Canınız yanınca, korkunca, şaşırınca, vs. refleks olarak hepimizin ağzından bir şey çıkar. Kimisi küfreder kimisi annesine yakarır kimisi de Allah'a sığınır.
Siz nasıl tepki veriyorsunuz?
Siz nasıl tepki veriyorsunuz?
Genelde bir şey söylemem. Mimiklerimi çok kullanırım. Korkunca, şaşırınca elimi yüzüme götürüyorum.
Eğer sinirlenirsem de ananı derim ama devamını getirmem. Devamını getirmediğim için hep güzel, komik diyaloglar yaşarım.
Oğuzhan: ... ... ... bla bla.
Ben:He he, kesin öyledir. Ben seni ananı.. 🙊
Oğuzhan: Söyle söyle çekinme. 😒
Ben:Ananııııı... yanağından öperim. 😚
Oğuzhan:Yine kıvırdı. 😂😂
Ben: 😊😊
Hahahaha, çok hoş :)
Bunu ben de yapıyorum !
Hay... Denizli Horozu
Allah... 'a emanet ol
Hassss... sektör
En doğrusunu yapıyorsunuz. Size yakıştığı gibi.
Siz yine de Ananı da demeyin. İleride ters bir yerde söylersiniz. Ben kendimi alıştırdım. 2 Tane söz geliştirdim. Ani bir refleks anında önce Opaaaa diyorum arkasından da Gangnam style. Hem komik oluyor hem de küfür etmiyorum. Bir de yeni bir şey keşfettim. Star Wars : Rebels çizgi filminde bir karakter var Zeb isminde. Kahretsin yerine Karabast diyor. Karabast diyen birisi görürseniz o benim :)
Opaaaa Gangnam Style çok güzelmiş doktor. Benim yanımda birisi söylese çok gülerim. 😊😂
Fakat Karabast asla aklıma gelmez. Karabast diyen bir siz varsınız bir de Zeb.
Ailemin, arkadaşlarımın hatta öğretmenlerimin yanında söylediğimde sorun olmuyor ama dil alışkanlığı çok kötü bir şey. Olmadık ciddi ortamlarda pot kırdığım için bazen kendime kızıyorum. En son belediye başkanına vay anasını dedim, güldü.
-Vay anasını, ne kadar çok korumanız var.
-Evet, korumalarım ile geziyorum.
-Iııı, şey. Size iyi günler efenim. 🙊🙊
-İyi günler genç bayan. 😊
... gibi. Bu yüzden sizin önerilerini dikkate alacağım ve dikkatli olacağım. Kendime ait gizemli kelimeler bulmam lazım. 😊💡
Zeki ve dikkatlisiniz. Eminim benden çok daha ilginç şeyler yumurtlayabilirsiniz.
Belediye Başkanı da sizin, benim gibi insan. Hem onlar daha çok küfür ediyorlar. Ama sizi az çok tanıdığım kadarıyla komik ve neşeli bir insansınız. Size yakıştığı şekilde insanları güldürebileceğinizden hiç şüphem yok.
Bu sözleri sizden duymak ne güzel. 😊😊
Aslında ne söyleyebileceğimi bilmiyorum. Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim. Her ne kadar duygularımı uçlarda yaşamayı sevsem de elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum. Eğer enerjim insanlara da geçiyorsa ne mutlu bana. 🙅🙆🙅
Rica ederim. Ben gördüğümü söylüyorum sadece.
Doktor bir konuda size danışabilir miyim?
Elbette
Yanık için önerebileceğiniz bir şey var mı diye soracaktım?
Ne zaman ve nasıl oldu?
Nerenizde?
2 gün önce oldu. Yüzümde ve sırtımda kızarıklık var. Duş alırken bir şey düşünüyordum, haşlanmışım.
Hafif yanıklar olduğunu tahmin ediyorum. Evinizde ne var bilemiyorum. Keşke eczane cuma/cumartesi günü açıkken bir krem alsaydınız.
Silverdin tarzı bir şey olurdu. Bepanthen varsa o bile olur.
Nivea kremi sürdüm fakat sızısını geçirmedi. Söylediğiniz kremler evde varsa kullanacağım.
Nivea hiç yoktansa kullanılabilir. Nemlendirici.
Madecassol - Fito - Hametan yine iyi gelir.
Teşekkür ederim Doktor. Söylediğiniz ilaçları eczaneden almaya çalışacağım.
Sıcak suda duş almama kızıyorlar. Bu yüzden cildimin tahriş olduğunu söyleyemedim. Yüzüme bb krem sürünce bir şey anlamadılar.
Siz sıcak su konusunda bir seviye öteye gitmişsiniz.
Yarın önce aile hekiminize görünmeniz de fayda olabilir.
Bu sıcakta yıkanma meselesinin altında ne var acaba.
Sıcakta yıkanma meselesinin altında bir şey yok. 😐
Anne derim ben hep
Tesekkurler 😊
hayda bu ne simdi tepkisini veriyorum
ama bir bes alti yil once babamin yaninda ha s*ktir dedim ve agzima tokadi yedim :) hic unutmam o gunden sonra dikkat eder oldum
Bazen hayat insana nasıl dersler veriyor değil mi. Biraz ağır ama faydalı olmuş.
Bu arada gecenin 3'ünde ayakta olmanın size faydası var mı değerli dostum?
çalışmayınca uyku düzenimde pek degişti aziz abicim o yüzden.. öyle saatlerde takılıyorum
Tahmin edebiliyorum. O yüzden dostane bir uyarıda bulundum.
İş hayatında böyle aralar oluyor. Doğaldır ama kendinizi salmanız ve düzeninizi bozmanız çok yanlış.
Yedek kalan veya takıma giremeyen sporcular tam tersine daha çok asılırlar ya, size de onu yakıştırıyorum. İnsan gece uyumalı. Metabolizmanız gece uykusuna ihtiyaç duyar. Bana uzun uzun anlattırmayın. Siz de biliyorsunuz bunu.
Bir de madem çalışmıyorsunuz, mutlaka spora yönelmelisiniz. Sabah erken saatlerde yürüyüş yapmak hem hayatınızı düzene sokar hem de fiziksel olarak gelişirsiniz.
Bunları anlatıyorum çünkü sizi kayıp tarafta görmek istemem.
uyarıların için teşekkür ederim deneyecegim bunu
tovbe estağfirullah derim
Cevap
16Cevap
Yöneticimle asansörde yukari cikiyoduk, o siralarda asansörde sorun vardi korkarak biniyoruz. Samimiyiz hani disardada gorustugum bir bayandi. Bu aynanin orda biseyle oynuyodu. Ama benim icin alip veriyo nefes bile almadan cikiyorum hemen iniyorum falan..
Asansör bir durdu ışıklar gitti falan iç kapili bir asansör. Allaaahh sen yaptin sen yaptin iste ne vardi orayla oynuyosun hep seninvyuzunden diye bagirdim 😁😁 ışıklar bir geldi kadinin surati beş karış 😁😁😁😁
Ohaa ve Lann kelimesini ne yazık ki çok kullanırım :) :)
encrypted-tbn1.gstatic.com/images
İnsanların yanındayken ayy, ailemin ya da kendimin yanındayken küfür.
"kendimin yanındayken"
Çok tatlı olmuş bence^^
Ben Kedi diye okudum bence de çok tatlı olmuş insan kendisinin yanında küfür eder mi hiç cık cık hiç yakışmadı :))
@izmircivcivi
^^ Sizin tatlılığınızı da belirtmeden geçemicim.
Bir kankam var sevgilisi Ramazan. Bende duymaması gereken birinin yanında kankama dedim ki, Ramazan'la Aran Nasıl?
Bir an kankamla göz göze geldik o şok ben iptal.. Allahtan Ramazan ayındaydık ben dedim 2 gün kaçırdım senin Nasıl gidiyor Ramazan'la Aran? :D
Küfür etmek terbiyesizlik diyenler
Sizin canını sıkanlara siz tek tek şiirmi yazıyosunuz :)
Müdür, hiç küfür etmiyorum. Küfretmeden konuşmanın güzelliği.
Hak edene edeceksin komutan yok öyle bir dünya :)
O sizin görüşünüz. Ben küfür etmem. Küfür edileni değil, sahibini çirkin gösterir. Ağzımdan sert kelimeler çıkabilir ama kimseye hakaret etmem.
Kaldı ki kimin hak ettiğine kim karar verecek. Öyle bir şey yapacaksak da herkesin küfrü hak ettiği anlar olacaktır.
Medeni olmanın, akl-ı selim davranmanın daha uygun olduğu açık.
Birisi senin karını dövse atıyorum sen napıcaksın?
Şiirmi yazcaksın? Hiçmi küfür etmiyosun :)
Sorunuzdaki mantık hatası aslında kendi kendine bile yanıt oluyor.
Birisi eşinizi (karı değil) döverken siz küfür ediyorsanız zaten sorun var demektir.
Başka bir mantık hatasına daha değinelim ;
Bir insan bir şeyi yapmıyorsa ki bu durumda bu küfür etmektir, başka bir önerme ile gelmek bu da şiir mi yazıyorsunuz demek ucuz bir konuşma şekli.
Kendi önermeleriniz dışında hayatın bir çok varyantı olduğunu da hatırlatırım. Eğer ortada bir fiziksel saldırı ya da istenmeyen bir durum varsa küfür etmek yerine sorunu çözmeye çalışırım.
Evet hiç küfür etmiyorum. Küfür etmek benim gözümde acizliğin ve yetersizliğin dışa vurumudur. Küfür eden insanlar kendilerini iyi ifade edemeyen kişilerdir.
:) Hadi bakalım öyle olsun
Yalnızken laan diye bağırırım yanımdaysa beni çileden çıkartan öfkemi kontrol etmem. Annem ya da babam yanımda ise dişimi sıkar Aman tanrım derim hocam.
Aklimdan ne geciyosa soyluyom bikere babama kufur ettigimi bile hatirliyorum sinirlenince gozum donuyo 😕
Hadi beeh, hastr derim ben derim derim ne bakıyosunuz deniyo ara da
Küfrederim çoğunlukla. Laağnn diye bağıradabilirim.
Fuck* fuck* fuck* derim tabi ingilizce bilen pek yok galiba hiç dayak yemedim.
Hislerime göre değişiyor. Ani bir anda ne hisleri diyeceksiniz belki şimdi ama değişiyor işte kızgınsam küfür eder hıncımı çıkartırım, üzgünsem ses etmem bile
hassiktirrrr derim de yüz ifadesi baya değişiyor tabi.
ben önce bir sıçrar veya titrerim sonra donar kalırım :D pek bir tepki veremem yani
Allah derim euzu besmele cekerim bazende anne derim
Hay anasını s*keyim derim. Açıkca bu.
Açık sözlülüğünüz takdir edilmiştir. Gerçekleri söylemeniz soruma en güzel yanıttır.
Vallahi durum bu. Bazen yanımızda kadın varken de yaşıyorum. Sağ olsunlar tanıyorlar. Özürle geçiştiriyorum. :):
Hahaha. Samimiyetinizin yansımaları. Kadınlar bile bunu kabul ettilerse bize gülümsemek düşer.
Dobra olduğunuzun farkındayım :)
Sağ olasın.
Şasıınca veya sinirlenınce yani aniden biş yaşayınca genelde sakın görünürüm
yazamam sansür yerim :D ohaa laan olur genelde
Bir kişiye hakaret etmediğiniz için sorun yok.
Küfür bile bağışıklık kazanmış insanda yeni şeyler bulmamız lazım 😄
Ay hoşt ulan diyorum ya yapıştı dilime 😊
ya ve oha bolca malesef
hastır... diyorum elimde değil
Hay Allah, bismillah , tovbe estgf. çıkar genelde.
Basarım küfürü hiç affetmem
Uups derim Allahım ya rabbim derim aha derim 😀
Ayyyyyyyyyyy diyorum :)
Küfür hayatta edemem Allaha sığınırım
vayy mee diyorum :D
Küfür yok yani? :)
Hahahaha :)
Özel sektör has sektör :)
Benim kuşağımın esprilerine gülüyorsunuz :)
Abi 68 kuşağı :P
@izmircivcivi
Eski tüfeklerden kim kaldı mirim :)
Umarım Bryan Adams seviyorsunuzdur ;
https://www.youtube.com/watch?v=9f06QZCVUHg
Çok Bon Joviye benzetiyorum :)
@izmircivcivi
Bon Jovi iyiydi ama Bryan Adams tercihimizdir. 1992 Yılındaki ilk konserinde bu çok sevdiğim şarkısına canım İstanbul'da video çeken güzel adam.
https://www.youtube.com/watch?v=otgnuwR6w8o
Ben 92 de ilk okula başladım :P
@izmircivcivi
Nothingelse matters piyasaya çıktığında sokakta oynuyordunuz :)
Küfür etmem ama sacmalarim
ya böyle işin kukusuna koyim
Çok sabırlıyım sinirden gülüyorum genelde.
Canınız yanınca da mı?
Aniden bir şey çıkıp korkutunca da mı?
Etkiye tepki
"Hıastir" :D :D Diyorum
Hassktr derim açıkçası
Başka güvendiğim birşey yok #Allaha sığınırım.
ananı zikem !
Camonnn dostumm :)
Hassiktir derim
Evine ateş düşsün !
yok a... :)
hassktr
Omg...
Allah kelimesi çıkar
Küfür ediyorum
"Shit" 🙊
kabalaşıp oha derim.
Hassiktir derim