+1 yılAkrep insanı her ayrıntıyı hesaplar. Yoğundur. En basit şeyleri takıntı yapıp, en zor şeyleri önemsemeyebilir. Güçlü bir yapımız var. Hayatın zorluklarına karşı dirençliyiz. Yanımızdakileri motive etmekte üstümüze tanımam. Evet bize yapılan kötülüğü unutmayız ama iyiliği de unutmayız ve ömür boyu minnettar kalabiliriz. Duygularımız uçuktur. Herşeyi doruklarda yaşarız. Yardımsever bir yapımız var. Duygusalız ama belli etmeyiz. Bizi tuzağa düşürmeye ya da küçümsemeye çalışanlara dötümüzle güleriz. Bakışlarımız etkileyicidir karşımızdaki insanın niyetini çok kolay anlarız. Baktık mı kalbini görebiliriz. Karanlık bir yanımız var, şahsen benim öyle. İnsanlar bizde gizemli birşeyler olduğunu düşünür ama bizi çözemezler bizi anlayabilen azdır. Sezgilerimiz kuvvetlidir. En iyi özelliğimiz olarak kararlılığımızı görüyorum. Çok kıskanç yapımız var ama belli etmeyiz. Cinsellik bizim kategorimiz hakkını layığıyla veririz. Ama yanlış anlaşılmasın irademiz güçlüdür. Millet bize bu yüzden önyargılı davranıyor. Ama sadakat konusunda çok iyiyiz. En iyi özelliklerimizden biri de bu, belki aşkı bulana kadar çapkın olabiliriz ama aşkı bulursak sadık oluruz. Sadakat çok önemlidir bizim için. Yalana dolana müsamaha göstermeyiz. Akrebin sevgisini kazanan kişiler çok şanslı desem yanlış olmaz heralde. Hep kendimden anlattım egoma tavan yaptırdın @soran.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
merhaba bende akrep burcuyum. Burclara pek kafa yormam ama bu burcun bircok özelligini taşıdığımı düşünüyorum.. kadın erkek yaşlı genc her türlü dilden ırktan herrrr insanın içinde azcıkk ta olsa kıskanclık vardır sinsilik başka bişey.. kendime gelicek olursam sinsi oldugum söylenemez ama bazen soguk kanlı olsam gorunsemde aslında çook duygusalım merhametliyim münakaşayı tantanayı sevmem basit şeylere sinir olurum büyük şeylerede sinir olmam olsun varsın derim bazen... Bazen çok alıngan olabiliyorum.. duygusallaşıp duygu yüklü oldugum zaman bir anda ağlayabilirim... sevdigim insanlara karsı arkadaşlığım dostlugum kuvvetlidir.. sevmedigim adamında herşeyine gıcık olurum iğrenirim... Aşka gelince sahiplenme koruma duygularım çook ağır basar.. Akrebin aşkı sevdası çok güclü olabilir sevdiğini herşeyin üstünde tutmaya calışır mutlu olmasını ister uğraş verir... Ama duygularıyla oynanması vs vs çok ağrına gücüne gider çok kafaya takar uzun süre üstünden atamaz.. Saygısızlığa kullanılmaya gelemez. Ama yinede yufka yüreklidir sinirlenirsede çook öfkelenir...
02 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba teşekkürler bilgiler için :)
+1 yılBir akrep olarak sana en samimi halimle anlatayım burcumu :)
Öncelikle gizemli insanlarızdır. Hiçbir zaman tam olarak dışarıdan görünen gibi değilizdir. :) Kin tutarız ama yeri gelince ve inan daha intikam almayan bir akrep görmedim ben. Bunu yüzüne vurana kadar asla bırakmayız. Sinsilik demeyelim de gizemli değilim :) Asla hiçbir şey gözüktüğü gibi değildir bizde :) İnce hesaplarımız vardır her zaman için :) Biz kontrol delisi insanlar olduğumuz için emin ol arkadaşlarımızın vereceği her türlü tepkiyi hesaplayarak yaparız. Analiz ve ön sezimiz çok kuvvetlidir. Altıncı his falan. Kıskanç mıyız? Belki de hayatın da görebileceğin en kıskanç insanlarız ama asla belli etmeyiz. Şeytan tüyü denen bir olayımız vardır. Ama çok güzel severiz. Çok güzel dost oluruz. Asla ihanet etmeyiz. Ve mükemmel sır saklarız. :) Eğer karşındakinden sana ters gelen hareketler görüyorsan emin ol sen de ona bir şekilde zarar vermişsindir. Sebepsiz yere sinsiliklere girmeyiz biz :) Tabi kişiden kişiye de değişir. :)22 Yorumla
Soran+1 yılÇoğuna katılıyorum haklısın benimde yükselenim akrep :) ama ben ona bir zarar vermedim ki. Şeytan tüyü olayına bizzat şahit olduğum için katılıyorum kesinlikle akrepler karda yürüyor izini belli etmiyorlar. zaten dostluk konusunda bir sıkıntımız yok ama beni biraz çekemiyor gibi geldi bana. bu yüzden aklımda sorular oluşmuştu.
- +1 yıl
Bazı akrepler kıskançlıklarını gizleyemez. İstediği şeylere sahipsen olası bir durum
+1 yılBilakis kacmayin bizden. Diğer burçlara oranla daha cok severiz. Bu yüzden kiskanciz, sevdiğimizi deli gibi kiskaniriz. Sinsi demek pek doğru değil aslında. Sadece dışarıdan soğuk gorunebiliriz ama oldukça derin bir yapımız vardır. Kolay kolay insanları almayiz yanımıza ince eler sık dokuruz. Akrepten kaçma, bizden kaçma :) zarar gelmez bizden cunku en dobra insanlar biziz ama sakin damarimiza basma :) canımız yandığında can yakariz fazlasıyla. Kimsenin yaptığini yanına bırakmayı. Eğer dobra olacaksan, bizim yanımızda çift karakterde olmayacaksan kal, kaçma. Ama aksi bir durumda kacabildigin kadar uzağa kaç gerçi her nereye kacarsan kaç bir akrepten kurtulmak kolay değildir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYararlı bilgiler. Teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
İşin açığı yakın bir erkek arkadaşım Akrep burcu. Hani kız olsam yanına bile yaklaşmam. Çok bencil geliyor bana ama seviyorum çocuğu. Bana karşı öyle birisi değil. Bayanları öyle değil sanki gördüğüm kadarıyla. Sıcakkanlı oluyorlar genelde. Yalnız ilginçtir, bu zamana kadar gördüğüm tüm akrep burcu kadınlarının etrafında yığınla erkek vardı. Heheh sanki kız arkadaş edinemiyor gibiler. Hep erkekler oluyor arkadaşları olarakta. Eh sevgilileri için zor bir durum. Ben hayatta kaldıramazdım mesela. Akrep'in erkeği de kadını da iyi bence fakat iyi olmasının yanında zor bir karakterleri var gibi. Uğraştıracak bir karakterleri var sanki. Geçinmenin zor olduğunu düşünüyorum. Birde özellikle bayanları kolay kolay güvenemiyor bundan eminim. Hani o herkese gülen sıcakkanlı tavırları var ya, böyle bir duvar gibi. Aslında bence en soğuk burçlardan biri. Çünkü her ne kadar dışarıdan sıcak görünse de kolay kolay yaklaştırmıyor. Tabi herkesi genellemiyorum. Çünkü insanın yetişmesinde etkili olan çok faktör var. Sadece burçlara bakmak aptallık fakat evet genel olarak ne kadar akrep insanı tanıdıysam bu karakter özelliklerini görüyorum az çok ve daha da başka bir şey söyleyeyim mi? Akrep diyince bir çoğu insanın aklına sinsilik geliyor nedense. Bunu bir çok farklı bayandan duymuşluğum da vardır ama ben öyle düşünmüyorum. Birde dediğim gibi burçlara göre insanları genellemek olmaz. Bende koç burcuyum mesela ama cidden kötü bazı özelliklerini hiç taşımıyorum. Egoistlik olsun diye söylemiyorum bunu. Gerçekten öyle olduğunu bildiğimden söylüyorum.
Heheh ayrıca genel konuşuyorum Linda. Üzerine alınma lütfen. :)13 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle teşekkürler yararlı bilgiler olmuş. Tabiki burçlara bakarak insanlara kesin bir kişilik, huy, davranış yüklemek anlamsız. Ben bilinen şeyleri merak ettiğim ve sizlerin gözlemlerinizi duymak istediğim için böyle bir soru sordum. Yazdığın bir çok şeyede katılıyorum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepsi birer ayrı bir kara delik. Ayrı bir gizem, ayrı bir heyecan, ayrı bir kayboluş.. O yüzden ben hiçbiriyle ilişkiye girmiyor, bir yerde mesafeyi koyuyorum. Zor oluyor bazen çünkü çok cezbediciler. Yükseleni akrep olanlar dahildir.
Terazi + Akrep
Aslan + Akrep
Koç + Akrep
Boğa + Akrep
bu komboya sahip kızlardan direk kaçarım. Evet çok iyilerdir, harika severler AMA ben özgürlüğümü seven bir insanım ve herkesle konuşurum, ve bir o kadar da sadık insanım. Bunu görmezler, 12093 saat o konuşmanın sorgu sualini yapıp, kendi içinde zilyon tane paranoya ve senaryo kurup iğneleri sokup sokup çıkartırlar.14 Yorumla
Soran+1 yılYay nasıldır sence peki ben yayım
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum, daha yay bir arkadaşım bile olmadı :) ciktiklarimin 80% i bunlardı.
Cevap sahibi+1 yılYıldız haritası önemli. Doğduğun saati bilmen lazım.
Soran+1 yılPeki :)
+1 yılİki akrep kiz arkadasim oldu. ikiside mi sinsi olur ya. ikiside insan kullanmayi cok seviyodu. saf gorunup seytansi fikirlere sahiptirler. ve cok fazla kiskanclar. hep bir ortamda kendileri populer olmak isterler.
41 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle doğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskançlıkta kelime mi? Benim eksi kız arkadaşım akrep burcuydu. 3 yaşındaki kuzenimle bile oynamama izin vermiyordu kıskançlıktan. Gerisini sen düşün. Ama sinsilik değilde çok iyi biriydi bence. Temiz kalpliydi ama Aşırının aşırısı kıskançtı. Zaten kıskançlıklarına ve kısıtlamalarına dayanamayıp ayrılmıştım
21 Yorumla
Soran+1 yılAyyy fenaymış gerçekten iyi yapmışsın
+1 yılBen biraz ateşli görüyorum akrep burcunu.. Sevgilerini çok fazla dokunarak yaşamak istiyorlar ve bazı şeylerden emin olmaya çalışırken temkinli adımlar atmadan hareket edebiliyorlar.. Anı yaşıyorlar deyim yerindeyse ve bu kendi bencilliklerinide koruyarak oluyor..
00 Yorumlahayır kesinlikle uzak durulacak tip değil profilime gir bencem var akreplerle ilgili onu oku akrep erkeğinden uzak durmak sana cok sey kaybettırır benim sevgilim akrep zeki dürüst ve cok sevimli eğer bir akrep gerçekten sana çook şey katabilir
00 YorumlaSinsilik olduğu doğrudur, akrep burçlarından ya çok iyi ya da çok kötü insanlar çıkıyor genelde. Hayvan hali gibi hareket eder yani bir akrep gibi, zarar vereceği kişiyi gözlemler, soğukkanlı olur ve gereğini yapar.
00 YorumlaBen gördüm, sinsilik değil ama çok fazla kıskançlık gördüm ne gerçekten iyi kalpli olduğunu sanmıyorum. Ama tabi ki iyi olanları da vardır. Genelleme yapma bence. Sonuçta bir patates çürük çıktı diye bir çuval patatesi atmıyorsun dimi? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki öyle zaten burçlara bakarak da kesin bir yorum yapılamaz :) Ben sadece bilinen şeyleri merak ettiğim için fikir almak istedim.
Mesela ben 22 kasımda doğsam terazi burcundan olacaktım ama 23 kasımda doğduğum için akrep burcu oldum öyleya. Bırakın bu saçma işleri ya hurafe bunlar !
00 Yorumla
+1 yılBen Akrep burcuyum, sinsilik demeyelim ona ağır olur bütün Akrep burclarını kapsar bu dediğin.
Biraz irdeleyici, sorgulayan ve kesinlikle kıskanç biriyimdir şahsen.00 YorumlaBn akrebim arkadsm ve cvrmde bnle konusmya cn atan bna güvenen ynlis ypmadgm bir çok arkadsm var hiç biride bndn sikytci dgllr...
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylmi pardn o zmn
+1 yılNe kadar aptalca ve sacma aslinda bu gorusu yazmaya bile teşebbus etmiyecektim ama aptalsi ya i net
01 Yorumla
Soran+1 yılNeresi aptalca aç oku akrebin özelliklerini sonra konuş aptal olan sensin
+1 yılAkrep kadini zekidir tutarli kararli saglim bir kisiligi vardir , sadakatlidir. hep kotu yonlerini gorun zaten 😣😒
15 Yorumla
Soran+1 yılİyi yönleri de var tabiki
- +1 yıl
@impPower istisnalar kaideyi bozmaz 😀 ben kendimden ve tanidigim insanlar uzerinden konuduyorum. sinsi ve kiskanc olanlar da sadece akrep burclariymis gibi konudsmayin
+1 yılçok kıskanç bir burç olmasının yanında kurnazdırlar uyanıktırlar ve sorgularıyla, düşünceleriyle sizi sıkıştırabilirler
00 Yorumla
+1 yılAkrep burcunda sinsilik yok kesinlikle tak diye ne goruyosa yapistirir lafi ya da ona gore davranir
00 Yorumla
+1 yılAlsında herkes den uzak duracan da akrebini boğasını bilemem :)
10 Yorumla
+1 yılKıskanç, kinci, asabi, ben bilirim tavırları ve cinselliğe düşkün kişiler :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. akrepleri zorlamaya gelmez, sevdiklerini değilde kendilerine zarar verirler
00 Yorumla
+1 yılkız yok ben çok severim akrep burcu insanını çok sempatik oluyorlar.. nama zararları olmadı
00 Yorumla
+1 yılBende akrep burcuyum. genelleme yapma, insanları tanımadan karar verme..
Kimse, akrep Burcu biri gibi sevemez...00 Yorumla
+1 yılNisanlim akrep burcu ben boyle seyler gormedim onda bunun burcla alakasi yok kisilik karakter meselesi
00 Yorumla
+1 yılKıskancımdır; sevdiğimi sonuna kadar kıskanırım, bencilimdir; sevdiklerimi paylaşmam. Çok sabırlıyımdır. birazda sinirli. Lanet olası genellemeni alda git (havalı oldu bu :D )
00 Yorumla
+1 yılBeni 6 kere akrep soktu o yüzden akreplere karşı bir sempatim var. hatta evcil hayvan olarak akrep almayı düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy çok geçmiş olsun nasıl oldu 6 kere ya
- +1 yıl
Akreplerle çok haşır neşirim nerde akrep görsem elime alırım
Kişilik & Karakter konusunda 850 cevap paylaştı. Allah aşkınıza, bu tarz soruları gördükten sonra kimseyi ırkçılıkla suçlamayın, lütfen...
00 Yorumla
+1 yılsen egonu bırak onu anlamaya çalış senin için fedakar olur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 493 cevap paylaştı. O senin problemin.. Biz akreplere dost olan insanlar, kim olduğumuzu iyi bilir
00 Yorumla
+1 yılAkrep burcuyum ama söylediğin özelliklerden ötürü insanlardan uzak durmayı ben tercih ediyorum. Mesela sen ne kadar ön yargılısın
00 Yorumla
+1 yılBogayim yukselenim akrep. Hic şikayetçi degilim kendisinden.
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahah :)
- +1 yıl
Zıt kutuplar aynı bunyede. Kolay değil :)
Cok ıyı anlasıırım akreplerle genel ozellıklerı bıraz kıskanc ve hırslı olmaları
00 YorumlaTanıdığım akrep burçlu insanlar hep bi' kazık atma girişiminde bulundu. Genel olarak sinsi olduklari doğru pek yaklaşmamak gerek.
00 YorumlaGözlemlerin sonucu tek diyeceğim şey Akrep kadınından uzak dur 😉
03 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha açar mısın rica etsem
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılaaaaa ama benim burcum akrep, hiçte sinsi değilim belki biraz kıskancımdır
00 Yorumla
+1 yılçok saçma bende akrep burcuyum hiç sinsiliğim yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGormedim ama uyaniklar biraz. Ama kadinlari cok istekli oluyor 😀
00 YorumlaBurçlar karakter belirlemez.
00 Yorumla
+1 yılSinsiler evet kıskançlıkta var amanin
00 Yorumlaevet bnmde tanıdıklarm var ve aynı oyleler
00 Yorumla
+1 yılCok genelleme yapmissin tatlim
00 Yorumla
+1 yılErkekleri mal bence. :/
00 YorumlaBen de akrebim aksine açık sözlüyümdür.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. o istemedikçe duramazsın ki..
00 Yorumla
+1 yılburclara gore hareket edilmez kalbi önemli
00 Yorumla
+1 yılCinsellik işleri güçleriiiii :D
00 YorumlaÇok samimi insanlardır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hatta gorunce kacmali
00 Yorumla Burclara inanma haram ve yalan
00 Yorumla
+1 yılBana da kurnaz diyorlar 😒 akrebim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürek yakan yapıları vardır..
00 Yorumla
+1 yılkaç kurtul.
02 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi
- +1 yıl
cidden.
Çok kötü zehirlerler güçsüzseniz uzak durun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 607 cevap paylaştı. Safsata şeyler neyler bizi
00 Yorumla
+1 yılAkrep erkeği iyidir ama kadınına bişey diyemem
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBurçlarla alakası yok
00 Yorumla
+1 yılevet çok sinsiyiz :D :D
00 Yorumla
+1 yılAkrepin dibiyim :D
00 YorumlaAklin varsa uzak dur
00 YorumlaAşırı kıskançlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıskanç, kaprisli
00 Yorumlane alaka ya
00 Yorumlabenden uzak
01 Yorumla