Değişiklik yap her ortamda arkadaş bulamazsın insanlarla tanış çekinmek buna engel olabilir mesela bende insanlarla gidip tanismam merhaba ben... Turu tanistigim bir arkadasim bile yok mesela bir konu ustunde fikrimi soylerim birisi birsey sorar ondan konu acilir konusurum insanlarla iletisim kurduktan sonra samimi olursan kendin olursan eger illaki senin gibi insanlar cikacaktir karsina emin ol bende insanlar bana kotu davrqanmasa bile ortama ve kisilere alisana kadar sesim solugum cikmaz ama normalde cok konuskan da bir insanimdir yeni bir ortama girerken kendi arkadaslarimdan biri olmazsa orayi yadirgarim sessizlige gomulurum senin durumunda aslinda benzer bir durum sadece kendin gibi birini bulmalisin demekki suana kadar karsina cikmamis oyle biri bir insanla ne kadqr ortak yonun olursa o kadar iyi anlasirsinnkarsindakiyle sonra yavas yavas cogalir cevrendekiler o bu su derkenn
Ama bahsettigin insanlarin dalga gecmesi ve senle arkadaslik yapmamasiysa yine ortam degistirebilirsin cunku o insanlardan kimseye hayir gelmez ve birde tepkini goster onlara yoksa asla susmazlar40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDogumharitandaki Saturn etkisi bence, kendini önemsiz ve fazlalık gibi hissettiriyor, insanlara rahatsızlık verdiğini dusundurtüyor, falan filan. Senin sinavin da bu işte. Üzerine git bu durumun. Yüzsuz olma tabi, dozunda insanlarla takıl. Ihtiyacin olan tek şey bir kişinin sırrını öğrenmek. Onu yaptıktan sonra ister istemez sana bağlanıyorlar ve kendi cevrelerindeki insalari da tanistiriyorlar. CEvren büyüyor. Fakat bir kız tarafından sevilme olayina bir şey diyemem. Gönül islerini ben de beceremiyorum. Olay çirkinlik, güzellik, boy pos, kilo, ses tonu, para, eğitim, bakım, koku değil, benden kat be kat aşağı durumda olanların bile sevgilisi var, ama gerçekten seviliyorlar mi bilemiyorum. Buna da kısmet deyip geçmek lazım. Bazen olmayınca olmaz.
2412 Yorumla- +1 yıl
Azından bal fışkırıyor teşekkür
- +1 yıl
@kuznetsk banada yapabilirmisiniz
- +1 yıl
bende istiyorum
- +1 yıl
:))) ben de isterim
Benim haritamin resmi var alabilirim - +1 yıl
Atabilirim diyecektim astrodienst den çıkardım
- +1 yıl
Satürn etkisi kesinlikle olmaz saçmaladiniz
Soran+1 yılbu saturn durumunu nasil duzeltirim
- +1 yıl
@jacopmeer yoruma çok güldüm 😄😄
- +1 yıl
Afsgajjsjsjak siz şaka mısınız? Yahu o Saturn etkisi zügürt tesellisi gibi bir şey, resmin geneline odaklanın. Olay şu, tüm suçu Saturn e atıp savaş onunla. Yani kendi karakterini kendin duzelteceksin. Üzerine gideceksin. Doğum haritası evler ve konumlar, açılar falan filan surusuyle bilgi var, gidin araştırın. Ben kendiminkini arastirdigimda böyle bir şeyi gördüm. Dile gelmiş yani o fazlalık gibi hissetme olayı. Ama olay doğum haritası değil, olay senin kendi eksiklerini bulup bunları düzeltme çabandir. Rica ederim üzerime gelmeyin 😂😂😂
Beni anlatmissin resmen. Basta bu durumdan rahatsiz olsam da artik alistim hatta boylesinin daha iyi olduguna karar verdim. Insanlara soguk davraniyorum artık. İyi niyetli olduklari apaçık belli olmayan kisilerle muhatap olmuyorum bile. Kendini gelistirip sevmeye bak. Kimseye kimseden hayir yok. bir gruba girmeye calismazsan onlar da seni dislayamazlar. Bir seylerde iyi olursan adini duyurabilirsin mesela. Sevdigin bir dersi sec onun uzmani ol. bir sure sonra millet o dersten soru yapamayinca sana getirmeye baslar. Ney, bateri gibi degisik enstrumanlar valmayi ogren, basketbolda falan gelistir. Film izle kitap oku genel kulturun artsin. Etrafindaki kendini bisey zanneden kari kiz ve futbol muhabbetinden baska bisey bilmeyen mallarla dostluk kuracagina git mahalledeki esnafla, camideki cemaatle, parktaki teyzelerle dostluk kur. Evde hayvan besleme imkanin yoksa sokaktaki hayvanlari alistir kendine vs
42 Yorumla
Soran+1 yılama sevilmeye de ihtiyacim var sen daha gencsin senin biirikimin var ben tukettim
+1 yılSevilen, aranan, istenilen insan olmak da ne yahu? (:
Bir şeyi ne kadar elinin tersiyle itersen, o kadar avcuna dolar.
Bir şey olacağım diye ne kadar kibirli ve hırslı davranırsan, hep senden uzaklaşır.
Sosyal iletişiminde ufak problemler vardır, düşünce tarzın ya da kişiliğin diğer insanlarla sağlıklı ilişkiler kurmak için uyuşmuyordur. Olabilir bunlar.
Yalnız olmaktan yakınmanı gerçekten anlıyorum sevgili dostum, ama kuru bir kalabalık ile girdiğin diyalog ve ilişkilerden kat be kat daha iyidir.
Olduğun gibi davranman gerek öncelikle. İnsanlara seni sen olduğun için sevebilmesini öğretirsen; her şey çok çabuk istediğin kıvama gelir. Onların seni sevmesi ya da kale alması için türlü türlü maskeler takıp olmadığın bir kişi gibi görünürsen de, bir şekilde o ilişki sağlıklı yürütülemez.11 Yorumla
Soran+1 yılzaten sorun orada maske takamadim, onlara verecegim birsey yok gibi davraniyorlar sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılilk önce bu olumsuz düşünceleri kafandan at hele , internet elinin altında herşeyde bir yararı var özgüvenin ne olduğunu bil , kendini tanımak için kendine sorular sor , olumlu olumsuz yönlerin hakkında kendini nasıl geliştirebileceğini düşün , herşey tiple olan bir şey değil tipi olmayıpta girişkenlikleriyle çeneleriyle ne kızları etkileyen tipler var , ama sen sırf kızları etkilemek için kendini geliştirmek yerine kendi adına kendin için kendini geliştir , bakış açını değiştirmekle başlarsan olaya , arkadaş ortamıda önemli , seni değiştirebilcek sana yardımcı olacak kişiler , bol bol kitap oku , kişisel gelişim programlarını takip et , gündemleri takip et , insan değişebilir , lise zamanlarında eksi 0 derece özgüvenim vardı yerlerdeydi , şuanda ne kadar yükseklerde bilemezsin :) başlangıcın kendini tanımak olsun... sonra gerisi gelir.
93 Yorumla- +1 yıl
ayakta alkışladım efenim.
- +1 yıl
özgüvenini nasıl kazandın
- +1 yıl
arkadaşlarımın büyük etkisi oldu , kitapların dahada büyük etkisi oldu , değişeceğime inandım ilk önce. , tabi birde yaşanılan olaylar tecrübelerde var. lise 3 de özgüvenim hiç yoktu ağzımdan lafı cımbızla alırlardı çok çekingen alıngan bir tiptim , bir arkadaşla tanıştım sürekli bana saçmada olsa konuş diyordu bana. içinden geldiği gibi anlat saçmala hatta istersen demişti bende her gün anlatacak bişiler bulmaya çalışıyordum. derken lise 4 biterken kitap okumaya başladım , nasıl biri olduğumu keşfetmeye başladım , insan kendini bildiği zaman bazı şeyleri fark ettikten sonra insanları umursamamaya başlıyor birde kalbin kırılmışsa eğer , öyle böyle 4 yıl geçti aradan şu an o güne göre bambaşka biriyim o gün kü benle arada dağlar kadar fark var. hatta o kadar umursamazım ki... tabi herşey hemen istediğin anda olmuyor , kendimi keşfettikten sonra fark ettikten sonra değiştim... @lokumcukoku
+1 yılKendin de söylediğin gibi sosyal aktiviten, arkadaş çevren yok. O zaman sosyal aktivitelere katılabilirsin. Sevdiğin bir sporun kursuna gidip ya da beğendiğin bir ensturmanın kursuna gidip kendini geliştirebilirsin. Sanırım biraz da özgüven eksik. Hem bunlar sayesinde arkadaş da edinebilirsin. Kendi kafa yapında kişiler bulmaya bak. Söylediğin şeyler seni kötü duruma düşürüyorsa söylediklerini düşünerek söyle. Bir de hayata biraz pozitif bak. Sen kendini nasıl şartlarsan, nasıl düşünürsen öyle olursun. Kendini değerli hissedersen değerlisindir. Kendini değerli hissettirecek bir şeyler arıyorsan arkadaş edinmeye bak.
12 Yorumla
Soran+1 yılama hep dislandim eskiden beri hep kenarda bekletilirdim
- +1 yıl
Dışlanmanın bir sebebi olmalı, bu sebebi bul ve onu yok etmeye çalış o zaman.
Bazi insanlar arkadas edinme de zorluk cekerler. Ben butun ilkokul ve lise hayatim boyunca dislandim. Arkadas edinemedim. Psikolojik yardim aldim ama ise yaramadi. Kendimden de hic vazgecemedim. Sonra dank etti birden. Ben neden caba gosteriyordum ki herseyi tek basima yapabilir mutlu da olabilirdim. Kimseye ihtiyacim yoktu. Aynen de oyle oldu. Kendi kendime mutlu oldum. Yalnizligi, yapay iliskilerden daha samimi buluyorum ve kendimi avutmuyorum. Biraz zaman aldi ama baskalari kimin umrunda artik.
60 Yorumla
+1 yılBence bu birazda aura ile alakalı. Her insanın çevresine yaydığı bir enerji vardır. Belki sen yeterince sıcak davranmıyorsundur, eğer insanlara bir defa olsun sevgiyle bakarsan bu zaten seni o kişiyle yakınlaştırır. Mesela her sabah otobüs beklerken ekmek almaya giden teyzeyle karşılaşa karşılaşa artık birbirimize gülümseyip günaydın demeye başladık. Hayatının ayrıntısını bilmiyorum, adını bile bilmiyorum ama sabah karşılaşınca aynı şekilde gülümseyip günaydın diyeceğim. Ve bunu yapınca kendimi cidden daha iyi hissediyorum. İnsanlara sevgiyle bak :)
Mutlu kal! :)12 Yorumla
Soran+1 yılyaslilar tabii daha ictenler ama gencler daha soguklar
- +1 yıl
Benim gördüğüm orta yaşlarında. Olsun sende yaşlılarla takıl olgunlaşmanda büyük etkenler, hayata farklı farklı açılardan bak :) Sonra git çocuklarla takıl. İnan bana, iyi gelecek :)
+1 yılKardeşim o kadar samimi ve içten yazmışsın ki böyle birdeğişik oldum senı okuyunca. Yani neden kaynaklandıgını sorarsan bunun sayısız sebebi olabilir. Ve bunu kendı içinde çözmen gerekir. Benım tek 1 tane dostum var neden dersen sahte ve cıkarcı insanlara tahammulum yok. Sende saglam 1 dost buldummu yeter boşver ortamı aranılan insan olmayı. Çok aranılmaktanda bıkarsın inan bana :D
Etrafın kalabalık olmasın. Tek bir arkadaşn olsn ama saglam olsun yanında iyi insanlar olsun gerisi paçavra zaten.
Allaha emanetsin.21 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
Bak dostum bu dünyada iki şekilde el üstünde tutulursun. Biri para diğeri tip. Bundan öte kimse ne olduğunla, ne dediğinle ilgilenmez. İnsanları tanıdıkça kendimi bataklığa saplanmış gibi hissettim. Sonra onlardan bir zaman kurtulunca nefes aldığımı.. Böyle boktan yerde yalnızsan kralsındır. Gerisini salla en güzel sensin.
152 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık
- +1 yıl
solal ağzi muhabbeti her sokakda şu yazdiğin muhabbet dönüyor oysa para ve tiple olduğunu sanmal aptalliktir insani yücelten erdemleridir erdem sahibi kişi bilir her şeyi mutsuzluğun gereksizligini bile.
Istenilen veya sevilen birisi olmaya çalışmak ta yanlış yapiyorsun zaten kendin ol sade birileri beni sevsin diye ugrascagina surda 1 dakika sonrası ne olacağı bile belli değil kendine gel ve ardına baktığında dolu dolu yaşamak varken boş boş bitirme yaşlarını geri alamazsın...
21 Yorumla
Soran+1 yıldolu dolu yasamak icin de sevilmek lazim
Zor bir durum seni anliyorum ama bir sebebi olmali bunun bak mesela bn escinselim bu yzdn pek anlasamiyorum kafama uymuyorlar cok kufur ediyolar kafama uyan bir arkdsm hic yok luzumsuzlar bni buluyor bnde senin durumundayim ama skma cnini yinede eger dertlesmek istersen knusabilirz kardes.
