Aklı olan akrep burçlarından uzak durur. niye mi?

Sakın güzelliklerine aldanmayın.
yengeçlerdeki gibi narsistler. aşağılık kompleksleri var kabullenmeyince kinleri devreye giriyor bağırıp çağırıyorlar kendilerini parçalıyorlar dışarda hanım hanımcık rol yapıyorlar ama içerde çirkefler.
Derinlemesine analiz yetileri yok. akrepler için olay ya siyahtır ya da beyaz, ortası yok. düz çalışır kafaları. hayal güçleri sıfır.

mesela içi ıslanmış bir kutu var ve ben ıslak tabanının güneşli havada kurumasını istiyorum. bunu güneşe karşı uygun açı ve pozisyona sokup koyuyorum kutuyu. fakat akrepler kendilerini öyle akıllı zannederler ki kutuyu herhangi bi pozisyona koysan da güneş altında kurur zannederler. yanlış açıda gölge düşeceğini hesap edemezler. öngörüleri sıfırdır. çeneleri aşırı çalışıyor ve bomboşlar. erkekleri de aynı kadınları da. pratik zeka varmış gibi duruyor ama hayal gücü olmayınca kafalarında kurgulayamıyorlar ve yanlış çıkarımlarda bulunuyorlar bir de hatalarını kabul etmiyip manipülasyonla işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar.

bir balık burcu olarak yazıyorum bunları. bunlarla evlenip de hayatınızı zindan etmeyin kanser olursunuz.

Aklı olan akrep burçlarından uzak durur. niye mi?