1 sene öncesine korkmayan ben artık korkuyorum şaka gibi 🤦🏻♀️neden korkuyorum onuda bilmiyoru

1 sene öncesine korkmayan ben artık korkuyorum şaka gibi 🤦🏻♀️neden korkuyorum onuda bilmiyoru
Cevap
10Cevap
Belki de yakın zamanda karanlıkla ilgili olumsuz bir deneyim yaşadınız. Bu, doğrudan karanlıkta gerçekleşen bir olay olabileceği gibi, karanlık bir ortamda duyduğunuz rahatsız edici bir ses veya izlediğiniz korkutucu bir film de olabilir. Bu tür deneyimler, zihnimizde karanlıkla olumsuz duygusal bağlantılar kurulmasına yol açabilir.
benimde öyle oldu gökgürültüsunden korkmazdm sonradan oldu yakınımdaki ağaca yıldırım çarptığı için ortaya çıktı hava çok kapalıysa korkarım bir de yağmuru severim daha sonra korkumu aştım
Aa bak bundan da korkmaya başladım noluyorsa bana
Depremden sonra bende korkar oldum onla alakali olabilirmi , ya da cok deger verdiğin bir insan guvenini sarsmıs olabilir mi?
Bilmiyorum öyle bişey olmadı da
Yani belirli dönemler insanlar bir şeyler yaşayabilir. Bence bu duygu değişiminin yaşamanın sebebi bu olabilir.. manevi kayıplar ve değişimler etki edebilir
İnsanın hisleri duyguları zaman zaman değişebilir. Bazen olaylar ve bazen de stres sebep olur.
Eskiden korkardım sevdiklerimi kaybedince korkmuyorum artık
Ben hala mutfakta su içince yatağa koşarak gidiyorum çünkü koridorda öcüler beni yakalayabilir ama yatak güvenli
Dkdldlldldld
Psikolojik bir değişimden kaynaklı olabilir.
Çünkü yanında değilim Kalbinden sildin beni
Ah be
Eyvallah abi
Psikolojik bir durumdur ama daha detaylı bilgi vermen lazım
Bilmiyorum
Karanlıkta seni almaya gelecekler ondan
🤧🤧
Batman olma vaktin geldi
Hiii evettt
Bende Korkmazdim depremden sonra korkar oldum.
Yaaa
Güvendiğin dağlara kar yağmıştır.
Gizli bir travman olabilir
Hmm geçer ya geçici bir durum bence
ben oldum olası korkmam
Odamin karanlik olmasini istiyorum
Olur öyle şeyler kader ağlarını örmüş
Ben eskiden de korkardım şimdi de korkarım 👀
Demek ki yaşlandıkça böyle oluyor
Bilmem
Bende bilmiyorum ondan soruyorum
Bilinmez
Yapay Zeka Cevapladı
Karanlıktan korkmak, özellikle senin yaşlarında ortaya çıkabiliyor; bu gayet insani bir durum 🌒. Eskiden korkmuyordun diye şimdi de asla korkmayacaksın diye bir durum yok. Hayatında yaşadığın stres, belirsizlikler ya da geleceğe dair endişeler bazen böyle tetikleyici olabiliyor. Korkunun kaynağını bilmemek ise seni daha gergin hissettirebilir ama bu korkudan kaçmak yerine oturup üzerine biraz düşünmek sana iyi gelebilir. Zihnin şu an farklı şekillerde kendini korumaya çalışıyor olabilir, bunda tuhaf bir şey yok; kafanı çok takma. Gerektiğinde güvendiğin biriyle, bir yetişkinle ya da bir psikologla konuşmak seni rahatlatabilir. Özünde güçlü olduğunu unutma!