@Madame_elit
@KolalıCelibonnn
@efyan
@Mürşide___
@sraxo
@Diyoruummki
@pinkblonde
@Prinzessiin-
@littlecattyy
cevap veren gelmezse bende davet ederim
asla Türk erkeğini aşağılamam ama Türk kadınını aşağılayanları yerden yere vururum. sırf rus merakları yüzünden Türk kızlarına laf edenlerden nefret ederim. aynı şekil yabancı merakları yüzünden Türk erkeklerine laf edenlerden de. pek tabi beğendiğim yabancılar var ama herhangi bir üstünlükleri yok benim gözümde.
Ben hep Müslüman olursa yabanci bir erkekle evlenirim diye düşünüyordum. Sonra gecen yil 2 Ingiliz 1 Avustralyali erkekle tanisma firsatim oldu. Inslanilmaz nazikler. Kadina gösterdikleri nezaketi kelimeyle ifade etmemin bir yolu yok... Etrafınızda oyle arkadaslariniz olsun 24 saat prensesim diye gezebilirsiniz :) (Tabi benim bu arkadas deneyimimle evlilik ya da sevgili halleri bambaska olabilir orasını bilemem)
... Ancak oyle bir an geliyor ki din kultur ve anlayışta çatışıyorsunuz. Oylesine bir sevgilim ya da evliliğim olsun diyen varsa buyursun evlensin. Ben kendim icin gördüm ki siyaseti, bir olayin sosyolojik boyutunu tartisamayacagim ya da en onemlisi benimle ayni milli duygulari paylasmayacak biriyle olmam cok cok zor. Bu yuzden Turk erkeği :)
Bence okuduklarınızı yanlış yorumluyorsunuz. Yurt dışında yaşamak için değil.. Yurt dışında yaşayacaktım hayat planım öyleydi, e uzun yıllar orada olursam Müslüman olan biriyle evlenebilirim diye düşünüyordum ancak planlarım değişti Türkiye'de kaldım ve bu sırada farklı milletlerden insanlarla tanıştım ve gördüm ki hayır sadece Müslüman olması yeterli değilmiş. Bakın ne yazmışım "benimle aynı milli duyguları paylaşmayacak biriyle olmam çok çok zor." Bunu kısa bir dönemde bile gördüm ve bu yüzden tabiki aynı fikir ve bakış açısına sahip olduğum aynı kültüre ait olduğum Türk erkeğiyle evlenmek isterim diyorum. Yanlış anlaşılacak bir nokta yok ama ısrarla sözlerimi çarpıtıyorsunuz.
Kesinlikle hayir. Belcika'da dogup buyumeme ragmen yabanci erkek meraklisi olmadim hic. Turk erkekleri bir baska 👍🏻
Eig icin tsk ederim :)
evet meraklılar
Cevap
1Cevap
evet yabancı erkekleri daha çok beğeniyorum. Çünkü
hiçbiri türkler kadar kadına şiddet uygulamıyor.
Türk erkekleri gibi somurtuk ve kasıntı değiller bir bara gittiğinde seninle çok rahat dans edebiliyorlar özgüvenleri çok daha yüksek.
Türk erkeklerinden çok daha kibar ve romantikler.
Biraz özel olsa da cinselliğe bakış açıları da çok daha romantik ve eşitllikçi. Kendilerine oral seks yapılmasını isteyip kadının sıvısından tiksinip oral seks yapmayan yabancı erkek yok. Mutlu olmasını da mutlu etmesini de daha iyi biliyorlar. Herşeyden önemlisi kadına saygı duyuyorlar!
fikir sorup eksileme mantığını da anlamış değilim. Sen öyle olabilirsin ancak çoğu olmuyor. Bir türk olarak o kadar maddenin içinden onu çekip çıkarmana da şaşırmadım.
iyi o zaman, eski nickim kültigindi beni tanıyan ne kadar çılgın ırkçı kafatasçı yabancı meraklılarından nefret eden biri olduğumu da bilirdi size soru sorup hoşgörüyle karşılama sözü de vermedim ayrıca yabancı erkekleri övmek veya Türk erkeklerini aşağılamak için soru soranların da taraflı olduğunu söyleyebilirim
Taraflı olmanız eksilemenizi gerektirmiyor eksilemeniz sizin diğer hiçbir fikre saygı duymadığınız kısaca 'saygısız' olduğunuz anlamına gelir ama sorun yok ben sizin sorunuza saygı duyarak kendi düşüncelerimi yazdım ve isteyen istediği kadar eksileyebilir. İyi geceler.
Okadar yazmışında o kalaslarda kıskanma içgüdüsü yok yazarken bunlarıda düşünün bence biri sana o barda saldırsa kılını kıpırtatmaz anca izlerler dostum ayık ol...
Koreli erkekler çekik gözlü ve bebekimsi oldukları için çok tatlılar bence ama gidip koreden biriyle evlenemeyecegim için Türk erkeklerine laf söylemek olmaz ✋✌
Turk erkeği candir ne oyle elin oğluna sulaniyo bizim kizlar
Hiç isim olmaz
Değilim son zamanlarda Türk erkekleri kendine bakmaya başladı ve sokaklarda çok yakışıklı Türkler var
Hiçbir zaman türk erkeklerini aşağılayıp yabancı erkekleri övmedim zira bu zihniyette biri değilim:)
Erkeklerin hepsi ölsün. Biz bize yeteriz. Nasıl üreyeceksiniz demeyin. Kalanımızla biz bize yeteriz. Erkeklerden nefret ediyorum.
@Madame_elit yazık ama ya ne hepimizi öldürdün
Çok üzdü beni hemcinsin kanka ondan bu hırs @nvllivs_in_verba
@Madame_elit o üzdü diye bütün erkekler ölsün mü ne kötü bir düşünce bu
@nvllivs_in_verba çok üzülsen anlarsın.
Hepsini. Irkı ne olursa olsun
eski erkek arkadaşım yabancıydı :D farklı kültürler güzel oluyor ama türk erkeğini de severik :D şu an ki erkek arkadaşım türk mesela ama türk erkekleri çok çapkın oluyor.. allahın cezaları :D
yok estafurullah ne demek öyle şey mi olur :P :D
gerçekten kötülemiyorum sonuçta aynı ırkın insanlarıyız ve ben ırkıma aşık bir insanım.. türk erkeğinin yeri her zaman ayrıdır
verdiğin eksiler de boğazına dursun türk erkeği :D
beni iyi tanıyorsun :D gerçekten sizi küçümseyecek hiç bir şey yapmam haddimi bilirim ben :D
nicki unuttum gerçekten.. :D ama seni kesinlikle tanıyorum emin olabilirsin :D
evet başından beri profil fotosu ve ırkları konu alan bir soru olduğunu görünce direk canlandın kafamda :D
hayir! türk olmasi lazim 😊😍
Erkeklerde yabancı kız meraklısı
insan olsun yeter :D :D
her bayan aynı mı? her erkekte aynı değildir. öyle değil mi? burada beni suçlayamazsın.
Yok ya turk erkeklerk iyidir
aşağılamadım şu ana kadar :)
Yanlis kisiye yaziyosun bunlsri asagilamiyorum diyorum zaten?
valla kime asik olunursa odur irki farketmez
dis gorunus olarak belki ama kendi dilimi konusmam gerek ask icin
Hayir..
ingiliz olsun yerim xd
yoo
Ay evet
Evet
Bilmem eski çıktığım rustu ve daha iyi di türk erkeklerinden
Üstün görmek değil de türk erkeklerinden daha saygılı ve hoşgörülü ayrıca çok tatlı ve centilmendi
Orasını bilemem ama tip ve karakteri daha iyi
Zevk meselesi istediğimi beğenirim kimseyide aşşağılamadım türk erkekleri yabancıları seviyorsa bizde yabancıları severiz kimse laf söylemeyemez. İstediğimi beğenirim ben onları beğenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?