari" ücreti "askeri" ücret sanırdı küçükken..
Ben daha geçen öğrendim onu :D bende askeri ücret sanırdım :D
Hücum demek domuz demektir demişlerdi aklıma geldikçe gülerim ne saçma :D :D :D :D
zaten çocukken ne deseler inanıyorduk. :D horoz tavuğun üstüne çıktığında kızdığından çıkıyor sanırdım :D
Hahah çok güldüm ya :D
Otobüse bindiğimde herkes öğrenci gönderirdi
Bide türk halkı okumuyo diyolar 😂
mavi gözlükler etrafı mavi goruyo sanırdım
opusunce bebek oluyo sanardim
hahah ya neler neler var. :D
Önce büyüyünce allah olucaz sanıyodum. babama hep soruyodum buyüyünce allah olucak miyim diye. Sonra dedemi allah zannediyomusum (tabi baya kucuktum) tonton tatlı bişeydi cünku. Sonra buyuyunce pala biyigim cikicak babam gibi olucam sanmistim. En salak cocuklugu ben gecirmisim 😂
Ben öpüşerek hamile kalacağımı hala düşünüyorum jdjddnd
Gerçeği öğrenince şok olacaksın :D
😂 😂
Televizyonun içine kimse uyanmadan annemin oyuncuları koyduğunu biz gece uyuyunca da televizyondan onları çıkarıp gonderdiklerini sanardım bu yüzden televizyonun arkasına sürekli bakardm içine felan yahu bunlar nerde diye sorardm kendi kendime ahaha😂😂😂
Töbe estağfurullah Allahım sen günah yazma çocukken imamı Allah zannediyordum.
Soğuk havada ilk kez ağzımdan buhar çıktığında ruhumun çıkıp gittiğini düşünmüştüm :)
Ben 5 yasnda filanken buyuk insanlari o şekilde dogdular zannediordum
Gökdelenlerin gokyuzune ulaşmak için o kadar yuksek yapildigini saniyormusum
Bide allahi yukarda düşünüp ucan balonun ipine istegiin yazili oldugu notu bagliyip ucurnustum gorcegine inanarak çocukluk iste ahahahah
Her bayram bize gelen amca teyze bide genç bir kız vardı ben onları anne baba çocuk sanıyodum kardeşlermiş öğrendiğimde yıkılmıştım bide çamaşır makinesini çok yanlış anlamışım çok küçükken kızdığımda kafamı oraya sokuyomuşum :D
Cüneyt Arkın'ın adını duydukça adını cüney soyadını tarkın zannederdim :)
iyiakşamlar'ı "yakşamlar" zannederdim :)
Anne baba yan yana yatar dua eder çocuk olur zannederdim birbirlerini öpmezler ASLA diye kavga ederdim arkadaşlarımla
büyüdük herşeyi öğrendik te ne olduysa..
birde adidası türk markası sanıyordum :D :D
Bunlar hep ulama :)
@vaniilya evet 😌😌
Kısır yiyince kısır olunuyor zannederdim. Ve yolda gördüğüm kasis işaretini bu yolda gunes gozlugu takmak zorunludur diye yorumluyordum. Ha birde operator doktoru opera yoneten doktor herhalde demistim 😂😂
Sadece Türk kadınlarının regl olduğunu sanıyordum.😄
Okul sıralarımızın demirlerinin içinin ve kulağımdaki küpelerin içinin çikolata dolu olduğunu sanıyordum.😁
Dedemi Allah sanıyordum.😂
Bu kadar yeterli sanırım.🙈😄
Oha Dedeni ne sanıyordun yerde bulduğun ilaçları içiyordun dimi çocukken 😃😃😃😃
Küçüktüm hatırlamıyorum.😄 @Aykut1990
Olabilir eğer deden ak sakallı biriyse düşünmen normalmiş gibi geliyor bana. eğer benim öyle dedem olsa sanırım bende sanabilirdim :D
Hayır da çok kitap okurdu.😄
Inek yoğurdu yiyince boynuz çıkıyo saniyodum filli boyayi filden yapiyolar sanıyordum ucurumdan atladiginda yere bakana kadar dusmezsin saniyodum halbuki sadece cizgi filmlerde oluyormus o BÖYLE seyler iste
Coskun sabahin "anılar" şarkısını "arılar" saniyordum 😃😃
:DajhbslasjLJSaşskjA
benziyor ama :D
Buzlukta penguen yasayabilir diyordum
Olmayacagini deneyerek ogrenmedin umuyorum ahaha
belkide yaşar ne belli :D
süper yaaa
Prezervatifi sakız sanıyordum iki, üç sene önce ne olduğunu ögrendim.😂😂😂
karpuzlu çilekli :D normal yani sanman
Bilmiyorum ki neyli olduğunu sadece amacını öğrendim susalım pls🙈🙈🙈
Babam bana saçını sarıya boyattıgımızdan sarışınsın demisti ilkokula kadar öyle biliyodum
ben olsam liseye kadar inanırdım cidden. mantıklı geliyor çünkü :D
bende topitpou yalayınca kam kardeşi oluyoz sanardım
11yaşıma geldiğimde hogwoarts dan mektup gelecek zannederdim. büyük hayal kırıklığıydı :) :D
tüm yollar düz olsa yani kıvrımlı olmasa uzaktaki nenemi görebileceğimi sanırdım.
şarkıcıların son kaseti çıktı dediklerinde bir daha şarkı söylemeyecekler sanıyorum.
Mavi damarlar yüzünden mavi kan olduğunu sanıyordum.
Orucun bir cesit hayvan oldugunu kovalayip tutarsak o gün oruç tuttugumuzu zannederdim
Çarşaflı kadınları şeytan sanardım ve görünce korkar ağlardım :D
ben fetih yapıldığı zaman yeniçerilerin fethedilen toprağı sırtında taşıyarak yurda daha yakın bir yere götürdüklerini sanırdım
Hesaplama yapardım. bir oturuşta 1 kg yemek yesem sonra yarısını tuvalette icsam yarım kilo bünyemde kalır ve kilo almış olurum derdim
Yağmur yağınca Allah duş alıyor zannederdim
Eşekleri sadece erkek sanardım..
Kelebeklerin bir doktoru olduğunu sanardım.
Tsunaminin Türkiye'de olduğunu..
Tatlı kaşıkları ve çatalı çocuklar için olduğunu..
siyah beyaz dı eskiden dediklerinde ben televizyonların değil normal hayattaki herşeyin siyah beyaz olduğunu sanardım :D
Dolmusa bindigimizde 1 ogrenci alirmisiniz denilince dolmuscu ilerden ogrenci alcak saniyordum 😁😂 anlayan var mi?😁
anladık kanka :D
tamam. peki. :D
"Küçükken çok yemek yiyip karnımın iyice şişeceğini sonra karnım patlayınca büyüyeceğimi sanıyordum."
Gerizekalılık işte :D
Televizyondakilerin bizi gördüğünü sanırdım sacma sacma hareketler yapardık önünde hatta :/ ne moronduk ya
aynen ya. ne maldık :D
Kızlar tuvaletine girince kız olacağımı sanıyordum.
Annemler kinder aldıgında uzerindeki arapca yazıları kuran sanar, öperek atardim...
bende arapça kelimeleri öyle sanardım. Tv de açık bir arap kızı görmüştüm şarkı söylerken. bu niye kuran okunurken böyle derdim :D
Sofrada bir kus sütü eksik dediklerinde. Kusun sütünü nasil bulacaklarini düsünürdüm
demi ya :D onu düşünmeyen yoktur. bende kuşları yumurtlamaz doğurur sanırdım
Türkiye haritasını aslında dünya haritası zannederdim 😂
Futboldaki taç atışına sahip olmanın süper bişey olduğunu, krallara layık olduğunu sanardım : )
taç taca benzediğinden olabiilir. kralın tacı mesala :D
Ne yaşlı çocukluğum olmuş ya :/
Ben de görüşlerden hiçbiri olmadı arkadaş...
Sadece 117 yaşında babamın dedesi. Ben ona ölümsüz olarak bakıyordum. O öldüğünde ölümün gerçek olduğuna inandım..
Tuvalet yaptıklarımızı yiyip karnını doyuruyo :D bende karnını doyurmak için sürekli giderdim biliyorum çokk iğrenç ama napim ağzı gozu var gibi sekiller oluyodu ustunde
Gelinle damat ilk gece uyuyor sanirdim 😂
O onlara kalmış. hazır olmadıklarında uyuyorlar zaten :D ama bende öyle sanıyordum..
ama uyuyolar zaten :/
Annemin makyaj eşyalarını tüm yüzüme uygulayıp mahvedip yerli yerine koyunca yüzümü görse bile onun eşyalarını kullandığımı bilmeyecek sanırdım. Onca masraf ettirip hiç bir şey yokmuş gibi takılırdım
Mahmut Tunceri küçükken halaya almadıkları için öyle programları var saniyodum
amma attın sende :D
Eyüp sabri tuncer yazıyor ya kolonyanın üstünde onu peygamber adı sanıyordum :D :D
oo en iyi kolanyalardır onlar :D eyüp peygamber olduğundan öyle sanmışındır
bilmiyorum artık aklıma geldikçe gülüyorum :D
Sanıyordum ki arabanın benzine ihtiyacı yok bisiklet gibi :D
seninki normal bişeymiş en azından. nerden bilcen benzini mazotu :D.
Babama çok küfür ederdim gezdirmeye eriniyor diye :D
Beyazıt ozturkun adını beyaz sanardim beyazıt olduğunu öğrenince şoke oldum 😂 sonra yatağa birlikte yatıp sarılınca hamile kaliniyo saniyodum 😂 garip garip şeyler 😂😂
Belki çoğu kişiye olmuştur "sıhhatler olsun"u hep "saatler olsun" anlardım :D Bir türlü de anlam veremezdim.
evlendikten 1 sene sonra çocuk kendiliğinden oluyor sanıyordum :DD:D::D::D
bende öpüşünce hamile kalınıyor sanıyordum televizyondakilerin sahte olduklarını sanıyordum :F öyle insanlar yok diyordum
Bak bomba geliyo mesela 1113 sayısını hoca yaz dediği zaman şöyle yazardım 1000 100 10 3 hoca aklımdan şüphe ederdi hep aşalardı :/
iyi bir hocaya dek gelmek çok önemli :( bense zeki olduğunu düşündüm halbuki.
@BagaTarkan işte hoca ile başlar insan hayata
sihirli annem dizisindekilerim yaptığı gibi sihirler yapmak isterdim odamda salıncak yapmaya çalışmıştım ve olmayinca çok üzülürdüm :)