Kişilik & Karakter Karanlıkla aranız nasıl Korkar mısınız? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben Çocukken Karanlık dan çok korkardım ama artık alıştım 😅 Karanlıkla aranız nasıl Korkar mısınız? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bsrtpl Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. önceden çok korkardım oculer beni gelip alacağını düşünürdüm bazen hâlâ daha düşünüyorum ve bu yüzden korkuyorum ama çoğu zaman korkmuyorum, umursamıyorum. 1 1 Yorumla Cod2009 1 yıl Oy Kıyamam dokunmayın bu tatlı kıza 😅💖 Yorumla
sarışınoooo Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bir gulhu bir elham tamamdır. Kış kış cinler kışkis yallah cinler yallah 1 2 Yorumla Cod2009 1 yıl Cinin şakası olmaz ama 😅😉 Felak nas oku Ayetel Kürsi Ama kış kış cinler dersen geri gelirler Kemal Sunal repliği bu güldürdün Yorumla sarışınoooo 1 yıl 😂😂 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Severim.. Karanligi oldum olasi.. Kitap okumuyorsqm isiklari acmam genelde :)) 0 0 Yorumla
Dilankarakoc58 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Hayır korkmam 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Öyle bir alışmışım ki ne korku ne keder 1 0 Yorumla
piskopatgirl7 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Küçükken de korkmuyordum şimdi de korkmuyorum alıştım artık karanlık oda da kulaklık takıp ağlamaya 🙃 0 0 Yorumla