Evet cok korkuyorum en azindan ışıklar açık şu an rahatım. Ama bunu yenmem gerek🙇 Sizin fobileriniz var mi arkadaşlar? Varsa nelerdir. Herkese iyi aksamlar
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı. Karanlığa aşığım resmen..
https://www.youtube.com/watch?v=_HLJmWzJQys
Küçükken cin falan korkardım :D Gözüm açık olurdu sürekli.. Yıllardır atayizimm.. Rahatım artık..
Sırf gece ve karanlığı sevdiğim için gece yarısı yatıp öğlen uyanıyorum hatta... Zorunlu kalmadıkça sadece gece evden çıkıyorum.. Karanlık huzur veriyor bana :))
Bide geceleri Cem Adrian dinlemek bambaşkaaaa.
--
Soruna gelecek olursam..
Yükseklik korkum var. Ama bu korkum her yerde değil.. Mesela uçağa binmeye bayılırım ve sadece cam kenarında otururum.. Güvende hissederim kendimi.. Ama bir apartmanın 3. - 4. katından aşağı bakınca düşmekten korkarım.. Bunun dışında aklıma gelen olmadı.. :)03 Yorumla
Soran+1 yılAtaist olabilirsin ama bu baska varlıkları engelleyemez. Bunlari da sirf dinle harmanlamak yalnis. Yukseklik korkusu da farkli tabiki :) cem adrian eskiden dinlerdim artik karamsar geliyor
- +1 yıl
Ataist değil bir kere. s atayiz olacak!! . s
Kapat gözlerini ve kendine güven.. Cin min yok.. Ha gerçi var ama Eti Cin var mesela.. Yiyordum küçükken ama artık tüketmiyorumm :))
Rahat ol..
Hırsız desen anlarım da cin falan korkma.. Psikolojisi düzgün olan insanlar cin gördüm demez..
Soran+1 yılBen gordum. Ve 6yasindaydim. 6yasinda ne denli psikolojik sorunlar yasamis olabilirim. Korkmak ister miydim su saatte uyumak isterdim yalnizca
En İyi Cevaplar
yüksek İQ belirtisi
12 Yorumla
Soran+1 yılBu durumda bile egom ucuyor... ne bicim bir insan oldum ciktim ben
+1 yılBende karanliktan cok asiri korkuyorum ama biraz biraz yendim gibi bunu kucuklukten beri hep gece lambasiyla uyuyorum elektrikler birden kesildiginde aklim cikiyo mesela bunu nasil hafiflettim gece ben uyuduktan sonra anneme gece lambasini gordugu zaman cekmesini istiyodum boylece gece tuvalete falan kalktigimda karanlik oluyodu ama korkmicam diyoduk tuvalete gidip geliyodum acmiyodum bidaha isigi iradeyle biraz indirdim bu korkuuyu artik cok asiri degil ama bazen sorun cikartiyo kotu bise Allah yardimcin olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCanim zaten ev bosken olusuyor bu korkum. Ev dokuyken huzur verici.. ama ev bossa kendimi svunmasiz hissediyorum o an. Bu korkumu yenebilirim umarım :/
+1 yılben de karanlıktan ve dar alanlarda kalmaktan çok korkarım karanlığı yendim ama dar alanı daha yenemedim karanlık o kadar da korkunç gelmiyor artık
02 Yorumla
Soran+1 yılDar alanda niye peki? Nefessiz kalma sorunu mu canim
- +1 yıl
evet ilk beş altı dakika bişey yok dayanırım ama sonra daralıyorum nefessiz kalıyorum panik atak geçiriyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
79Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. 11 Yorumla
Soran+1 yılGözlerini kapa. Simsiyah
+1 yılBocukler benim fobimdi yavas yavas yeniyorum. Yyzlesmelisin korkularinla.
Askerde pirket taslarini elimizle sokup baska yere taktik ceza olarak altindan vicir vicir bocek cikti yumdum gozumu kufur ede ede yaptim. Simdi eskisi kadar etkilenmiyorum. Gorunce kasinmaya baslardim ve uzaklasirdim.07 Yorumla
Soran+1 yılBocekler de cok itici ya
- +1 yıl
Her cirkinler hem hizlilar hem kucuklu buyuklu iyyyy. Ve bacaklari bisuruuu.
