Giderek daha kıskanç daha fesat biri olmaya başladım .... nasıl kurtulurum ?

çocukluğumdan beri sıkıntı çekiyorum ..istemediğim bir okulu kazandım bitirdim aile zoruyla .. sonra bitirince işe giremedim .. girdiğim işlerde başarılı olmadım ..yüz tane yere gittim geri döndüm kapısından . sonra hayatıma uygun biri girmedi .. zaten nasıl girsin sürekli evdeyim ..arkadaş ortamım yok ... yani hayatımda birşey bile güzel gitmiyor .. arkadaşlarımın çoğu evli işinde gücünde ..benden küçük kızlar bile evlendi çocuklu ... ben 27 yaşındayım birşeyim yok .. eskiden hiç kıskanç değildim artık çok kıskanç biri oldum ..herkesi kıskanıyorum ..benim neden yok diyorum hep .. bu giderek hastalığa taşındı .. bir kaç erkekle görüştüm amaçları cinsellikmiş .. benden istediklerini alamayınca kaçtılar ..oysa benle evleniceklerini söylemişlerdi .. birisi aldattı bende terk ettim ... kısacası hiçbirşeyim yok ..27 yaşındayım ve çok mutsuzum ... bide başbabakn 3 çocuk yapın diyor ..peki bu gençlik sıkıntılar içinde bunu düşünmüyorlar ... neyse o koonu ayrı ..ben bu girdaptan nasıl kurtulucam ?
Giderek daha kıskanç daha fesat biri olmaya başladım .... nasıl kurtulurum ?