Yabancı uyruklu erkekler?

evet arkadaşlar...tesadüf eseri yabancı uyruklu bir erkekle tanıştım ve yaklaşık 2 haftadır konuşuyoruz.2 kere buluştuk bilene :)sürekli yabancı erkekler hakkında gevşek olur aman kıskanmaz türk erkeği gibi sahiplenmez ve benzeri şeyler duydum.açıkçası söylemek gerekirse bu yabancu uyruklu adam kültürel farklara harama ve helale(!evet) daha dikkat ediyor.yanlışlıkla dokununca bile 50 kere soruyor :) ve ben mesafeleri sorun yaptığım halde kendisi mesafelerin sorun olmayacağını kendisinin gelip gidebileceğini falan söylüyor(o kadar süper-güzel,fingir fingir ve alımlı biri değilim bu arada hatta soğuğum :).bu haliyle bana çok farklı geldi.defalarca söylememe rağmen ısrarla benimle gece yat bişi yapmicam diye diye,ilk buluşmada öpmeye kalkışan ve şamarı yiyen türk erkek arkadaşlarımla kıyasladığımda hayli farklı geldi..Sözüm meclisten dışarı arkadaşlar ama adam gibi adama benziyor dediklerim hep abazan çıktı.Daha önce benzer tecrübe yaşayan arkadaşlar oldumu aramızda yani yabancı uyruklu erkek arkadaşı olan bayanlar falan?cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yabancı uyruklu erkekler?