Valla yorgunluktan eve gelip direkt uzanıyorum ama bu dağınıklığın içinde artık rahat uyuyamıyorum bile :( nasıl başlıcam?

Bu bir kısmı tüm oda böyle :(

Giyilenler ve uzun süre dışarıda duranları kirli sepetine at kısa programda yıka. Asılacakları dolaba as sonra. Kalanları da yatağın üstüne yığ ve gruplayarak katla, gunluk-gezmelik-iş vb...
Harika planlama :)
Yarım saate toplarsın ;)
Teşeekürler :)
Tica ederim 😁
Kaç kişinin giysisi var orda. Bir seninse kat hergün az az
Benim
kızmısın sen bıgun yatak odamın fotosunu çekıyım atıyımda utan bu ne layn bırde kız olacaksınız pufffff allah senı alacak herıfe yardıme etsin.
Valla bencede
Tüyo ver bakalım nerden nasıl başlıyım
ayır beyazları sutyen dır ıvırdır zıvırdır koy kenara bu 1
2 si ayır renkliler tişörttür vs
3 su kazaklar ayır 9-kaban vs
4 pantolonlar
5 gecelik kıyafet
6 takımlar
7 çoraplar
8 bereler
https://i.hizliresim.com/PPkqWO.jpg
12 tane hayvan gibi göz var dahada yetmiyorsa gel cebime koy yanına bırtanede kırli sepeti koy kırlenenleri salla içine zormu bukadar yaa
Zor :( 20 metre kare bir oda :( çöpleri saymıyorum bile sanki topladıkça daha çok dağılacak gibi. bir kere yapmaya çalıştım ertesi gün izinliyim diye anca 3 saatte bir bölümü topladım sonra yarın bırakırım dedim olmadı yine
al dolapta yoksa adresi bu bak bı zahmet
www.hepsiburada.com/cift-yandan-rafli-bez-dolap-lacivert-p-MBNETCYRLCV
yeterlimi?
Kocaman 4 kapaklı çekmeceli askılı raflı dolabım var beze gerek yok ki dolaba koyabilsen koyardın
e hizmetçi tutalım o zaman bikere senın dedğin kapaklı dolaplar çok kaba çiziliyor yerınden kalkmıyor 2 si paat kut ses yapıyor ben odamada hayvan gibi dolap istemem abi işte mobilya olduğu için senı yoruyor bendede vardı kaldırdım attım bez daha iyi estetik duruyor kalkmasıda kolay !
Bez benim eşyaları taşımaz
odanın 4 köşe fotosunu at bakalım ne çözum bulucaz olmaz abi boyle layn melek gırmez odana musluman pis dağınık olurmu !
Hazır mısın şoka :)
yapıştır gelsin :D
at özele senin gıbı bır boluk adamı adam ettım ben nesın.
https://i.hizliresim.com/bJD5OY.jpg korkma bu diğer köşe 😂
evet
başkaaa
bukadarmı
En büyük şoka hazırmısın 😝
kar kafayı yedi ak :D kayboldu piyasadan :D
ya at şimdi bırak bu pazarcı ağılarını
nerde hani
Küfür ettin karı dedin kaybettin
mıymıntının tekisin k bakma fıtık ettin adamı atıcağın 3 tane foto kaldıkı yardımcı olmak istedim keyfın bılır çokta lulu yani et desende etmem daha sen kaybettin ben değil
Ahahs ok
vallahi 2 cm boyunda bir arkadaşın olsa evinde kaybolur bir daha bulamazsın muhtemelen yanlışlıkla üstüne basarsın.
Haha
Hayır :)
Cevap
10Cevap
başlayan her şey biter de ve işe başla. ya da hiç düşünme otomatiğe bağla, sadece yap.
bu dağınık değil ki semt pazarı gibi :) o değil de bulmak istediğin kıyafeti nasıl arayıp buluyorsun
Ordan burdsn tamamlıyorum işte :)
hergun dırek yataga uzanacagına ıkı parca alıp bı yere koysan duzenlı olarak bu kadar karısık kalmaz
Zeki insanlar dağınık ve tembel olur. Takma kafana bir ara toplarsın :)
😁 teselli teşekkürler nasıl toplucam bilemiyorum
Teselli değil, gerçek bilimsel araştırma bu. Harbiden böyle. Şimdi kendine bir kahwe yap, sonra otur ve o dağınıklıkta ve manzaraya bakarak kahweni yudumla :D
Ahaha onuda yaptım dur bak
Boşver bu saatten sonra oda mı toplanır? dadadafasfd. Yat uyu kendine gel, yarın bakarız :D
😂 yarın topliyimda toplu halini görün
Ben buna kendimi çok yakın hissetmiştim. Al eğlen biraz :D
www.sakinkafa.com/images/koala-karikatur.jpg
En azından bir dolaba tıksaydın :D Ben öyle yapıyorum yorgunken
Benim evim senin odanın 1/4'ü kadar dağınık değil :D
Benden farkın yok. Çamaşırları yikadim asmaya üşendim 2 gün makinede kaldi cikarmadan bidaha yikadim
Ahaha bende öyleyim ya atıyorum kalıyo yorgunlıktan asamıyorum bile
:)) ben belki evlenince kurtulurum ama senin iş zor :)
Evlenince kocadan utanırım yaparım :)) anneye naz geçiyor
:))
bırak dağınık kalsın öyle yaşa
@azimli212 :) bende yasakladım bizimkilere. Utandığım için valla
doğru yoldasın aynen
Bebimkidr boyle daha rahat oluyo
Cop saki getir toplayip atalim kokten temizlik..
iyi sen kaybolmuyon bu odada
bu ne boyle helekı bır bayan odası:)
Evet :(
Çağrı merkezi
1 hafta gececi 1 hafta sabahcıyım 😁
Boş bir gününü odana ayır toparla düzenle
Ruhum bunaldı
Benimde :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar