AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Gel knka ben yardım ederim sana inşallah. ben de öyleydim. önce yaşını falan söyleyerek kısaca bir bahsetsene etrafından
yas 26...
etrafimda kimse yok arkadas cevre hicbirsey
1. cisi insanlara güvenmekte ve inanmakta zorluk cekiyorsun 2. cisi son derece hassas olabilirsin ya da acılamıyorsun diyelim 3. cüsü olgun ve olduğun gibi görünmek istiyorsun ve bazende şansın tutturamıyor.
profilini gizleyerek içini döktüğün gibi her şeyde kendini gizlediğinden cesaretsizliğinden güvensizliğindendir belki ya da tibbi bir sorundur belki
kendi ağzınla söylemişsin, hiçbir sosyal aktiviten olmazsa daima pasif durumda olursun.
aha dünyada benden bir tane daha varmış :D tek fark ben bu durumdan rahatsız değilim. :)
Hepsine kazık at bol bol çok dikkat çeken biri olursun
onlara daha çok benzemeye çalış çok ikiyüzlüce olur ayrıcada seni zorlar
Çirkin biriside olmamana rağmen böyle oluyorsa gerçekten insanlara uzak davranıyorsun demektir
İnsanlar 5 para etmez varlıktır. emin ol böylesi daha iyi, Allah sevsin yeter
Belki buna sen izin veriyorsundur. Yani nasıl desem, belki sen farkında bile olmadan insanlarla arana bir duvar örüyorsundur. :/
Ben de hep senin gibiydim ama bir iki tane gerçek dostun oldu mu olay tam tersine dönüyor buna emin ol
belkide kötü bir kaç huyun var ve sen farkında olmadan bunları öne sürüyorsun hep
yoo biraz garibanim
Herkes beni sevsin derdine girme. Kasma kendini kimse senden dünya yakışıklısı güzeli de olsa üstün değil. Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin.
haşırt.
Yerinde olsam "Sikmişim insanını yaşasım çüküm var" diye dolanırdım. Boşver bence bu devirde yalnızlık en güzeli. Baksana ikili ilişkilere hep bir çıkar hep yalan dolan
cinsiyetinle sorunların mı var?
@azimli212 Yoo hayır yok gayet memnunum
çıkarıp sallamasınıda önerseydin keşke sadece sevinmesi yetmedi belki
@azimli212 Bunu karşısındaki insana direk söylesin diye demedim zaten kendini bu şekilde motive edebilir neden bu kadar garipsedin
:D boşver ya
Aynı durumdayım cevrem genıs ama onların umrumda deplm ortamlara katılamyrm cekınıyorm sebebı arkdslık ortamım yok bende yanlzm yanı saa nasıl yardm ederım blmyrm ama dua ed allaha ailen yanındaysa sıkıntınyok gerısını salla
Ve yeryüzünde sizler O'nu, yapacağından aciz bırakamazsınız, size vereceği bela ve musibetlere de engel olamazsınız. Sizin için Allah'tan başka ne bir dost ne de bir yardımcı vardır. (Şura-31)
Dostum sanirsam sende benim gibisin yazdiklarinim hepsi bendede var bende ayni sekilde dislandim ve dislaniyorum
Kendin ol cool gibi görünmeye calis her kese değer ver ama çok da belli etme :)
Yavaş yavaş aralarına gir samimi espiriler felan yap güçlü olduğunu onlara göster bırak onlar senin peşinden koşsun. Ve kimseye çok değer verme yoksa bir daha güvenin yerine gelmez neyse kendin ol yeter
girecegim ortam bile tanimiyorum isin kotusu
şimdiki nesil o kadar boş beleşki. bu adilerle dost olmayı gerçekten istiyormusun. tüm aklını fikrini geleceğine ver mesleğine ver. ve ucuz insanlarla muhatap olma. arkadaş istiyorsan ben burdayım.
Ortamlara takıl. paran da varsa bak nasıl seviliyorsun... O zaman da senin paran için peşinde olanlardan sıkılırsın..
İyileri seven yok...
bu hesap birazda.
-Ağlıyordum. O gidenler, “Sen iyi bir insansın” diyordu.
Ve hiçbiri de aslında; iyi insan sevmiyordu. ( Cemal Süreya)
Bu çok iyiymiş.
Beni tarif etmişsin, tam olarak ben.
Hakkaten az çok bende aynı durumdayım, sağlık olsun kardeşim,
La bana bak senin paranmi yok la yoksa cimrimisin sen he paran olsa boyle olmazdi cunki bunun baska bir aciklamasi yok
İçine kapanik sin. Senin kedininde bu olayda yarattığı etki büyük. iş sende bitiyor.
Aynı ben. Sen kesin kimseye zararı olmayan, kendi halinde olan, hep yanlış anlaşılan-tanınan, cesaretini iyi tanımadığın insanlar arasında toparlayamayan birisin.
Sen kendini sev yeter ki olur mu?
Birisi satürn den dolayı demiş güldüm sjdjxj neyse eğer imanın yoksa Allah sınıyodur
Kavga et bikaç kişiyle bir dayak at dayak ye
neden
Sosyal aktiviten olmadığı için, arkadaşların olmadığı için, insanlara ayak uyduramadığın için, kimse tarafından tanınmadığın için, ortamlara katılmadığın için
iste ortam yokki katilayim
Soğuksun demekki. Kimse soğuk enerji emen insanları etrafında istemez, konuşma şeklin enerjikliğin çok önemli şeyler
bende pek sevilmem ama rahatsız etmekten çok hoşuma gidiyor
Kardeşim her gün ağlıyorum bende yalnızım senin durumunu en iyi ben anlarım intihar bile etmeyi beceremiyorum hep dışlandım küçüklükten beri neden çünkü haklının yanında olduğum için o teşkolar sınıf geçerken ben kaldım hep :D
evet hakli dogru olursan yalniz kalirsin
Cok ilginc. Bence kendi kendini bu duruma getirmissin. Boyle yasamayi seviyo olabilirsin.
sevmem
Kucuk bir sehirdemisin
hayirn
Ben=sen
1-piskoloğa başvur
2-Bakış açını değiştir.
Bence sen normalsin karsindakilerinde bir sikinti var. Nacizane tavsiyrm bir dosyal etkinlikte bulunman ya da spor yapman. Insanlar seninle beraber olsun oluyolarsalarda kendileri kaybeder
önce kendini severek başlasan, sonra insanları sevmeyle devam etsen, devamında herşey daha kolay olacaktır.
ben seviyo kendimi zaten
Her insanın kendiniz belirli ölçülerde geliştirebileceğine değiştirebileccceğine inanırım. Bir karar ver şu anda bazı yönlerini değiştir. Düşünceni yaklaşımını...
Yükselenin akrep olabilir mi acaba?
o da ne
öncelikle öz güvenini topluyarak eş dost meclislerine gireceksin. ve orda varlığını hissettirmelisin. onları önce dinleyip birşeyler katabileceğini düşündüğün konuda hemen izin alarak lafa söze karışacaksın.
Ayni ben :D ben mi yazdim yoksa bunu süphelisüpheliyim :)
22 yaşindayim evden cikasim yok arkafas yok. Tabiki cok skici ve kotu bir durum ama elden bisi gelmiyor :( cozumu var mı acaba gercekten
maalesef hayir
Ortama ayak uyduramiyorsan neden seni ortama alsınlar ki? Ortama ayak uydurmaya çalış biraz.
ben oyleyımde ne oluyo basımın bıtten kurtuldugu yok kımın canı sıkılsa bı ıhtıyacı olsa solugu bende alıyo bosver solo takıl
sevılen aranılan adam olmak bıraz egoıstlık içerir. herkes gıbı normal olmayı denersen , senın de arkadaş çevren olur ve onlar gıbı sevılırsın
Girişken değilsen demekki.
ondan mi
Evet girişken olmayan insanlar geride kalır genelde.
girişken olmaya calissamda ters tepiyor
Oha aynı ben. Ama ben sosyal ortamlarda olsam bile öyle hissediyorum.
git çalıs özgüvenini kazan cok para kazan gücün olsun gücün ve paran olunca cok cevren olur
Gitar kursuna git, öğren. Birkaç kere çal, kızlar yanına gelir :D
şimdi bu durumda @Queenofsouls haklı ya da nasıl bit g. t sen arkadaşların seni sürekli dışlıyor felan filan bunuda bir düşün
ağzın laf yapmıyor hocam. kendine güvenmiyorsun. kısaca karşındaki insanı etkileyemiyorsun. bu yüzden asosyal oluyorsun. bende öyleyim :(
bende öyle düşünüyordum ama hata kendimdeymiş, ortamları ve saçma sapan muhabbetleri beğenmiyormuşum ;p
Elbet çıkar vardır hayır bundada
cikacagi yok
Kaderimiz bir çözüm uretemiyorum kardeş
Bnde aynı durumdayım knk yorumları okumak için yorum atıyorum :D keşke tavsiye verebilsem :D
Geçen seneye kadar ben de senin gibiydim ama bu problemi aştım ancak nasıl aştığımı burada anlatmam
Bana anlatir misin
özgüven eksikliğin var kardeş çevreye ayak uyduramıyorsun spora başla gerisi gelir fazla uğraşma arkadaş çevrem olsun diye
Girişken değilsin ondan hep bunlar
sadece bu degildir
insanları sevmiyomuusn
seviyorum
Önceliklerini degiştir... İnsanlara mutlu oldugun zamanlarını ayır...
Boşver bir zaman sonra alışıyosun buna ve insanlar umrunda olmuyor
Abi yapma ya vallah bende öyleyim ya 100000% benim bu :( çok kötü birşey ya bu