14 Yorumla
Soran+1 yıltanisma ortamlarim olmuyor aslinda
Soran+1 yılyani tanidigim yok
+1 yılYa valla ben de böyle durumdayım yine ben gidiyorum arkadaslarla falan ama bir süreden sonra o topluluk içinde yalnız kaldığı mi düşünüyorum
Demek ki fikirleriniz karakteriniz kişiliğiniz herkes gibi değil herkes gibi olamiyorsunuz insanarladan yoruldunuz bende öyle her kafadan ayrı ses çıkıyor herkes farklı ve ortam kötü her neyse peki
Bu durumdan şikayetçi misiniz bu durumun tam tersi olmasını mi istersiniz24 Yorumla
Soran+1 yılherhalde farkliyiyim, ve memnun degilim tabii ki
- +1 yıl
Bende çok düşündüm ben niye böyleyim iyi mi kötü mü diye çözümü yok bulamadım kendimi değiştireyim dedim onlar gibi olamadım kendimden vazgeçmedim kabul ettim bu durumu şu an böyle sonra değişir mi daha mı kötü olur bilemiyorum
Soran+1 yılneyse iste bir turlu raya koyamiyoruz kendimiizi aslinda
- +1 yıl
Evet öyle kişilik meselesi işte
+1 yılÖzgüvenin yok galiba, kendini iyi hissedebileceğin aktivitelere kurslara veya sosyal sorumluluk projelerine katılabilirsin. Nasılsa kimse seni tanımıyor olacak ve dilediğin gibi o ortamlarda yargılanma korkusu olmadan konuşarak kendini ifade edebilirsin. Orada kazandığın rahatlığı arkadaş okul iş vs. yakın çevrende de kullanarak daha ön plana çıkabilirsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılherkeskurmus cevresini isteyen yok
+1 yılSeni seven böyle sevmeli her halinle zaten başkasına kendini sevdirmek için değiştirme kendini ki zaten başarısız olursun, herkesin kendine göre karakteri var kimi çok konuşan sever kimi sevmez. O sosyal insanlarıda çok mutlu sanma onlarında vardır bir derdi senin gibi. kendin olmaya bak ilk önce sen kendini sev sonra başkası.
43 Yorumla
Soran+1 yılzaten seviyorum endimi
Soran+1 yılama ayak uyduramiyom millete
- +1 yıl
Bende öyleydim halada öyleyim konuşmayı pek sevmem arkadaşlarımın çoğu bana ayak uydurdu öyle dost olduk bana kalsa yanlız kalırdım bir adım atana iki adım atıyorum ama herkes benden bekliyor umrumda değil doğrusu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe garip Benimde en çok senin gibiler dikkatimi çeker silik kalmış kendi köşesinde takılan kız erkek farketmez dikkatimi çekerler hep onlarla arkadaşlık etmeye gayret ederim ama kolay olmaz yani bir çoğuda reddeder arkadaşlık etmeyi daha doğrusu fazla samimi olmazlar çok zor insanlarsınız çok
39 Yorumla
Soran+1 yılben kolayim
Cevap sahibi+1 yılO zaman tanışabilir miyiz birazcık :)
Soran+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılPeki mi küfretseydin be
Soran+1 yılneden oyle dedin ki tanisalim tabii
Cevap sahibi+1 yılPeki diyince geçiştirmek için öyle dedin sandım da :D
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen mı çıkarsın ben mi?
Soran+1 yılsen cik hemen gizlen sonra
Cevap sahibi+1 yılÇıktım :)
Herzaman kendin ol boşver diğer insanları ve onların görüşlerini kendi içinde kendin ile konuş prensiplerini oluştur. İlla biryerlere gitmek için birilerinin olması gerekmiyor sonuçta herzaman birileri olamaz kendini motive et git gez insanlar ile konuşmaya utanıyorsan korkuyor isen başta adres sormak ile başla bir bayanın yanına gidip adres sor örneğin böyle diyebilirsin "merhaba, xxxx caddesi nerede acaba biliyormusunuz?" bunu dedin diye insanlar sana birşey yapacak değil
26 Yorumla
Soran+1 yıladres sorarim lakin, tek gezilmez parklar avmler sokaklar hep grup gezenlerle dolu
Soran+1 yıloyle kabul etmezler kardes olur mu hic ben bruksel deyim
Soran+1 yılterslenin ki ne gececek ki elime
Cunku normalde de kimse kimsenin umrunda degil zaten yani simdi o ondan ayrilmis bu bununla birlikte o sunu yemis bu bunu satin almis banane sanane onane insanlar sadece var olabilmek icin bunlara katlaniyor o kadar demekki o kadar midesiz veya sahte degilsin senin gibi insanlarda cok yani ayni frekansta olanlarla takilabilirsin zaten yine soyluyorum kimse kimseyi sevmiyor ki
30 Yorumla
+1 yılSeni sevsem bu çare olacak mi iyi olmana, bu düşüncenin değişmesine?
Bana sorarsan hayır, çünkü kendini degersizlestirmissin gibi gorunuyo buradan. Belki özel hayatında yasadigin şeyler seni buna itti bilemem. Ama tek bildiğim benim de onun da bunun da eşit olduğumuz. Ve önce sen kendini sev ki bir başkasınaseni sevdiğinde huzunden başka şeyler verebil..
Sevgiler30 Yorumla
+1 yılBunun için yıldızlara bakıp, fallara inanmanın bir mantığı yok.
Biraz daha atılgan ve insanlar ile iletişime geçerken empati kurarak o ortamlara girmeye çalıştığında bu probleminin üstesinden geleceğine inanıyorum.
Aynı zamanda sürekli evde oturuyor ve sanal alemler ile çokça uğraşıyor isen , kendini biraz fişten çekmekte yararlı olabilir.11 Yorumla
Soran+1 yıldisari da ciksam kimse yk takilacak
+1 yılYüz tane 1 lira da 100 lira,1 tane 100. Lirada 100 lira yani anlayacagin , Sağlam , kafa nin uyusacagi elbet biri karşına cikicak ve onu kendine dost edineceksin , Ve belki SANA 99 tane arkadaştan daha arkadaş ol ucak, Yani hadi ordan et bu dusunceleri
20 Yorumla
+1 yılALLAH'ı sev O seni hep sever hiç yalnız bırakmaz diğerlerine de gerek yok zaten. 😊 ALLAH kuluna yetmez mi? Zümer/36
191 YorumlaBnmde sosyal aktivitem yok hemen hemen etrafında hiç kimse de yok kimseye ihtiyacım olduğunu da düşünmyrm bu bir terchtir sen seçmşsndr ve yaşyrsndur bnce bundan rahatsızlık duyma samimi senin boş zamanında vakit ayırdğn arada halini hatrını soran bir kaç arkadşn vardr muhtemelen ailen de vardır işin de vardır e daha ne istyrsn mutlu olmak için bnce bu yeterli etrafında gereksiz kalabalığa ihtiyacında yoktur hakszmyım
32 Yorumla
Soran+1 yılhc arkadasim yok
Kendinden kaynaklanan olayı başkası seni istemiyor olarak göstermemelisin ilk önce. Hiçbir insan somurtan, halini hatrını sormayan, fazla yakın olmak istemeyen insanlarla arkadaşlık yapmaz. Çünkü birbirlerini tanıyamazlar. Eğer ilgi istiyorsan ilgi göstermelisin.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. İlk olarak insanlarla sosyalleşebileceğin, bir iş bulman lazım ardından birazda olsa, güvenmen lazım işte yeni yeni insanlar tanıman için mesela, kola çiğdem alırsın parka çökersin ardından yanına oturan kişiye ikram edersin, bakarsın muhabbeti kurmuşsun kafelerede takılabilirsin :)
12 Yorumla- +1 yıl
o kadar da degil. D
Bunun sebebi kisinin kendisini yakışıklı bulmamasından ibaret , kişi kendini begenmedigi icin kızlala muhabber etmekten çekiyiyor ve yakışıklı erkekleri kıskanıyor
Bunun kurtuluşu onla bunla konuşmaya ortam icine girmek degil zaten bunu içten olmadıgı icin yapamazsın
Oncelikle kendine bakım yapmayla işe başla kılık kıyafetine çeki düzen ver kendini begenene kadar devam et
Zaten sen kendini begince o özgüven sana gelecektir emin ol
Sadece biraz bakım biraz değisim unutma10 Yorumla
+1 yılBazen de bu şans işi. Çevrende gerçekten seni anlayıp sana değer verecek insanlar olmayabilir. Herkes mi kötü diyeceksin ama malesef artık cogu kisi cikar iliskine dayali arkadasliklar yapiyor. Yeni ortamlara girip sosyal olmaya yeni insanlarla tanismaya calis. Elbet bir gun senin gibi yani kafanin uyacagi birbirinizle iyi anlasacaginiz kisilerle karsilacaksin
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven eksikliğinden ve insanlara soğuk duruşun olabilir sen insanları tanımaya calismazsan seni tanımalarına izin vermezsen dediğin çevre oluşmaz.
İnsanlari tanıma sansi ver kendine.
Ortamlarda kendin ol fikirlerini yüksek sesle soyle.13 Yorumla
Soran+1 yıltanidigim kimse yok ortamina girecek
- +1 yıl
Yeni ortamlar edinebileceğin sosyal ortamlar olustur.
Spor salonuna git en basidinden orada girisgen ol.
İnsanlarla sohbet et. - +1 yıl
Başkasının ortamına değil kendi ortamını yap
+1 yılNeden kendinize hobi edinmiyorsunuz mesela genel kültürünüzü gelistirin. Elinizde internet var insanların arasına katılmak için bilgi sahibi olun yeni veya ilginç bilgiler arastırın.
22 Yorumla
Soran+1 yılne gibi mesela
- +1 yıl
Mesela bir konu hakkında bilginiz olursa ilginç olmak kosuluyla karsınızdaki insanın karsısında bos bos oturmazsınız genelde insanlar nelerden konusur arastırın yeniliğe açık olun hersey sizin elinizde biraz da
Farklı oluşun seni ortamlardan uzaklaştırıyordur. İyi ya da kötü bunu sen bilirsin anca. İnsanların yanında bazen 2. bir yüz ile çıkabilirsin. Sosyal mesaj veren yaz çocuklarına bakma. Hemen hemen %90'I dış görünüşe, paraya, statüye önem veren değersiz insanlar. Sende bu insanların dünyasının bir parçası olmak için biraz onların kurallarıyla oynamalısın. .
20 Yorumla
+1 yılSeni kabul etmelerini bekleme, kendini kabul ettir. İlk başta ayrı tutulabilirsin tabii ama bir zaman sonra sana alışacaklardır. Ayrıca insanların arasına girmek için de onlara benzemeye çalışma bence -eğer böyle bir şey yapıyorsan tabii- . Günümüzde insanlar farklılaşmaya çalışırken sıradanlaşıyorlar farkında olmadan. Baktın yine olmuyor yalnızlık güzeldir kardeşim😂 Kitap oku, film izle. Sanaldan arkadaş da edinebilirsin
30 Yorumlabence birazda yaş gereği olabilir. bu saate kadar kankalar ortamlar yapmadıysan bu saatten sonra zor. hep kendinde bulma birazda şans meselesi malesef bunlar.
23 Yorumla
Soran+1 yılaynen valla birikimi mahvettim telafisi yok
+1 yılKitap okuyabilirsin, insanlara ihtiyacın kalmayacaktır. Zaten ihtiyacın yoktur da. Bunu kitaplara büyük sevgiler beslediğin de daha iyi anlarsın :)
1213 Yorumla- +1 yıl
@emre505 bu biraz da senin elinde. Öncelikle ilgini ne tarz şeyler çeker? Polisiye, gerilim, yetişkin, kişisel gelişim vs. Bunu bulman en önemli etkenlerden biridir. Sonrasın da her gün 15 dakikayla başlasan bu sonrasın da 30 dakika olur sonra 1 saat olur. Mesela ben 2 günde çok az uyuyarak kalın kitaplar bitiren biriyimdir. Seçtiğin kitabın biraz da seni içine çekmesi, anlatımının akıcı ve sade bir dili olması gereklidir. Başlangıç için bunları söyleyebilirim :)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@emre505 rica ederim sende sağol :) geçebilirsin tabii hem başka türler okuman seni kitaplara doyumsuz hale getirecektir. bir türlü doymazsın sürekli aç olursun kitaplara karşı. Önce 1-2 tane sevdiğin tarzda olan kitaplar al oku, sonrasında da yavaş yavaş diğer türlere yönelirsin. Yardımcı olabileceğim bişey olursa burada olduğum sürece yardımcı olurum dm atabilirsin :)
- +1 yıl
@emre505 sağolasın senden de Allah razı olsun. Hayırlı bir ömür dilerim :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah bıze yeter, O, neguzel vekildir.. devır fıtne devrı, uzak kalmak en saglıklısı emın ol.
220 Yorumla
+1 yılBende ayni bu durumdaydim. sonra anladimki olay bakis acisinda. boyle dusunmeyi birakip normal dusun. bide kendin calis aralarina girmeye. onlardan bekleme. gelmezler
22 Yorumla
Soran+1 yıliyi de kabul eden olmazsa ne yapayim
- +1 yıl
Niye kabul etmesnler ya. sen oyle dusunuyosun oyle goruyosun. okuyosan okudugun okuku dehistir. yani cevreni degistir. samimi davran insanlara. somurtma
Neden hiç sevilmiyorum diye düşünüyorsun? Bişey olsa da kimsenin umrunda olmaz demen çok yanlış bence. İnsanlar sana olan sevgilerinini göstermeseler bile seni seviyorlar. Sen yalnız değilsin ve her şey daha iyi olacak, bunları unutma bence.
14 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler lakin gercekten yani sevilmiyorum butun hayatimca olan seylere bakarsak kimse sevmez beni
Soran+1 yıliste bir turlu ortalmlarina katilmiyorum, bir arkadasin arkadasinin kardesini yegeninin tanidigi birinin dugunu varmis o arkadasin arkadasi serkan da gelsin mi bizimle dedi o da bilmem dedi yani herkese acik dugunlere bile davet edilmiyorum
2 hobi edin. gerisi gelir diye düşünüyorum.
mesela en basiti spora başla. hoop oradan arkadaş gelsin.
nedir? ortak özellik.
git işte ne bileyim resim yapmayı öğren, atıyorum yani müzik aleti olur falan. insanlarla gerçekten ne için takılırız ki.
ortak özellikler bence en başta gelir.30 Yorumla
+1 yılAynen ya bende öyleyim de.. Benim çevrem var ortamim varda kalabalktan baska bsy degil.. Aksine benide cok severler ama ben yalnzm kendi icimde.. Caremiz yok.. Olayi biz icimizde halletmeliyiz sanrm !!
30 Yorumla
+1 yılBazi insanlar yalnız başlarına hayata tutunmak zorundadır. Kaderidir bu onun...
Sen de belki onlardansın.
Hic böyle düşündün mü?11 Yorumla
Soran+1 yılbelki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de tam anlattığın gibiyim, ikiz miyiz neyiz? 😊Biz ruhsal olarak farklıyız. Yani aslında sen de ben de bu yazdıkların gibi değiliz ama bize öyleymiş gibi geliyor. Ben de önceden kafama takardım bu durumu ama artık umurumda bile değil. Biz seçilmiş insanlarız bence. Allah bizi kötülüklerden uzak tutmak için içimize böyle bir his veriyor. Devir çok kötü zaten, bence sen de benim gibi haline şükretmelisin. 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hayattan sıkıldığın için çevrendekiler desenden çabuk sıkılıp uzaklaşıyorlar. Yaşadıklarının aynısını yaşadığım için biliyorum. Sorunun hayattan zevk alamamak. Bunun üzerine düşünmelisin. Belki sevgili bulman gerek.
14 Yorumla
Soran+1 yılkim sevgili olmak ister asosyalle
Cevap sahibi+1 yılKimse istemez ama degismek senin elinde. Mesela kizlar sıkılınca sac tiplerini degistirir belki oyle bir degisiklik iyi gelir. Giyimini degistirebilirsin veya hicbirini yapamiyorsan biraz daha farkli kisiliga burunebilirsin daha havali kendini begenmis olursan daha cekici olabilirsin. Biraz daha rahat olmak zorundasin biriyle sevgili olmak istiyorsan. Bir de yukseklerden ucup en guzel kizlara yazmak yerine bosta duran sempatik kizlari tercih etmelisin av olarak 😂
Cevap sahibi+1 yılNot : Henuz uygulamis degilim kendi adima ama bunlari yapip cok basarili olan kiz ve erkekler gordum
Soran+1 yılsoyledigin gibi olur ama ben ortamsiz yapamam ki hem nerede bulusacagim ki kimseyle hicbiryerler alakam yok
Gönülden gerçek sevgiyse aradığın, farkında bile değilken, hem dışlanır hem dışlarsın da yine de yalnızlıktan kazanmak için çırpınırsın.
Hayata soyut ve derin bakışın da varsa bendensin..40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazıları olur ki tipsiz olsa bile insanları neşesiyle ele alır her yerde aranır hâle gelir. Bazıları da vardır ki tipli olsa bile sürekli somurtkan birisi olur ve öyle insanı da hiç kimse yanında barındırmak istemez kendisinin de tüm neşesini alacağını düşünür. Güler yüzlü ol her zaman. 😌
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmemm bende senin gibiyim herkesin bir arkadas cevresi grubu olur ben hep yalniz tkailirim ayda arada bir baska gruplarin yaninda olurum oda dis kapinin dis mandali gibi gorunurum
21 Yorumla
Soran+1 yılbende de cevre grup nedir bilmem
Dostum bir aktivite edin kendine. Sonra o aktiviteyi yapan bir grup bulup içlerine katıl. Mesela jogging ekibi falan bulup onlarla haftasonları birşeyler yap. Yavaş yavaş çevren genişler. Farklı kişiler tanırsın. Ve senin hakkındaki eleştirilerini dinleyip kendine çeki düzen verebilirsin
10 YorumlaBence sadece kendine guven ve senin onlardan hicbirseyin eksik degil dir emin ol
12 Yorumla
Soran+1 yıliste ortamim yok
Arkadaş çevren yok neden? Çok çekingen birisin galiba rahat ol istediğini yap kimse sana neden demez yeter ki rahat ol 😊
21 Yorumla
Soran+1 yılsadece cekingenlik degldir
ben de kendimi tek sanirdim. nerde bos sira var hep oralara otururum kimseyle de muhattap olmuyorum sorun nerde bilmiyorum
40 Yorumla
+1 yılYa bak herkes herkesi sevmek zorunda değildir yanında ailen olsun yeter onlar seni yalnız bırakmaz ve bence yalnız olmak sahte samimi olan arkadaşlarla dost olmaktan çok daha iyidir bence bu konuda kafan rahat olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
insanlara ayak uydurmaya çalışırsan şuaki halinden daha beter olursunn
42 Yorumla
Soran+1 yılne yapacagim yaa
+1 yılİçine 3 harfli bişey kaçmış ortasında i var.
Neyse şaka bir yana insanlar çekilecek gibi değil dert ettiğin şeye bak14 Yorumla
Soran+1 yılbence saka degil dedigin olabilir mi acaba
- +1 yıl
Yok la saçmalama.
Varya bende aynı senin gibiyim.
İhtiyacımız olan tek şey. Farklı şehir farklı hayatlar bence.
Soran+1 yılsehir de degistirdim ama huy dan hersey
- +1 yıl
Şehir değiştirmişsin ama hayat aynı.
Sende senin gibi insanlar bul o zaman.
Bırak diğerlerini bir tekme de sen at. Kendini düşün amaaan arkadaşım yoksa yok de. Kendini mutlu etmeye çalış
+1 yılOlay kesinlikle beyninde biticek ve cevrendeki kimseye o kadar da minnettar olma
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten minettarligim da bvitti
+1 yılDikkat edersen aranılan ve istenilen insanlar genelde Aranılan ve istenilen olmaya calışmaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılama hoslarina gider
- +1 yıl
ama bunu denerlerse hoslanılan olmazlar
+1 yılBende öyleyim 5 yakın arkadaşım var ve kimseye de ayak uyduramam çok inadım ha ayak uyduramam derken yani bu hersey icin de degil bazi olur olmaz seylere
10 Yorumla
+1 yılBence senin psikoloji elden gitmiş bilader. Büyük ihtimalle ya ergenlıktesın ya da gerçekten dıslanıyosun. DOST ACI SOYLER😛😛😛
13 Yorumla
Soran+1 yılevet gitti sence neden olabilir
Soran+1 yılergen degilim
- +1 yıl
Ne biliyim neden psikolojin bozuldu😝😝😝
kendini tamamen sevip kabul etmiyorsundur belki de?
40 Yorumla
+1 yılbelkide sen mesafelisin öncelikle bir hobi bul ve onun kursuna vs yazıl orada kendine arkadaş edinebilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılaslinda tanidigim yok ama tanisamiyorum tanisalar da iplemiyorlar
- +1 yıl
aslında ben gibi ama benden kaynaklanan bişey o mesela onlar gelmedikçe ben gitmem
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanınmıyorsun ki sevilesin. tanış insanlarla. konuş sevil. ki konuşanda sevilmez bazen.
24 Yorumla
Soran+1 yılsu an taniyan yok maalesef birkac kisi var onlarda gorse kacar
Cevap sahibi+1 yılneden kaçsın. sen bence kuruntu yapıyorsun
Soran+1 yılmesela ilk gun iyi konusuyoruz ertesi gun gorse yere bakiyor
Cevap sahibi+1 yılo herkeste var. ama aldırma sen. nil karaibrahimgilin çektiği videoyu izle 17 yaşına tavsiyeler kitap tanıtımıymış
+1 yılÖnemli olan dış görünüş değil ne kadar aktif ve eğlenceli biri oldugundur
11 Yorumla
Soran+1 yıliste ortam yokki aktif olayim
+1 yılUtangaç olabilir misin ya da büyük ihtimalle kendi kendini dışlıyorsundur
31 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben dislaniyorum
kendini çekme pozitif ol insanlarla iletişim kur böyle zaman mı geçer
21 Yorumla
Soran+1 yılee napan geciyor iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdayız. Ölsem cenazemi tek imam kılar ; oda gıçıma pamuk dıktı diye acıdığından kılar. Yalnız ben baya dağınık biriyim. Yani odam vs.. dağınık hep. Yakışıklı çirkin konusuda bana göre göreceli biri bana göre ben çirkin biriyim.
20 Yorumla
+1 yılBenim durumumda benzer yani
Arkadaslar kafeye gider beni cagirir ben sıkılırim gitmem
Kimseyle takilmak istemem yani sadece bir kisi olsun onla yapalim birseyler diye bir mantigim var
O da zor iste
Hepsi siradan monoton10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hic sevdin mi bugune kadar bir kizi da sevilmedigini biliyorsun?
14 Yorumla
Soran+1 yılhic sevilmedim
Cevap sahibi+1 yılYani demek istedigim sevdin de karsilik mi alamadin, ya da ne sevdin ne sevildin?
Soran+1 yılkarsilik alamadim
Cevap sahibi+1 yılAnladimm
- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne