Sizce faydali olabilir mi?
Cevrenizde bu tur sylerden fayda bulan var mi?
Cevrenizde bu tur sylerden fayda bulan var mi?
Hastane klinik dışında ve unvanında psikolog ya da psikiyatrist yazmayan herşey bu konularda aslında yetkinliği falan olmayan , kafasına göre NLP denen zımbırtıyı yapmaya çalışarak bunlara para kazandıran işlerden fayda gelmez
Regresyon ya da geriye dönük terapiler uzun sürer, eğer çok gerekli değilse daha kısa çözüm vaad eden teknikler denenmeli. Tşklr.
Nasil uzun surer?
Cevap
4Cevap
Tamamen boş bir felsefe / Geçmiş yaşam diye bir şey yoktur / Gördüklerin ve duyacakların kişisel bir meditasyondan başka birşey değil / Ölücek ve yok olacaksın, daha önce yaşadığı varsayılan yaklaşık 10 milyar insan gibi..
Ben Ateistim.. İslami felsefeyle yaklaşmadım yani
Olunce yok olman imkansiz. Cunku hersey bir dongu icerisindedir.
Karbon dongusu, azot dongusu , toprak dongusu gibi
O döngü içinde zaten vücut buldun../ Son atımlar / vücudundaki her ayrıntı senin son nefesinle birlikte son buluyor / Ananem kollarımda ölmüştü / son nefesi sonrası onu yatağına yatırırken derin bir şekilde nefesi yüzüme vurdu / Halk arasında ciğerlerin sönmesi /yani tüm hücreler ve bileşenlerin görevini bitiriyor ve toprağa karışıyor / hepsi bu
Regresyon şu istatistikdeki regresyon değil mi benim üretim planlama yaparken kullandığım o ne yaşam falan
Eğer uzman biri tarafından yapılırsa tedavi başarılı olur
yapılmış örnekleri var mı bildiginiz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar