Hayır yani 16 yaşımdan beri makyaj yaparım onunlada uyurum şu an yaş 24 en ufak bir bozulma yok yüzümde. Hiç makyaj yapmasam yinede Bebek gibi yüzüm delik deşik oluyo bazısı fondötenden dolayı ama o sorun bende yok
Makyajı yapmak kandırmak değil bence, ne kadar makyaj yaptığına bağlı. Makyajlı kadınları beğenirken birşey yok tabi. Ben mesela kendimden örnek vereyim gayet doğal abartı olmayacak şekilde makyaj yapıyorum, makyajsız olduğum hal ile tabi ki aynı olmuyor ama pek bir farkta olmuyor.
Yani 24 saat o kimyasal yüzünde kalsın sabah öcü gibi uyansın diyosun 😂 bir kere uyuya kalmıştım cildimde ki o hissi anlatamam iğrenççç yastık falan batacak sonra
Kız arkadaşım bir gece bizde kaldı göz makyajını silmemiş bende farketmedim sabah yastığı simsiyahtı annem söylendi bir hayli silmezmiş hiç öyle söyledi
Makyaj pek yapmıyorum ten rünü kullanmıyorum zaten ruju yiyorum kalan eyeliner falan oluo yani senin hergn sürdüğn şey suratımda 1 gece kalsa bişi olmaz
Çok güzel, sen onları sürsende birşey değişmez şu yaptığın yoruma bak. Ne biliyorsun benim hergün makyaj yaptığımı? İnsanları tanımadan yargılamak ne hoş değil mi
Nasıl olmuyor, senin hergün sürdüğün makyaj suratımda bir gün kalsa bişey olmaz dedin. Bu gayet yargılamak oluyor, çünkü sen benim HERGÜN makyaj yapıp yapmadığımı bilmiyorsun. Bilmeyip hakkımda birşey söylersen bu yargılamak oluyor
İnsanlrı yargılamakla alakası ne? İnsanların kişiliklerine mi birşey dedim? Sadece makyaj çıkarmadan uyumak iğrenç geliyor bir bana mı böyle geliyor diye sordum?
En İyi Cevaplar