Kesinlikle taraf tutmam, çünkü; iki tarafta Türkiye'ye ve İslam'a zarar veriyor. İki tarafta birbirlerini istemiyor bu ülkede. İki tarafında aynı tarafta olduğunu ve farkında olmadan dış güçlere hizmet ettiklerini anlatırdım.
Sağ-sol diye bir olay yok ne geldiyse bu memleketin başına Cahillikten, yobazlıktan, siyasi ayrımcılıktan geliyor En büyük düşmanımız eğitimsizlik çünkü ger sorunun hoşgörüsüzlüğün ve kavganın sebebi o.. O yüzden yerimde durur, karışmaz, milleti sükunete davet ederdim
Ülkece öyle bir dönemden geçiyoruz ki solculuk denilince kürt milliyetçiliği, pkk akıllara geliyor 😃 o yüzden sağ sol şu an çıksa sağ da yer alırdım, ha yok 80lerin sağından solundan bahsediyorsan tabiki sol 👊
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani diyorsun ki; ülkemizde şu an sağ-sol çatışması olsa onun adı sağ-sol değil, vatan hainleri ve vatanını korumak isteyenler olurdu. Doğru mudur?
Hislerime tercüman oldun 😃 tabiki öyle demiyorum öyle de zaten. Ülke de sağ-sol kalmadı artık pkklı ve milliyetçiler kaldı yani bu durumda tabiki milliyetçiyin. Vatan için ölünür!