Karanlikta otur asarsin ya cok buyyk bir fobi degil bence karanliktayken sesler daha korkunc ve biseyler hareket ediyor gibi gelebilir ama emin ol aydinliktada ayni sesler cikiyor ve haraket eden bisey varsa aydinliktada haraket ediyor. Hareket*
Soran+1 yılSadece karanlikta sessiz ve hareket halinde hicbisey olmadığı icin fark ediyoruz peki bu hareket edenler ne ama
- +1 yıl
Bazen hic birsey korktugun icun algilarini fazla aciyorsun istemeden yoksa aydinlikta da olan seyler.
Bazense gercekten duysakta kulak asmamamiz gereken seyler zaten inancliysak yalniz olmadigimizi biliyoruz.
Ama kesinlikle korkulcak birsey yok ne olabilir ve olsa bile sana ne yapabilir ki.
Soran+1 yılBu dusunce rahatlatiyo beni. Ne yapabilir ki..
- +1 yıl
Eeee isigi kapadin mi :)
Soran+1 yılHayir hazir degilim şu an icin
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun sorununuz büyük bir ihtimalle karanlıktan bir şeyler çıkacak karanlıkta bir şeyler hareket ediyor tarzı düşüncelerinizden kaynaklanıyor olabilir geçmişe bakacak olursak sanırım bir korku filmi ya da karanlık bir odada kaldığınız için olabilir bu da sizde fobi oluşturmuş olabilir bu ve bu gibi olaylar tabi benden size tavsiye gece lambasıyla alıştırın ilk önce kendinizi sonraa müzik açık uyuyarak uyuyabilirsiniz bunlar gerçekten işe yarabilir Geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) byuk ihtimalle bilincalti ile alakalidir. Surekli degil ama kimi zaman boyle. Uykumun gelmesini ve gozlerimin kapanmasini bekliyorum isik acik halde
- +1 yıl
sürekli size takıntı hali olacak bu uykunuzu geçiştirecektir rahatlatıcı bitkisel çaylar almayı deneyebilirsiniz ve bunu kendiniz başarmalısınız biz sadece telkinlerde bulunabiliriz...
Soran+1 yılşu an mutfaga inmeye useniyorum. Ya cocuklugumda yasadigim bir olay var. Ondan ötürü. Soylemek istemedim ama o olaydan ötürü bunlar sanirim
İnsan karanlıktan neden korkar, ya bazı varlıklar vardır gecenin karanlığı onlar içindir nasıl gündüzleri bizim içinse aynı şey ama bu korkmanı gerektirmez her şey senin kendi zihninde gerçekleşir biraz rahat ol heryerde olan yaradana ve kendine güven... Şahsen ben hiç bişeyden korkmuyorum gerk de duymuyorum korkmaya...
03 Yorumla
Soran+1 yılKarsilassaydin biriyle cevabin bu olmazdi
Çok fazla aksilik yaşadığım için bir korkum yok :D Senin fobine gelirsekte karanlığın iyi yönlerini bulmaya çalış mesela sessiz ve rahatlatıcı olması, duyularında ve hislerinde artış olur... gibi şeyler yani :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBunu genelde yasiyorum huzuru karanlikta buluyorum ama ev bosken bu tam zitti maalesef. Berbat hissettiriyo
Soran+1 yılDogru aslında ama olmek degil olay. Okay ölmekten ziyade kendini savunamama bilinci. Insana kukayet olabilirsin. Ama bilinmeyen dunyaya hayir. Bu da zihnini zorlar
Soran+1 yılTek fobim bu odakli. Bunu da yenmem gerek ki rhaat uyuyabileyim
+1 yılkaranlıktan korkmayı tercih ederdim çünkü yüksekten asansörden kapalı yerde kalmaktan duvardan ve adını dahi söylemekten nefret ettiğim alerjim dahi olan yeşil kabuğu kahverengi olan meyveden
09 Yorumla
Soran+1 yılAlerjini gercekten ilk kez duydum
- +1 yıl
kividen korkuyorum alerjim var ayrıca tiksiniyorumda maalesef çok kötü bir durum bu benim için
Soran+1 yılBen de sevmiyorum kiviyi. Ve seftali. DokUnamiyorum bile
- +1 yıl
adını bile yazarken tiksiniyorum bende çok kötü bir durum bakamıyorum bile o derece yani bu çok kötü aslında
Soran+1 yılCok eksi. kokusu bile cok eksi
- +1 yıl
yiyemiyorum sonra vücudumda kaparcık oluyor yanlışlıkla bir pastada yemiştim bilmeden
- +1 yıl
kabarcık*
Soran+1 yılAma tadini da sevmiyorsun sanirim?
- +1 yıl
asla nefret ediyorum
+1 yılKaranlıktan eskiden bende korkardım ama korkumu yendim. Nasıl dersen daha çok üstüne gittim inadına karanlıkta korku filmler ya da cinlerle felan yazılar okudum sonra baktım birşey olduğu yok korkumu yendim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm. Bendeki bilincalti ile alakali oldugu icin zor. Kendi kendime cozmem zor. En azindan suanda :/
+1 yılSimdiki gibi kucukkende korku filmlerine cok bakardim karanlikta kalinca sanki o filmdekiler gelecekmis gibi olurdu
Asansöre binemezdim su an binerken bile hala ürperti geliyor05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ayni dusuncelerdeyiz 🙈🙈
- +1 yıl
Banyoda elimi yikarken isiklar gitmisti kosarak salona gittigimi hatırlarım bir ani olarak kaldi onlar ama asansör hala sıkıntı :-D binerim ama gel bide bana sor :-D
Soran+1 yılben de binerim korkarım ama belli etmeden🙈 hahaha
- +1 yıl
Ama buyuyunce hic bir seyin tadi kalmiyor tabi bazilarinda surekli oluyor boyle takintilar ama
- +1 yıl
Boyle seyler duyunca insaninda hosuna gidiyor heke su asansor sakalari yapanlar var ya bizde olsa o merdivenleri kosa kosa cikariz iyi olmuyor :-D
+1 yılHastanelerdeki şu aşırı temiz kokusu, beni tedirgin ediyor, elim kesildi, müdahale etmek zorunda adam diyor korkuyormusun dedim lütfen şu kokuyu bir değiştirin bir parfüm sıkın bayılıcam şimdi kokudan acıdan değil :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAsiri temizlik kokusu sana ne hatirlatiyor acaba
- +1 yıl
Bilmiyorum artık, tırsıyorum :D
Korku filmi izleyerek fobini körükleme, izlemediysen de hiç başlama.
Benim bir fobim yok sanırım varsa da ben bilmiyorum. Sadece şu var, arkadaşlarımın ısrarlı taleplerine rağmen bungee jumping gibi bol adrenalinli atraksiyonlara hiç girmedim.07 Yorumla
Soran+1 yılKorku filmi degil olay bizzat gordum cocuklugumda. Adrenalin? Gerçekten vazgecemeyecegin bir haz
Soran+1 yılBunyen neden kaldirmasin. Ben bayılıyorum adrenaline %1 de olsa ölüm riski. Keyif verici o durumda. Ve adrenalin ömrü uzatiyo gazetede okumuştum haha
Soran+1 yılRus ruleti? Emin misin..:)
Soran+1 yılDigerinde risk yok denecek kadar az. Rus ruletinde ise 50 50
+1 yılBen de karanlıktan korkarım ama karanlıkta uyumayı seviyorum dışarının ışıkları tam odama doğru yansıyor çok güzel oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet perdeler acik uyumak guzel oluyor isiklar veya ayisigi odana vururken. Ama şu an degil
- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılkorkma canım korkulacak bişey yk. aklına kötü şeyler getirme Allah'ı düşün Allah de geçen korku filan :) benim fobim böcekler , örümcekleeeer :(
04 Yorumla
Soran+1 yılAkrepler :((
Soran+1 yılHamhambocekleriii :((
- +1 yıl
ayyy yapma yaa :( o akrep çook kötüü :(
Soran+1 yılbir kac kez gordumm cok itici hizli hızlı hareket ediyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen karanlıktan nefret ediyorum isiksiz uyuyamam ama bazen aklıma geliyor elektrikler giderse die karanlıkta nefesim yetersiz kalıyor gibi oluyorum bunlyrm daha neler neler kendimden de nefret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılkaranlıktan korkacak ne var ya ne güzel işte hersey siyah :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSavunmasiz gibi anliyo musun
- +1 yıl
ya şöyle düşün sonucta hayatta gece ve gündüz olmak zorunda. ne kadar korkacaksın yani ilerdedesenin için çok büyük problem olmicak mı. sana bişey anlatiim benim babaannem (Allah rahmet etsin) halamlarda kalmaya gitmiş bir süreliğine. gece lavaboya gitmek için uyanınca karanlıkta yürürken halamın oglu babaannemi görmüş baya korkmuş çocuk aklı işte. adam şu an 30 40 yasına geldi hala karanlıktan korkuyormuş. evli çocugu var. sorunun psikolojik arkadasım. ben de çocukken çok korkarkım o karanlık kodidorlar yürürüken sanki hiç bitmeyecek gibi gelirdi. ama şimdi çok severim karanlıkta oturmayı dolaşmayı vakit geçirmeyi.
Soran+1 yılBenim cocuklugumda yasadigim olayı bilsen yine helal olsun derdin. Buna ragmen ev doluysa sikinti yok ev bosken korkuyorum zaten
- +1 yıl
herneyse sen bilirsin ben derimki tedavi ol ilerde evlenince felan problem yaşarsın. ve gözlerin mükemmel güzel ya bunu söylemezsem olmazdı :)
Soran+1 yılYanimda birisi varken sorun olmaz ki. Hatta surekli espirisi doner :) tesekkur ederim iltifatin icin
+1 yılKaranlıktan korkmuyorum, alacakaranlıkta bir ormanın içinde nocturne dinleyerek uyumak istiyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılOrmanda ben de korkamam en azindan canlilar icindeyim ve bir yere kapali degilim. ama dort duvar arasinda bu olmuyo bazen savunmasiz hissediyorum
- +1 yıl
Kendi kendinizle konuşup veya müzik dinleyerek motive edebilirsiniz kendinizi. Böylece ışıklar kapalıyken mutfağa ya da odanıza koşarak gitmek zorunda kalmazsınız :)
Soran+1 yılIcimi okudun içimi :) bagira bagira sarki soylerim genelde bu biraz rahatlatir hahaha
- +1 yıl
Aslında temel mantığı gürültü oluşturup karanlıkta bizi korkutmayı planlayan her neyse onu uzak tutmaktır bilinçaltından, ama o karanlıktaki ses tonuyla bazen kendimden kaçasım geliyor :)
Soran+1 yılSesin kotu mu😄😄
- +1 yıl
Bilmiyorum şimdiye kadar hiç olumsuz tepki almadım, ama gece karanlıkta bir Eminem çıkmaz herhalde :)
Soran+1 yılHahahha god bye holywood..
- +1 yıl
See You Jersey
bir ara asansör fobim vardı eve girmek için,15 kat çıkıyodum yarım saat çık çık bitmiyor gına geldi sonra
06 Yorumla
Soran+1 yılYoutubeda izledigim videolar sonucu o bende de olustu cok kotu bisey ya
Soran+1 yılHahahaha benim korkum indan oturu degill asansorlerde gerceklesen ölümlerden oturu. Seninkisi de betermis 😄 tekmeyi savursaydin ilk 3saniye refleksiyle hahaha
Soran+1 yılEn cok da kucuk kopekler havliyo saka gibi 😄
+1 yılDuygusal açıdan çok kırgın olduğum zaman karanlıktan korkarım ve salonda yatarım..
03 Yorumla
Soran+1 yılTv karsisinda sanırım. O da farkli 🙇
- +1 yıl
Yoo :)) aslında orasıda karanlık :)
Soran+1 yılCok daha farkli :)
+1 yılBelki benimkide korku bakıpta görememek benim sinirlerimi bozuyo karanlıgı sevmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :/
+1 yılkaranlıkta nolcak yaaa korkuya bakarmısın karanlık çok güzel insanı dinlendirir
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamazsiniz
- +1 yıl
korkularını yüzleşerek yenmeyi biliceksin ;)
bende karanlıktan korkuyorum 24 yaşındayım annemsiz yatamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben yatiyorum tek ama beni rahatsiz eden evdeki bosluk. Rahatsiz ediyo bu durum
herkese fobini söyleme bir gün şakaya uğrayabilirsin :D ama kızların genelinde var bu durum hepsi karanlıktan korkar. ama karanlık güzel yanıda var. sessiz ortam aç müziğini koy başına yastığını geçmişinden ders geleceğinden hayat kur ne bilim...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa cogu zaman boyle zaten uzanip uykuya dalis esnasındaki huzur gercekten cok baska. Ama cocuklugumdaki bir olay yüzünden ev bosken bu durum gecersiz.
+1 yılÇook severim. Ayışığının bile olmadigi bir yerde uyumayi özellikle.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyisigini severim ben de :)
Düşündüm bulamıyorum yok ama sıkma canını güzellik geçer elbet
04 Yorumla
Soran+1 yılGecmeli cunku uykusuz kalıyorum
Soran+1 yılEvet öyle yapicam 😟😟😟
evlenince geçer yanında biri olunca korkmazsın sanırım
05 Yorumla
Soran+1 yılTabiki o zaman olmaz
Soran+1 yılFazla degil. Aklima getiriyorum aklima getiren ne oluyor anlamiyorum
- +1 yıl
o zaman şunları düşün
serotonin hormonu (mutluluk veren hormonu en çok karanlıkta salgılanır)
bu nedenle körlerin kanser olmadığını da bilmen gerekir
karanlık faydalıdır hatta zifiri karanlık olmalı uyurken
muhtemelen çocukken karanlıkta korkmuşssundur bişeyde travma kalmıştır
ayrıca bir çok insan korkar Atamız da korkardı bence üzerine git korkunun korkulacak biley olmadığını anlayana dek
Soran+1 yılBu bilimsel yaklasimin cok hosuma gitti
Vala bende gece lambası takmisim cok korkuyom karanliktan 😞😢😰😰
02 Yorumla
Soran+1 yılGece lambasi yetmezz gunes dogmus gibi olsun heryer😟
+1 yılbende karanlıktan korkuyorum ama böyle zifiri karanlık olacak ondan korkmayan zaten ben insanım demesin
03 Yorumla
Soran+1 yılGoz gozu gormeyecek yani? O daha felaket.
- +1 yıl
evet başka tür karanlıktan korkmam (umuyorum) :)
Soran+1 yılO cok beter ya
karanliktan korkmuyorum eskisi gibi.. senin yerin en aydinlik beyaz benim icin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen korkuyorum🙇
+1 yılDeniz ve havuz fobim var. Fobilerin üstüne gidip yenmek gerek ama cesaret var mı dersen yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılSu cok rahatlatır beni oysa. Iste herkesde bilincaltindan dolayi bu tarz olaylar oluyo
+1 yılKaranlıkta olur öyle ses gelir, öyle hissettirir. Benim yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :/
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünsene şimdi üç harflileri ya da Musallat filmini.. Işıklar kapanınca uuuuuuu...
07 Yorumla
Soran+1 yılBu yapilmayacak bir saka. Yalniz burak ozcivit o filmde cok tatliydi hahaha
- +1 yıl
bence tatlıdan çok korkunçtu :)) neyse gece sakın terlik giyme yatarken büyükler öyle der... :P
Soran+1 yılTerlikle uyuyan mi var hahahaha
- +1 yıl
yatarkenden kastım gece geceydi aslında :) Gül sen..
Soran+1 yılTeşekkür ederim biraz da olsa güldürdün beni :)
- +1 yıl
Rica ederim yalnız Musallat filmi benimde aklıma girdi... :/
Soran+1 yılGuzel filmdj :)
+1 yılbende çok korkağım yaa ama artık erkek adam oldum korkmuyorum :D
09 Yorumla
Soran+1 yılErkek karanliktan korkmaz 😒 eve gece hirsiz girse napcaksin hirsiza isiklari mi ac diyceksin 😄
- +1 yıl
hırsızı kim takar ben hortlaklardan filan korkuyom böyle değişik şeyler. yani dediğim gibi önceden korkardım :D
Soran+1 yılHortlak neymis yaaa😄 3harfli 33😥😥
- +1 yıl
3 harfli de nesi? aşk can kan tan sal sel kel kol yol sol sağ sır dağ bağ çağ yıl gün mal yar kar sar dar zar far?
Soran+1 yılKal kil kol kop kah hak gak guk kim sim han ten tek yek yok tey cin yat tay kas sak san mal mat tam yan
Cumledeki dediğim 3harfliyi bulun- +1 yıl
harf yok?
Soran+1 yıl3harf orda 😄🙇
- +1 yıl
şu markası eti olan şey mi
Soran+1 yılDogru bildin
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=EqVqF3Txzcgkaranlıktan korkmuyorum eskisi gib
13 Yorumla
Soran+1 yılVayy hahaahh
Cevap sahibi+1 yılo varken karnlıktan korkmuyorum o varken hayat bana göre restmen bir gülünç oyun o yoksa yaşadığım şeyin adına ölüm koyun...
Soran+1 yılO varken..
Hep karanlıklara doğru git üstüne gidersen yenersin
05 Yorumla
Soran+1 yılYapamamm yapamammm 😄😄
Soran+1 yılCidden cok zor sanki birisi kokumu tutacak gibi hissediyorum. Bunu asmam gerek dedigin gibi
Soran+1 yılUmuyorum..
Sevdiğimi kaybetmekten korkmak, sevdiğin arkadaş da olabilir tabi :D
05 Yorumla
Soran+1 yılSurekli mi bu korku
Soran+1 yılDost çok baskadir :)
Soran+1 yılIyi geceler :)
Ben geldim merak etme benim yanımdayken öcü böcü hiçbirşey zarar veremez sana.
03 Yorumla
Soran+1 yılUyuyana kadar sitede dolasicam 🙇 karanlik fobisi kotu kotu
Soran+1 yılEvet
+1 yılSudan çok korkarım mesela duşta bile en fazla 3 dakika kalabiliyorum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSu sevilmez mi :) insani rahatlatır tum stresini alir ya
- +1 yıl
5 yaşımda boğuluyordum zor kurtardılar doğal olarak ordan gelen bir korku nefessiz kaliyorum:)
Soran+1 yılAh dogrudur ama bu psikologla duzelebilir bilincaltindan gelen bir korku. Benim de oyledir psikolog sart sartt 🙇
bende bazen karanlıktan korkuyorum. ürperiyorum. tabi her zaman değil bazen sonra da saçma sapan şeyler geliyor aklıma daha çok korkuyorum
00 Yorumla
+1 yılBende hala ayaklarımı yorganın dışına cıkaramıyorum küçüklükten berii :D itiraf ediyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılYorganin altına sokuyorum kafami cik korkunca siper ediyorum 🙇
- +1 yıl
Haha :D bende yapıyorum onu ama oksijen bitiyor bir süre sonra başımı cıkartmak zorunda kalıyom kankii :S
Soran+1 yılBiraz nefes alip tekrar daliyorum 😥😥
- +1 yıl
Haha :D eğer bulursan bunun bir çözümünü benm ayak problemede bir el atarsın :S
Soran+1 yılSenin o ayak olayi bende de var arkadas yorganin disina ayagini cikarmis yazin sonrasi beterdi ama anlatip seni korkutmak istemem
+1 yılkendime hakim olamayıpta birine bir şey yapmaktan...
04 Yorumla
Soran+1 yılCinnet ani? Tabi ki her insanda olan bisey bu
- +1 yıl
bende aşırı durumda...
Soran+1 yılDurekli hat safha?
- +1 yıl
aynen öyle...
+1 yılbenim fobileri saymaya başlasak bitmez zaten en iyisi uyu hiç dinleme.. =/
016 Yorumla
Soran+1 yılUykum gelsin hop uyuycam sonra gunes dogacaaak 😥
- +1 yıl
Çok beklersin sen o uykuyu =/
- +1 yıl
@Di-la-ra Moralimin bozuk olduğunu göstermeye çalışıyorum ''=/'' işaretini koyuyorum Allah rızası için gülmeyin ya :D:Dddd
Soran+1 yılUyku gell uykuu pisi pisi
- +1 yıl
- +1 yıl
Kanka yürü gidelim yaw. s
içtin mi l*n sen sütünü hım? . ddd - +1 yıl
@Julieeetttt kanka ne sütü yav :D:DDdd
Soran+1 yılBuraya acik oturum yapmaya gelmiyoruz. d aşırı ciddiyet arıyorsan baska seylere odaklan hahha
- +1 yıl
- +1 yıl
Olm yürü dedik sana yaw yürü lenn :Ddd
- +1 yıl
@Di-la-ra bir şey derdimya sapık dersiniz. s yol alın hacı ya :(
@Julieeetttt geldin ve rezil ettin :D:D:Dddd - +1 yıl
Kankaya isyan etme lann :D
Ben senin iyiliğini düşünüyorum asdsad. dd
Anokrofobia örümcek fobisidir oturduğun nu yerler Swiss Otel lobisidir :)
00 Yorumla
+1 yılkaranlıktan korkmuyorum eskisi gibi şarkısını dinle asdasfdasf :D
04 Yorumla
Soran+1 yılGunes dogdu niye korkayim hahah
- +1 yıl
korkarsan :D
Soran+1 yılGüneş batsa belki yine :/
- +1 yıl
Karanlıktan korkma ya akşam mezarlığa git mesela tek başına gez oralarda yenersin belki falan :P
Işıkları Kapat ve Yan Odasan Sana Seslenen Ama Ne Olduğunu Bilmeyen Seyin Yanına Gittttttt
02 Yorumla
Soran+1 yılYan odada babam diger odada ablam yatiyo. Babm az once iyi geceler dedi korkum hafifledi korkutmaya calisma😒😒
Gizli Üye(36-45)+1 yılyılan fobim var https://i.hizliresim.com/Gp4AG6.jpg
01 Yorumla
Soran+1 yılBence vahsi guzel grubunda yılan
- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılO yönden problem yok benim fobima kızlarla konuşmak daha doğrusu konuşmamak :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaranlığı severim. bir zerre ışık bile olmasın isterim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de cogu zaman severim. Ama ev bosken degil iste
Cevap sahibi+1 yılbende en çok ev boşken severim işte. :D
Soran+1 yılKorkutucu sacmalama
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaranlıktan niye korkuyon, bırak karanlık senden korksun :D
08 Yorumla
Soran+1 yılGenelde huzur. Ama yalniz kalinca karanlik kötü
Cevap sahibi+1 yılBen de tam tersi karanlığı çok severim...
Soran+1 yılBen de heo sevmek isterdim. Anlasamadigim sevgilim gibi bir seviyorum bir itiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇünkü gece karanlık ve sessizlik çöktüğü zaman,
Kafandaki sorunları dertleri düşünmeye başlarsın belki de seni korkutan budur.
Soran+1 yılHayır keşke bu olsa..
Cevap sahibi+1 yılKorkma sebebin ne?
Soran+1 yılBilinmeyen... cisim
Cevap sahibi+1 yılKorktuğun şeyleri eline al...
bana kalsa hep gece olmasını isterim :d
11 Yorumla
Soran+1 yılOh no..🙇
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. korurum ben seni korkma.;
01 Yorumla
Soran+1 yıl😟😟😟
Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. @karanliginkizi galiba yardımın gerek
13 Yorumla
Soran+1 yılKaranlik girl neredesin?
- +1 yıl
Nasıl yardımcı olabilirim :)
+1 yılambigufobi var bendede :=)
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek? Duymadim
- +1 yıl
yanlış anlaşılmaktan korkuyorum :D
Soran+1 yılInsanlari fazla umursamiyorum nasi anlarlarsa anlasinlar ya
Ben kelebekten korkuyorum :)(
03 Yorumla
Soran+1 yılAaa cok tuhaf cok gorsel bir canli oysa
Soran+1 yılOysa o kadar guzel varlıklar ki :)
+1 yılAyetel Kürsi, Felak, Nas Biliyorsan Korkma!
22 Yorumla
Soran+1 yılSabah olsun da bian once
- +1 yıl
Oku Yut Uyursun.
+1 yılNasıl uyuyosun peki ışık açık mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılHep degil. Ev bosken
- +1 yıl
bu da başarı
Soran+1 yılEvet aslinda bakinca oyle gerçekten
Bende korkuyodum karanlık fobim vardı ama yendim
015 Yorumla
Soran+1 yılNasil peki. Isiklari acarak mi 😄
Soran+1 yılYa bir ses duyarsam ya karanlıkta tuhaf seyler gorursem. Gormedim degil duymadim degil citirti. Belki beynimde yarattigim belki metafizik. Ama sinir bozucu
Soran+1 yılBen de ayni sekilde cocuklugumda bir olay yasadim indan ötürü oldu bu
Soran+1 yıl6yasinda kucuk bir cocuktum ve annemle anneannemlerde uyuyoduk. Anneannemler koyde yaşar. Gecenin yarisi. Anneme sarilmisim. Arkamdan birisi omzuma iki kere vurdu. Döndüm ve cuce bir varlıkla karsilastim bana bakiyodu. Konustumu konusmadi mi hatirlamiyorum ama konussa sesinden hatırlardim sasirarak baktim ve tekrar anneme sarildim. 2dakika sonra baktigimda acik pencerenin onunde havadaydi bana bakiyodu. Uyuyakaldim. Inanmayabilirsn ama yalan neden söyleyim. Uykuyu cik seven bir insanim bu saate uyumak yerine neden yalanla ugrasayim
- +1 yıl
Ben küçükken böyle şeyler yüzünden çok huysuzdum saldırgan. Salonun penceresinden birini gördüm sabahtı anneannemler yengem annem filan herkes yanımdaydı gördüğüm kişi normal insan eni boyu yerinde sokağımızdan geçiyodu fakat bir anormallik vardı kafası yoktu vardıda olması gereken yerde değildi boynunda değil elinde tutuyodu boynuysa kanlar içindeydi dümdüz yürüyodu ben evin penceresinden gördüm aa anne bak o ne dedim baktılar bişey yok orda dediler sen ilaçtan halisilasyon görüyon yok öyle bişey dediler o adamı evin ayrımında camın bittiği yerde kaybettim diğer camdan bakayım dedim kimse yoktu sokakta bir anda kaybolmuştu. Bundan uzun süre konuşmadık ben tabi unutmadım ama. Büyüyünce konusu bigün açıldığında hayır öyle bir ilaç içmiyodun halisilasyon yapcak sen korkma diye öyle söyledik dedi. Hatta kendileri bile halisilasyondan dediklerini hatırlamadılar çünkü yengem söylemişti. Artık o halisilasyonmuydu yoksa gerçekmiydi bilmem ama korkunçtu.
