+1 yılOlmaz mı :) kaç defa delirme noktasına geldiğim oldu. Bir de erkek saçı bu yani :) Adama söylüyorsun şöyle istiyorum diye, ki istediğimde sıradan kısa saç. Yok şurayı böyle bırakalım, burası şöyle kalsın. Daha güzel olur diye böyle bıraktım :) Bunalıyorum resmen. O yüzden seni anlayan bir berber çok önemli :) Sırf bu yüzden sonunda kafayı kendim kazımaya başlıycam.
05 Yorumla- +1 yıl
Benim iyi bir berberim vardı, rahmetli oldu, ondan sonra da tutturamadım kimseyi. Hala arayıştayım.
- +1 yıl
İyi bir berber bulmak, elektrik, badana, tesisat falan için iyi bir usta bulmak, bunlar hayatın en zor şeyleri. Buldun mu hayatın anlamını da bulmuş olursun :)
En İyi Cevaplar
+1 yılahahaha :D :D böyle mi :D
https://www.youtube.com/watch?v=djCOrtjzV_Y02 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :D :D
bir kez sadece farklı bir kuaföre gidip 3 kuzen kakül kestirdik çıkışta hepimiz birbirimize gülüyorduk sinirden :D kendim kessem daha iyi yapardım.
04 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılCanına yandığımın kuaförü bana kızmıştı.. Kaşlarımı çok ince almışlar diye..
Neymiş ayarı bozuluyomuş..06 Yorumla- +1 yıl
sorma be... kendi suçlarını vatandaşa yüklüyolar. İyi mi? :D
- +1 yıl
Yok. o onlarda anadan doğma olarak geliyor. Mesleklerinde ortaya çıkıyor :D
- +1 yıl
Gördük yaşadık :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Her berbere gidişimde sövüyom adam alışmıştır artık :D
13 Yorumla
+1 yılhep aynı berberime 17 yıldır ona giderim bir keresinde kulağımı kesmişti ama problem olmamıştı küççükkende 6 yaşında filan uyuya kalmıştım fotorağıfımı çemişti dükkanında durur :) paraya ihtiyacım varsa verir berberimi seviyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
amin :)
Ben iki uc defa acikca soledim sen nasil yaptin diye. Kizarak ciktim sonrasinda tereddutlu yaptilar islerini
03 Yorumla
+1 yılyokta o bana sövdü :D
https://www.youtube.com/watch?v=UG7lZHFs3Us23 Yorumla- +1 yıl
Bu zor :D
sovmek bir yana diksiyonum iyi dogru düzgün anlatiyorum istemedim bir modeli yapip birakti dusunduk ce sinir oluyom ya
02 YorumlaModa & Stil konusunda 444 cevap paylaştı. Yok vallahi olmadi saclarim kivircik oldugundan nasil kesilirse kesilsin cokzel oluyo :D
05 Yorumla- +1 yıl
Evet ama cok ozen gostermek gerekiyor cok vakit aliyor banyodan sonra sekillendirmek. Sonraki 3-4 gun rahat oluyo tabi ama banyodan sonrasi eziyet gibi :D Kirik olayina gelecek olursak saclarina iyi bakan kivircik sacli birinin kirigi olmaz zaten. Mesela ben saclarimi en son gecen sene haziranda kisacik kestirmistim ondan beri kuafore gitmedim hic kirik yok sacimda. Arada bir yaglarla bakim yapiyorum kuru oldugu icin onun etkisi de olabilir tabi.
İçimden? Boğuyordum adamı! Belime gelen saçlarımı yaktı, ensemde kestirmek zorunda kaldım
07 Yorumla
+1 yılberberimi yillardir tanirim asla öyle birsey yapmaz :D
07 Yorumla- +1 yıl
senelerdir berberim ayni:)
- +1 yıl
telefonu var. bana sormadan birsey yapamaz :D
- +1 yıl
eyvallah saygilar :)
+1 yılgeçen hafta ağlayarak çıktım bir haftadır da sövüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Bende kavga ettim insan sinir oluyor.
+1 yılbilmiyorum ama bu nu genelde kızlar sorun eder ben daha böyle bişeyle karşılaşmadım inşallah karşılaşmam
02 Yorumla- +1 yıl
saol
Saldım çayıra artık. Sadece ufak tüfek düzeltme için gidiyorum oda ense falan...
02 Yorumla
+1 yıl6 yıldır aynı kuaföre gidiyorum. O kadar tanıyor ki beni ben ne yapılacağını söylemiyorum bile.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet biraz öyleyim :)
Yanlislikla makinayi kaçırmışti sacim 3 numara oldu makasi tezgahtan aldigim gibi bacağına soktum arkadasimdi ama bunlarda saclarim affetmem sokarım !
010 YorumlaGenellikle söverek çıkıyorum. Mahvediyorlar saçlarımı. :(
02 YorumlaFarklı berbere gitmek zorunda kaldığımda çoğu zaman sonu öyle oluyo :)
01 Yorumlabir ara avm kuaforune gitim iyi kaliteli diye mahveti mk kendi de anladi sonra bu bizde didi ama acayip ayar olmustum ;)
04 Yorumla
+1 yılVur keke derim uc numaraya kisa sac bana yakisiyo bahane olur tabi bir senede berber kardes sponsor olmak zorunda :D
06 Yorumla- +1 yıl
Allah belki seni siniyodur kanka bas ortusu takarsin hem uc numara belki yakisir :D nurgul yesilcaya yakismisti :D
- +1 yıl
Psikolojin bozulur kiyamam :D
- +1 yıl
Evet boyle iyisin :D:D
+1 yıl3 yıl kuaförlük yaptım. hatası olduğunda anlıyorum :) zorunlu kalmadıkca farklı berbere gitmem :) sonuçta onlarda bir meslek sahibi olmaya çalışıyo.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen saçı yapıldıktan sonra aglayan kadın gördüm :)
Yani kapıya brad in fotosunu koyup adama latif doğan saçı yapınca doğal olarak söver. Başıma gelmedi benim
01 Yorumla
+1 yılŞükür öyle bir olayım olmadı :D Kuaförüm gayet iyidir :D
01 YorumlaKiytirik saç kesime 50 tl verince kufretmistim.. kocaelide dandik bir berbere
010 YorumlaSövmedim çünkü 6 yıldır aynı berbere gidiyorum ve nasıl kesse hoşuma gidiyor adam prof :D
02 Yorumla
+1 yılAz kısalt kırıkları al diyorum kafada saç kalmıyor her ay düzenli olarak sövüyorum:)
01 Yorumlabir keresinde berber kulağımı acıtmıştı küfredince para almamıştı :)
01 Yorumla
+1 yılsaçlarımı istedigimden kisa kesmislerdi bagirip. cagirmistim ondan sonrada kestirmedim
02 Yorumla- +1 yıl
Yok canım uclarini aldiriyorum ztn
+1 yılilk defa sövmedim herhalde şansa denk geldi :)
03 Yorumla- +1 yıl
bakalım face i var mı emminin :3
yüzüne etmişliğim var
08 Yorumla
+1 yılaa beni çagirmissin :D
03 Yorumla- +1 yıl
bide para oduyok beya
Giriyorum herzaman ki gibi diyorum.)
06 Yorumlasövdüm mala 9 numara dedim kafamı kazıdı
01 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bikez yasadım
10 Yorumla
+1 yılÇok oldu.
10 Yorumla
+1 yılaynen aynen :D
10 Yorumla
+1 yılyok hiç olmadı:)
01 Yorumlacok:)
00 Yorumla
+1 yılHayatimiz oyle gecti
06 Yorumla- +1 yıl
Bizim icin kolay siz omur boyu mahkumsunuz uzulmeye :)
- +1 yıl
Dugunlerde nisanlarda yemin ediyorum kendinize iskence yapiyosunuz cok cirkin oluyosunuz o topuzlarla :D
- +1 yıl
belki gözüme güzel görünürdün evet :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat