Yabancı Erkek Arkadaşım Hakkında Birkaç Şey Danışmak İstiyorum, Çok Huzursuzum?

Kınamak için gelip kırıcı yorum yapacaksanız lütfen yapmayın, gerçekten fikrinizi merak ediyorum:)

Yaklaşık 1 senedir konuştuğum bir erkek arkadaşım var, Japonya'da yaşıyor. Dil uygulamasında tanışmıştık çok kafa dengi, eğlenceli, kibar ve anlayışlı bir insan. İlk başta sadece arkadaştık, sonra bir gün bana duygularını ifade etti ve şu an sevgiliyiz. Buraya kadar her şey tamam, ama şöyle ki ben 18 yaşındayım o 24 yaşında. Görünüş olarak çok daha genç görünüyor zaten, yakınız.

Ama bugünlerde çok huzursuzum ve kafamda kurmaya başladım. İlişkimizin başında çok konuştuk, daha doğrusu ben sordum. "Aramızda 6 yaş fark var, çok iyi anlaşıyoruz ve sana göre aman aman bir fark olmayabilir ama bizim ilişkimiz 24 ve 30 yaşındaki iki bireyin ilişkisi değil, kız arkadaşın daha 20sinde bile değil, ileride bu senin için sorun olur mu, emin misin? " Gibisinden sordum ve o da aramızdaki yaş farkının kendisi için sadece bir nicelik belirttiğini, beni gerçekten sevdiğini ve yaş farkını hiç hissetmediğini söyledi.

Ama ben neden huzursuzum bilmiyorum, evet gerçekten çok seviyorum ama bir yanım yaptığımın yanlış olduğunu söylüyor. Peki sizce? Ben kötü bir şey mi yapıyorum? Ve bir erkek gerçekten 8bin km ötede (dile kolay:) kendinden 6 yaş küçük bir kızdan hoşlanabilir mi, ki o kız daha 20sine bile gelmemiş:) Sevdiğini söylüyorsa da duygularında ne kadar içtendir? Ya da ben mi çok kuruyorum kafamda?
Yabancı Erkek Arkadaşım Hakkında Birkaç Şey Danışmak İstiyorum, Çok Huzursuzum?