- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılYengeç burcuyum en sevdiğim özelliğim duygusal olmak çünkü artık duygusuz olduğum için keşke duygularım olsaydı mutlu olsaydım diyorum. bunun dışında sevgilim olsaydı aşırı bağlı olurdum yengeç burçlara genelde aşk ve sevgi burcudur. sevdiklerine değer verirler.
Birde genel de karşılarında ki insan nasıl davranırsa öyle davranırlar ve genelde inatçı olabilirler...
04 Yorumla
Koç+1 yılDuygusal olmanın aşırısı kötü diye düşünüyorum. Yengeç bir flörtüm vardı gerçi ben ona arkadaş kalalım dedim tamam dedi sonra değişik tiplere girdi. Kendi kendini soguttu benden. Derdim var diyordu ne diye sorunca boş ver falan ayakları çekiyordu. Bilmiyorum inşallah derdine derman bulmuştur ama. şu an konuşmuyorum.
Yengeçler dediğim gibi degisikler
Koç+1 yılİnşallah sende birgun kalbine göre sana hayırlı gelecek , doğru yola sokacak birisini bulursun amin 😊
u +1 yılBenim için değil aslında aşırı duygusallık kötü olsa da ben kendimi kontrol edebiliyorum yani yaşadığım şeyler yüzünden zaten çok umursamaz oldum artık yani hiç bir şeyi düşünmüyorum ya da kimseyi pek takmıyorum hayatımda. sadece iyi insanlara odaklanıyorum. :) umarım sizde mutlu olursunuz hayatınızda
Koç+1 yılEn iyisini yapıyorsun:) Allah sana dayanma gücü verir inşallah amin.
Hayırlı günler, iyi temennilerin için teşekkürler 😊
En İyi Cevaplar
Burcum Balık sevdiğim burçlar oğlak yengeç akrep boğa sevmediklerim terazi yay ikizler kova aslan bazen başak herkesle anlaşabilirim ama herkesi hayatıma almam
02 Yorumla
Koç+1 yılBalıklar tam bir drama queen oluyor. Uzun zamandır acaba bendeki bu hayalperestlik ve duygusallık nereden geliyor diyordum meğersem ay burcum balikmis. Ağlağın tekiyim. Balık burçları zaten manipülasyonu çok iyi yapıyor saman altından su yürüten tipler.
Ama sen genel olarak burçların yarısını sevmiyorsj sanirim dkdk. Kova burcu aşk anlamında balığa istediği şeyi vermeyebilir ama kovalar arkadaş canlisidir. Gerçi olaylara onlar hep mantıksal bakar , balık gibi duygular ile değil. Bu yönden zitsiniz zaten.
+1 yılBaşak burcuyum yengeç burçlarını çok severim ;)
010 Yorumla
Başak+1 yılBaşak burcunu biraz yorumlar mısınız?
Ben pek anlamam bu işlerden sanırım siz anlıyorsunuz. :)
Koç+1 yılBen bir koc olarak basaklarla çok anlaşamam. Basak burclsri takıntılı ve titizlerdir. Bir konuyu kafasında sürekli düşünürler ve aşırı detaya önem verirler. Bu kişiler zaten ev veya iş hayatında da disiplinli ve düzenidir. Temizdir. Basak burcu mantıksaldir. Ama şu da varki çok fedakarlar. Sevdikleri insanlar için varını yoğunu ortaya koyarlar.
Ask anlamında koç, kova ve balık ile anlaşırlar derler öyle okudum daha önce ama arkadaşlık olarak bir koc ve basak no diyorum sksos
Başak+1 yılEnteresan. :D
Başak+1 yılBen az evvelde belirttiğim gibi burç işlerine pek önem vermezdim. Ancak siz sanki beni tanıyan birisi gibi tarif edince ona şaşırdım ve enteresan dedim.
Lütfen yanlış anlamayın. :)
Başak+1 yılEn güzel günler sizin olsun güzel insan..
3 kelimelik soruma üşenmeden koca bi paragraf yazıp beni mutlu edebilen güzel insan :)
Başak+1 yılÇok çok çok teşekkür ederim.. :)
Astroloji & Burçlar konusunda 500 cevap paylaştı. Koç burcuyum en sevmediğim burç kova en sevdiğim burç konusunda fikrim yok ama balık olabilir gibi
06 Yorumla
Koç+1 yılKoç burcu olup kova erkeğinden hoşlanan ben...
Biz koclar için terazi ile iyi anlaşır derler. Ama mesela benim babam balık ve çok anlaşamayız. Çoğu konuda hemfikiriz ama aynı zaman da değiliz de. Birde balıklar çok drama queen ya.
Kovalar ise duygusu alınmış kalpsiz bir burc ( en azından erkekleri )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılBurcum boğa en sevmediğim burçlar Aslan , kova
En sevdiklerim ise yengeç , oğlak , başak zaman zaman balık
010 Yorumla
Oğlak+1 yılBir oğlak olarak teşekkür ederim :) ben de boğayı severim erkekleri hep aşık etmiştir beni
Boğa+1 yılKesinlikle doğru Aslanlar fazla göz önünde bulunmayı seviyor. Ayrıca oğlaklarla ayrı bir enerjim olduğunu inkar edemem 😊
Boğa+1 yıl@irmaknilufer Ben de oğlak erkekleriyle iyi anlaşıyorum ama oğlak kadını hiç denk gelmedi bana. Oğlak kadınıyla da iyi arkadaş olunur ama bence 🙃
Oğlak+1 yılEvet… oğlak kadını biraz sert olur. Erkekleri ise aşırı cimri
Boğa+1 yıl@irmaknilufer Cimrilik olayı iyi. Boğalar da çok para harcamaya meyilli. Bir kişinin cimri olması gerekiyor biraz ilişkide.
Koç+1 yıl@Sessizbiokur Kesinlikle , cömert olacağız derken cepleri bosaltmamali xd
Boğa+1 yıl@XxEsma_47 bence tesadüf değil burç gerçekleri djdjd Anlaşamadığım kişilerin hep bu burçtan çıkması tesadüf olamaz dnxn
+1 yılBurcum akrep genelde aslanlarla iyi anlaşırım severim ama bu sıralar balıklarda ilgimi çekiyor koçtan nefret ederim
06 Yorumla
Akrep+1 yıl2 baskın karakter zor ama güzel bir de biri inatçı olursa imkansız anlaşılması
Oğlak+1 yılKoç erkeğine aşık olan ben ….
Akrep+1 yılBüyük hata
Balık burcuyum. Oğlaklar ve başaklarla anlaşamıyorum.
01 Yorumla
Koç+1 yılBalık ve Oğlak burçları zaten birbirinin zıttı. Yukselen etkileri ile falan anlaşabilirler vardır illaki. Genel olarak Oğlak mantıksal, balık duygusal olduğu için güvensiz bir ilişki olur zaten aşk anlamında da. Oğlak burcunu balık burcunun o aşırı duygusal yönü kendinden itebilir. Balığa da onların o hareketleri güvensiz gelebilir
+1 yılKoç burcuyum.
En sevdiğim burç yok. Bi yorum alırım. 😅
02 Yorumla
Koç+1 yılZodyagin en küçük çocuğuyuz jskaoa. Saman alevi gibi bir öfkemiz vardır. Bizi sinirlendirmek için kendi kisiligimizle vursalar yeter ortalığı birbirine katariz. Ağzımızdan çıkanı kulağımız duymaz. Sabırsız ve aceleciyiz. Bir şeyden çabuk sıkılırız. Kıskanç olduğumuzu söylemeye gerek bile duymuyorum en azından koç kadınları için.
He birde egolu oldugumuzu söylerler ama o ozguvendir.
Liderlik ruhumuzda vardır
Koç+1 yılDoğru yorumlar sjdhddj
+1 yılyay burcuyum en sevdiğim burç aslan en sevmediğimse balık
03 Yorumla
Koç+1 yılBeni aldatan yay eski sevgilim...
Ateş elementi burçları genel olarak birbiri ile anlaşırlar. Aslan ve yay ilişkisi hareketli ve eğlenceli olur.
Yay ise balığa gelemez zaten. Çünkü balık drama yaparak yayi kendinden biktirir. Yay etrafında pozitif , onu pozitif anlamda yükselten insan ister.
Boğa+1 yılyorumlarken eski sevgiliyide katmazsın ya ahshsj
burcum yengeç en sevdiğim burç oğlak en sevmediğim koç
09 Yorumla
Oğlak+1 yılBen oğlak sevdiğim adam koç :((( pislikjjk herif
Koç+1 yılBiz koclari neden sevmiyorsunuz sksksls
Yengeç çok duygusal , oğlakta bir o kadar hırslı, bu yüzden bu ilişkide yengeç biraz üzülebilir. Ama oglaklar bence en sırcı burclardan birisi aşırı ketumlar. Koçu sevmeme nedeniniz belki ben merkezli olması ve öfke problemleri olup ağzından çıkana dikkat etmemesi olabilir
Koç+1 yıl@taetae333 ben sadece aşk anlamında bencilim. Bencillikten kastım hani kendi isteklerim olsun isterim. Çevremdeki boga , ikizler ve kova burcu gibi arkadaşlarıma baktığımda aralarında en fedakar ve yardımsever olanda yine benim. Aralarında en çok beni severler sırlarını bana açarlar. Sanırım yukselen de etkili bu konuda.
Bu arada yengeç erkekleri tam bir manipülasyoncu. Neyseki bana islemedi
Burcum kova. Terazi yay aslan ikizler ile iyi anlaşırım
08 Yorumla
Koç+1 yılKova burcu birisine platoniğim...
Kovaları çok araştırdım aşırı arkadas canlısı ve sosyaller. Ama duyguları alınmış bir burc olduğunu düşünüyorum ve kovalarin bir kalbi olduğuna asla inanmıyorum (kova erkeklerinin). O kadar soğuk nevaleydiki aşkıma çok basit bir gözle bakıyordu.
Zaten özgürlüğü severler.
+1 yılYay burcuyum en sevdiğim burç Akrep
en sevmediğim burç ikizler
07 Yorumla
Yengeç+1 yılAslinda ikizler ile yay iyi anlasir ama
Yay+1 yıl@Sosyetik_Piliç babam ikizler ve birbirlerimize silah çekmişliğimiz var 🤣🤣🤣
Koç+1 yıl@Veysel454588 Hava ve ateş burclarina çoğu kişi uyumlu der.
İkizler ve yay gruplarının iki değişkeni. Bu iki burçta oldukça eğlenceli ve birbirine çok benziyor. İşte b benzerlik bir süre sonra aralarında rekabet yaratır ve anlasabileceklerini zannetmiyorum
Yay+1 yılAynen öyle tamamen katılıyorum anlaşamıyoruz zaten
Yay+1 yılÇok teşekkür ederim eskiden çok tartışırdık birbirimize karışmadığımız sürece sorun yok ☺️
+1 yılBurcum oğlak en sevmediklerim akrep balık sevdiklerim yengeç boğa
03 Yorumla
Oğlak+1 yılÇok doğru öyleler gerçekten
+1 yılTeraziyim 6 yaşından beri yengeç sempatim var sevmediğim burç yok.
00 Yorumla
+1 yılBurcum yok , en sevdiğim burç kertenkele burcu
01 Yorumla
Aslan2 ayHerkesin vardır
+1 yılHer şeye akıl yoluyla gitmek olabilir leydi arwen. 😄
00 YorumlaEn sevmeyeceğim burç ikizler
01 Yorumla
+1 yılBen aslan burçlarından nefret etmeye başladım
07 Yorumla
Aslan+1 yılOlmadı ama
Aslan+1 yılEvet egolardan gecilmiyor
Yengeç+1 yılbenim de ay burcum aslan ve hayatimda o kadar cok aslan tanidim ki artik iyice cözdüm bencilliklerini
Aslan+1 yılHepsi bir olmayadabilir. Bende aslan burcuyum ama 4 5 defa ikiz burcu olanlarla ilişkim oldu anlaşamadık
Aslan+1 yılAynen
+1 yılOğlak ben. En sevmediğim aslan akrep yay
03 Yorumla
Koç+1 yılAşkım koç erkeğine aşık olan sensin sanırım. koç sevecen ve guleryizludur. Samimiliği çok sever hayatındaki insanla. Ama Oğlak soğuk ve ketum olduğu için koçu bu itebilir. Veya sen ondan soguyabilirsin. Koç sevildiğini duymak , hissetmek ister oglaksa bunu pek beceremez. Oğlak yönetmek ister koç buna izin vermez.
Tabi senin olumsuz bir yanın varsa torpuleyebilirsin burçlara göre iliski için olur olmaz denemez. Burada yukselen ve Venüs burcu da önemli.
Koçlar da az değildir bu arada
Oğlak+1 yılAynen az değil çok zeki bi burç
Burçların hepsini severim
00 Yorumla
+1 yılAslan burcuyum aslanları çok severim
08 Yorumla
Aslan+1 yıl🤣🤣🤣🤣 çok uzun yazdın çekmişsin demekki aslanlardan zamaninda
Aslan+1 yılÖyle mi diyorsun benim burcum aslan yükselmenin ne bilmiyorum çok takipte etmem zaten
Aslan+1 yılAnladım 👍
Aslan2 ayBen de aslan erkeğiyim iyi dost oluruz cjkdnmsm
Aslan2 ay:) shshhshshs
+1 yılterazi, terazi burçlarını sevmiyorum
14 Yorumla
Terazi+1 yıltühhhh yine elendik
Terazi+1 yılgame over aslanım
Terazi+1 yılpekala...
Akrep oğlak başak
01 Yorumla
+1 yılBurçlara mı inanıyosun :D
00 Yorumla