AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Bence de psikolojik bir sorun olabilir bir, doktora görün derim...
bence böyle olmak daha iyi boşver, acı çekmezsin daha güçlü bir yapın olur :)
Çoğu kişiyle konuşmaktan keyif almıyorum iletişim kurmaktansa yanlız kalmayı tercih ediyorum bu bir hastalıksa hastayım heralde :)
Albert Camus - Yabancı
Bu kitabı bir araştır, oku derim.
Bendede aynısı oluyor çoğu zaman..
Ölenlere yas tutupda üzülemem asla.
Insanlara iyilik yaparim duygusuz da değilimdir ama insanlara tahamulum yok
Geçmişinde birşey yaşadığına adım gibi eminim. Psikologa git ve o probleminle yüzleş. Duygusuz bir insanın un çuvalından pek farkı yoktur.
Piskologa anlatsam oda dertlenir dostum :)
Psikoloklar belirli bir ücret karsiliginda seni dinleyen adamlardir. Duygularini islerinde kullanamzlar merak etme
OLABİLİR BENCE BENDE SENLE AYNI DURUMDAYIM ARKADAS VAR AMA DOLASMA KONUŞMA SOHBET SEYSİ YOK YA BUNEEEE
Cvbini bende aramaliyim sanirim. Bakalm sorunmuyms pskolojkmi her ne seyse
Bende bu durumdayım. Hissizleşmişim bencilim. Umursamazım. İnsanlardan soyutlanmış ölü bir beden gibi geziyorum.
Benimki pek benceillik değil sanırım ama diğerleri doğru.
Bencillik derken umursamazlığıma bağlıyorum bunu. Yani kimse umrumda değil. Ölüm kalımları beni alakadar etmez.
Aynı ben. :( Bence de bir psikolojik sorun bu ama sanki hep böyle de kalacak gibiyim. Çok acayip bişey, bilemiyorum. :
Usta sorun bu ya valla. İyi bişey değil ben doktora gideceğim sende bir düşün.
Ben düşünüyorum ki bu biraz da insanın kendini sevmemesi, insanları sevmemesi, hayatı sevmemesi, hayatın bir amacının olmadığını düşünmek, hayattan hiçbir zevk alamamak. Mutlu olmak için hiçbir sebebin olmadığını düşünmek. Bu dünyada yalnız olduğunu düşünmek. Sürekli olumsuz düşünmek. Hayatı akışına bırakarak değil de sürekli düşünerek ve kafaya takarak yaşamak.
Ben düşünüyorum ki bu biraz da insanın kendini sevmemesi, insanları sevmemesi, hayatı sevmemesi, hayatın bir amacının olmadığını düşünmek, hayattan hiçbir zevk alamamak. Mutlu olmak için hiçbir sebebin olmadığını düşünmek. Bu dünyada yalnız olduğunu düşünmek. Sürekli olumsuz düşünmek.
Buraya kadar anlattın beni.
Aynı kaderi paylaşıyoruz işte. Valla hep diyorum kendime. Neden ben diğer insanlar gibi olamadım? Ne oldu yani bana, ne yaşadım da böyle biri oldum. Niye diğer insanlar gibi bir aklım olmadı. Niye onlar gibi düşünemiyorum. Bir türlü anlamış değilim. Ben 18 yaş. ındayım belki ilerde düzelir inşallah. Yoksa valla bazen kafam esiyo intih*r etmek istiyorum, yeter artık diyiyorum, eziyet gibi geliyo bana.
Senin kadar değilim ama yaklaşıyorum sanırım o ruh haline. Biraz daha zaman geçmesi gerekiyor sanırım. Gideceğim o zaman.
Bende oyleyim emin ol ki kimseyle muhattap olmak istemiyorum insanlara karsi guvenim yok sende de oyledir birisi guvenini yok etmistir
hiç bişey mi seni heyecanlandırmıyor mesela 100 kişinin önünde konuşma yapmak filan
Tık yok desem? Sürekli yüz ifadem böyle. Gülmem. Üzülmem. Kaşlarım çatıktır.
nextluxury.com/.../cool-hairstyle-for-men.jpg
ilginçmiş hocam. anneni mi kaybettin
Allah korusun. Hayır hocam.
iyi bari
Çok insan tanımaktan. Üniden sonra bende bu hale gelmiştim. Ama geciyt
Nasıl geçti?
Şimdi öyle şeyler dicem de sonra böyle şeyler diyosun da burada ne işin var diceksin. Tüm bunlar boşluktan geliyo. Dinimi araştırmaya başladım. Islami gruplara katıldım. Bana fakir doyur dediler. Sonra küçük dilencilerin yetimlerin başını felan okşa dediler. Hepsini yaptım. Öyle iyi geldi ki insan olduğumu hatırladım. Sana da tavsiye ederim.
Estafurullah. Bunu deneyeceğim teşekkür ederim önerin için.
Estağfurullah?
"Şimdi öyle şeyler dicem de sonra böyle şeyler diyosun da burada ne işin var diceksin. "
Buna karşılık dedim.
Ben doktor ne yapacak bana ne diyecek o çözemez benim dertlerimi.
Allahim yanliz degilmisim:) şu an mutluluktan siritiorum
Sendemi? :)
Yeminlen oyleim :) insanlari sevemiorum biri. olse aglayamiyorum zamaninda cok aci cektim kalbim sevmeyi uzulmeyi unuttu insanlari artik anliorum biliorum bu benle konusunca kesin bir cikari var diye dusunup. duruorum ailemin bile cunku bir. kizin babasi kizini sevmiorsa hicbir adam sevmez diye dusundum ve ailemde surekli kavga gordum hic sevgi. yok icimde insanlara karsi sevgi beslemedikce bu hep boyle olcak ve biliorum. karsima cikcak adam bile bunu yapcak cunku. asiri. karamsariz:) kimse sacimizi. oksamadi ve kimse gece yarisi bizim ustumuzu. ortmedi hepsi bu yuzden
Çok doğru konuştun. Düşüncelerimiz tamamen aynı.
Seninki apati.
Cunku hala duygularinvar onlari sadece bloke ediyosun
Bir doktordan yardım almamı tavsiye ediyorum. Her ne kadar insanın kendisi doktorudur diye dusunsemde senin yardım alman gerekli bilir kişilerden
evet bence bir psikoloğa görünmelisin. empati kurmayı dene. insanların da duyguları olduğunu, senin de duyguların olduğunu unutma. duygularını kullanman gerektiğini de bil.
Empati kuruyorum ama tamamen sıfır duyguyla. Onun yerine koyabiliyorum ama hissetmiyorum.
hissetmeyi dene. mesela eline bir iğneyi batırdığında hissettiğin acıyı, bazı insanların kalbinde de hissettiğini unutma.
Zamanın da kalbini s. km*ş demek ki birisi insan boşuna böyle olmaz çok acı çekmişsindir bende öyleyim.(aşk acısından bahsetmiyorum)
bende ruh hastasıyım dostum.. bu devirde herkes piskopat az ya da çok.. ama seninki biraz fazla gibi
şu an sana Nasıl özendim var ya anlatamam. Beni terkeden ben onu deli gibi seviyorken bırakıp giden insanı takmamayı Nasıl isterdim :( soğuk kanlı olmak bazen çok iyi olurdu
Bazen iyi olabiliyor ama her zaman değil.
Seni canından çok seven ne olursa olsun yanında olan insanlara karşı soğuk kanlı olma. Ama sana değer vermeyen hayatından kolayca silip atan insanları da hiç umursama. Bunu ben yapamıyorum Can'ımı acıtan insana kin besleyemiyorum :(
Bende fark etmiyor herkese karşı sogukkanlıyım.
Boşver ağlayıp zırlayıp üzülmektense umursamaz olmak daha iyi
Pekala.
Bazen banada oluyor sanırım problem yaptığın şeyler var hayatınds
artık bünye acı çekmeye alışmış tepki vermiyor desene.
Aynen öyle.
Benziyoruz hastalık mı katılmıyorum sadece tercih bana göre
İstemsizce olan bir tercih.
İnsanlara yardım etmek duyularınız nasıl Mesela bir çocuğa mendil sattığı zaman nasıl bakıyorsun yardım ediyor musun Veya bir yaşlı gördüğünde ne yapıyorsun yardım etmek geçiyor mu Soğuk ve duygusuz olduğumuz şeyler vardır elbet ama her şeyde bu varsa sorun haline gelir Ama belli bir yerde varsa o sadece yaşantıdan kaynaklı bir şeydir bizim seçtiğimiz bir şeydir
Mendil satan veya dilenen çocukları asla geri cevirmem. Ona mendilin parasını verir ama mendili almam. Başkasına satar daha çok kazanır diye. Yardıma ihtiyacı olan her insana yardım ederim. Yaşlı veya genç fark etmez. Bu benim yetiştirilme biçimim. Çocukken bile yaşlı komşularımızı ellerinde poşetle görünce gider yardım ederdim.
O zaman sorun yok bence gayet iyi birisiniz:)
İyi ama duygusal olarak yoksun biriyim sanırım :)
Boşver bende senin gibiyim şikayetçi değilim:)))
Bende senin gibiyim. Bu durum doğduğumdan beridir böyle, yani tam 18 senedir. Ne kadar düzelmek istediysemde olmadı, bende akışına bıraktım artık.
bir zamanlar bende böleydim insanlar bana batıyordu en guzel ya da kötu olayda duygu hissetmiyordum doktora gittim daha kötu oldum ben sadece dua ettim şimdi çok iyiyimm
seni hayata dönüştürecek bir insan lazım umarım en yakın zamanda onu bulursun
aynen bende oyleyimmm :D depresan ilacı kullanıyom omdam herlde
Ben ilaçsız böyleyim.
İnsanlar iyi, gündüzler apaydınlık, geceler rahat, geçmiş olgun, gelecek umut dolu...
Bence merhamet ve vicdan ile ilgili sorunlarin vardir... Veya duyarsizlasmista olabilirsin
biri duygusuz ve umursamaAzlik mi dedi 😏 @Duygusuz_cocuk
oyle bir yazmissin ki sanki ben konusuyorum ayni duygulari ben hissediyorum
Ne kadar çok insan varmış benim gibi.
hayat seni yormuş dostum. gördüğün vefasızlıklar hissettiğin pişmanlıklar seni bu hale getirmiş. uzun süre böyle devam edersin sonra düzelirsin. tek çaren ALLAH 'a sığınman...
İnşallah düzelirim ustad.
içinde ki maneviyatı bozmadan yaşamana bak. rüzgar hep aynı yönde esmiyor dostum. sabırlı ol ve doğruların etrafında yaşamanı sürdürmene bak...
en son ne zaman ağladın ve insanlardan umudunu ne zaman kestin?
En son ne zaman ağladıgımı hatırlamıyorum.
4 5 Yıl oldu insanlardan umudumu keseli.
peki neden umudu kestin?
Gerçek yüzlerini gördüm.
iyi ama şimdi bende sana göre kötü biriyim o zaman ama daha beni tanımıyorsun bile?
Evet seni tanımıyorum ama %90 kötüsündür bana göre.
bence bir insan başkası hakkında ne düşünüyorsa aslında kendisi odur.
Güvenilmez biri oldugumumu söylüyorsunuz?
evet çünkü ben de gözlemlediğim kadarıyla , birisi sürekli insanlara yalancı diyorsa asında kendisi daha söylüyor ya da hep sinsi diyorsa aslında kendisi öyle oluyor ya da en çok rastlanılanı brilerine 0.. u deyip duruyorsa aslnda kendi niyeti bozuk bir tip olduğu anlaşılıyor sonradan . bence seninki de böyle bir durum. herkesin güvenilmez olmasının imkanı yok çünkü. bana güvenmeyebilirsin alınmam ama bu görüşün bence yanlış.
Ben kimseye yalancı demem. Sinsiymiş veya başka bişeymiş umrumda olmaz. İnsanların bana güvenmesi ya da güvenmemeside öyle. Veyahut sevmeleri vs. Sadece insanlara körü körüne güvenmem. Güvenirkende iki kere düşünürüm. Çünkü zamanında çok güvendiğim insanlardan darbe yedim.
bak bunda haklısın ben de kimseye körü körüne güvenmem. birine çok çok sonra güvensem bile bunu o insana hissettirmem de ama yine de güvenilecek insanlar olduğunu bilirim. kimse güvenilmez deyip kestirip atmam.
Ben pek karşılaşmadım öyle insanlarla.
çünkü aramadın. kabul et kendini kapattın son 4-5 yıldır suratın asık geziyorsun ve asosyalsin?
Evet. Ama aramak veya sosyal olmak gibi bir istegim olmadı.
evet çünkü insan asosyal olunca kolay kolay kabuğunu kıramıyor ve daha da içine kapanıyor , öfkeleniyor hem kendine hem de başkalarına karşı yani sen duygusuz değil sadece asosyalsin belki de sosyal fobinde vardır. eğer bu durum seni rahatsız ediyor ki edicek insanlardan daha da nefret edip intihar etmeyi ya da onlara kötülük etmeyi düşündüğünde. bu yüzden bir psikologdan yardım al bence.
Gideceğim piskologa bakalım asosyalliktenmi yoksa başka bişeydenmi o zaman belli olur.
peki :)
Bencede bir doktora gidebilirsin. Belki de gecmisinde oyle bsy yasamissindirki o kalbindeki mutlulugun soguk bir tasa donmesi ve o tas senin hicbsy hissetmemene yol aciyodur.. Belki..
Evet bende öyleyim galiba biz rahatsızız. Ve de kesinlikle soğuk kanlıyız.
Yanlız kalmaya ihtiyacın olabilirmi? :)
İnsanlardan tamamen uzak kalmakmı yalnızlıktan kastın?
evet :)
Onunda zamanı gelicek ;)
Rahatsiz gibisin ilac olarak her gun 5 vakit namaz oneririm
Sosyopat olma ihtimalin var
Sosyopat?
Pardon ya karıştırdım galiba, şizoid kişilik bozukluğu dicektim.
Sosyopat tam olarak uymuyor bana. Şizoid 'e bakayım.
Aynen sosyopatı yanlış söyledim :)
Şizoid uyuyor sanırım :)
Hadi geçmiş olsun
Sen kötü bir seyler mi yasadin
Evet..
Sen ne yasadin
Erken büyüdüm.
Sen yasadiklarini söylemekten neden korkuyorsun söylemekten korkuyorsun
Ayrıntıların sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
Senin yasadiklarin baskasina anlatacagimi mi düsünüyorsun
Senin yasadiklarini baskasina anlatacagimi mi düsünüyor olabilirsin haklisin ben olsam ben de böyle düsünürdüm hatta bunu kullanacagini iyi seyler hic olmuyor yasamak bile istemiyorsun böyle degil mi
Hayır başkalarına anlatacagınızdan değil. Sadece insanlara anlatmaktan yoruldum. İnsanlarda artık gerçekten dinlemek istemiyor buna vardım.
Ben istiyorum
Peki hâlinden memnunmusun?
Hayır değilim.
Asosyalliği birakip sosyal ol artik. İnsanlarla vakit gecirmeyi sevmiyorum demissin ama bu hâlinden kurtulmak icin vakit gecirmelisin onlarla. Hobi edin, gülmeyi ogren. Guldurmeyi ogren. Bolca kitap oku 😊 iyilik yap, artik bedeninden ziyâde ruhunu besle. birazcik bile yardimci olabilirsem bu sozlerimle ne mutlu bana ☺
Kardes beni bu piskolojiye koy ben de seni bu piskolojiden kurtarayim
kendini seviyor musun?
Bilmem :/ Hiç düşünmedim.
bir düşün :)
Ne fark edicek? :)
çok şey :)
Denerim :)
Kar yağıyor ondan olmasın. tam vurmayın. sadece sakaydi
Bence hayır. Bence normal olan senin gibiler. Yasadigimiz hayata baksana asıl anormallik insanların hala mutluluk vb duygular pesinden kosmasi degil midir? Böyle olman hayatın vermis oldugu bir durum
Hiç bir duyguyu hissetmemek normalmi?
Evet. Hala bir seyler hissedip bir fok olmayacak bu hayata dair umutlananlar mi normal sence? Hissetmemek en guzeli.
Biraz daha devam edersen böyle oldugum için şanslı hissedeceğim kendimi.
Çok mu zor şeyler yaşadın yahut acı çektin?
Evet.
Hislerin körleşmiştir arkadaşım ben de öyle olmak isterdim. bir bakışa en iyisi aslında kötü yönleri de var tabii
İyi yönleride var ama belli bir zaman sonra duygu gerektıren bır durumda bıle hıssedemıyorsun.
Hislerinin geri gelmesi imkansız gibi ama umarım az da olsa geri kazanırsın
Ben de öyleyim şu aralar. Dönem dönem olur. :)
Ben her zaman böyleyim.
O zaman kişiliğin böyle
nedense seninle zamam gecirip konusmak istedim
Neden istedin acaba bunu?
sendemi? 😊 yazdigini görünce vazgeçtim farkli birisi degilsin
İyiki vazgeçmişsin o zaman.
abartma canım sadece dışardaki milyonlarca zavallıdan birisin kendini bu kadar büyük görme mütevazi ol biraz
İnanki aynı benide anlatmışsın soğuk kanlı tepkisiz
Hayal kirikliklarindan kaynaklaniyorben de biraz oyleyim ama daha iyiye gidiyorum
cek bı sakso gecer be kardesm herkezın dertlerı var senınkıde bu ama sosyallıkten koptugunda gerceklesen bı durum bu
Bana ulaş. Anlatacaklarım var.
Ne anlatacaksınız acaba?
Aynısı bende var çünkü ve ben üstesinden gelmeyi başardım.
Yazıyorum size.
Senin gibilere özenmişimdir hep
İyi değil özenme ;)
Herşeyi kafama takıp kendimi yıpratmaktansa hiçbirşey hissetmemeyi tercih ederim
Herşeyi kafana takıp yıprana yıprana yakında benim gibi olursun. Ciddi ciddi diyorum bunu dalga mayetinde değil.
Hikayeni dinlemek isterdim
Gerçekten dinlemek istemezsin. Sadece nedenini merak eder öğrenir gidersin. O yüzden boşver. Sadece çok taktım kafama çok yıprandım hayat erken yaşta büyü dedi kocaman yükler yükledi sırtıma en güvendiklerim vurdu da vurdu. Sonuçta duygusuz soguk biri oldum.
Rahatsızsın git görün ihmakl etme
Ne yaşadın seni buna iten bu hale sokan nedir?
Erken büyüdüm ablacım.
Kalbin katilasmis biraz kuran i kerim oku cenazeleri katil sohbet vaaz dinle kendine gelirsin
Umarım.
boyle insanlara imreniyorum
Neden?
duygusuz olmak guzel sey
Emin ol değil.
Senin gibi olmak isterdim
Abi emin ol berbat bir durum.
bir ay öncesine kadar aynı durumdayım
Nasıl geçti?
bir rüyayla çok sevdiğin ve ölen insanı rüyamda görmemle
Ben öyle rüyaları sürekli görüyorum :/
Sadece herkes gibisin