Soran+1 yılBeynimizin oyun oynamasi icin beynimizin doku olmasi gerekir. Kucukken beynimiz ne denli doku olabilir ki
Soran+1 yılDoku degill doluuuu ahh iyi gulm bu gecee 😄😄😄 yani kirlenmis bir beyin akil oyunlari oynar goz yanilmasi yapar. Saf ve taze bir beyinnde bu nasi gerceklessin?
Soran+1 yılUzgunummm...🙇🙇
+1 yılböcekten aşırı derecede korkarım
01 Yorumla
Soran+1 yılAkrep gercekten igrenc
Karanlıkta kimse seni göremez aydınlıktan kork
015 Yorumla
Soran+1 yılAydinldiktan neden korkayim ben herseyi görebiliyorum en azindan karanlikta savunmasiz hissediyorum kimi zaman cok kotu sanki bisey cikacak beni hamm yiyecek haha
Soran+1 yılYa bazen gercekten keyif verici ama evde cogunluk olmayinca bombos olunca noo ürkütücü
Soran+1 yılKedim var ama msrt ayindan oturu sabaha karsi beni uyandiriyor. Veya geceleri tuhaf tuhaf etrafa bakiyor. Bu da sinir bozucu
Soran+1 yılSen kedini bir gozlemle bakayim odana alip. Nerelere bakiyo :d tuhaf tuhaf
Soran+1 yılBosluga bakip boslukta biseyleri izliyo. Hic iyi gozlemci degilsib
Soran+1 yılHicbisey 😇 kediye ninni bana nobet ne iyi insanlar varmis ah Tengrim.. ılık sut tica ediyorum..
Soran+1 yılYok agzimin tadi bozulmasin kedime de sordun mu yoksa ninni soylemekten soramadin mi :D ya kizimi ozledim gece gece
Soran+1 yılAmen. Tum minnos alemini...
+1 yılreddedilme fobim var. bir türlü alışamıyorum
017 Yorumla
Soran+1 yılPeki cok mu reddedildin
- +1 yıl
evet. Jordan ın yaptığı gibi denedikçe başarısız oldum başarısız oldukça denemeye devam ettim. yine de alışamadım. garip :)
Soran+1 yılUmudunu kaybetmemen en guzeli. Tebrik ederm :)
- +1 yıl
buraya kadar ama. artık vazgeçiyorum, umudum hevesim ne varsa kırıldı :)
Soran+1 yılBoyle konusma iste
- +1 yıl
konuştum artık, aşktan yana bahtsızım kabul ediyorum
Soran+1 yılHer zaman umutlu ol
- +1 yıl
elbette, bu yüzden umudu başka koşullarda kovalamaya karar verdim zaten.. iş hayatımda, eğitimimde, kişisel gelişimimde.. ama aşkta gerçekten yoruldum, üzmekten de üzülmektende
Soran+1 yılBuna bisey diyemem illa ask olacak degil. Kariyere hedef koy :)
- +1 yıl
o cephelerde sonuna kadar savaşırım tabii :)) aşkta kaybeden işte kazanırmış :))
Soran+1 yılHirs baldan tatli :)
- +1 yıl
'ölçülü' olmak şartıyla tabii :)
Soran+1 yılKontrolsuz güç sin5a yol açıyor tabiki :)
Soran+1 yılSona :)
- +1 yıl
mobilden yazınca böyle hatalar normal tabii :D ama niye reddedildim ben bu sefer ya, içime düşücek gibi bakıyordu hep çok saçma yani
Soran+1 yılBosver. Giden gitsin
- +1 yıl
mecburen :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaranlıktan bende korkarım. Gözümde karadır😪
01 Yorumla
Soran+1 yılYasasin uyku ama oglen uykusu 😴
Tarantula ve yılan benden uzak olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılTarantula canli hic gormedim tvlerde gördüm fazla itici degil. Ama yilanlar cok cekici ve vahsi
Soran+1 yılBen sana cok mu yakinim sanki konuma damlayan sensin :D
- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği