arkadaşlar hem arkadaşlıkta hem de aşkta hangi burçların nelerini sevdiniz ya da sevmediniz?eğlenelim burçlarla ilgilenmeyen arkadaşlara saygım var onlarda yorumlarla saygı göstersinler:)
Cevabın nedir?
+1 yılAslanlar , kaplanlar, tilkiler saygıdeğer hem cinslerim burada işkembeden atmanın anlamı yok belli ki her bayanın gönlünde bir akvaryumu olmuş zamanında hadi biraz daha sevdirmeye çalışın kendinizi iyisiniz iyi =)
Gelelim sevgili bayan arkadaşlara balık böyle balık şöyle dengesiz egoist demişler önce bir anlamak lazım lütfen! özellikle balıkla ilişki yaşamış olanlar yaka silkiyor ama bize söylemiyosanda kendine itiraf et naptın çocuğa, ya yalan söyledin (O o sırada gözlerine hareketlerine essizce bakıyosa sen o sırada uçurumdan düşüyosundur yani balığın gözünden fark ettin mi) ya da onu tanıyormuş gibi yapıp tanıma çabasını bıraktın ve klişeleşti ilişki. şimdi kimi seversen sev o balık seninle onu kendinde tanıştırmıştır. o kendi olmadan herkese değmiş herkesten biraz olmaya çalışmıştır zaten onun mızmızlığı dünyanın onun hayal dünyasından daha basit ve kötü olmasından. bu hayalciliğide pembe kedim olsun diye düşünmeyin matematik analitik hayalidir mesela uçmakta bir zamanlar hayaldi. öyle duygusal filan diyosunda aptallıkla karıştırmayın balık kafasından senaryo yazar illaki birine cuk diye oturur yazdığı. bir balık asla bencil değildir asla o kendini herkese pay etmiştir ve herkes payına düştüğü kadarını sevmelidir. saygılar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBoğa burcuyum ve kendimi yeterince iyi tanıdığım için yersiz tahammüllü oluşum ve gemileri yakacak kadar kararlı oluşum bu iki diyalektik canımı sıkıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
ben de aynen:)
- +1 yıl
:)
Aslında kiminle iyi anlaşıp anlaşamayacağımıza bakmak icin dogum haritası cok daha onemli cunku gunes burcu dogum haritasinin yaninda kucucuk bir etken sadece tabi dominanti da o burcta ve guneste degilse :) ama eger sadece tanidiklarimizin burclarina bakarak soyluyorsak eger aslan erkekleriyle iyi kadinlariyla kotu anlasirim terazi yengec boğa akrep (ama hepsi değil eheh) başak oğlak ve balık (hepsi değil :D) iyi anlasirim genellikle ama yazdigim gibi harita olmadan net bisey soylemek zor. burcum boğa yükselen yengeç ay burcu koç bunu devamıda var ama yazamicam fazla uzun oldu :))
00 Yorumla
balık kızları iyidir ama balık erkeklerinden hiç hoşlanmam dengesiz olurlar sevgilerini göstermezler
ya yay hakkında da yorum yapın merak ediyorum ne diceksiniz :D iyi ya da kötü farketmez :)06 Yorumla- +1 yıl
balıklar dengesiz kızları özellikle:)seviyodum ama artık sevmiyorum.yaylar özgürlüğüne çok düşkün.biraz sadakatsiz tarafı varmış.
- +1 yıl
balıkların duygu durumu kadar değişen hızlı bişey görmedim.bi dargın bi barışık oluyolar ilişkilerinde.iyi dost kötü aşık:)
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
31Cevap
En sevdiğim burç, kendi burcum olan aslan, 2. olarak sevdiğim burç ise, yükselenim olan yay. En nefret ettiğim burç, babamın burcu olan balık, 2. nefret ettiğim burç ise, ismi lazım olmayan birinin burcu olan başak. sonra terazi ve boğa burçlarından nefret ederim.
Sevdiklerim Farketmeyenler Nefret ettiklerim
Aslan Kova Akrep
Yay Oğlak Başak
Koç İkizler Balık
Yengeç Boğa
Terazi03 Yorumla- +1 yıl
boğa olmamış nefret edilicek bi burç değil:)kötüsüne denk gelmişsiniz sanırım.yay balık ve aslanla pek anlaşamam.
- +1 yıl
tabi aile ilişkilerinde ya da başka bir ilişkideki boğalar farklıdır:)
ikizler tabiki her türlü.aşk dostluk arkadaşlık iş ortağı herşey
sonra koç erkekleri mert olur sıkı dost olur
başak erkekleri yanında kafa dinlersiniz
akrep erkekleriyle eğleneye gidersiniz arsızlığı iyi iş yapar ortamlarda ...
akrep hatunu sıkı sevişir,macera yaşanır
başak hatunu nazlıdır sıkıya gelmez.evlenmeyeceksen oyalanma
yengeçlerin her türlü gideri var sevgili de olur eş de.jokerdir kupa kızıdır :)
oğlak kızından uzak durmak lazım çatlatır adamı.kıskançlığından.ayşe fatma de bi hafta küssün
ama çok iyi arkadaştır sıkı dosttur.
kova kızı soğuktur genelde açmak lazım açtıktan sonra içilir iyi arkadaş olur.şimdilik hatırladıklarım bu kadar bro
kız erkek fark etmez İKİZLER her elde floş royaldir04 Yorumla- +1 yıl
güzel açıklamışsınız:)boğa ve balıkları da okumak isterdim:)
- +1 yıl
belli zaten tecrübe olduğu:)
Burcum balık ve burcumdan oldukça memnunum.
"BALIK : Bazen ters cevaplar verebilir balık, bu onun ters birisi olduğunu göstermez senin yanlış sorular sorduğunu gösterir.. "
Kendi burcum diye demiyorum lakin oldukça cana yakın ve insalcıl bir burcum var vesselam. :p
Sevmediğim hatta uzak durduğum burçlar ise; Yay, ikizler, kova, ve başak.. Özellikle başak burcundan nefret ederim fantaziden ve romantizimden, varsa yoksa iş güç. Hiç benlik değil. :/316 Yorumla- +1 yıl
balıklar ahh ahh:)eski sevgilim balıktı.çok alıngandı.hep tripliydi.tamam romantikti kıskançtı ama benden beklediği özveriyi kendi yapmazdı.çok dengesizdi rahmetli oldu:)ben gel desem kaçtı gitsem kovaladı tuhaftı yani.sinirli biraz.en ufak bi eleştiride küsüyodu
- +1 yıl
sevdiğim halde kaçarak uzaklaştım.yenin o huyunuzu sevdiğinizi kaybetmeyin:)ne güzel siz farkındasınız.bizimki narsistik kişilik bozukluğu yaşadığı için kabul etmezdi bile:)insanda tip olup fazla ilgiye kavuşunca şımarıklık tavan yapıyo
- +1 yıl
Diğer burçları bilmem lakin fazla sevgi biz balıkları hakikaten şımartıyor, fazla şımarmaya gelmeyen bir burç. Arasıra o şımarıklığı örselemek lazım gelir. :)
Ben fark ettiğimde iş işten geçmişti, lakin uyanmama sebep olan kişi ceremesini çekti sefasını şimdi başkası sürecek.
Hoş henüz bir adayım bile yok ama olsun umutluyum. :p - +1 yıl
özellikle de balık kızları daha da şımarıklar.tanıdığım var çok hoş bi kız ama off yani egodan geçilmiyo.kaç kişiyi elinde tutuyo hatta tutmuyo bile.millet bırakmıyo.balık erkeklerine de çapkın derler.gerçekten balıklar hem çapkın hem şımarık hem alınganlar.evet belki çok kişiyi elde eder ama eminim benim gibisini kaybetti ya zor bulur.onun tribini ben gibi kimse çekmez.ben de ezik değildim yani.çok iyi niyetliyim.hoş olduğumu söylerler ama idealist değildi amaçsız boş insandı:)
- +1 yıl
Balık kızlarıyla pek alakadar olamadım, maalesef daha önce hiç karşıma çıkmadı. :/
Lakin senin karşılaştığın balık nadir bulunan tür olduğuna inanmaya başladım, tamam naif bir çaplıkları bulunur lakin sevdiklerine karşı çok narin olurlar, şahsen ben hiç alakadan mahrum bırakmadım. Başıboşluk ise garipmiş sahi, şahsen benim ruhuma aykırı, idealist ve bir o kadar araştırmacıyımdır. Benim galiba yükselenim farklı. :) - +1 yıl
evet yükselen farklıdır.seviyolar hem de çok sevip ilgileniyolar fakat aşırı ilgi ve sevgileri bazen alıngan ve çok kırıcı olmalarına yol açıyo balıkların:)evet nadir bir tür bencede:)
- +1 yıl
öyle ama benim tanıdığım kişi biraz egosu yüksek biri.sizin dediğiniz gibi bi tarafı sevgi dolu ve romantik ama bi tarafı da ilgiye aç ve alındığı zaman intikamını esirgemezdi:)
- +1 yıl
evet diğer balık burcu tanıdıklarım böyle değildi:)tip ve ilgi fazlalığı olunca insanlar bunu kullanıp istediklerini yapabiliceklerini sanıyolar.bunu yapmasının bi nedeni de sevdiği insandan ayrılınca çok acı çekiyo ve unutmak istiyo.fırsat da var ilgiyle kendini kandırıyo.özünde duygusal ama bencil işte:)
- +1 yıl
valla bi balığın bende böyle iz bırakıcağını düşünmemiştim:)etkiledi.bende etkiledim çok iyi anladım ama aşk yetmedi uyuşmaya.çok çalkantılı yorucuydu.keşke biraz bencil olmasaydı.
- +1 yıl
Samimi olalım, tamam karşınızda ki kişinin eksileri olabilir, peki siz aynaya bakıp kendinize pay biçtiniz mi? Bahsettiğimiz kişi insan, nitekim değişime açıktır ki arada sevgi olgusu da mevcutsa fazla zorlanmadan size uyum sağlamak için elinen geleni yapmaya çalışacaktır. Siz yeterki yapılan emeğe karşılık verin. Ve size tavsiye, "Keşkeleri" hayatınızdan çıkarın, zira sizi üzüntüden öteye götürmeyecektir.
Bugün realist günümdeyim, bu denli uzun cümleler kurduğum anlar kısadır. :) - +1 yıl
ben o üzülmesin diye kendimi üzdüm hep tarttım ikimizi desem:)anlarsınız.ona kıyamadım ama o bana kıydı.herkes aynı değil maalesef.bazı insanlar heleki egosu yüksekler düşüncesiz oluyo.özür dilemeyi seven bir insanım ama hatam yokki.bahsettiğim kişinin ne mal olduğunu şuan bile görmeye devam etmekteyim.sevmediği halde beni kıskandırmak için çıkıp bıraktığı kızla yine beraber:)kendi kaybetti.ve bugün ben insanlığımın ödülünü aldım.çok sevdiğim eski sevgilim özürler dileyerek yine konuşmak istedi
Akrep burcuyum gururluyum :) Hayatı siyah beyaz yaşar. Aşkta gri tonlarını bulur.
ikizler - çıldırtır güldüreceği gün ağlatır,
ağlatacağı gün güldürür yahu su yeri ve zamanı tuttursalar süper olacak,
balık - cana yakın ama çocukça inatlaşmalarından sinir eder,
başak - mantıkları uyumludur ama aynı disiplinde değiliz,
yengeç - iyidir hoştur güzeldir ama ah yok mu su kıskançlık,
kova - aşırı sosyal hayatlarında öğreneceğiniz çok şey var,
boğa - süs püs lüks,
terazi - var mısın yok musun belli değil,
koç - koç gibi maşallah :)
koç kadının çekiciliği ile akrep erkeğinin çekiciliği birleşti mi
ortaya mükemmel bir manzara çıkıyor :)12 Yorumla- +1 yıl
ben de boğayım ama dediğinize katılmıyorum:)diğerleri nerdeyse cuk oturmuş ama:)para benim için geri planda.önce kariyer gelir.şık ama sadelikten yanayım.kokoşluktan nefret ederim.:)balıklar çok inatçı evet.akreplerle iyi anlaşırım yükselenim de akrep zaten.koç kadınları evet çekici ama elde tutması zor.
burçlar hakkında detaylı bilgiye sahip değilim burcumu daha 2 sene önce öğrendim millet sorup duruyordu Başak erkeğiyim ne olduğu hakkında pek bir bilgim yok banada yardımcı olsanız burcumun özellikleri hakkında şu yükselen midir alçalan mıdır nedir onları bir söyleseniz :D
hangi burçlarla uyumluyum falan filan işte :D06 Yorumla- +1 yıl
yükseleninizi doğum saatinizi yazarak sitelerden hesaplayabilirsiniz.başaklar titiz ve katı olur derler.ağırbaşlı olarak bilinir.
- +1 yıl
size uyuyorsa kesin oymuş yükseleniniz:)
- +1 yıl
çift karakterli çabuk bıkan neşeli konuşkan diyolar.benim gördüklerim de öyleydi:)
Aslan burcunun tüm özelliklerini taşıyorum :) Sevdiğim zaman aşırı bağlanıyorum,çabuk sinirlenip çabuk sönüyorum.Herkesi kendim gibi görerek hata yapıyorum.Pohpohlanmayı çok sever,iltifat ederek herşeyi yaptırabilirsiniz,kadın ruhundan en iyi anlayan burclardan biridir aynı zamanda..
10 Yorumlatam terazi gibi bişeyim yükselenle burcum terazi aşırı derecede çok fazla hesap etmekten bişeykeri kararsızlıktan nefret edıyorum ama bunu bıle yazarken 20 kere sonuçlarını hesaplamaya devam edıyorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
evet teraziler öyleymiş:)
Aslan, Başak, Akrep. sevmıyorum arada Koç ta var tabı :D
Burcum İkizler Fakat bunların ıcınde en nefret ettgım Aslanlar :D24 Yorumla- +1 yıl
Aferim iyi cevap
- +1 yıl
koç,aslan ve ikizler biraz zıt bana ama koç haricinde diğerleriyle anlaşabiliyorum bir boğa olarak:)koç zor bi burç.
+1 yılsevmedigim burc yok en sevdigim terazi burcu, en saglami o bence
39 Yorumla- +1 yıl
biraz kararsız teraziler:)
- +1 yıl
evet oyle, ama sagdik doslar ve herseyde denga ararlar hak yemezler, bir tek kararsiz lar guven sorunlari var guvenemiyorlar oyle cabucak
- +1 yıl
aynen öyle:)
- +1 yıl
peki seninki ne, millet amma da camur attmis herkez kendi burcunu savunuyo vai dangalaklar vai
- +1 yıl
ben boğayım.evet herkes kendi burcunu över.genelde eski sevgililerin burçları sevilmiyo:)
- +1 yıl
sadece burclara bakan bisey degil ki bu karakter ayle terbiyesi gibi seyler var
- +1 yıl
öyle
- +1 yıl
Güzel yorum +1
- +1 yıl
Sagol gardas
En sevdiğim ; yengeç..
övünmek gıbı olmasın. Kalan burçlarden nefret edıyorum.32 Yorumla- +1 yıl
yengeç iyi ama en iyisi değil bence:)
Yengeç burcuyum.. Aslan Ve Boğa burçlarını severim :)
23 Yorumla- +1 yıl
ben de boğayım.yengeçler iyidir:)
- +1 yıl
Başak ve İkizler uzak olsun.
Ağır konuşurum bak...21 Yorumla- +1 yıl
ikizlere dönek diyolar sanırım öyleymiş:)
Hurafelere inanmıyoz hacı Müslümanız Elhamdülillah !
https://www.youtube.com/watch?v=x5tr8IdCtnE05 Yorumla- +1 yıl
zaten fal bakmıyoruz.allah ın yarattığı evrendeki gezegen ve yıldızların insanın doğuşundan itibaren getirdiği mekanik etkiler.ona bakarsanız ay da gel gitlere sebep olur denizlerde.bu da allahın takdiridir.
- +1 yıl
teraziyseniz uyumlu çalışkan ama biraz kararsız biri olabilirsiniz:)
- +1 yıl
+1 yılTeraziyim iyi tartarim. Burc ayrımı yapmam ama sanki yengecler biraz kendini beğenmiş gibi geliyohani kimisinede yyakışıyor Allah var yigidi öldür hakkini yeme derler. Insan insan olmadiktan sonra burcuda bi anlam ifade etmiyor vesselam.
01 Yorumla- +1 yıl
doğru:)
+1 yılAkrep burcuyum.
Yengeç ve balık burçlarını seviyorum.
Aslan ve ikizler burcunu sevmem.11 Yorumla- +1 yıl
akrepleri severim.yükselenimde öyle ama balık no balık:)
bence başak burcu işe yaramayan cadavra misalidir kendimden biliyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
cık cık :D bi başak olarak hiç yakıştıramadım teeesüf ediom :D
- +1 yıl
özeleştirinize hayran oldum:)
çoğunluk balığı sevmiyorum demiş tamam lan sevmeyin ben de gider 2 kilo hamsi alır severim kendi burcumu:(
315 Yorumla- +1 yıl
aslında onlar benim giib zamanında sevipte olumsuz şeylerle karşılaşan arkadaşlar:)çok dengesiz alıngan ve sinirli misinizdir?eski sevgilim öyleydi.tabi herkes genellenemez.
- +1 yıl
evet iyi niyet var gerçekten ama bazen duyguları abartıp karşı tarafı üzüyosunuz ya da tamamen inatlaşıyosunuz.balıklarçok iyi dost kötü aşık bence:)
- +1 yıl
tespit doğru ama eksik. bizim içimizde sevgi var karşı tarafın bunu anlayabilmesi, idrak edebilmesi mümkün değil çoğu zaman insanlar konuşunca aşktan sevgiden dem vururlar sürekli, en çok seven onlardır hep, çok anlıyolar ya duygudan, en duygusal şarkıları da dinlerler ama sevginin ne olduğundan bile haberi yoktur o kişilerin, tabi bu şekilde büyük bir aşkla ilgiyle karşılaşınca dünyaları döner, anlayamazlar, kızlar bunu zaten anlayamazlr çünki onlarınki güce olan hayranlıktan öte bişey değildir
- +1 yıl
aynen dediğiniz gibi.insanlar aşktan dem vurup en duygusal benim sanıyolar ama sevgiden azcık bile anlamıyolar.öyle insanlar çıktı ki karşıma kızlar da aynı değil açıkçası erkekler de.öyle tuhaf beklenti ve kişilikleri olan insanlar var ki aşktan başka her şeye benziyo hissettikleri.
- +1 yıl
balık burcunu biz de severdik ama kendileri evlat olsa sevilmez:)o ani ruh değişiklikleri asabiyetleri adamı çıldırtır:)
- +1 yıl
sizin yükselen ve çevresel etkenler farklıdır:)tabi sizi yaftalamak gibi bir amacım yok.sadece işin esprisi.iyidir balıklar ama her burç gibi zor tarafları da var.
- +1 yıl
aslına bakarsan ben de pek sevmiyorum burcumu yani imkanım olsa daha pozitif daha akılcı daha az hayalci bir burç seçerdim kendime çünki ben o yönde birisiyim ama ben de varolan karakter bunun tam tersi. işte bu yüzden iniş çıkışlar yaşanıyor yani hem akıllı mantıklı birisinz hem de duygusl hayalci.. işte ikisinden birisinden kurtulup da diğerine yöneldiğimiz zaman sanırım biz gerçek biz oluyoruz... :)
- +1 yıl
evet gerçekten çok duygusal ve hayalcisiniz bazen de tam inadınız tutuyor.bazen hüzün çukurunda bazen de mutlulukla uçuyorsunuz.aslında seviyoruz kendilerindeki iyi duygusal tarafı ama bazende yakıcı oluyo:)
- +1 yıl
+1 yılAt burcunu çok severim.Yükseleni kaşar olmak kaydıyla.
33 Yorumla- +1 yıl
hll :D
Kendi burcumu sevyrm yengec:-) ikizleri sevmiyorum ne istediklerini bilmiyorlar
35 Yorumla- +1 yıl
ikizlerin adı çıkmış:)
- +1 yıl
doğru ben de şahit oldum:)
- +1 yıl
beni sevmeyen ölsün ikizler :D
Akrebin ne özelliği varsa taşıyorum iyi kötü..
İkizler, aslan, terazi, yay, koç, kova..bunlardan komple nefret edyrum03 Yorumla- +1 yıl
tamamen katılıyorum:)akrepleri severim.diğerleri arıza burçlar:)
- +1 yıl
ben de boğayım:)aynen dediklerinle iyiyim.yükselenim akrep zaten uyumluyum akreplerle
Terazi burcuyum gezmeyi eğlenmeyi çok severim ama arkadaşlarımla kolay kolay arkadaş edinmem :) Aşk olarak da romantik bir aşk yaşamak isterim.
01 Yorumla- +1 yıl
venüs etkisinden evet:)
burca göre değil insana göre yargılamaktan ve sevmekten yanayımm :) hmm o şeyy burcumu amaaan kalsıın şimdi onlar şöyle olurlar :D bu ne ya :)))
01 Yorumla- +1 yıl
haklısınız ama bazen o karakteristik özellikleri düşününce ya hepsinde de mi çıkar diyosunuz:)
+1 yılTerazi, ikizler, aslan, akrep, boğa, balık, yengeç, yay, kova, başak, koç, oğlak, balıkla çok iyi anlaşıyorum :D
19 Yorumla- +1 yıl
bunların dengesizleri çok var.hangi burçsunuz?:)
- +1 yıl
Terazi desem :)
- +1 yıl
uyumlusunuz:)
- +1 yıl
Evet uyumu yakalamak çok önemli :) Siz hangi burçsunuz peki?
- +1 yıl
boğayım
- +1 yıl
Boğa burçlarıyla da iyi anlaşırım. Merak ettim bir şey sormak istiyorum. Genelde sakin misiniz yoksa çabuk parlar mısınız?
- +1 yıl
genelde çok sakinim ama sinirlendiğim an çabuk parlarım:)çabuk sönerim.
- +1 yıl
Gözlemlerimi bir kez daha teyit ettim :) Teşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim
sevdiklerim : Akrep,balık,koç,aslan
NOTR :Terazi,oğlak yengeç,boğa
bi işe yaramayanlar : yay,kova,ikizler,başak.118 Yorumla- +1 yıl
işe yaramayanlar benim için de geçerli:)balık ve koç dengesizler off
- +1 yıl
ben boğayım.balıkla aslında iyiydik ama sevse de dengesiz bi karakteri var balıkların.çok alınganlar.trip fazla yapıyolar.hep sevgi gösterilsin istiyolar ama hiç özveride bulunmuyolar.
- +1 yıl
favorilerim boğa,akrep ve oğlak
- +1 yıl
hangisi sizin burç?
- +1 yıl
akrep mi?
- +1 yıl
oğlaklar iyidir.sorumluluk sahibi.
- +1 yıl
millet işine geleni algılar.
- +1 yıl
nasıl yani?
- +1 yıl
karşı tarafla anlaşmaya bağlı.olmuyosa işimize gelmediğinden de değilde olmadığından sevmiyoruz deriz
- Kişilik & Karakter konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılakrep aşk konusunda bu burca karşı bi iticilik oluştu içimde artık.
10 Yorumla balığa ne kadar çok sallamışsınız yaa balığım demeye korktum yeminle :D
03 Yorumla- +1 yıl
hehe.aynen.balıktan yana çoğumuz dertliyiz.:)
- +1 yıl
balık kızını söyleyim isterseniz:)çok güzeller,enerjileri iyi amaaaa çok alıngan,egoist ve dengesizler:)çok çabuk değişiyo kararları.bi gün beni çok severdi tanıdığım diğer gün soğuklaşırdı.ilgi manyağıydı.doğruları duymak işine gelmezdi.çok severdim ama soğudum dengesizliğinden.kıymet bilmeyen şımarıklar:)iyiler aslında ama tepkileri fazla oluyo birçok kez
+1 yılyay burcu insanları çok dürüsttür, bilmeden sallamışlar bazıları
24 Yorumla- +1 yıl
dobralar ama bazen o dobralık patavatsızlık oluyo:)
- +1 yıl
patavatsız deyin eyvallah derim o vardır.. ama bazı yorumları görünce yazmak zorunda kaldım. yay burcu insanları iyi niyetli olurlar.. kendimden biliyorum bu zaman kadar üstüme dürüst tanımadım..
- +1 yıl
yaylar iyidir sadece bazen kıırıcı konuşup rahat davranabiliyolar
Koç burcuyum yükselenim akrep en sevmediklerim başak yengeç boğa
10 Yorumlaaslan terazi ve boğayla iyi anlaşırım kovadan nefret ediyorum burcum oğlak bu arada
02 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum:)
+1 yılBen boğa burcuyum. Akrep burcundan nefret ötesi nefret ederim çünkü bütün pis iğrenç özellikler akrep burcunda toplanmış asla bir akrep burcu olan biriyle arkadaş olmadım ve olmam, güven olmaz onlara.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence akrepler biraz öncesinde soğuklar bende boğayım yavaş yavaş kanına girmek lazım😉
+1 yılyay ve akrepi severim
boğa ve yengeçi sevmem
diğerleri farketmez14 Yorumla- +1 yıl
boğa ve yengeci severim akrebi de:)yay biraz sakat.
- +1 yıl
yayım
- +1 yıl
marjinal kardeşim sana katılıyorum bende akrep burcuyum yengeçleri bende sevmem
uyumlu olduğu söyleniyor ama sanmıyorum fazla duygusallar pinpirikli söylenecek çok şey varda o bende kalsın yengeçlerin zoruna gider ayrıca yay burçlarınıda çok severim akıl ve zeka küpü güzel insanlar yayları seviyorum kim ne der ise desin yaylar ile aynı kafadanız:) öğretici burcum yay bu arada yaylardan öğreneceğim çok şey var başaklarada benim öğretecekelrim :)
en sevdiğim burç kendi burcum(ikizler)
en sevmediğim burç; aslan...112 Yorumla- +1 yıl
aslanlar biraz egoist sanırım:)
- +1 yıl
hıh !
- +1 yıl
Aslandan aslana fark eder ama :)
- +1 yıl
sabit fikirli inatçı aslanlar
- +1 yıl
İkizlerle bir sıkıntım olmadı
aslında insanları burçlerine görede ayırmam
cins olanlar ve düzgün olanlar :) - +1 yıl
ikizlerin adı çıkmış:)
- +1 yıl
:D
Aslanları ve balıkları sevmem
Yayları Oğlakları ve Başakları severim00 Yorumla
+1 yılAkrebim kimseyi sevmiyorum ya da herkesi seviyorum değişiyor
02 Yorumla- +1 yıl
enlerin,aşırılıkların burcudur akrep.
- +1 yıl
Evet herşeyi uç noktalarda yaşamayı yaşatmayı severim :)
en sevdiğim burçlar; balık ve kova
en sevmediğim; akrep ve ikizler09 Yorumla- +1 yıl
balık mı bence akrepin adı çıkmış balıklar dengesiz.akrebi severim.:)
- +1 yıl
balıklar gel gitli.çok alınganlar.aşkta kötüler.akreplerde kin var ama güçlü karakterlerinin altında iyi niyet ve merhamette var.duygusal tarafları yoğun diye kızıncada kinleri yoğun oluyo.benimde yükselen akrep.akreplerle iyiyim
- +1 yıl
akrepler çok duygusal tanıdıklarım öyle çok derin düşünüyolar.kafayı yiyolar:)balık mı duygusal ölüyorum der ağlar istediği gibi olmazsan trip atar by der.dengesiz.ilgi manyağı kim ilgilense kayar.tabi size ve bize böyleleri gelmiş:)
- +1 yıl
ikizler beni sevmeyen ölsün :)
- +1 yıl
şans verin derim:)ikizlerin adı çıkmış.la balık her an dengesiz.ikizler arada cıvıtıyo:)
En sevdiğim burç tabi ki kendi burcum Akrep. Başka ne olabilir ki. Ama karşı taraftakinin burcunu hiç düşünmem açıkçası :D
00 Yorumla
+1 yılAkrep seven ekleyebilir, başaklar güzel ve zor olduklarından tercih sebebidir :P
bide gerçekten ekleyen oluyomuş uuu :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkova kızları iyi de erkekleri dengesiz
oğlak erkeği sadık03 Yorumla- +1 yıl
teraziler nasil peki?
- +1 yıl
katılıyorum:)
Cevap sahibi+1 yılterazi erkeği biraz ukala çocuksu.
+1 yılAkrep burcuyum oğlakları ve başakları çok seviyorum ikizlerden pek haz almam kendini beğenmiş oluyorlar bide aslanlar
00 YorumlaAslan, İkizler, Kova.
Basın gidin..25 Yorumla- +1 yıl
İstisnayim, ama ben.
- +1 yıl
doğru söze ne denir:)
- +1 yıl
Bir saniye?
- +1 yıl
Yok hayir..
C.disisin bende..:/
Dur tekrar giris yapayim..
Yay burcunu bana açıklıyabilirmisin sence nasıl bir burç
00 YorumlaBurçlar ikiye ayrılır. Akrep ve diğerleri. :)
11 Yorumla- +1 yıl
wooww:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık burçlarıni sevmiyorum..
27 Yorumla- +1 yıl
aynen.alıngan ve dengesizler.
Cevap sahibi+1 yılçok değişkenler,bir dedikleri diğerini tutmuyor
- +1 yıl
off bide bana sorun:)aynen.bi aşkından ölüyorum der.kızıncada istemiyorum.sonra bn gidince kovalar gelince trip atar:)tuhaflar
Cevap sahibi+1 yılBenim hoşlandığım çocukta birgün ilgilenir ,diğer gün umrunda olmam..of off
- +1 yıl
onlarda kaçan kovalanır uygulayın.çok romantikler ve tam ilginizi belli etmeden vur kaç yapın.ama ben flört aşamasındaki aşırı kıskançlık ve triplerine ruhsal dengesizliklerine dayanamadım.rahmetli oldu:)
Cevap sahibi+1 yılCok tesekkur ederim,cok sık bakmiyim yada bigun bakıp diğer gün ilgilenmesem,dikkatini çeker mi sizce
- +1 yıl
ilginizi az da olsa belli edermiş gibi yapın ama hiç bi zaman zaafınızı belli etmeyin:)ulaşamadıkları çok değerli oluyo.
İkizler ve balık hıc sevmem dengesız oluyorlar
23 Yorumla- +1 yıl
Nerem dengesiz guzu? :D
- +1 yıl
off off balık dengesizin önde gideni:)
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. ikizler burcuyum. aslanları sevmem
02 Yorumla- +1 yıl
bu iki burç pek sevmiyo birbirini:)
OĞLAK OĞLAK OĞLAK nefret edıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
neden nefret ediyosunuz?
- +1 yıl
anlaşıldı:)
En sevdiklerim aslan ve boga
23 Yorumla- +1 yıl
ben de boğayım:)evet boğaları severim de.
Bİr başak olarak başakları sevmemmmmmmm
20 YorumlaBasak ve oglaklarla hic anlasamam
13 Yorumla- +1 yıl
burcunuz ne?
- +1 yıl
koç kızı aboo:)ne çektim bi ara.çabuk sıkılan biraz inatçi ve çalışkan tiplersiniz.ukala tarafınız var.sıkıntıya gelemeiyosunuz.
Hiç yok.Onlar benım meleklerim :D
01 Yorumla- +1 yıl
:D
en sevmediğim akrep erkeki kızını severm ..
111 Yorumla- +1 yıl
akrep kızlarıyla hep iyi anlaşmışımdır
- +1 yıl
aynen öyle.hem güçlü karakterler hem de gerektiğinde duygulu tutkulular.
- +1 yıl
ben de boğayım:)
- +1 yıl
Beni sevmiyor musun?
- +1 yıl
zehirsiz evcil Akrepim ki zaten ben.
+1 yılYay burcuyum aslanı severim
00 Yorumlaen sevdigim yengec sevmedogim balik
11 Yorumla- +1 yıl
evet:)
Kova olmak ayrıcalıktır. Her türlü.
13 Yorumla- +1 yıl
gezen sosyal ve birazda ukala bir burç.sevemedim pek:)
- +1 yıl
vayy böyle bi kova ilk kez görüyorum:)sizin yükselen ve doğum haritanız farklıdır.
+1 yılAkrep sevmem
ben aslan burcuyum :)11 Yorumla
+1 yılyengecim kıskaçlarım güçlüdür :D
02 Yorumla
+1 yılSevmedigim burc yok.
12 Yorumlaikizler...
00 Yorumla
+1 yılAslano
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz