kendimden örnek vericek olursam o gün çok büyük hayal kırıklığı yaşadıysam ve kalbim acıyosa böğürerek ağlamak istediğim zamanlarda eve geldikten sonra makyajımı asla yıkamam yıkayamam yani. kıyafetlerimle yataga girip ağlaya ağlaya uykuya daldığım günler olmuştur dolayısıyla bir kadın mutsuz geldiyse eve makyaj filan asla aklına gelmez
Bir kadin sevdigine kendini begendirmek icin suslenir ve hayal kirikligina ugrarsa derisini kazircasina siler o makyajı.. sanki makyaj gidince sevgisi, hayal kirikliklari da silinip gidecekmis gibi hirsla siler... ama cok mutluysa, o anın buyusunu tekrar tekrar yasayarak hayallere dalarsa yuzundeki makyaj aklina bile gelmez..
Doğrudur. Benim hatunla ne zaman eğlenceli bir geceden sonra eve dönüyoruz, süper bir sevişme yaşıyoruz, mutluluktan ve yorgunluktan yorgun düşünüyoruz, haliyle makyaj silme falan yalan oluyor.
iki rimel bir rujdan anlamlar çıkarmışlar, sırf inceden romantik vb diye hemen kapmışsınız:) o kadın bildiğin üşenmiştir, üşengeç kadındır ki bu da gayet normal bişi
Sözleri süslü tutunca birçok şeyden romantik birşeyler çıkabiliriz. Kimsenin birşeyi kaptığı yok uyandırma servisi mesajlarına gerek yok. Her düşünce serbesttir onun dışında. Teşekkürler.
"İki rimel bir rujdan anlam çıkartmışlar hemende kapmışsınız."
Bir zeki siz değilsiniz. Sıradan olan birçok şeyi süsleyip anlam katarak farklı boyutlarda değerlendirebilir insanlar. Nasıl baktığın önemli. Banada bazı şeyler yapmacık, vıcık vıcık geliyor , herseye fazla anlam yüklemek boğuyor evet. Ama küçük görür gibi üslubunuzdan rahatsız oldum. Okuduysanız sağolun.
estf. küçük görmek gibi bir şey söz konusu değil, kapmışsınız yerine kapıyoruz deseymişim keşke. boğulma kısmında tam olarak ne demek istediğimi özetlemişsin.
bencu mutlu geçirdiği bir günde silmez. Çünkü o güne ait hatıranın yüzünde daha fazla kalmasını ister göz göre göre hemen silmek saçma gelir diye düşünüyorum.
Evet ama bazen o kadar uykum oluyor ki yerimden kalkamıyorum uykuya yenik düşüyorum:D Zaten çok fazla makyaj yapmam ama o eyeliner sabah kalktığımda gözümün altında oluyor. :D
En İyi Cevaplar