Neden tesettüre girersin o içinde yatan fahişeliği maskelemek için mi, madem gidip yatacaksın onla bunla buna neden dini duyguları katarsın, sonra kapalı insanlarada ön yargı ile bakılmaya başlanıyor, sizce de haksızmıyım?

Adi_bende_sakli sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Açık ve dar giyinen kadın kul hakkına girer. Çünkü erkeği günaha sokar. Ama erkek de ikinci bakışı yaptığı zaman günaha girer. Evet kadınların cehennemde daha fazla olmasının sebeplerinin başında tesettür sorunu geliyor. Bir kadın ve bir erkeği düşünün karakterleri, ibadetleri hep aynı ama erkek dışarı çıktığında kıyafetinden dolayı günaha girmezken, kadın örtülü değilse günaha giriyor. Nur suresinin 31 ayetine değindim açık giyinenleri gördüm benim Rabbim örtünmeyi emretmedi mi benim peygamberim emretmedi mi benim dinimin emri örtünmek değil midir benim peygamberimin hanımları kızları örtünmediler mi kadının eli yüzü hariç her tarafı avret yeri değil midir.. ee havalar sıcak ne yapalım diyenler.. kardeşlerim böyle giyinerek kendinizi taa ateşin ortasına atıyorsunuz ateş soğuk mu sanki yapmayın Allah aşkına yapmayın uy. Kur'an-ı Kerim de : Deki cehennem ateşi daha şiddetlidir.. buyuruluyor...
Aksesuar olarak kullanıyordur çok şey yapmamak lazım.
Öyle ama herseyin kendi günahı var.
Acık olan içinde günah. Müslüman iseler.
Boylelerin amaci tesetturlu bayanlarin adini kirletmek baska birsey degil
Bu konuda ön yargı kabul etmiyorum ya saf mısınız
anlamadım ne demek istediğini?
Boş ver, sana değil özür yine
özür dilemene gerek yokta, ön yargı olmalı çünkü bu işi yapan çok ve kapalılar
Ayırt edebiliyor musun peki sen
evet ayırt edebiliyorum
sana şunu söylüyüm o kendini belli ediyor zaten tavrıyla
Sevindim
Bide bu sitede dikkatini çekti mi bilmem kirli iç çamaşırı hastaları türedi :(
Az once gordum aynen
böyle bişey istese erkek arkadaşın ne dersin merak ettim :D