"Beni kimse senin kadar sevmedi "diyor ama ..

şu anda ilişkimde herşey yolunda hatta muhteşem diyebilirim ama birgün biticek biliyorum .. beni çok sevdiğini biliyorum hissediyorum " kimse beni senin kadar sevmedi kimse bana senin kadar değer vermedi seni bırakamam " diyor bunu söylerken çok samimi olduğunu biliyorum ona inanıyorum .. geleceğe dair evlilik hayalleri kuruyor ev alma araba alma falan hesaplarını yapıyor ben önlemeye çalışıyorum çünkü biticek biliyorum bu günler aklıma gelip acı çekme istemiyorum hatta bunu ona da söylüüyorum kızıyor kırılıyor " bitmiyicek niye bitsin ki .." diyor.. çok değerli benim için ve bunu belli ediyorum ona ama dediğim gibi birgün biticek biliyorum ve muhtemelen benden soğuyan o olucak bitirmek isteyen bitsin diye bekleyen o olucak .. bu düşünceler mafediyor beni .. mutluyum ama sürekli her boşlukta aklıma bunlar geliyor mutluluğumu bile yaşayamıyorum geceleri uyuyamıyorum ağlamaktan .. ben onu çok seviyorum onsuzluk çok zor olucak ama alışmalıyım bu düşünceye .. ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum tek bildiğim biticeği .. ne yapmalıyım benn ?
"Beni kimse senin kadar sevmedi "diyor ama ..