Buda sorumu murat boz
Arduç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gitmişin Barışın En İyi Fotoları Arasından En Kötüsünü Bulmuşun Bide Murat Bozla Kıyaslıyon Sana Bişi Diyimmi Barış Murattan 10 Kat Daha Yakışıklı Ve Her İddaasınada Girerim Omuzu Fiziği Boyu Posu Yüzü Saçı Herşeyiyle 1000 çeker murat boza simdi salak salak seyler kıyaslamaya devam et
Arduc kimki ya. Tutan bir dizinim basrolunu hemen allah yapiyonuz gozunuzde
Yav adam ne yaparsa yapsin bizi ilgilrndirmez ama suna sinr oluyorum turk kizlarnin populer olana kaymasi
Normalde boz ama trend oluyorlar birden. Mesela atiyorum bir dizi unlu oluyo hemen su kiz yakisikli su kiz guzel mevzulari aciliyor. Serenay 20 yildir guzeldi ya medcezir dizisi tuttu herkes serenay allah demeye basladi halbuki o kiz 20 senedir vardi 20 sendedir niye yoklardi bunu soyleyenler. Alismis kizlar zengin erkeklere yakisiklisin diyerek yalakalik yapmaya o yuzden tutamiyorlar kendilerini
Boz ama koyduğun resimlerden dolayı değil. Bozuda sevmem. Ama karşılaştırınca ağır basıyor
Murat boz tabiki.
Teşekkkür ederim yani seviyom ama hayranı degilim.
Ama sarkılarını falan dinliyorum.
Cevap
12Cevap
Gitmiş barış arduç'un o kadar resmi arasından bir tane kötü çıktığı birini bulmuş onu koymuşsun boz'un en iyi resimlerinden birini koymana karşın. Adaletsizlik. Barış Arduç daha yakışıklı bence fiziği omuzlarının genişliği v. s erkek gibi erkek murat boz'un yüzü sempatik sadece.
Kendimi Beğenmişlik filan yapmak istemiyorum hatta gerçeği söylemem gerkirse çok çirkin bir insanım ama bu Ardunç denen benden kötü abi valla kötü paradanmı boydanmı neden bilmiyorum kızların hoşuna gidiyor tuhaf yani hayla kızların nasıl bişey istediklerini çözemedim gitti
Murat Boz :D Cünki cok sempatik :D Cok sevecen :D artı Komik esprili :D
Ve Hadise ile Murat Boz'u cok yakıstırıyorum :D
İkisi de kılkuyruk ama 2. Resimde herifin ergenlik resmini koyduğun için ona oy verdim.
Neden Barışın çirkin fotosunu seçmişsin ki,
Murat tatlı, Barış karizmatik bu kadar net.
Hayir anlamadogim baris arducun niye en eski ve kotu fotosunu koymussun
Yalnız burada tek dikkatimi çeken Cecelinin gülüşü
Yanlislikla murat boz dedim ama tabi ki Barış Arduç
İkisi de sakalı kesince garip görünüyor. İkisi de değil
Barrrışşş Tabiiikiiiii Ayyyy Yaaaaaa Yok böyle biii insan :D
Turbandan dolayimi
@PatikliiPenguen örümcek beyninden dolayı
Orumceklerin 8 tane beyni var keske azcik cahil olmasan
@PatikliiPenguen Rahat ol Biliyorum bu yüzdende akılları hep farklı farklı şeylere çalışıyor. başka türlü olsa düşüncesiz derdim
Barış Arduç un bu fotoğrafını koyarsan tabii herkes Murat der
Murat boz tipte olmasa sanatı var arduc falan gelip geçici kisiler
Baris arducun cok ezik bir fotosonu koymussun ama
Valla ben gelmsini gecmisini bilmem de simdiki haliyle ikisi de iyi yani ikisinide kiskaniyorum
Sakalsiz kotu ama sakalli dunyanin en yakisiklisi baris
Baris arducu begenmkyorum
En cirkin fotolarini bulup koymussun tebrik ederim
Murat boz kesinlikle
Murat booz :)
İkiside değil
İkisi de olur😍
murat boz
Burak Özçivit 😀
C) engin akyürek
Murat boz
Murat boz