Güzellik & Bakım Gece makyajını çıkarmadan uyur musun? Afroditin_kızı41 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şu an o kadar üşeniyorum ki makyajımı çıkarmaya. Ama kalkıp yapmam lazım, böyle yatamam. Gece makyajını çıkarmadan uyur musun? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır yastık batar temizlemem şart 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum 0 0 Yorumla
bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Aynı durumdayım aşırı uykum var zaten bi eyeliner var sıkıntı olmaz herhalde 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl ben çıkardım ya öyle yatmamak lazım Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Genelde çok sık makyaj yapmam ama yaparsam da gece mutlaka çıkarmadan uyumam 0 2 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl çıkarmak lazım Yorumla dynamiteee +1 yıl Kesinlikle Yorumla
yuppiyyyyask Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Makyaj yapmıyorum hiç ama yapsam tabiii çıkarırım ne kadar kaliteli marka ürünlerde almış olsam sonuçta ciltte durması zararlı 0 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yaptığım oldu ama ağır bir makyaj yapmıyorum zaten en fazla BB kremi silmemisimdir 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Pek makyaj yapmiyorum yaptığımda da çıkarırım mutlaka ki zaten her gece de yüzümü temizleyen biriyim 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bazen bunu yapıyorum ya sabah o suratla yüzleşmek berbat oluyor 0 0 Yorumla
cressa1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl maalesef ki evet cok üşeniyorum ama çıkarınca da çok rahat oluyor 0 0 Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Asla uyumam öyle eve sabahın 5inde gelsem bile yüzümü temizlerim. 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl asla uyumam. ne kadar yorgun olursam olayım o makyajı temizlemem gerekir rahat edemem. 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Kaskatı oluyo yaa asla uyunmuyooo hele göz makyajı.. 0 0 Yorumla
maigece Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl silmeden asla uyumam üşengeç olmayın kızlar 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl ben de ne kadar üşenirsem üşeneyim kalkıp çıkarıyorum. dün de öyle oldu. :D Yorumla
deryaisilim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kız keş ke bende kız olsam ve makyaj yapsam 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ay öyle asla uyuyamam şekerim 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. En iyisi kalıcı makyaj ayol... 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Çıkarmadan yatarsan cildine çok Zarar verirsin 0 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uyumuşluğum var ama sabah kendime söverim hep 0 0 Yorumla
Necmiye1 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Mutlaka yüzümü temizler öyle uyurum 0 1 Yorumla Afroditin_kızı41 +1 yıl en iyisini yapıyorsun Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstesem uyurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır yastık batar temizlemem şart
Makyaj yapmıyorum
Aynı durumdayım aşırı uykum var zaten bi eyeliner var sıkıntı olmaz herhalde
ben çıkardım ya öyle yatmamak lazım
Genelde çok sık makyaj yapmam ama yaparsam da gece mutlaka çıkarmadan uyumam
çıkarmak lazım
Kesinlikle
Makyaj yapmıyorum hiç ama yapsam tabiii çıkarırım ne kadar kaliteli marka ürünlerde almış olsam sonuçta ciltte durması zararlı
Yaptığım oldu ama ağır bir makyaj yapmıyorum zaten en fazla BB kremi silmemisimdir
Pek makyaj yapmiyorum yaptığımda da çıkarırım mutlaka ki zaten her gece de yüzümü temizleyen biriyim
Bazen bunu yapıyorum ya sabah o suratla yüzleşmek berbat oluyor
maalesef ki evet cok üşeniyorum ama çıkarınca da çok rahat oluyor
Asla uyumam öyle eve sabahın 5inde gelsem bile yüzümü temizlerim.
asla uyumam. ne kadar yorgun olursam olayım o makyajı temizlemem gerekir rahat edemem.
Kaskatı oluyo yaa asla uyunmuyooo hele göz makyajı..
silmeden asla uyumam üşengeç olmayın kızlar
ben de ne kadar üşenirsem üşeneyim kalkıp çıkarıyorum. dün de öyle oldu. :D
Kız keş ke bende kız olsam ve makyaj yapsam
Silerim uyumadan önce
Ay öyle asla uyuyamam şekerim
En iyisi kalıcı makyaj ayol...
Çıkarmadan yatarsan cildine çok Zarar verirsin
Uyumuşluğum var ama sabah kendime söverim hep
Asla uyumam rahat edemem
Mutlaka yüzümü temizler öyle uyurum
en iyisini yapıyorsun
Makyaj ne yeniyo mu