Sizce ben neden sevilmiyorum?

Güzelim okuyorum yani her seferinde ya aldatılıyorum ya da terk ediliyorum kimse benle cidi bir yolda ilerlemek istemiyor yani iyi bi kızımda yani pek gezmem etmem ne namusluyum yani bilmiyomki daha fazla ne yapabilirimki birinin beni sevmesi icin. Zaten okudum bölüm çok zor ve üstünede böyle çok darbe yiyince bilmioyrum kendimi sorgulamaya başladım hep benim basıma niye geliyor böyle seyler diye yani hayat hikayem resmen türk dizilerindeki gibi karşıma nerdeyse tek behlüler ve volkanlar (sadaktsiz) gibi erkekler cikiyo ve kimse degerimi. Bilmiyorum sonra yakin arkadaşlarıma bakiyorum benim kadar güzel degiler normal bir iste calisiolar evlendiler gitmedikleri ülke veya görmedikleri deger yok sonra bana bakıyorum hic bişey yolunda gitmiyor yani erkeler yüzüne ders calisamaz oldum yani beni çok kırdılar yani güzelin bahsi güzel olmaz derler herhalde benim bahtımda öyle. Cogu zaman cirkin kizlarin hayati daha güzel her istedikleri oluyor yani bide erkeler nedense hayata hic bişeyler basaramis kadinlar daha çok seviyorum nerde evde boş oturan kız varsa onu seciyorlar yani hep onlarla evlenmeyi sectiler beni bıraktılar yani galiba fazla geliyorum ama sizce benim charakterimdemi sorun var erkekler bana böyle seyler yasatiyo yani tek bi erkek degil bu yaşıma kadar tanidigim her erkek resmen Merve bolugur oldum

Sizce ben neden sevilmiyorum?