Almanyada yasiyorum burada dogum buyudum.. saglik sektorunde diplomam var. Yaklasik 1.5 sene calismadim hastaliktan maasimi aldim.. depresyondaydim anti depresan ilaclari kullandim.. psikiyatriste gittim ama yarida biraktim.. hayatima biri girdi yaklasik 8 aydir beraberiz.. bana iyi geldi ilaclari terapiyi kestim..
şu an yeni bir ise alindim ve ilk uc ay haftada 10 saat calisicam.. hastanenin acil bolununde telefonlara bakcam diger asistanlarla.. aksam gece isi..
Ise baslamaktan korkuyorum. Hadi yapamassam, arkamdan konusurlarsa, hakkimda kotu seyler dusunurlerse korku sardi beni.. simdiden calisacagim gunleri dusunuyorum nasil gececek diye...
bu korkuyu nasil atlatirim kendime nasil guvenirim.. Allah rizasi icin yardim edin.. calismam sart annem babam yok kardeslerime ben bakiyorum..
şu an yeni bir ise alindim ve ilk uc ay haftada 10 saat calisicam.. hastanenin acil bolununde telefonlara bakcam diger asistanlarla.. aksam gece isi..
Ise baslamaktan korkuyorum. Hadi yapamassam, arkamdan konusurlarsa, hakkimda kotu seyler dusunurlerse korku sardi beni.. simdiden calisacagim gunleri dusunuyorum nasil gececek diye...
bu korkuyu nasil atlatirim kendime nasil guvenirim.. Allah rizasi icin yardim edin.. calismam sart annem babam yok kardeslerime ben bakiyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer