Diziler & Filmler Barışı Tanıyan Çıkar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor tabii eskiler hemen tanıdı :D :D Biliyorum Bilmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Barışı Tanıyan Çıkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl komik çocuk tabi ki yahşi cazibede ki bence en komik kişiydi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl aynen öyle ya :) onun sahneleri bi başkaydı Yorumla ahmetsevda 1 yıl biraz da peltek konuşuyordu hatırlıyorsan adam işini harbiden güzel yapıyordu. neyse bize yahşi cazibeyi hatırlattın komik insanlar eğlenceli oluyor. Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% 1 yıl Tanıdım hemen 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Dizinin en komik adamı değil miydi ya :D Yorumla pinklove123 1 yıl Evet bir zamanlar yahşi cazibe de oynuyordu Yorumla
acikvenetttt Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Bu kim 0 2 Yorumla acikvenetttt 1 yıl He barış film oyuncusu yahşi cazibe Yorumla acikvenetttt 1 yıl Saç uzamış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
komik çocuk tabi ki yahşi cazibede ki bence en komik kişiydi
aynen öyle ya :) onun sahneleri bi başkaydı
biraz da peltek konuşuyordu hatırlıyorsan adam işini harbiden güzel yapıyordu. neyse bize yahşi cazibeyi hatırlattın komik insanlar eğlenceli oluyor.
Barış sen misin yoksa aşkım
Yahşi Cazibe çapkın adam
Tanıdım hemen
Dizinin en komik adamı değil miydi ya :D
Evet bir zamanlar yahşi cazibe de oynuyordu
Yahşi Cazibe sonrası göremedik
Pepelek😂
Tanidik
Tanidik efendim
Bu kim
He barış film oyuncusu yahşi cazibe
Saç uzamış