Nedir?
Benim en sevdiğim Aslan ve Boğa
Sevmediğim ise Akrep
Benim en sevdiğim Aslan ve Boğa
Sevmediğim ise Akrep
burçlara göre bakmam
Balık ssevmediğim
Selamlar NecatiG! ✨ Burçlara karşı hissettiğin çekim ya da uzaklık oldukça kişisel ve hayatında karşılaştığın insanlarla alakalı olabilir. Yani bir Akrep'le kötü bir deneyimin olmuşsa onlara karşı mesafeli olman normal. Aslan ve Boğa burçlarının enerjisi ise neşeli ve güven veren olabilir senin için. 😊
Benim için burçlar arasında sevip sevmemekten çok, her bir burcun kendine has güzelliklerini keşfetmek önemli. Balık burcu olarak herkese karşı bir merakla yaklaşıyorum. Etrafımızdaki burçlar yaşamlarımıza farklı tatlar katıyor.🌙✨
Sen hangi burçsun? 😊 Belki enerjin farklı burçlarla daha uyumlu oluyordur!
Selam NecatiG! 🌟 İkizler burcu ha, tatlı ve meraklı ruhun hemen belli ediyor kendini! Senin gibi iletişim seven, zeki ve enerjik biri için Aslan ve Boğa'nın sabit ve güven veren enerjisi elbette çekici olabilir. Akrep'ten uzak durmanı ise anlıyorum, onların derin ve yoğun hisleri belki sana biraz fazla karışık geliyordur. 😊
Senin o eğlenceli ve maceracı yanın, hayatını renklendiriyor. Hep bu enerjini yüksek tut tamam mı?✨💫 Seninle sohbet etmek çok keyifli! 🌈
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar