• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

En sevdiğiniz ya da sevmediğiniz burçlar hangileri?

blackswan20
blackswan20 Takip Et
Xper 2 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
arkadaşlar hem arkadaşlıkta hem de aşkta hangi burçların nelerini sevdiniz ya da sevmediniz?eğlenelim burçlarla ilgilenmeyen arkadaşlara saygım var onlarda yorumlarla saygı göstersinler:)
En sevdiğiniz ya da sevmediğiniz burçlar hangileri?
Sevgi Soruları Aşk Soruları Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Oltaylaoynayanbalina
    Oltaylaoynayanbalina Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Aslanlar , kaplanlar, tilkiler saygıdeğer hem cinslerim burada işkembeden atmanın anlamı yok belli ki her bayanın gönlünde bir akvaryumu olmuş zamanında hadi biraz daha sevdirmeye çalışın kendinizi iyisiniz iyi =)
    Gelelim sevgili bayan arkadaşlara balık böyle balık şöyle dengesiz egoist demişler önce bir anlamak lazım lütfen! özellikle balıkla ilişki yaşamış olanlar yaka silkiyor ama bize söylemiyosanda kendine itiraf et naptın çocuğa, ya yalan söyledin (O o sırada gözlerine hareketlerine essizce bakıyosa sen o sırada uçurumdan düşüyosundur yani balığın gözünden fark ettin mi) ya da onu tanıyormuş gibi yapıp tanıma çabasını bıraktın ve klişeleşti ilişki. şimdi kimi seversen sev o balık seninle onu kendinde tanıştırmıştır. o kendi olmadan herkese değmiş herkesten biraz olmaya çalışmıştır zaten onun mızmızlığı dünyanın onun hayal dünyasından daha basit ve kötü olmasından. bu hayalciliğide pembe kedim olsun diye düşünmeyin matematik analitik hayalidir mesela uçmakta bir zamanlar hayaldi. öyle duygusal filan diyosunda aptallıkla karıştırmayın balık kafasından senaryo yazar illaki birine cuk diye oturur yazdığı. bir balık asla bencil değildir asla o kendini herkese pay etmiştir ve herkes payına düştüğü kadarını sevmelidir. saygılar

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SolitudeAeturnus
    SolitudeAeturnus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Boğa burcuyum ve kendimi yeterince iyi tanıdığım için yersiz tahammüllü oluşum ve gemileri yakacak kadar kararlı oluşum bu iki diyalektik canımı sıkıyor.

0
    2 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ben de aynen:)

Yorumla
    • SolitudeAeturnus
      SolitudeAeturnus
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • Miso313
    Miso313 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 65%
    +1 yıl

Aslında kiminle iyi anlaşıp anlaşamayacağımıza bakmak icin dogum haritası cok daha onemli cunku gunes burcu dogum haritasinin yaninda kucucuk bir etken sadece tabi dominanti da o burcta ve guneste degilse :) ama eger sadece tanidiklarimizin burclarina bakarak soyluyorsak eger aslan erkekleriyle iyi kadinlariyla kotu anlasirim terazi yengec boğa akrep (ama hepsi değil eheh) başak oğlak ve balık (hepsi değil :D) iyi anlasirim genellikle ama yazdigim gibi harita olmadan net bisey soylemek zor. burcum boğa yükselen yengeç ay burcu koç bunu devamıda var ama yazamicam fazla uzun oldu :))

0
    0 Yorumla
  • ayisigi88
    ayisigi88 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 40%
    +1 yıl

balık kızları iyidir ama balık erkeklerinden hiç hoşlanmam dengesiz olurlar sevgilerini göstermezler

ya yay hakkında da yorum yapın merak ediyorum ne diceksiniz :D iyi ya da kötü farketmez :)

0
    6 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

balıklar dengesiz kızları özellikle:)seviyodum ama artık sevmiyorum.yaylar özgürlüğüne çok düşkün.biraz sadakatsiz tarafı varmış.

Yorumla
    • ayisigi88
      ayisigi88
      +1 yıl

akrep erkeklerinide sevmem

Yorumla
    • ayisigi88
      ayisigi88
      +1 yıl

hmm evet balık kız erkek farketmiyo dengesizler ama iyi insanlardır kızlarıyla çok iyi anlaşırım bende mi dengesizim ne :D

hmm yay çoğu kişi için doğru

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

balıkların duygu durumu kadar değişen hızlı bişey görmedim.bi dargın bi barışık oluyolar ilişkilerinde.iyi dost kötü aşık:)

Yorumla
    • ayisigi88
      ayisigi88
      +1 yıl

aynen haklısın :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

31

Cevap

• ELRoY34
    ELRoY34 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

En sevdiğim burç, kendi burcum olan aslan, 2. olarak sevdiğim burç ise, yükselenim olan yay. En nefret ettiğim burç, babamın burcu olan balık, 2. nefret ettiğim burç ise, ismi lazım olmayan birinin burcu olan başak. sonra terazi ve boğa burçlarından nefret ederim.

Sevdiklerim Farketmeyenler Nefret ettiklerim

Aslan Kova Akrep

Yay Oğlak Başak

Koç İkizler Balık

Yengeç Boğa

Terazi

0
    3 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

boğa olmamış nefret edilicek bi burç değil:)kötüsüne denk gelmişsiniz sanırım.yay balık ve aslanla pek anlaşamam.

Yorumla
    • ELRoY34
      ELRoY34
      +1 yıl

annemin burcu :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

tabi aile ilişkilerinde ya da başka bir ilişkideki boğalar farklıdır:)

Yorumla
  • roccoxx
    roccoxx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

ikizler tabiki her türlü.aşk dostluk arkadaşlık iş ortağı herşey

sonra koç erkekleri mert olur sıkı dost olur

başak erkekleri yanında kafa dinlersiniz

akrep erkekleriyle eğleneye gidersiniz arsızlığı iyi iş yapar ortamlarda ...

akrep hatunu sıkı sevişir,macera yaşanır

başak hatunu nazlıdır sıkıya gelmez.evlenmeyeceksen oyalanma

yengeçlerin her türlü gideri var sevgili de olur eş de.jokerdir kupa kızıdır :)

oğlak kızından uzak durmak lazım çatlatır adamı.kıskançlığından.ayşe fatma de bi hafta küssün

ama çok iyi arkadaştır sıkı dosttur.

kova kızı soğuktur genelde açmak lazım açtıktan sonra içilir iyi arkadaş olur.şimdilik hatırladıklarım bu kadar bro

kız erkek fark etmez İKİZLER her elde floş royaldir

0
    4 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

güzel açıklamışsınız:)boğa ve balıkları da okumak isterdim:)

Yorumla
    • roccoxx
      roccoxx
      +1 yıl

valla onları da rezzan dan okuyacaksın artık kardeş :D

bunlar alıntı değil tecrübe yalnız ;)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

belli zaten tecrübe olduğu:)

Yorumla
    • whuwhuwhu
      whuwhuwhu
      +1 yıl

Royal Flush mı demek istedin ikizler olan arkadaşım. Memnun oldum bende akrep :) Floş değil flaş diye okunur ayrıca ;)

Yorumla
  • almera
    almera Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Burcum balık ve burcumdan oldukça memnunum.

"BALIK : Bazen ters cevaplar verebilir balık, bu onun ters birisi olduğunu göstermez senin yanlış sorular sorduğunu gösterir.. "

Kendi burcum diye demiyorum lakin oldukça cana yakın ve insalcıl bir burcum var vesselam. :p

Sevmediğim hatta uzak durduğum burçlar ise; Yay, ikizler, kova, ve başak.. Özellikle başak burcundan nefret ederim fantaziden ve romantizimden, varsa yoksa iş güç. Hiç benlik değil. :/

3
    16 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

balıklar ahh ahh:)eski sevgilim balıktı.çok alıngandı.hep tripliydi.tamam romantikti kıskançtı ama benden beklediği özveriyi kendi yapmazdı.çok dengesizdi rahmetli oldu:)ben gel desem kaçtı gitsem kovaladı tuhaftı yani.sinirli biraz.en ufak bi eleştiride küsüyodu

Yorumla
    • almera
      almera
      +1 yıl

Bak bu dediklerinde haklısın, şu trip meselesinin ve küsmelerin üstesinden gelmeye çabalıyorum. Az kaldı o huyu yeneceğim. :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

sevdiğim halde kaçarak uzaklaştım.yenin o huyunuzu sevdiğinizi kaybetmeyin:)ne güzel siz farkındasınız.bizimki narsistik kişilik bozukluğu yaşadığı için kabul etmezdi bile:)insanda tip olup fazla ilgiye kavuşunca şımarıklık tavan yapıyo

Yorumla
    • almera
      almera
      +1 yıl

Diğer burçları bilmem lakin fazla sevgi biz balıkları hakikaten şımartıyor, fazla şımarmaya gelmeyen bir burç. Arasıra o şımarıklığı örselemek lazım gelir. :)

Ben fark ettiğimde iş işten geçmişti, lakin uyanmama sebep olan kişi ceremesini çekti sefasını şimdi başkası sürecek.

Hoş henüz bir adayım bile yok ama olsun umutluyum. :p

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

özellikle de balık kızları daha da şımarıklar.tanıdığım var çok hoş bi kız ama off yani egodan geçilmiyo.kaç kişiyi elinde tutuyo hatta tutmuyo bile.millet bırakmıyo.balık erkeklerine de çapkın derler.gerçekten balıklar hem çapkın hem şımarık hem alınganlar.evet belki çok kişiyi elde eder ama eminim benim gibisini kaybetti ya zor bulur.onun tribini ben gibi kimse çekmez.ben de ezik değildim yani.çok iyi niyetliyim.hoş olduğumu söylerler ama idealist değildi amaçsız boş insandı:)

Yorumla
    • almera
      almera
      +1 yıl

Balık kızlarıyla pek alakadar olamadım, maalesef daha önce hiç karşıma çıkmadı. :/

Lakin senin karşılaştığın balık nadir bulunan tür olduğuna inanmaya başladım, tamam naif bir çaplıkları bulunur lakin sevdiklerine karşı çok narin olurlar, şahsen ben hiç alakadan mahrum bırakmadım. Başıboşluk ise garipmiş sahi, şahsen benim ruhuma aykırı, idealist ve bir o kadar araştırmacıyımdır. Benim galiba yükselenim farklı. :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

evet yükselen farklıdır.seviyolar hem de çok sevip ilgileniyolar fakat aşırı ilgi ve sevgileri bazen alıngan ve çok kırıcı olmalarına yol açıyo balıkların:)evet nadir bir tür bencede:)

Yorumla
    • almera
      almera
      +1 yıl

Balıklar kolay insanlardır, hiç yokuşları olmaz. Sevdiği için fizana bile gider, arasıra kırgınlık darılmacalar olsun dimi ama. :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

öyle ama benim tanıdığım kişi biraz egosu yüksek biri.sizin dediğiniz gibi bi tarafı sevgi dolu ve romantik ama bi tarafı da ilgiye aç ve alındığı zaman intikamını esirgemezdi:)

Yorumla
    • almera
      almera
      +1 yıl

Senin karşılaştığın kişi balıkların nadir olan cinsi olduğuna kesinlikle kanaat getirdim. Zira intikam ve ego balık burcuna hiç yakışmayan eylemler. :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

evet diğer balık burcu tanıdıklarım böyle değildi:)tip ve ilgi fazlalığı olunca insanlar bunu kullanıp istediklerini yapabiliceklerini sanıyolar.bunu yapmasının bi nedeni de sevdiği insandan ayrılınca çok acı çekiyo ve unutmak istiyo.fırsat da var ilgiyle kendini kandırıyo.özünde duygusal ama bencil işte:)

Yorumla
    • almera
      almera
      +1 yıl

Tamam kabul edelim, egolu biraz şımarık hatta biraz kendini beğenmiş biriymiş senin balık, lakin bir nebze de olsa iz bırakmış. Bu durumda kendi burcumu ön plana çıkararak, "işte balıklar böyledir, kolay kolay unutulmaz desem", kızmaz-alınmazsın dimi? :p

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

valla bi balığın bende böyle iz bırakıcağını düşünmemiştim:)etkiledi.bende etkiledim çok iyi anladım ama aşk yetmedi uyuşmaya.çok çalkantılı yorucuydu.keşke biraz bencil olmasaydı.

Yorumla
    • almera
      almera
      +1 yıl

Samimi olalım, tamam karşınızda ki kişinin eksileri olabilir, peki siz aynaya bakıp kendinize pay biçtiniz mi? Bahsettiğimiz kişi insan, nitekim değişime açıktır ki arada sevgi olgusu da mevcutsa fazla zorlanmadan size uyum sağlamak için elinen geleni yapmaya çalışacaktır. Siz yeterki yapılan emeğe karşılık verin. Ve size tavsiye, "Keşkeleri" hayatınızdan çıkarın, zira sizi üzüntüden öteye götürmeyecektir.

Bugün realist günümdeyim, bu denli uzun cümleler kurduğum anlar kısadır. :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ben o üzülmesin diye kendimi üzdüm hep tarttım ikimizi desem:)anlarsınız.ona kıyamadım ama o bana kıydı.herkes aynı değil maalesef.bazı insanlar heleki egosu yüksekler düşüncesiz oluyo.özür dilemeyi seven bir insanım ama hatam yokki.bahsettiğim kişinin ne mal olduğunu şuan bile görmeye devam etmekteyim.sevmediği halde beni kıskandırmak için çıkıp bıraktığı kızla yine beraber:)kendi kaybetti.ve bugün ben insanlığımın ödülünü aldım.çok sevdiğim eski sevgilim özürler dileyerek yine konuşmak istedi

Yorumla
    • Tuggra
      Tuggra
      +1 yıl

Bende yayım çok duygusalım ve hemen hemen her kızı beğenemiyorum ilişki istiyorsamda ciddi bir ilişki olsun istiyorum eski sevgilim başaktı kibarca konuşuyordum genede yaranamadım

Yorumla
  • Lethex
    Lethex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Akrep burcuyum gururluyum :) Hayatı siyah beyaz yaşar. Aşkta gri tonlarını bulur.

ikizler - çıldırtır güldüreceği gün ağlatır,

ağlatacağı gün güldürür yahu su yeri ve zamanı tuttursalar süper olacak,

balık - cana yakın ama çocukça inatlaşmalarından sinir eder,

başak - mantıkları uyumludur ama aynı disiplinde değiliz,

yengeç - iyidir hoştur güzeldir ama ah yok mu su kıskançlık,

kova - aşırı sosyal hayatlarında öğreneceğiniz çok şey var,

boğa - süs püs lüks,

terazi - var mısın yok musun belli değil,

koç - koç gibi maşallah :)

koç kadının çekiciliği ile akrep erkeğinin çekiciliği birleşti mi

ortaya mükemmel bir manzara çıkıyor :)

1
    2 Yorumla
    • aşmunikal
      aşmunikal
      +1 yıl

akrebim:)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ben de boğayım ama dediğinize katılmıyorum:)diğerleri nerdeyse cuk oturmuş ama:)para benim için geri planda.önce kariyer gelir.şık ama sadelikten yanayım.kokoşluktan nefret ederim.:)balıklar çok inatçı evet.akreplerle iyi anlaşırım yükselenim de akrep zaten.koç kadınları evet çekici ama elde tutması zor.

Yorumla
  • selim9550
    selim9550 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

burçlar hakkında detaylı bilgiye sahip değilim burcumu daha 2 sene önce öğrendim millet sorup duruyordu Başak erkeğiyim ne olduğu hakkında pek bir bilgim yok banada yardımcı olsanız burcumun özellikleri hakkında şu yükselen midir alçalan mıdır nedir onları bir söyleseniz :D

hangi burçlarla uyumluyum falan filan işte :D

0
    6 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

yükseleninizi doğum saatinizi yazarak sitelerden hesaplayabilirsiniz.başaklar titiz ve katı olur derler.ağırbaşlı olarak bilinir.

Yorumla
    • selim9550
      selim9550
      +1 yıl

doğrudur =)

hesaplayabileceğim bir site linki verir misiniz ?

Yorumla
    • selim9550
      selim9550
      +1 yıl

bir siteden hesapladım ve tam benim isteğime göre bir kişilik çıktı :D

zeki,neşeli,coşkulu :D

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

size uyuyorsa kesin oymuş yükseleniniz:)

Yorumla
    • selim9550
      selim9550
      +1 yıl

olabilir daha burçlar hakkında bilgim yok amam ikizler çıktı nasıl bir burç ? :D

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

çift karakterli çabuk bıkan neşeli konuşkan diyolar.benim gördüklerim de öyleydi:)

Yorumla
  • Raimond90
    Raimond90 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Aslan burcunun tüm özelliklerini taşıyorum :) Sevdiğim zaman aşırı bağlanıyorum,çabuk sinirlenip çabuk sönüyorum.Herkesi kendim gibi görerek hata yapıyorum.Pohpohlanmayı çok sever,iltifat ederek herşeyi yaptırabilirsiniz,kadın ruhundan en iyi anlayan burclardan biridir aynı zamanda..

1
    0 Yorumla
  • sezgici1
    sezgici1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

tam terazi gibi bişeyim yükselenle burcum terazi aşırı derecede çok fazla hesap etmekten bişeykeri kararsızlıktan nefret edıyorum ama bunu bıle yazarken 20 kere sonuçlarını hesaplamaya devam edıyorum :D

0
    1 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

evet teraziler öyleymiş:)

Yorumla
  • samyelii
    samyelii Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 30%
    +1 yıl

Aslan, Başak, Akrep. sevmıyorum arada Koç ta var tabı :D

Burcum İkizler Fakat bunların ıcınde en nefret ettgım Aslanlar :D

2
    4 Yorumla
    • silentscream
      silentscream
      +1 yıl

Aferim iyi cevap

Yorumla
    • samyelii
      samyelii
      +1 yıl

tesekkur ederım :D yıbnede onemlı olan kısılık :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

koç,aslan ve ikizler biraz zıt bana ama koç haricinde diğerleriyle anlaşabiliyorum bir boğa olarak:)koç zor bi burç.

Yorumla
    • itsbuse
      itsbuse
      +1 yıl

ikizlerim ve evet aslanlardan nefret ediyorum hepsini bilmem genelleme oldu ama 2 arkadaşımda aslandı ve kendini beğenmiş salaktan ibaretlerdi

Yorumla
  • liubimte80
    liubimte80 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

sevmedigim burc yok en sevdigim terazi burcu, en saglami o bence

3
    9 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

biraz kararsız teraziler:)

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

evet oyle, ama sagdik doslar ve herseyde denga ararlar hak yemezler, bir tek kararsiz lar guven sorunlari var guvenemiyorlar oyle cabucak

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

aynen öyle:)

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

peki seninki ne, millet amma da camur attmis herkez kendi burcunu savunuyo vai dangalaklar vai

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ben boğayım.evet herkes kendi burcunu över.genelde eski sevgililerin burçları sevilmiyo:)

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

sadece burclara bakan bisey degil ki bu karakter ayle terbiyesi gibi seyler var

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

öyle

Yorumla
    • silentscream
      silentscream
      +1 yıl

Güzel yorum +1

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Sagol gardas

Yorumla
  • _Robin
    _Robin Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

En sevdiğim ; yengeç..

övünmek gıbı olmasın. Kalan burçlarden nefret edıyorum.

3
    2 Yorumla
    • larke
      larke
      +1 yıl

+ - 1

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

yengeç iyi ama en iyisi değil bence:)

Yorumla
  • nazturk
    nazturk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 39%
    +1 yıl

Yengeç burcuyum.. Aslan Ve Boğa burçlarını severim :)

2
    3 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ben de boğayım.yengeçler iyidir:)

Yorumla
    • nazturk
      nazturk
      +1 yıl

mersiii sizde öyle :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

Yorumla
  • IDisco
    IDisco Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 35%
    +1 yıl

Başak ve İkizler uzak olsun.

Ağır konuşurum bak...

2
    1 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ikizlere dönek diyolar sanırım öyleymiş:)

Yorumla
  • harbialem
    harbialem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Hurafelere inanmıyoz hacı Müslümanız Elhamdülillah !

https://www.youtube.com/watch?v=x5tr8IdCtnE
    0
    5 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

zaten fal bakmıyoruz.allah ın yarattığı evrendeki gezegen ve yıldızların insanın doğuşundan itibaren getirdiği mekanik etkiler.ona bakarsanız ay da gel gitlere sebep olur denizlerde.bu da allahın takdiridir.

Yorumla
    • harbialem
      harbialem
      +1 yıl

öyleyse Terazimi oluyom ben:)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

teraziyseniz uyumlu çalışkan ama biraz kararsız biri olabilirsiniz:)

Yorumla
    • harbialem
      harbialem
      +1 yıl

kararsız hariç digerleri uyar bana

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

Yorumla
  • silentscream
    silentscream Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

Teraziyim iyi tartarim. Burc ayrımı yapmam ama sanki yengecler biraz kendini beğenmiş gibi geliyohani kimisinede yyakışıyor Allah var yigidi öldür hakkini yeme derler. Insan insan olmadiktan sonra burcuda bi anlam ifade etmiyor vesselam.

0
    1 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

doğru:)

Yorumla
  • impossible04
    impossible04 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Akrep burcuyum.

Yengeç ve balık burçlarını seviyorum.

Aslan ve ikizler burcunu sevmem.

1
    1 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

akrepleri severim.yükselenimde öyle ama balık no balık:)

Yorumla
  • cahilkafa
    cahilkafa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

bence başak burcu işe yaramayan cadavra misalidir kendimden biliyorum :)

1
    2 Yorumla
    • lseestupidppl
      lseestupidppl
      +1 yıl

cık cık :D bi başak olarak hiç yakıştıramadım teeesüf ediom :D

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

özeleştirinize hayran oldum:)

Yorumla
  • 1siyahand
    1siyahand Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

çoğunluk balığı sevmiyorum demiş tamam lan sevmeyin ben de gider 2 kilo hamsi alır severim kendi burcumu:(

3
    15 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

aslında onlar benim giib zamanında sevipte olumsuz şeylerle karşılaşan arkadaşlar:)çok dengesiz alıngan ve sinirli misinizdir?eski sevgilim öyleydi.tabi herkes genellenemez.

Yorumla
    • 1siyahand
      1siyahand
      +1 yıl

aslında tamamen iyi niyetliyiz

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

evet iyi niyet var gerçekten ama bazen duyguları abartıp karşı tarafı üzüyosunuz ya da tamamen inatlaşıyosunuz.balıklarçok iyi dost kötü aşık bence:)

Yorumla
    • 1siyahand
      1siyahand
      +1 yıl

tespit doğru ama eksik. bizim içimizde sevgi var karşı tarafın bunu anlayabilmesi, idrak edebilmesi mümkün değil çoğu zaman insanlar konuşunca aşktan sevgiden dem vururlar sürekli, en çok seven onlardır hep, çok anlıyolar ya duygudan, en duygusal şarkıları da dinlerler ama sevginin ne olduğundan bile haberi yoktur o kişilerin, tabi bu şekilde büyük bir aşkla ilgiyle karşılaşınca dünyaları döner, anlayamazlar, kızlar bunu zaten anlayamazlr çünki onlarınki güce olan hayranlıktan öte bişey değildir

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

aynen dediğiniz gibi.insanlar aşktan dem vurup en duygusal benim sanıyolar ama sevgiden azcık bile anlamıyolar.öyle insanlar çıktı ki karşıma kızlar da aynı değil açıkçası erkekler de.öyle tuhaf beklenti ve kişilikleri olan insanlar var ki aşktan başka her şeye benziyo hissettikleri.

Yorumla
    • Synur
      Synur
      +1 yıl

Ben balık burcunu seviyorum ama lütfenn :D

Yorumla
    • 1siyahand
      1siyahand
      +1 yıl

yokk ya mümkün değil inanmam alttaki yorumlardan sonra:)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

balık burcunu biz de severdik ama kendileri evlat olsa sevilmez:)o ani ruh değişiklikleri asabiyetleri adamı çıldırtır:)

Yorumla
    • 1siyahand
      1siyahand
      +1 yıl

genelleme yapmayalım lütfen orta yolu bulduğumuz da çok oluyor şahsen ben enerjimi bu yönde harcıyorum değişkenliğe benim de tahammülüm yok:)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

sizin yükselen ve çevresel etkenler farklıdır:)tabi sizi yaftalamak gibi bir amacım yok.sadece işin esprisi.iyidir balıklar ama her burç gibi zor tarafları da var.

Yorumla
    • 1siyahand
      1siyahand
      +1 yıl

aslına bakarsan ben de pek sevmiyorum burcumu yani imkanım olsa daha pozitif daha akılcı daha az hayalci bir burç seçerdim kendime çünki ben o yönde birisiyim ama ben de varolan karakter bunun tam tersi. işte bu yüzden iniş çıkışlar yaşanıyor yani hem akıllı mantıklı birisinz hem de duygusl hayalci.. işte ikisinden birisinden kurtulup da diğerine yöneldiğimiz zaman sanırım biz gerçek biz oluyoruz... :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

evet gerçekten çok duygusal ve hayalcisiniz bazen de tam inadınız tutuyor.bazen hüzün çukurunda bazen de mutlulukla uçuyorsunuz.aslında seviyoruz kendilerindeki iyi duygusal tarafı ama bazende yakıcı oluyo:)

Yorumla
    • 1siyahand
      1siyahand
      +1 yıl

ben o kadar duygusal takılmıyorum ama ne kadar da olsa bir dengesizlik var bendede. neyse iyiyiz biz böyle sorun yok:)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

Yorumla
    • skuntak
      skuntak
      +1 yıl

Ben Oğlak Burcuyum Balık Burcunu Severim

Yorumla
  • DigitalTosbağa
    DigitalTosbağa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

At burcunu çok severim.Yükseleni kaşar olmak kaydıyla.

3
    3 Yorumla
    • Afrolevent
      Afrolevent
      +1 yıl

hll :D

Yorumla
    • larke
      larke
      +1 yıl

tosbişimmm o akrepler baska akrepler .. sen cici cici

Yorumla
    • larke
      larke
      +1 yıl

bilmezmiim tosbiişşş cici sen cici :))

Yorumla
  • ebru66
    ebru66 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Kendi burcumu sevyrm yengec:-) ikizleri sevmiyorum ne istediklerini bilmiyorlar

3
    5 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ikizlerin adı çıkmış:)

Yorumla
    • ebru66
      ebru66
      +1 yıl

Tecrubeyle sbttr:-)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

doğru ben de şahit oldum:)

Yorumla
    • saltukbugra
      saltukbugra
      +1 yıl

beni sevmeyen ölsün ikizler :D

Yorumla
    • ebru66
      ebru66
      +1 yıl

Yapacak birsey yok boyle tanttnz kenedenizi:-)

Yorumla
  • zepwinss
    zepwinss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Akrebin ne özelliği varsa taşıyorum iyi kötü..

İkizler, aslan, terazi, yay, koç, kova..bunlardan komple nefret edyrum

0
    3 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

tamamen katılıyorum:)akrepleri severim.diğerleri arıza burçlar:)

Yorumla
    • zepwinss
      zepwinss
      +1 yıl

boğa, balık, başak, yengeç, oğlak iyidir ama :D

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ben de boğayım:)aynen dediklerinle iyiyim.yükselenim akrep zaten uyumluyum akreplerle

Yorumla
  • gh0st
    gh0st Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Terazi burcuyum gezmeyi eğlenmeyi çok severim ama arkadaşlarımla kolay kolay arkadaş edinmem :) Aşk olarak da romantik bir aşk yaşamak isterim.

0
    1 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

venüs etkisinden evet:)

Yorumla
  • olcayyy
    olcayyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

burca göre değil insana göre yargılamaktan ve sevmekten yanayımm :) hmm o şeyy burcumu amaaan kalsıın şimdi onlar şöyle olurlar :D bu ne ya :)))

0
    1 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

haklısınız ama bazen o karakteristik özellikleri düşününce ya hepsinde de mi çıkar diyosunuz:)

Yorumla
  • SchwarzenAdels
    SchwarzenAdels Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Terazi, ikizler, aslan, akrep, boğa, balık, yengeç, yay, kova, başak, koç, oğlak, balıkla çok iyi anlaşıyorum :D

1
    9 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

bunların dengesizleri çok var.hangi burçsunuz?:)

Yorumla
    • SchwarzenAdels
      SchwarzenAdels
      +1 yıl

Terazi desem :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

uyumlusunuz:)

Yorumla
    • SchwarzenAdels
      SchwarzenAdels
      +1 yıl

Evet uyumu yakalamak çok önemli :) Siz hangi burçsunuz peki?

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

boğayım

Yorumla
    • SchwarzenAdels
      SchwarzenAdels
      +1 yıl

Boğa burçlarıyla da iyi anlaşırım. Merak ettim bir şey sormak istiyorum. Genelde sakin misiniz yoksa çabuk parlar mısınız?

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

genelde çok sakinim ama sinirlendiğim an çabuk parlarım:)çabuk sönerim.

Yorumla
    • SchwarzenAdels
      SchwarzenAdels
      +1 yıl

Gözlemlerimi bir kez daha teyit ettim :) Teşekkürler :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
  • Hosenfeld
    Hosenfeld Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

sevdiklerim : Akrep,balık,koç,aslan

NOTR :Terazi,oğlak yengeç,boğa

bi işe yaramayanlar : yay,kova,ikizler,başak.

1
    18 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

işe yaramayanlar benim için de geçerli:)balık ve koç dengesizler off

Yorumla
    • Hosenfeld
      Hosenfeld
      +1 yıl

.-) genelde benim yarglarım objektiftir. balık belkianlaşılamamış olmaktan kaynakalnyı olabilir.

senin burcun ne? hangi kategoriye giriyo?

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ben boğayım.balıkla aslında iyiydik ama sevse de dengesiz bi karakteri var balıkların.çok alınganlar.trip fazla yapıyolar.hep sevgi gösterilsin istiyolar ama hiç özveride bulunmuyolar.

Yorumla
    • Hosenfeld
      Hosenfeld
      +1 yıl

senin favorilerin arasında neler var ilk 3-4?

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

favorilerim boğa,akrep ve oğlak

Yorumla
    • Hosenfeld
      Hosenfeld
      +1 yıl

evet, onların arasındayım :-)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

hangisi sizin burç?

Yorumla
    • Hosenfeld
      Hosenfeld
      +1 yıl

tahmin et bakalım tek seferde :-)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

akrep mi?

Yorumla
    • Hosenfeld
      Hosenfeld
      +1 yıl

oğlak :-))

akrep kadar ihtiraslımıyım ya :-) en politik adamım

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

oğlaklar iyidir.sorumluluk sahibi.

Yorumla
    • Hosenfeld
      Hosenfeld
      +1 yıl

evet. bunu kimse anlamıyo işte. aferin sana

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

millet işine geleni algılar.

Yorumla
    • Hosenfeld
      Hosenfeld
      +1 yıl

bi şekilde senin de öyle olmadğını nerden bilelimm?

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

nasıl yani?

Yorumla
    • Hosenfeld
      Hosenfeld
      +1 yıl

her insanın işinegelmeyen en az bir gerçek vardır. benim bile

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

karşı tarafla anlaşmaya bağlı.olmuyosa işimize gelmediğinden de değilde olmadığından sevmiyoruz deriz

Yorumla
    • Hosenfeld
      Hosenfeld
      +1 yıl

olabilir

Yorumla
  • Neyazcamburaya
    Neyazcamburaya Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 862 cevap paylaştı.

akrep aşk konusunda bu burca karşı bi iticilik oluştu içimde artık.

1
    0 Yorumla
  • gidja
    gidja Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

balığa ne kadar çok sallamışsınız yaa balığım demeye korktum yeminle :D

0
    3 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

hehe.aynen.balıktan yana çoğumuz dertliyiz.:)

Yorumla
    • gidja
      gidja
      +1 yıl

farkettim farkettim :)) erkekini bilmemem ama kızı çokta dediğiniz gibi değil yaa kendimden biliyorum :D

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

balık kızını söyleyim isterseniz:)çok güzeller,enerjileri iyi amaaaa çok alıngan,egoist ve dengesizler:)çok çabuk değişiyo kararları.bi gün beni çok severdi tanıdığım diğer gün soğuklaşırdı.ilgi manyağıydı.doğruları duymak işine gelmezdi.çok severdim ama soğudum dengesizliğinden.kıymet bilmeyen şımarıklar:)iyiler aslında ama tepkileri fazla oluyo birçok kez

Yorumla
  • busonolsunmu
    busonolsunmu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

yay burcu insanları çok dürüsttür, bilmeden sallamışlar bazıları

2
    4 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

dobralar ama bazen o dobralık patavatsızlık oluyo:)

Yorumla
    • busonolsunmu
      busonolsunmu
      +1 yıl

patavatsız deyin eyvallah derim o vardır.. ama bazı yorumları görünce yazmak zorunda kaldım. yay burcu insanları iyi niyetli olurlar.. kendimden biliyorum bu zaman kadar üstüme dürüst tanımadım..

Yorumla
    • ayisigi88
      ayisigi88
      +1 yıl

evet bende yay burcuyum ama çoğu zaman karşımdakinin hata yapmasını istemediğim için gerçekleri söylerim karşımdakini düşünürüm

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

yaylar iyidir sadece bazen kıırıcı konuşup rahat davranabiliyolar

Yorumla
  • Seasilver
    Seasilver Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Koç burcuyum yükselenim akrep en sevmediklerim başak yengeç boğa

1
    0 Yorumla
  • asdasdssa
    asdasdssa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

aslan terazi ve boğayla iyi anlaşırım kovadan nefret ediyorum burcum oğlak bu arada

0
    2 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

katılıyorum:)

Yorumla
    • Shark34
      Shark34
      +1 yıl

Bi kova canini yakmis olmali

Yorumla
  • Soll1999998
    Soll1999998 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben boğa burcuyum. Akrep burcundan nefret ötesi nefret ederim çünkü bütün pis iğrenç özellikler akrep burcunda toplanmış asla bir akrep burcu olan biriyle arkadaş olmadım ve olmam, güven olmaz onlara.

0
    1 Yorumla
    • Isimbulamiyanmazlum
      Isimbulamiyanmazlum
      +1 yıl

Bence akrepler biraz öncesinde soğuklar bende boğayım yavaş yavaş kanına girmek lazım😉

Yorumla
  • marjinalartist
    marjinalartist Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

yay ve akrepi severim

boğa ve yengeçi sevmem

diğerleri farketmez

1
    4 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

boğa ve yengeci severim akrebi de:)yay biraz sakat.

Yorumla
    • marjinalartist
      marjinalartist
      +1 yıl

yayım

Yorumla
    • karaman7070
      karaman7070
      +1 yıl

marjinal kardeşim sana katılıyorum bende akrep burcuyum yengeçleri bende sevmem
      uyumlu olduğu söyleniyor ama sanmıyorum fazla duygusallar pinpirikli söylenecek çok şey varda o bende kalsın yengeçlerin zoruna gider ayrıca yay burçlarınıda çok severim akıl ve zeka küpü güzel insanlar yayları seviyorum kim ne der ise desin yaylar ile aynı kafadanız:) öğretici burcum yay bu arada yaylardan öğreneceğim çok şey var başaklarada benim öğretecekelrim :)

Yorumla
    • Tuggra
      Tuggra
      +1 yıl

Şşş bende yayım 😂😂

Yorumla
  • cglyldz
    cglyldz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

en sevdiğim burç kendi burcum(ikizler)

en sevmediğim burç; aslan...

1
    12 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

aslanlar biraz egoist sanırım:)

Yorumla
    • cglyldz
      cglyldz
      +1 yıl

o yüzden sevmiyorum :)

Yorumla
    • AşkSanaBenzer
      AşkSanaBenzer
      +1 yıl

hıh !

Yorumla
    • cglyldz
      cglyldz
      +1 yıl

sanırım aslansın. ama sev deyince sevilmiyor ki :)

Yorumla
    • AşkSanaBenzer
      AşkSanaBenzer
      +1 yıl

Aslandan aslana fark eder ama :)

Yorumla
    • cglyldz
      cglyldz
      +1 yıl

öyledir mutlaka ama ben tanıdığım aslanlara göre yorum yaptım :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

sabit fikirli inatçı aslanlar

Yorumla
    • AşkSanaBenzer
      AşkSanaBenzer
      +1 yıl

İkizlerle bir sıkıntım olmadı

aslında insanları burçlerine görede ayırmam

cins olanlar ve düzgün olanlar :)

Yorumla
    • cglyldz
      cglyldz
      +1 yıl

ikizler iyidir ya :P :D

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ikizlerin adı çıkmış:)

Yorumla
    • cglyldz
      cglyldz
      +1 yıl

kaderimiz :D

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • fire_red
    fire_red Takip Et
    Yoda Yaş: 26
    +1 yıl

Aslanları ve balıkları sevmem
    Yayları Oğlakları ve Başakları severim

0
    0 Yorumla
  • kirpigibmiyimmiki
    kirpigibmiyimmiki Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Akrebim kimseyi sevmiyorum ya da herkesi seviyorum değişiyor

0
    2 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

enlerin,aşırılıkların burcudur akrep.

Yorumla
    • kirpigibmiyimmiki
      kirpigibmiyimmiki
      +1 yıl

Evet herşeyi uç noktalarda yaşamayı yaşatmayı severim :)

Yorumla
  • niFty
    niFty Takip Et
    +1 yıl

en sevdiğim burçlar; balık ve kova

en sevmediğim; akrep ve ikizler

0
    9 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

balık mı bence akrepin adı çıkmış balıklar dengesiz.akrebi severim.:)

Yorumla
    • niFty
      niFty
      +1 yıl

ben yengecim balıkla iyi anlaşıyorum akrep çok ksıkanç kinci sevemedim akrepleri

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

balıklar gel gitli.çok alınganlar.aşkta kötüler.akreplerde kin var ama güçlü karakterlerinin altında iyi niyet ve merhamette var.duygusal tarafları yoğun diye kızıncada kinleri yoğun oluyo.benimde yükselen akrep.akreplerle iyiyim

Yorumla
    • niFty
      niFty
      +1 yıl

akrep mi duygusal alla alla bana mı rastlamadı erkek arkım akrepti ve hiç duygusal ve romantik değildi balıklar daha romantik bence

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

akrepler çok duygusal tanıdıklarım öyle çok derin düşünüyolar.kafayı yiyolar:)balık mı duygusal ölüyorum der ağlar istediği gibi olmazsan trip atar by der.dengesiz.ilgi manyağı kim ilgilense kayar.tabi size ve bize böyleleri gelmiş:)

Yorumla
    • niFty
      niFty
      +1 yıl

hımmm o zaman akrep erkeğini seviyim ben sevmemezlik yapmıyım :) çıkarsa karşıma hyr demem belki senin anlattığın gibi biri çıkar

Yorumla
    • saltukbugra
      saltukbugra
      +1 yıl

ikizler beni sevmeyen ölsün :)

Yorumla
    • niFty
      niFty
      +1 yıl

:P :)

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

şans verin derim:)ikizlerin adı çıkmış.la balık her an dengesiz.ikizler arada cıvıtıyo:)

Yorumla
  • whuwhuwhu
    whuwhuwhu Takip Et
    +1 yıl

En sevdiğim burç tabi ki kendi burcum Akrep. Başka ne olabilir ki. Ama karşı taraftakinin burcunu hiç düşünmem açıkçası :D

0
    0 Yorumla
  • dynamicghost
    dynamicghost Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Akrep seven ekleyebilir, başaklar güzel ve zor olduklarından tercih sebebidir :P

bide gerçekten ekleyen oluyomuş uuu :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kova kızları iyi de erkekleri dengesiz

oğlak erkeği sadık

0
    3 Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

teraziler nasil peki?

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

katılıyorum:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

terazi erkeği biraz ukala çocuksu.

Yorumla
  • Lalalalalalalaaaaa
    Lalalalalalalaaaaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Akrep burcuyum oğlakları ve başakları çok seviyorum ikizlerden pek haz almam kendini beğenmiş oluyorlar bide aslanlar

0
    0 Yorumla
  • çekingen
    çekingen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 32%
    +1 yıl

Aslan, İkizler, Kova.

Basın gidin..

2
    5 Yorumla
    • Flocons-de-Neige
      Flocons-de-Neige
      +1 yıl

İstisnayim, ama ben.

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

doğru söze ne denir:)

Yorumla
    • Flocons-de-Neige
      Flocons-de-Neige
      +1 yıl

Bir saniye?

Yorumla
    • Flocons-de-Neige
      Flocons-de-Neige
      +1 yıl

Yok hayir..

C.disisin bende..:/

Dur tekrar giris yapayim..

Yorumla
    • itsbuse
      itsbuse
      +1 yıl

aaaa olmadi simdii😂

Yorumla
  • Tuggra
    Tuggra Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Yay burcunu bana açıklıyabilirmisin sence nasıl bir burç

0
    0 Yorumla
  • süngerb0b
    süngerb0b Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Burçlar ikiye ayrılır. Akrep ve diğerleri. :)

1
    1 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

wooww:)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Balık burçlarıni sevmiyorum..

2
    7 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

aynen.alıngan ve dengesizler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çok değişkenler,bir dedikleri diğerini tutmuyor

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

off bide bana sorun:)aynen.bi aşkından ölüyorum der.kızıncada istemiyorum.sonra bn gidince kovalar gelince trip atar:)tuhaflar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim hoşlandığım çocukta birgün ilgilenir ,diğer gün umrunda olmam..of off

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

onlarda kaçan kovalanır uygulayın.çok romantikler ve tam ilginizi belli etmeden vur kaç yapın.ama ben flört aşamasındaki aşırı kıskançlık ve triplerine ruhsal dengesizliklerine dayanamadım.rahmetli oldu:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cok tesekkur ederim,cok sık bakmiyim yada bigun bakıp diğer gün ilgilenmesem,dikkatini çeker mi sizce

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ilginizi az da olsa belli edermiş gibi yapın ama hiç bi zaman zaafınızı belli etmeyin:)ulaşamadıkları çok değerli oluyo.

Yorumla
  • merimeri
    merimeri Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

İkizler ve balık hıc sevmem dengesız oluyorlar

2
    3 Yorumla
    • çekingen
      çekingen
      +1 yıl

Balık mı sevmiyorsun sen?

Hamsiye denk gelmişsin büyük ihtimal..

Zırhlısı var bak burada, ne dersin?

Yorumla
    • Afrolevent
      Afrolevent
      +1 yıl

Nerem dengesiz guzu? :D

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

off off balık dengesizin önde gideni:)

Yorumla
  • kedicik00
    kedicik00 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

ikizler burcuyum. aslanları sevmem

0
    2 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

bu iki burç pek sevmiyo birbirini:)

Yorumla
    • itsbuse
      itsbuse
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • hainsin
    hainsin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl

OĞLAK OĞLAK OĞLAK nefret edıyorum

0
    3 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

neden nefret ediyosunuz?

Yorumla
    • hainsin
      hainsin
      +1 yıl

eski sevgılımın burcuyduda ondan

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

anlaşıldı:)

Yorumla
  • Sylvanaa
    Sylvanaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

En sevdiklerim aslan ve boga

2
    3 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ben de boğayım:)evet boğaları severim de.

Yorumla
    • larke
      larke
      +1 yıl

burcm boğa :))

Yorumla
    • larke
      larke
      +1 yıl

<3

Yorumla
  • wmrw55
    wmrw55 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bİr başak olarak başakları sevmemmmmmmm

2
    0 Yorumla
  • FBMira
    FBMira Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Basak ve oglaklarla hic anlasamam

1
    3 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

burcunuz ne?

Yorumla
    • FBMira
      FBMira
      +1 yıl

Koc

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

koç kızı aboo:)ne çektim bi ara.çabuk sıkılan biraz inatçi ve çalışkan tiplersiniz.ukala tarafınız var.sıkıntıya gelemeiyosunuz.

Yorumla
  • Ccingöz
    Ccingöz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Hiç yok.Onlar benım meleklerim :D

0
    1 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • larke
    larke Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

en sevmediğim akrep erkeki kızını severm ..

1
    11 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

akrep kızlarıyla hep iyi anlaşmışımdır

Yorumla
    • larke
      larke
      +1 yıl

bende cok vicdanlı olurlar.. hırslı, sinirli görünürler ama yürekleri iyidir

Yorumla
    • larke
      larke
      +1 yıl

bende iyi anlasırım..cok vicdanlı olurlar.. hırslı, sinirli görünürler ama yürekleri iyidir

Yorumla
    • Sylvanaa
      Sylvanaa
      +1 yıl

Senin burcun nedir? Merak ettim :-))

Yorumla
    • larke
      larke
      +1 yıl

boğa tatlm

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

aynen öyle.hem güçlü karakterler hem de gerektiğinde duygulu tutkulular.

Yorumla
    • Sylvanaa
      Sylvanaa
      +1 yıl

Boga candir :-)))

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

ben de boğayım:)

Yorumla
    • larke
      larke
      +1 yıl

sana da <3

Yorumla
    • DigitalTosbağa
      DigitalTosbağa
      +1 yıl

Beni sevmiyor musun?

Yorumla
    • DigitalTosbağa
      DigitalTosbağa
      +1 yıl

zehirsiz evcil Akrepim ki zaten ben.

Yorumla
  • lightyagami
    lightyagami Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Yay burcuyum aslanı severim

0
    0 Yorumla
  • ayseeek2
    ayseeek2 Takip Et
    +1 yıl

en sevdigim yengec sevmedogim balik

1
    1 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

evet:)

Yorumla
  • Küheylan
    Küheylan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Kova olmak ayrıcalıktır. Her türlü.

1
    3 Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

gezen sosyal ve birazda ukala bir burç.sevemedim pek:)

Yorumla
    • Küheylan
      Küheylan
      +1 yıl

o nerden cıktı:S tam tersi

gezmeyen asosyal ve mütevazi

Yorumla
    • blackswan20
      blackswan20
      +1 yıl

vayy böyle bi kova ilk kez görüyorum:)sizin yükselen ve doğum haritanız farklıdır.

Yorumla
  • AşkSanaBenzer
    AşkSanaBenzer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Akrep sevmem

ben aslan burcuyum :)

1
    1 Yorumla
    • cglyldz
      cglyldz
      +1 yıl

en azından ikizler burcunu seviyorsun :)

Yorumla
  • yengeç1992
    yengeç1992 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

yengecim kıskaçlarım güçlüdür :D

0
    2 Yorumla
    • Seasilver
      Seasilver
      +1 yıl

Yükselenim akrep dökümü bidaha çıkartamazsın

Yorumla
    • Seasilver
      Seasilver
      +1 yıl

Asd

Yorumla
  • Flocons-de-Neige
    Flocons-de-Neige Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Sevmedigim burc yok.

1
    2 Yorumla
    • çekingen
      çekingen
      +1 yıl

Sen farklısın şimdi. Bir saniye..

Yorumla
    • çekingen
      çekingen
      +1 yıl

Pişt, gelmiyor mu yazı?

Outlook'u üretenin...

Yorumla
  • sezoox
    sezoox Takip Et
    +1 yıl

ikizler...

0
    0 Yorumla
  • Bella_glroia
    Bella_glroia Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Aslano

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > En sevdiğiniz ya da sevmediğiniz burçlar hangileri?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En sevdiğiniz ve sevmediğiniz burçlar? 5 cevap verildi
En sevdiğiniz, sevmediğiniz burçlar hangileri? 14 cevap verildi
Sizin en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz burç hangisi? 28 cevap verildi
Burcunuz ne, en sevdiğiniz ve sevmediğiniz burç hangileri? 24 cevap verildi
En sevdiğiniz/sevmediğiniz burçlar nelerdir? 17 cevap verildi
En sevdiğiniz ve sevmediğiniz burç? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kadınların emekle yaptığı tabloları sever misiniz?
  • Dış görünüş mü? zekâ mı?
  • Size hangi meyve ya da içecek söylerdim diyim mi?
  • Ruh eşiniz nerede sizce, yarım kalmışlık hissediyor musunuz yahu var mı böyle tamamlanma olayı falan🤷‍♀️?
  • Kırıldığınız hâlde güçlü görünmek sizi de yoruyor mu?
  • Siteden tanıştığın kişi ile evlenir misin?
  • Senden zor ayrılan bir sevgilin oldu mu?
  • Çaresizlik içinde karşıdan bir hamle beklediniz mi?
  • O kişi şimdi sana "barışalım" dese cevabın ne olurdu?
  • Sorunlarından kaçıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