Türk kızları güzel olmadığı halde tiripli egolu ama ermeni kızları çok güzel olduğu halde Tirip atmıyorlar neden?
Cevabın nedir?
+1 yılBunu birkaç yıl önce bilseydim, şu an bir Ermeni kız ile evlenmiş olurdum... Halen gözümün önünde bütün güzelliği ile duruyor. Bele kadar gelen simsiyah saçlar, zeytin gibi gözler, sevgi ve aşk dolu bakışlar, sarılası mükemmel bir vücut, pürüzsüz bir ten ve yüz, dişiliğini her hareketiyle gösteren estetik, ya o tüm zarifliğini ortaya koyan sade kırmızı elbisen... Halen aklımdasın ey güzel kız.
12 Yorumla
Soran+1 yılHer gence nasip olmaz güzel bir ermeni kızı :)
- +1 yıl
Ben aşka inanmam, ancak o kız için herhalde canımı verirdim. Kısa bir yolculuk tanışmasıydı, kaybettim izini, yoksa her şey çok farklı olabilirdi...
En İyi Cevaplar
onlar için namus ve şeref kavramı farklı olduğu için kadın ve vajina daha değersizdir
vajinası olduğu için veya iyi bir surata döte göğüse sahip olduğu için bununla övünmez
keza bizim kızlarımıza anlatamadığımız olan şeyi yani erkeğe doyduğunda insanları özel yapacak şeyin dış görünüş olmadığını idrak etmeleri20 Yorumla
Türk kızları tripli Ermeni kızları harika? Neye göre karar verdin? Tanıdıgım bir Ermeni kızının yaptığı seyleri anlatsam ne diyeceğini bilemezsin fakat buna rağmen genelleme yapmam cunku cok saçma. Fakat zaten senin amacın Irkçılık ve kıskançlık. Keşke gizliden sormasaydın süper güzel Ermeni kızı güzelliğini görürdük bizde. Bu iddia da bulunacak kadar cesaretli değilsin maalesef
34 Yorumla
Soran+1 yılKimseye güzelliğini ispatlamak zorunda değilim :) etrafımdaki bütün erkekler benim peşimden koşuyor o kadar güzel (!) türk kızı varken 😂😂
Soran+1 yılBu Tirip değil sadece gerçekler
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olduğun çok belli, kadınsan da sanane kadınlardan? Erkeklere baksana. İskandinav erkekleri gibisi var mı?
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...92d4d27ec9.jpg20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
28Cevap
+1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır ancak gelişmiş ülkelerdeki kızlarla Türk kızlarını karşılaştırtıdığımızda Türk kızlarının anlamsız bir tribi kendini beğenmiş bir ukala tavırları var ancak genel olarak Türkiyede yaşayan Ermeni ve Rum vatandaşların konuşmalarındaki şive bana her zaman çok güzel gelmiştir ve kızlarını da benim gözüm de daha sempatik göstermiştir bu nedenle bir Türk kızı mı Ermeni kızı mı diye soracak olursanız kesinlikle tercihim Ermeni kızından yana olur.
40 YorumlaErmeni kızı görmemişsin sen hepsi sıçtıgımmm boktan daha çirkin ama arada istisna çıkıyor bunu unutma. Türk kızının yüreğinin güzelliği yeter yaptıgı ego ise atalarının yaptıgıdır. Senin kıskançlıgına gelecek olursak türk kızının ataları ermenilere göz açtırmadı.
154 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızından daha güzeller tabi sana bakmadıklari için çirkinler türk kizi gibi verseydi güzel derdin ama
- +1 yıl
Şu an doğunun %30'u ermeni ve inan hiçbir ermeni kızla konuşmadım. Irkçı değilim denk gelirse niye konuşmayayım ama hiç karşılaşmadım. Ayrıca Sultanbeylide çok ermeni var inan ki daha geçen bir kızla arkasından 10 erkek çıktı gece yarısı parkta. Irkçılıkla elinize ne geçiyor anlamıyorum.
- +1 yıl
DarknMx Senin Ananda* sıçtığım* boktan çirkin orospu* çocuğu*
Ermeni kızları genellikle motor Türk kızları namuslu nazlı büyüyor ondan
813 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızı ve namus mu haha 😂😂
Soran+1 yılIyy igrncsin seviyesiz insan musvettesi
Soran+1 yılTürk kızları o tipleriyle senin gibi bir öküzü hakediyor
Soran+1 yılVermeyince bakmayınca kaşar olur peki. Ama türk kızı veriyor diye namuslu ve güzel olsun. Siz bütün erkekler böylesiniz
- +1 yıl
Murdoc38 SENİN ALLAHINI SİKERİM bacım ÇOCUĞU SEN ADANAYA GEL popon YİYORSA SENİN ANANIN O KAHPE AMINA ÇAKİM bacım ÇOCUĞU SENİ ADANA DA HER GÜN AVŞAR YÖRÜK KIZI SİKİYOR BURDA Kİ ERMENİ ERKEKLERİ SEN UYU SAF bacım COCUGU SENİ
- +1 yıl
Murdoc38 senin o çekik gözünü severim or* cocugu ananı getir buraya grup sikelim o çekik gözlü beyaz tenli ana nın kıllı amını* yalayım.
- +1 yıl
bu ülkede ne kadar orospu* varsa hepsi yörük* türkmen* kızıdır sıfatını siktiklerim*
ermeni kızlarımı güzel çarpılcan be. en güzelleri kim kardaşyan ondanda bizim sulukulede çok var
54 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızından güzeller en azından :)
Soran+1 yılEvet baya oynak ve zilliler
+1 yılErmeniler türklerin b... unu yesin yiyolarda zaten 😉😉
55 Yorumla- +1 yıl
Aha bu ermeni güzelligi :D
https://i.hizliresim.com/vn7a0O.png
Soran+1 yılKürt o
- +1 yıl
Kürt degil kürt musluman pkk degil :) ermeniler pkk :) guzellikte ortada :D
- +1 yıl
Bıktık siz islamcilardan nedir bu kürt savunuculuğu? Sirf müslüman olduğu için adamları savunmayın?
yaww kurban olun Türk kızlarına bu kadar mı kıskançsınız :D
33 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin oluşlarıni mi kıskancam 😂
- +1 yıl
Ermeni guzeliigi
+1 yılBen türküm gayette ermenilerden güzel olduğumu düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılo zaman geceye bir söz yazmak düştü bana :
madem ermenisin istemeden vermelisin.
sözüm sana değil kişisel algılama sakın
hadi iyi geceler13 Yorumla
Soran+1 yıl@Murdoc38 türk kızı vermiyor ama evlenmeden yaşamadigi şey kalmıyor en namussuz ermeni kızı en namuslu türk kızından iyidir ve üstündür
- +1 yıl
soruyu soran arkadaş ben şamata gırgır olsun diye bir cümle yazdım. sen de gitmişin benim yazdığım yoruma yorum yapan arkadaşa sinirlenip türk kızı ermeni kızı olayına girmişin. bunu yapma ayıp oluyor türk kızlarına ve bizlerede ayıp oluyor. zira biz kimseyi hakir gören bir ülkenin evladı olmadık olmayızda. sende bunu yapmasan iyi edersin. kal sağlıcakla. murdoc38 kendine iyi bak kardeşim
Bana bir fotografini atar misin Ermeni guzeli lutfen rica ediyorum :) dalga gecmiyorum lutfen mesaj at
02 Yorumla
Soran+1 yılBütün ermeni kızları güzeldir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Mdm ermenisin o zaman vermelisin " sözünü kendilerine rehber edindikleri icin kayitsiz sartsiz tripsiz gelene gecene.. daha ne diim :D
26 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızı da vermiyor ama evlenmeden her şeyi yaşıyor ;)
Soran+1 yılBence en namussuz ermeni kızı en namuslu türk kızından iyidir :)
Cevap sahibi+1 yılTurk kizlarini savunmuyorum soylediklerinde dogru guzellik bakimindan deilde biseyler yasama konusunda :D ben ermeni erkeklerini sevmiyorum ztn guzel bir ermeni kizina kalbim her zaman acik :D ztn şu meşhur sarı gelin türküsü bir ermeni kizi icin yazilmistir die biliyorum benim en cok sevdigim türkü:D
Soran+1 yılBencede savunma komik olur :)
Cevap sahibi+1 yıltamam bak svunmadim oldumu bariş köprüleri olsun aramizda, sanirim ermenisin :D
- +1 yıl
Ananda bana vermeli bacım çocuğu* seni
Ben beyeniyorum ermeni kizlarini 😊
33 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda seni beğenmez :)
+1 yılya kızım bu ülkede bir ermeni lafı bile hakaret sayılıyor değerinizi sen düşün
27 Yorumla
Soran+1 yılFaşist
- +1 yıl
ulan kim faşist iki saattir yaptığın yorumları okuyorum
ya git gece gece asabımı bozma bak küfür ettirme bana
Soran+1 yılAğzına yüzüde çirkin türk kızı 😂
Soran+1 yılAgzida*
- +1 yıl
sayın ermeni or*sbusu lütfen uzaklaş
Soran+1 yılIyyy terbiyesiz
- +1 yıl
lan git
+1 yılSen hayatında ermeni kızı gormedin heralde. Ermeniler cirkinlikleriyle meşhurdur.
48 Yorumla
Soran+1 yılAsıl sen görmedin bence
- +1 yıl
1.5 sene boyunca ermeni oda arkadaşım vardı. Ermeni kızı dediğimiz şey kim kardashain dan ibaret değildir sayın pembe gorunumlu mavi
- +1 yıl
Ermeni guzelligi
Soran+1 yıl@pembe_beyaz o fotodaki kürt 😂😂😂😂
Soran+1 yıl@Chapel ama kürt yalan mı
- +1 yıl
Yav neyse ney... Ermeni kızı mı güzel Türk kızı mı güzel gibi şeyler paylaşacağına Ermeni kültürüyle ilgili bir şeyler paylaş biz de gelelim yazalım, yorumlar yapalım. Keyif alırım nen şahsen bundan. Hiçbir milletin kızı bir diğerinden güzel olamaz! Bu sosyolojik açıdan mümkün değil. Kusura bakma ama boş bir tartışma bence bu!
- +1 yıl
SENİN ANANDA* AMIYLA* MEŞHUR
Gizli Üye(25-29)+1 yılIrkcilik yapmak gibi algilama da ermeni kizlarinin guzel oldugu kanisina nerden vardin? Ayrica trip yazmayi ogren oyle sor sorunu lutfen
11 Yorumla- +1 yıl
O değil de kız kendisi ırkçılık yapıyor şu an
Gizli Üye(30-35)+1 yılermenı mısın :D abı ego bızım kızlara has yurt dısında bu olay yok esıt 13 yasında sexe baslıyorlar bızım erkekler ne zıkıyo nede bızım kızlar verıyo ego normal yanı 250 gram var sonucta ısın ucunda
02 Yorumla
Soran+1 yılBari güzel olsa sizin kızlar
Cevap sahibi+1 yılguzellerı de var yok degıl her ermenı kızı nasıl guzel degılse her turk kızıda guzel degıl aralardan secmece alırsın anca
Ermeni kızları falan hepimiz hrantız falan :DDDDD, Ogün Samastın ruhu şad olsun
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin sen ya
Soran+1 yılGerçekleri yazdım sadece
- +1 yıl
Berknder kes sülaleni severim senin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbirini tanımıştım. hep tipsiz hemde temizlikten çok uzak pasaklı biriydi yanına yaklaşılmıyordu
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Tirip değil trip. Yerim bütün kızları.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe fark eder :/
En çirkin türk kızı bile ermenistana bedeldir.
86 Yorumla
Soran+1 yılErmenistan ne alaka?
Soran+1 yılTürkiyede de var :) ayrıca türkler bu topraklarda yokken ermeniler vardı ;)
- +1 yıl
Eee biz yokken siz vardınız diye bizden güzel bir ırk mı oluyorsunuz ne alaka konuyla? Ayrıca bu topraklarda oluşunuz, bu toprakların sahibi olduğumuz gerçeğini değiştirir mi? Malazgirtle geldik bu topraklara senin o ermeni ataların hangi taşın arkasına saklandı Alparslan anadoluya girerken :D? Osmanlı döneminde ayak işlerimizi yapıyordunuz, Cumhuriyet döneminde askerimiz cephedeyken kalleşçe silahsız halkımızı katletmeye kalktınız sonra ne oldu? Asker geldi soyunuzun yarısını canlı canlı gömdü şimdi ermeni soykırımı diye yırtınıyorsunuz? Türk ırkıyla kendi basit ırkını yarıştırma gözüm nolursun :D
- +1 yıl
Yürü be kardeş 😂👍🏼
- +1 yıl
ERMENİSTAN ANANIZI* SİKSİN*
+1 yılHayatımda hic ermeni tanımadım ama senin ermeni olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılKedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
22 Yorumla
Soran+1 yılKızlara ilgi duymuyorum 😂 erkek olsam türk kızına da bakmazdım bıyıklı kızları kimse beğenmez üzgünüm :(
- +1 yıl
Hmmm kendin de bıyıklı olduğun için biliyorsun yani kimsenin seni beğenmeyeceğini anlıyorum seni canım 😂😂😂
Huyları öyledir belki ermenilerin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü onlar Ermeni triple işleri olmaz istiyorum de hemen gelir girerler altına
00 YorumlaErmeni kızları çok bakımlı, yaşlısından gencine )
20 Yorumla
+1 yılErmenı kız ark olmadı blmıyorum :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Var bitane ermeni kızı sitede harbiden tripsiz
20 Yorumla
+1 yılgit bunu onlara sor, hahh tabi seni dinlerlerse...
02 Yorumla
Soran+1 yılKimlere
- +1 yıl
unut gitsin
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErmeni mi güzel ahahaha
40 Yorumla
+1 yılErkekleri onlarıda deşer diye korkuyorlardır.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ermeniyle işim olmaz ☺️
11 Yorumla
Soran+1 yılKizla işin olmaması normal :)
+1 yılErmeni kizi sana mi trip atacak mkk
10 Yorumlaruslar bitti sıra ermenilerde mi
31 Yorumla- +1 yıl
Ermeni güzelligi
- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılErmeni kızları mı güzel
Hahaha34 Yorumla
Soran+1 yılSenden güzeller
- +1 yıl
Romenim
Ayrıca güzel olup olmadıgımı bilmiyorsun
Sana kendimi kanıtlamaya da çalismicam - +1 yıl
Ermeni guzelligi
Soran+1 yılGüzel Romen kizaman görmedim
Ya neden genelleme yapıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılTiripli
Gizli Üye(30-35)+1 yılTirip değil canısı trip
112 Yorumla
Soran+1 yılCanım burda türkçe dersi vereceğine bakımını yapsana 😘
Cevap sahibi+1 yılBen hepsine hakimim canıms ya rahat ol. Bakımlı olup canım olmaktansa hem bakımlı hem zeki olmayı tercih ediyorum.💋💋
Soran+1 yılSorun tamamen tipinde olanlardasin ozman :(
Cevap sahibi+1 yılGayet hoş genç bir kızım sen kendi derdine yan🤗
Soran+1 yılCanım etrafımdaki erkeklerin hepsi peşimde o kadar türk kızı varken hepsi beni istiyor :)
Cevap sahibi+1 yılUcuz malın alıcısı da çok olur asfaggas
Soran+1 yılUcuz olan sizsiniz bana erisemiyorlar Benim peşindeyken türk kızından alıyorlar 😂
Cevap sahibi+1 yılOk canım ok addfagdas
Soran+1 yılTrip attı kezbangul 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGülüyorum canım asfagagga sen ne anlarsın random gülmeden adfaga
Soran+1 yılKezibangüller gibi gülüyorsun
Cevap sahibi+1 yılbsg💋
+1 yılsen nerden biliyosun?
10 Yorumlakendini beğenmiş değil demekki ;)
00 Yorumlakim demiş bunu ya? hangi kadın mucidi doğrulamış?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen dedim :)
Soran+1 yılAynaya bakarak :)
Soru seviyeleri iyice dustu
00 Yorumla
+1 yılKardesim turk kizi size ne yapti ya
10 YorumlaHahahah güzel espri :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUfff snane be😂
14 Yorumla
Soran+1 yılKusucam
- +1 yıl
İstersen Çok yaşa umrumdami😃
- +1 yıl
Ge berrr olacaktı o 😄
Soran+1 yılBelli 😂😂
+1 yılErmenisin galiba her toplumda güzel kız var tabi..
00 Yorumla
+1 yılnesi güzel onların
58 Yorumla
Soran+1 yılSana bakmıyorlar diye mi :)
- +1 yıl
hiç yazmadığım yeryüzünde 3 ırk var
israilli
ermeni
rum
he yazmıyorlar diye triplere gel
Soran+1 yılYani onun dışındaki her canlıya yazdın böyle insanlara ne denir biliyor musun 😂
- +1 yıl
sohbet etme anlamında yazmak sen nasıl anlarsan anla
- +1 yıl
Ermeni guzeligi
https://i.hizliresim.com/vn7a0O.png - +1 yıl
@pembe_beyaz 😂😂😂
- +1 yıl
@ŞizofrenimNoldu yalanmi ya ahahahah çok guzel degilmi :D
- +1 yıl
Ermeni diye kürt* kızı atıyor amına* kodumun salağı burnunu siktiğim.
+1 yılHepimiz hrantız
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoyle sacma sorular olduruyor sen niye boylesinnn?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neden.
00 Yorumla
+1 yılhumanity
00 Yorumlakız herderde aynıdrı
00 YorumlaBilemiyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!