Dün getirden sipariş verdim. Sevgilim de sen mi alacaksın o siparişi sen alma arkadaşların alsın dedi. Ben de abartıyorsun diyip tepki gösterdim. Sonra tekrar sen mi alacaksın diyince evet dedim o da peki dedi ve yazmadı hiç sizce ne yapmalıyım?
Sadece sorun bu olsa tabi ki alttan alırım ama ben kuzenlerimle bile konuşmadığım halde aynı ortamda bulunamıyordum babamla markete bile gitsem sorun ediyordu biz evlenince ne olacaktı
Ben ayrılmistim zaten ondan bu kıskançlık yüzünden , aradan 1yil geçti hayatıma birçok erkek çıktı hepsi rahattı bana gram değer vermediler kiskancta değildiler en sonunda yine beni kıskanan sevgilime döndüm 😂şuan çok mutluyum
Biz birkaç sefer ayrılık yaşadık bu yüzden ve düzeleceğini söyleyip şans verdim gerçekten de isteyince kıskanç biri olmayabiliyor ama bir süre sonra tekrar aynı sorunlar..
1.5 yıldır birlikteyiz normalde geçen yıl göreve gitmişti o zamanlar da böyle sorunlar vardı ama psikolojik olarak etkilenmistir diye düşünüp hep alttan aldım. simdi yine böyle olunca zaten benim kafam çok karıştı ama hiç cesaretimi toplayamıyorum daha doğrusu konduramıyorum öyle biri olduğunu. beni çok seviyor gerçekten hissediyorum ama çokta yanlış biri biliyorum 😢
Aslında onunla çok mutluyum diyorum ya çok seviyor gerçekten seviyor benim için her şeyi yapar ama işte bazen bu her şeyi yapması da korkutuyor insan hem bu kadar sevip hem de bu kadar güven zedeleyen bir şeyi neden yapar anlam veremiyorum gerçekten kafam çok karışık 😢
Bunu yapman bana güvenmediği ni gösteriyor Demelisin bence Çünkü aldatmak isteyen her sekilde yapar, Sana güvenmeli ki düzgün bir ilişkiniz olsun Umarım iyi olur 🙏
Ne yapmalıyım sizce kafam çok karışık. beni çok seviyor biliyorum mesleğini bile bırakıp aynı şehirde olmak için yanıma geldi ama böyle durumlar canımı sıkıyor
senin ilişkiden beklentine göre değişir, ben böyle kısıtlamalara gelemem babaö bile bunu söylese tartışırım, rahatsız oluyosan düzgünce konuş kıskanmanı gerektiren bi şey yok diye, konuştuktan sonra biraz gözlemle. başka bi şeylerini kısıtlıyo mu
Maalesef ayrildigimda da düzenini bozdum diye suçluluk hissedeceğim çok yanlış biriyle olduğumun bilincindeyim pek mutlu da değilim hep bir kıskançlık çıkıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben almadım seni kızdırmak için öyle dedim de gönlünü al çocuğun içi içini yiyordur şu an
İyi de normal mi bu kıskançlık
Seven insan kıskanır seviliyorsun kıymetini bil
Seni sevdigi için kıskanan insanı terk mi ettin
Beni sevdiği halde üzen insanı terk ettim
Anladım ama iyi etmişsin diyemeyeceğim
Sadece sorun bu olsa tabi ki alttan alırım ama ben kuzenlerimle bile konuşmadığım halde aynı ortamda bulunamıyordum babamla markete bile gitsem sorun ediyordu biz evlenince ne olacaktı
Bunlar aranızda cozulebilirdi ihanet etmemiş şiddete meil etmemiş bir ilişkiyi bitirmek bu kadar kolay mı
Ben 1.5 yıldır elimden geleni yapıyorum maalesef ilişki tek yönlü emekle olmuyor
Sende haklısın
Göreve gitti 1 yıl hiç görmeden bekledim çok emek verdim gerçekten çok alttan aldım ama maalesef değmedi
ona kırgın olduğun için sağlıklı düşünemiyorsun hatasını anlayıp özür dileyecektir
Ergence tavurlar içinde sevgilin o çocukla o ilişki yürümez
Benimki biz birlikte alışveriş yapınca kasada beni gönderiyor kasiyer bana bakmasın diye😂😂😂
Hoşuna mı gidiyor bu durum?
Yani rahat olmaktansa kıskanç olmasi hoşuma gidiyor 🙄
Bu kıskançlık değil ki hastalık
Ben ayrılmistim zaten ondan bu kıskançlık yüzünden , aradan 1yil geçti hayatıma birçok erkek çıktı hepsi rahattı bana gram değer vermediler kiskancta değildiler en sonunda yine beni kıskanan sevgilime döndüm 😂şuan çok mutluyum
Fazla kıskanç gerçekten
Bu çok saçma bir sebep, kurye sonuçta
Nasıl ayrılacağım bilmiyorum benim için mesleğini bıraktı yaşadığım şehre geldi şimdi suçluluk da hissedecegim
Tamam büyük fedakarlıklar yapmış
Ama bu çok farklı, sana güvenmesi lazım
Dışarı çıkarken falan da böyle mi davranıyor?
Dışarı çıkınca da aynı seni kimse görmesin kimse kokunu almasın diyor tek dışarı çıktığımda hep bir problem oluyor
Kesinlikle ayrilmalisin
Bu sevgi değil , psikopatlik
Hayatıni yaşa , ömür geçmez
Biz birkaç sefer ayrılık yaşadık bu yüzden ve düzeleceğini söyleyip şans verdim gerçekten de isteyince kıskanç biri olmayabiliyor ama bir süre sonra tekrar aynı sorunlar..
Senin için söylüyorum
Kaç yasindasin bilmiyorum ama
Seni tüm anlamda kısıtlayacak
Bunu ister mısın
Asla istemiyorum istemem ama keşke biraz cesaretli olabilsem😢
Neden degilsin😪
Bu senin hayatın, kimse karışamaz
Bana yazabilirsin istersen
1.5 yıldır birlikteyiz normalde geçen yıl göreve gitmişti o zamanlar da böyle sorunlar vardı ama psikolojik olarak etkilenmistir diye düşünüp hep alttan aldım. simdi yine böyle olunca zaten benim kafam çok karıştı ama hiç cesaretimi toplayamıyorum daha doğrusu konduramıyorum öyle biri olduğunu. beni çok seviyor gerçekten hissediyorum ama çokta yanlış biri biliyorum 😢
Yani istersen konuş
Eğer kıskançlığın bu kadar fazla olursa devam etmek istemediğini söyle
En iyi yol bu , ya da o hep böyle diyorsan ayrıl hemen
Sevginin seni uzmemesi lazım😔
Bunu yapacağım yani bana yazdığında kıskançlığının bu kadar fazla olmaması gerektiğini yoksa devam etmek istemediğimi söyleyeceğim
Aslında onunla çok mutluyum diyorum ya çok seviyor gerçekten seviyor benim için her şeyi yapar ama işte bazen bu her şeyi yapması da korkutuyor insan hem bu kadar sevip hem de bu kadar güven zedeleyen bir şeyi neden yapar anlam veremiyorum gerçekten kafam çok karışık 😢
Bunu yapman bana güvenmediği ni gösteriyor
Demelisin bence
Çünkü aldatmak isteyen her sekilde yapar,
Sana güvenmeli ki düzgün bir ilişkiniz olsun
Umarım iyi olur 🙏
Umudum kalmadı pek ama çok teşekkür ederim 💜
Rica ederim💙
İyi yapmışsın , hayırlısı olsun senin için 🙏
Ayrıl
Nasıl ayrılacağım bilmiyorum benim için mesleğini bıraktı yaşadığım şehre geldi şimdi suçluluk da hissedecegim
psikopat aw
Ne yapmalıyım sizce kafam çok karışık. beni çok seviyor biliyorum mesleğini bile bırakıp aynı şehirde olmak için yanıma geldi ama böyle durumlar canımı sıkıyor
senin ilişkiden beklentine göre değişir, ben böyle kısıtlamalara gelemem babaö bile bunu söylese tartışırım, rahatsız oluyosan düzgünce konuş kıskanmanı gerektiren bi şey yok diye, konuştuktan sonra biraz gözlemle. başka bi şeylerini kısıtlıyo mu
Öyle biriyle hayat geçmez. Yinede sen bilirsin
Pişman olacaksin ilerde mutlaka. Hayatını yaşa kimsenin seni kısıtlamasına izin verme. Fazla kıskanıyorsun de ayrıl
Maalesef ayrildigimda da düzenini bozdum diye suçluluk hissedeceğim çok yanlış biriyle olduğumun bilincindeyim pek mutlu da değilim hep bir kıskançlık çıkıyor
Kıskanç değil mal.
ayrilin
aman takma kafana ya ne suçlu hissedeceksin Allah aşkına
O kadar düzeni bozuldu ama benim için
boş ver kafana
Ayrıl.