Gitmem gerektiği halde o koltuğun üstünde geçireceğim vakit uzun ve sıkıcı gelip gözümde büyür ve gitmem çoğu zaman.
Üşenirim
Üşenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 haftada bir gidiyorum zaten ne üşenicem. Enseyi aldırıp , saçımı biraz kısalttırıyorum.
Aynen bende oyleyim enseyi. kendim aldim * uzamis 2 ayna arasinda
Üşenmem severim. 6 saat bile kaldım kuaförde🙈
bayan kuaförü ortamı erkek kuaföründen (ki daha çok berber deniliyor gittiğimiz yere) daha farklı oluyor sanırım. Gerçi bizimkinde de muhabbet oluyor ama dışarıdan birinin çok zevk alacağı muhabbetler değil ya da en azından bana öyle geliyor. Manikür, pedikür, kaş aldırma, ağda falan da yaptırmıyorum. Yüz maskesi yaptırıyorum ama umarım erkeğin maske yaptırmasını yadırgamazsın :)
Bence birini eig seçeceğin zaman uzun bir süre düşün.
Böyle mallar karşına çıkabilir ve pişman olursun.
@ICOULDNTGROWUP18 neye göre kime göre mal olduğuma karar verdin acaba?
Gereksiz bir soru sormuş, cevap kullanma hakkımı reddettim, üstüne gitmiş eig vermiş. Kibarlık yapıp teşekkür etmişim.. Nereden geliyor sizde ki bu EZİKLİK acaba?
Sen küçükken menenjit mi geçirdin?
Neden gereksiz oluyor ki benim her işe saygım var ama bazı meslekleri yapan insanlar içlerinde bir eziklik hissedebilir. Ben de yaşadım bunu buyrun beyefendi buyrun hanımefendi diye broşür dağıtırken. Bayan kuaförlerinde pedikür yapanlarında böyle bir duygu içine girebileceğini düşündüğümden sen de bayan kuaföründe saatlerce vakit geçirebilirim manikür pedikür v. s yaptırırken vakit geçiyor dediğin için fikrini almak istedim konu hakkında. Bayan kuaföründe dinlemekten zevk aldığını söylediğin dedikodular kadar gereksiz değildir eminim sorum neyse senin soruna bile cevap vermiyorum moduna girdikten sonra eig seçtikten sonra teşekkür etmene de gerek yok. Bana göre ha sana birşey söyleyene hiç cevap vermemişsin reelde ha burada birine vermemişsin ikisi arasında çok fark yok.
Cevap
2Cevap
Az once gidip kiydim guzelim saclarima
Bayan kuafore kanmadim ki. kiymak amaciyla gittim dusunmeden oturdum oraya. yillardir hic yapmadigim bir sey artik ne kadar bunalmissam
Anladım ya bir ara bir program vardı tv'de kuaförler yarışıyordu. Orada sokaktan bir bayan bulup getiriyorlardı hafta içi her gün ve her gün 5 kuaförden biri saçını kesiyordu bayanın. İzlerken bayanlar saçlarımı kesme kıyamam v. s diyordu ama kuaförler sürekli kesilsin kesilsin diyorlardı zorla ikna ediyorlardı genelde. Habersiz kesene bile rastladım. bayanlar olduklarından çok daha yaşlı gösteriyorlardı ve sinir oluyordum ne güzeldi saçlarıyla ne hale getirdi şerefsiz diye programın sonunda. Bir bayan da bana kuaförler hep böyle yapar dedi o nedenle o yüzden bayan kuaförlerine gıcığım. Sen de belki başka bir şey için gitmişsindir ama kuaför seni ona ikna etmiştir diye düşündüm. Bunalımdan saç kestirme bir erkek olarak çok anlayabileceğim bir duygu değil sanırım ama umarım şu an aynaya baktığında kendini eskisinden daha kötü hissetmiyorsundur.
bazen oluyor
Usenirim
Üşenmem
ben üşenmem :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar