Sevgilim cok kibirli ne yapmaliyim? siz olsaniz ne yapardiniz
terk et
onu bozmalisin (taktigi yazayim )
duzelt onu (nasil yapman gerektigini anlatayim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
:) tesekkurler. bunu dedigimde kibirli degilim asla diyor anlamiyorum ki
hmm inkar ediyor
evet. kibirliinsandan nefret ettigini soyluyor. ama her bir olayda birinin kendisini sevdginde begendiginde ovdugunde bana anlatirken rahatsiz ediyor.
bu boyle dedi e tabi der biliyorsun oyleyim. su beni soyle buldu e biliyorsun cunku burem guzeldir. e bu boyle dedi cunku biliyorsun filan flan filan filan. artik sinir oldum.
bazen bozuyorum ama kirdigim icin de uzuluyorum cunku benim huyum degil. ama cidden rhtasiz oluyorum. bazende kendini ovme baskasi ovsun yeter dedigimde ovmuyorum anlatilanin paylasiyorum sadece sana bisey anlatilmiyor diye uzaklasiyor benden
Suçlu güçlü olunca sucsuz suclu olurmuş.
uzaklasmadan kastim. sonucta yaninda rahat hissetmesi gerekecegi insan ben olmaliyim ama birseyi benle konuslmadigini dusundugunde (kibir olmadgini dusunuyor ya) bunu konusamadigini onu anlamadigimi dusunerek belkide soguyucak.
ama asil sorun.,
direk de ayrilamiyorum sonucta bir emek verilmis iliski.
sence bozmam mi lazim napmam lazim aklini basina nasl getirebilirim
yasın benden büyük.. belki benden cok şey gördün ama gördüklerinden ders cıkarmanı tavsiye ederim.. yaşın ilerliyor.. daha ciddi ilişkiler kurmalısın...
gormedim cunku ilk erkek arkadasim. tecrubem 0
ooooo başlangıç kötü olmus
yani. Peki napmam lazim die ondan sordum :( ?
söyledim ya.. temiz ilişkiyi bulana kadar yalnız takılmalısın.. bitirmen gerek bu ilişkiyi daha fazla psikolojin bozulmasın..
iyide bir iliski he diyerek bitirilmiyor. bitirmeden once bunu yaptigina yuzune vurup kendine gel yaptigin cok kotu senle ugrasamam diyip ayrlmakmi peki
yok böyle olmyor diyip ayrılcaksın
uğraşma
Cevap
2Cevap
Biraz açar mısın kibir konusunu.
kibirliinsandan nefret ettigini soyluyor. ama her bir olayda birinin kendisini sevdginde begendiginde ovdugunde bana anlatirken rahatsiz ediyor.
bu boyle dedi e tabi der biliyorsun oyleyim. su beni soyle buldu e biliyorsun cunku burem guzeldir. e bu boyle dedi cunku biliyorsun filan flan
Anladım. Biraz fazla abartılı bence onu biraz törpülemen gerek
peki nu nasil yapabilrim pek tecrubem yok erkek arkadas konusunda
Önce bunu uygun bir dille ona söyle ve rahatsızlığını belirt. Ayrıca onu övmeyi bırakman gerkiyor. Kendini normal bir insan gibi görmesi gerekiyor
Wer gitsinnn
Terk et.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar