Iki aylık evliyim. Ve herşey hayal ettigimin tam tersi ilerliyor. Hayattan soğudum. Ne uyuyasim var ne uyanasim. Karakter zıtlığı yaşıyorum eşimle. Ve sinirlendiği zaman çok ağır konuşuyor. Bana sizofrenlik demeye kadar geldi bu hakaretleri. Durduk yere boşanmadan falan bahsediyor. Boşanmak mi istiyorsun dediğimde ise cevap vermiyor hayır ama bu böyle gitmez diyor. En ufak bir şeyi başıma kalkıyor. Bilmediğim şeyleri yüzüme vuruyor. Ben çalışan bir bayandim benim annemde çalışan bir bayandi bunları bilmesine rağmen yaptığım ettiğim her şeyin kusurunu yüzüme vurup en ufak bir şeyde patlayabiliyor. Ben aşırı duygusal biriyim o ise gerçeklerle yaşayan aslan burcu erkeği. Elimden gelen herşeyi yaptım. Ama artık pskolijimin gerçekten boZuldugunu farkedebiliyorum. Onu kazanmak için her şeyi yaptım. Alttan aldım kendimi ikinci plana attim vb bir sürü şey. Ne yapmalıyım. Kendisi aslan burcu erkeği ve aramızda 10 yaş var.
Cevabın nedir?
KONU AÇAMADIĞIMDAN SORUNUMU BURAYA YAZIYORUM NOLUR YARDIM EDİN.
Merhaba arkadaşlar, son çare sizlere anlatarak destek bekliyorum uzun olduğu için okumaktan vazgeçen arkadaşlar olacaktır canınız sağolsun. Neyse arkadaşlar 8 veya 9 aydır bu sorunla uğraşıyorum. Aileme anlatmama sebebimde yok yere onları üzmek istemıyorum. Düşünmeden yapamıyorum ben. Gördüğüm her şeyi zihnimde canlandırdıgım seylerı bile düşünür hale geldim. Kurmalı oyuncak misali beynim. Kurmalı oyuncağın arkasında ki anahtar benzeri şeyi çevirdikçe hareketler yapar. Ama genelde hep aynı hareketi tekrarlar ya işte benim durumum da böyle. Kafamın arkasında o anahtar benzeri şeyi çeviriyor birisi. Düşüncelerim tekrarlanıyor. Yapamıyorum düşünmeden ve korkak birisi değilim herkes cesur bilir herhangi birşey olunca önden yüreyecek kadar yüreğim vardır fakat, küçücük seste kalbim hızlanacak duruma geliyor hızlanıyor hatta. İçimde anlamsız sıkıntılarla yaşıyorum. Hep aklım kötü düşüncelerde. Kendimi rahatlatamıyorum. Ne yaparsam yapayım içimde ki sıkıntı gitmiyor. Önceden bı kızla çıkardım çok sevmiştim onu. Onunla çıkarken böyle değildim. Düşünmezdim. Korkmazdım. Benden ayrıldıktan 2 veya 3 gün sonra başka erkekle çıktı. Unuttu beni. Nedeni buda olabilir mi? şu an sevmiyorum ve aklıma takmıyorum da ben bu yüzden sebebinin bu olacağını sanmıyorum. Sebebi ne olabilir lütfen yardım edin. Önce Allah'a sonra sizlere sığınıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılALLAH yardimcin olsun kardesim.
1-cinsel hayatini gozden gecir. Belki hafife aliyorsundur ama sorun yatakta olabilir.
2-once kendi karakterini inadini izlemeyi bırak onun yolundan git. Bak bakalim derdi neymiş
3-kendi karakterini degistir kisa bir sureligine ve onun istedigi bir kadin olmak yerine nefret edecegi biri gibi davran. Ters paikoloji yani.
4-bir sure ailemi ozledim kalabilir miyim de ailen ile kal 1 hafta kadar kimseyede caktirma durumunu. Bakalim ne kadar ozleyecek.
5- hic biri tutmazsa profesyonel destek al.
Bunlarin hicbiri olmazsa karar senin ayrilik her zaman hayatin icinde. Ama zor bir durum insaallah hayirlisi olur.122 Yorumla
Soran+1 yıl1 numarada problem yok. 2 onun için yapmadığım kalmadı is yerimi kapattım okulu bıraktım turbanlandim. 3 numarada su an zaten nefret ettiği her şeyin bende olduğunu söylüyor. 4 numarada geçen hafta kaldım ne aradı ne sordu bir hafta boyunca izlemedi yani. 5 numarada bana şizofren olduğumu söyledi doktora gitcez zaten
- +1 yıl
Yaslariniz kac ?
Soran+1 yıl19 . 29
- +1 yıl
Kucuk olan sensin demi kardesim?
Soran+1 yılEvet :(
- +1 yıl
Ama farkiniz fazla hic dusunmedin mi. Sorun yasta kardesim. Guven bana. Yani cok gencsin ayrilman mantikli olur. Kendine yazik etme. Para pul guzellik hersey bostur. Anlayis tek onemli olan. Sizde anlayis yok olmasida zor. Evlilik anlayisla yurur. Yol yakinken dön. Sonra hatirlarsin bu lafimi. Keske birlikte ev hayati yasasaydiniz evlenmeden imam nikahli olarak. Hem gunah islememis olurdun hemde insanlarin gozunde dul kalmis izlenimi vermezdin. Ama iyi dusun uzuldum valla durumuna
Soran+1 yılYukari tukursem biyik asagi tukursem sakal hesabi benimkisi. Ne yalacagimi bilmiyorum. Buyuklerim sabret herkes cekti duzelir diyor bense istemjykrum artik adini duymak eve gelmesini hic biseyini. Ama bosanirsam da olan bana olur. Af aff
- +1 yıl
Bosanirsan ne olacakmis ki sana? Insanlar neler yasiyor yahu. Dusunsugun sey dul olman mi? Kimse kimsenin ayrilip bosanmisligina bakmaz bu devirde. Bakmamalida zaten. Herkez hata yapar. Onemli olan hatadan donmektir. Bende manken biriyle 3 yil beraberdim nisanliydik. Guzelligine mi kandim bilmiyorum. Tam evlenecektik ayrilip kendimi kurtardim. Kendisi cok guzeldi yabanci zaten ama ici bostu :)) evlensem katil olurdum kesin. Rabbim herkesi hatalardan döndürsün insaallah. Bende eblenmek istiyorum. Sansima hep model kizlar denk gelir ama anlasamiyoruz. Anlasamiyorsan birak gitsin. Ben anlasacagim birini bulsam evlenirim gecmisi umrumda bile olmaz. Cok gordum temiz kizim diyip bana gelenleri kalsin oylr temizlik anlasamadiktan sonra.
Soran+1 yılAnneme ikinci evliliğini yaptı adam çok güvenilir biri babamın yerine gelebilecek en doğru kişiydi. Normalde sorun olmazdı ama ben dul damgası yiyip de anne evine gidersem elalem bir susar iki susar üçüncüye dedikodu çıkarır. Cimaz demeyin antep burası. Gidebilecek fazla bir yerim yok. Şu an sigara da yok. Para da yok. Yok olan şeyler çok.
- +1 yıl
Sende haklisin iste milletin agzina dusmek kotu. Aslinda o konusanlar gunahkar. Dinimizde bile boş ol diyip helal bir sekilde bosanabiliyorsun. Yani bizim insanlarimiz cakma musluman hep.
Soran+1 yılNe yapicam ben :(
- +1 yıl
Dusunuyorum senin icin ama birden bulamiyorum. Cunku evliligin ilk zamanlarinda cok nadir boyle seylerin yasanmasi. Ne is yapiyor esin?
Soran+1 yılReklamcı tabela falan
- +1 yıl
Kardesim peki sana para vermiyor mu? Az mi kazaniyor. Bu sorulari ozelden de yazabilirsin
Soran+1 yılYok ben bunu çözemiyorum ki. O yerimi zararına kapattım cebimde son bir kaç kurusum kalmıştı onu aldı bugünde para vermeyi unutmuş ne yapcam yemek. olmasa yemek yok der bir sey eksik olsa kavga çıkarır. Sigaram bile yok. bilmiyorum valla deli edecek bu adam beni
Soran+1 yılIs yerimi dicektim
- +1 yıl
Durumun oldukca kotu. Yanlis anlama maddiyat duzelir problem degil. Ama bu davranislar ve dusuncesizlik cok kotu
Soran+1 yılZaten madalyayı sıkıntı etmiyorum anlasabilsek keşke ekmeğini taştan çıkaracak bir eşim var tek sorunu benimle. Ben bekar iken herkes söylerdi beni güzellik olsun sesim olsun uğraşların olsun sürekli sosyal aktiviteler icerisindeydim ben. Benimle arkadaş olmayı bırak konuşmak için bile can atan o kadar taşırım vardı. Bunun evine geldikten sonra ne kendime öz güvenim kaldı ne gururum kaldı ne güzelliğin kaldı hiç biseyim kalmadı. Bana şizofren dediği günden beri nefes almak bile nefret ettiriyor. Yaşama olan tüm inancımı bitirdi ki ben yaşlısı genci demeden herkesi gülmekten kırıp geçiren birydim. Bilmiyorum. Benim olgusunun bir antepteyim farkındaydı ama ben bunu kocaman anlatamadim. ..
- +1 yıl
Senin yapacagin en iyi sey disari cikmak hava almak. Kafandakileri atmak ve bir sure daha buna katlatmak. Cunku ayrilmaya yanaşmiyorsun hic en azindan kendini zorla bir sure daha. Yoksa kendine zarar verirsin
Soran+1 yılYuva yıkmak hem ALLAH katında çok buyk günah hemde ayrıldıktan sonra pismanliklarimin ikiye katlanacaginin farkındayım. Yukarısı tukursem biyik asagi tukursem sakal hesabi benimkisi.
- +1 yıl
Alakası bile yok. Yuva yikmak tabiri baskalari icin gecerli. Kuran-ı kerim i oku bence. Dinimizde bosanmak helaldir. Bosanmanin harami olmaz ki. Her insan anlasamaz. Ben seni yanlis birsey icin desteklersem tabi yanlis oldugunu bilipte. Ozaman ben yuva yikan olurum. Bence biraz gormezden gel. Veya cinsel durumunuzu artirin. Yani surekli istekli ol. Belki tekrar baglanirsiniz. Cunku seven insan esine kotu davranamaz. Benim esim olacka ve ben kotu bir laf diyecegim oylemi? Kafami keserim.
Soran+1 yılCinsellikten sonra aynı kişiliğe bürünüyor
Bende kendimi kullanılmış gibi hissediyorum.
İşlerin içine burçları atmayacaksın, duygusallıktan kurtulmaya güçlü bir insan olmaya çalışacaksın kişisel gelişim kitap ve dergilerine yönel, ayrıca evhamlık vs gibi sıkıntıların varsa bunlar için yardım al. Eşinle anlaşamadığınız ne konu varsa onları bir kağıda yaz eşinden bu konular hakkında neler bekliyorsun onları yaz sonra bir kağıdada eşin yazsın o neler bekliyor sonra oturup anlaşın neler yapılabilir vs Ayrıca yarın git beş sevgi dili adlı bir kitap var onu kesin al oku. Ve 10 yaş fark var yazmışsınız evlenmeden öncede 10 yaş vardı şimdi ne değişmiş olabilirki hiçbir şey evlendik değip hayatınızı altüst etmeyin boşanma gibi karamsar cümleler kullanmayın herşey geçici. En kötü evlilik terapistine ya da psikolağa da danışabilirsiniz.
00 Yorumla
kıyamam sana yaa. hayallerini kırıyorlar insanın böyle :/ üzülme ya işiyle ilgili bir sorun olabilir mi? ayrıca bende aslan burcuyum ama böyle yapmıyorum karsımdakine kafası birseye bozulmus sinirini sana atıyor bence bir de 2 aylık evlisin cok tuhaf belli etme iyi davranmaya calıs bakalım neler yapacak
03 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapmadım ki yukardaki yorumları oku anlarsın ne çektiğimi. Adam gibi derdini anlatsın kolay kanat olayım. Ama yok hakaret ilgisizlik diz boyu
Soran+1 yılKonuştuk bunları defalaca
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
33Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. ya bunun burçla alakası yok burada ki olay insanların birbirine olan anlayışı bence nasıl tanıştınız nasıl evlendiniz bunları bilmek gerek bence hem sen ona sürekli boşnamka istiyormusun diye sorma boşanalım o zaman de direk bakalım bu nu duyunca ne diyecek sonuçta senin hataarın varsa bunu birlikte aşmanız gerektiğini bilecek yaşta olduğunu ve olgunlukta olduğunu düşünüyorum değilse de bence sen boşanmayı isteyebilirsin
155 Yorumla
Soran+1 yılYok onu da diyorum bilmiyorum deyip kenara geçiyor. Burça takıntılı degilim
Soran+1 yılDefalarca yaptık bu konuşmayı defalarca eski haline döndü
Soran+1 yılYaptık. Ailemin yanında yeni sayfa açtık dedik eve geldik ikinci güne yine eskilerden başladı.
Soran+1 yılKaç kişi öyle diyor artık.
Soran+1 yılAntep.
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGidicez bir ay sonra bakalım. Benim götürecek doktora kendisine de ben vesile olcam
Soran+1 yılBana şizofren dediği için giricez doktora. Doktor bu kiz bizden sağlam dese yine inanmicak bunu da biliyorum.
Soran+1 yılKolay degil
Soran+1 yılAh ah boşverin :)
Soran+1 yılAilem arkamda duruyor durmasına da yıllardır çile içinde savastik biz. RABBIM imtihanimizi öylesine ağır kıldı ki. Bosanirsam ailemin yanına gidemem ailem kucağını açmış beni beklesede. Babam vefat etti yıllar önce Anneme ikinci evliliğini yaptı. Babamın yerine gelebilecek tek kişiydi belki. Dul damgası yedikten sonra evime gidersem elalem bir susar iki susar dedikodu çıkar ailemin başını agritirim. Bunu onlara yasatamam u
- +1 yıl
senin işinde zor ben sana ailenin yanına dön demedim hem kendi ayakalarının üstünde durabilirsin dedim sonuç olarak bunu yapmışsın hem o dul damgasını yapıştıranlar utansın sen değil hem belki hayırlı olur başkasını bulur onunla evlenirsin annenin karşısına çıkan ikinci şans senin karşına neden çıkmasın bence korkunun ecele faydası yok
Soran+1 yılBilmiyorum :(
Soran+1 yılBu evliliğin bitmesinden hiç k orkmuyormus görüntüsü mu vereyim
Soran+1 yılPeki birde bunu deneyelim de boş. Inanç da yok umut da
Soran+1 yılBaştan beri kimlere hangi bir sorunu anlatmadim yorumları okuyun ama hepsini ondan sonra bana umutsuz derseniz oturup umutsuz olduğumu kabullenecek.
Soran+1 yılKabullenicem
- +1 yıl
bak sen kendine olan inancını kaybetmişsin tamam ailenin evine dönmenede gerek yok sonuçta sadece arkanda olsunlar budurum da ve sen kendine güven ona seni kaybedeceği hissini ver değişmez ise zaten asla düzelmez kadın sığınma evleri var oralara gidersin ve devlet sana sahip çıkar kimsede laf söz etmiş olmaz karşına gerçekten anlaşa bileceğin biri çıktımı da evlenirsin işt bu kadar basit ama sen kendine güven ona seni kaybedeceği hissini yaşat mesela madem sen şizofren oluyorsun ona deki şizofren biri ile aynı yatağı paylşama madem ben kötüyüm benim aynı yatakta yatma önce yatağını ayırmakla başlaya bilirsin bunlar senin dinende yapman gerekenler namaz kılıyor mu eşin? tahminimce kılmıyor namaz kılmayan birinin yüreği yumuşamaz onun içinde sen namaz kılmıyorsun benim seninle olmam yanlış ne zaman namaz kılacaksın o zaman birlikte olacağız de mesela bunlarda senin dinen hakkın daha çok açıkmalama yapabilirim onun düzelmesi için namaz kılması şart yan biraz üstüne gideceksin
- +1 yıl
yemek parası bırakmamış yemek yapamadın derse hangi parayla malzeme alacaktım ya da malzeme aldında ben mi yapmatım dersin yani cevap ver sakın altta kalma bu tiplere karşı hep alttan alırsan ezmeye devam eder her şey olacağına varır şizofrensin falan derse sen kendine bak de mesela doktora gidelim bakalım hangimiz hasta de yani kendini ezdirme seni ezilecek biri olarak görmesine her dediğini de yapacak biri olarak gösterme
Soran+1 yılYok artık yapmıyorum zaten hakliysam susmuyorum Hz. ALI nin de dediği gibi. "Doğru bildiğin yerde susma "
Soran+1 yılTesekkur ederim gerçek yaşınız nedir bazı konuşmalarda 18 yaşındaki bir genç gibisiniz bazı konusmarda ise 35 yaşındaki bir olgun gibi
Soran+1 yılAnladım abi peki herşey için çok tesekkurler
Soran+1 yılAmanin adı neydi
Soran+1 yılTehlike yokmuş :))
Soran+1 yılEşimin kariyerini sarsmak istemem ne kadar sorun yasarsak yasayalim
Soran+1 yılHer neyse ışte.
Soran+1 yılAmin insALLAH cumlemize.
Soran+1 yılHerşey için çöl saolun. ALLAH A emanet olun.
Soran+1 yılInşALLAH :) inancımı hayat enerjimi tekrar toplamak istiyorum. duanizi eksik etmeyin abi.
Soran+1 yılALLAH im razı olsun InşALLAH
babanın annenın yanına gıt. bırz olda kalmak ıstedıgını soyle. aılenle konus. kocanada ıyı degılım de. karnında cocukla bunlara katlanma sonra bakarsın caresıne. ben gebelık evrelerınden anlamam ama etkılenırmıs cocuklar boyle seylerden. Ikınızınde o cocugun psıkılojısını bozmaya hakkınız yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yokki
Soran+1 yıl☺☺ guldurdunuz tesekkurler
Bence yaşınızdan dolayi seni kiskaniyor olabilir hatta tahminim sen esinden daha hos görünen birisin kendi eksiklerini seni ezerek sana hakaret ederek örtmeye çalisiyor olabilir.. seni oldugun gibi sevmesini saglamalisin bunun icinse basta yaptigin hatalari gzden gecir derim kapanmissin onun icin okulunu birakmissin onun istedigi kisi olmaya calisirken kndinden uzaklasmissin bunu yapma seni nasil isteyip sevdiyse o halinde kalmakta israrci ol..
00 Yorumla
+1 yılCanim bence sen artik fazla yipratma kendini, esin seni sevse zaten böyle olmazdi, ki sen mucadele de etmissin zaten, daha 2 aylik evli olmaniza ragmen durum böyleyse, bosu bosuna geciktiripte sonradan pisman olma, ama yine de hala senin icinde ona karsi sevgi varsa biraz daha mucadele et, olmuyorsa cok geciktirmeden ayril.
01 Yorumla
Soran+1 yılMantık bunu söylüyor zaten. s
+1 yılaslan olayını bir .. geç. olay hayvanlığa girmeye başlamış. al karşına bir konuş. de ki "derdin ne la?" baktın yine saçmalıyor de ki "olm derdin ne?" atar mı yapıyor sana "karınım l*n senin neyin atarını yapıyorsun bana?" de.
05 Yorumla
Soran+1 yılÜstü kapalı defalarca dedik. Kölesi olmamı istiyor
- +1 yıl
erkeğinin kölesi ol tabi. ama sana adam akıllı baksın. sanki kendisi ile seni yarıştırıyor
Soran+1 yılÖyle yapıyor zaten karşı komşunun çocuğu gibi davranıyor. Bir yardım istiyorum niye sen ışte gelip bana yardım ediyormusun diyor
- +1 yıl
derdini bir öğren.
Soran+1 yılBenim derdi. Bu böyle gitmez deyip duruyor durduk yere. Oturusumu beğenmese tuhaf tuhaf bakıyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne yaparsan yap sakın başka birinin başını yakma birkaç yıllık evli bir bayanla beraber oldum herşeyimi ona verdim güya haytının en mutlu yıllarıydı sonu hüsran olan sadece bana oldu sakın ama sakın başka birini daha canını yakma belki gereksiz bir tepki oldu ama kadınlardan iğrenir oldum artık
00 Yorumlabu tür şeyler genelde evliliğin ilk yıllarında olmaz olayı en başından ve iki taraftan dinleyerek çözüm bulmak daha sağlıklı olur. bu yaşadıklarının mutlaka arka tarafta bir nedeni vardır. yardımcı olmaya çalışayım istersen ama konuyu bilmek lazım
016 Yorumla
Soran+1 yılNeyi bilmek istiyorsunuz söyleyin
Soran+1 yılNisanliyken başladı görücü usulü evlendik. Iki defa yüzüğü cikarmistim ama herkes evlilik stresi geçer dedi çevre kurbanı oldum. Yemek yaptım bir kac kez tadına falan bakmadı ama normal günde kendisi yanimdayken yaptığımda yiyor. Ailesi ile aramadı çok iyiydi taki ben bir iki günlüğüne ailemin yanjna gidene kadar. Aramız iyiydi ailemin yanına gitmek istediğimi söyledim çok sıkıldım diye. Tamam demişti. Benim ne aradı ne sordu. Ailesi de aramadı sormadı benim sesimi falan ses kaydına alıyormuş tartıştığımız da. Ailesine ne dedi ne etti bilmiyorum su ii gündür bana çok soğuk davranıyorlar.
Soran+1 yılNisanliyken farketmişti bu karakterde olduğunu. Anne lerin yanında farklı benim yanımda farklı davranmaları falan. Ilk tanıştığımız sıra duygusal svecen olgun anlayışlı çağdaş olduğunu falan söylemişti. Bunların olmadığını farkettiğinde an yüzüğü cikarmistim. Ama tek başına evleniyor diyerekten çevrenin stres yaklasmina ayak uydurup tekrar kandim
Soran+1 yılEvet farklı dünyaların insaniyiz. Bunlardan onun haklı olduğunu varsayalım. Bana sizofrensin demesi. En ufak bir şeyi başıma kalkması. Ya kalkıp evi gezdi farklı bir odada köşede az bişey toz kalmış diye kıyamet kopardı bana
Soran+1 yılBenim inancım yok düzeleceğine. Bir dediği bir dediğini tutmayan birine nasıl inanabilirim ki artık. Ki beni üzdüğünü gülüm cicim ayiini nasıl unutayim. Hadi onuda geçtim hangi ettiği hakareti unutupta canim deyip sarilayim.
Soran+1 yılMalesef yok :(
- +1 yıl
ben yardımcı olmaya çalışayım istersen
https://www.youtube.com/watch?v=488aUlKnC_8
Soran+1 yılNormalde olsa dinlerdim ama bu tarzlara bile tahammulum kalmadi artik tesekkurler
Soran+1 yılPeki çok saolun
+1 yılAdam boşanmak istiyor gayet açık. Yol ver gitsin, psikolojinin bozup akıl hastanesine yatmadan dön bu yoldan
06 Yorumla
SoranBenim kafamda ürettiğimiz sonuç da bu ama neden direktör söylemiyor o zaman.
SoranDirek pardon
- +1 yıl
Sessiz kalmak evet demektir. ve sen teklif edip önerince nafaka muhabbetinden de yırtar. kendi istiyor olur. senin ailene karşıda kızınız beni istemedi der. tereyağından kıl çeker gibi kurtulmak istiyor olabilir.
Soran+1 yılAynen benim kafamdaki de bu
- +1 yıl
umarım en kısa zamanda bu durumdan kurtulursun, çünkü psikolojik olarak yıpranacaksın. ya da sende ona karşı psikoloji uygula. ama ilişkini kurtarabileceksen çare ara. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılNasıl pskoliji uygulayim
Bosanmaya hemen kalkmayin. Once bekleyin.
Biraz kendinize zaman vererek ayri kalmayi deneyin. Cok ustune gitme.
Kendini de heder etme.01 Yorumla
Soran+1 yılBir defa dinlenmeye diye gittim annemlere kavgalı bile değildik. Hiç bir halat yaramadı. Tekrar ayrı kalalım dersem oyuncak mi bu der
+1 yılBazen olmaz hayat istediğini sunmaz sunsada uymaz ya zaman yanlıştır ya mekan ya da insan
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle.
+1 yılne yaparsın bilmiyorum ama çok fazla yıpratma kendini, üzüldükçe işler ters gider olacağına varır. sen iyi korun çocuk falan olmasın 10 yaş sorunu şimdiden başladıysa ilerde daha da zor. çok kasma düzelmesini bekle ama olmuyorsa da zorlama
01 Yorumla
Soran+1 yılTskler
- Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki 10 yaş da bazı şeylerin sebebini özetliyor. 10 yaş kim ne derse desin çok fazla !!
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleymiş :(
- +1 yıl
Maksimum 4 yaş olmalı çiftlerin arasında. 4'ten fazlası fazla.
Soran+1 yılÇok da önemi yok bu saatten sonra bu bilginin bana.
- +1 yıl
Öyle ama keşke evlenmeden önce göz önünde bulundursaydın. Yani iyi anlaşıyoruz falan filan da yetmiyor. Evlendikten sonra niyeyse bazı erkekler sapıtıyor.
Soran+1 yılBuda o sapitanlardan.
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılo düzelmez canım. yol yakınken sen geleceğini planlamaya başla ve asla hamile kalma.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende kalmamaya çalışıyorum istemiyor zaten kendisi de bir erkek çocuk istemez mi ya. Boşanma olursa ortada kalirmis
Kendini düşünerek hareket edeceksin. Bir kişi için hayatını alt üst etmeye devam edemezsin. Yapman gereken tek şey o kişiden ayrılıp psikolojik destek alman.
029 Yorumla
Soran+1 yıl:( herkesin bana bakışı bile değişecek. s
Soran+1 yılBurası G. antep herşeyden önce bakış değişir.
Soran+1 yılBenim için iyi kötü farketmez insanların yaptıklarından çok yapmak istediklerine bakarım. Büyük bir hakimiyetin içinde yaşamam suç olmamalı. Yoluna bakmaya çalışıyorum InşALLAH iyi olur
Soran+1 yılAslında okudum da sanırım diğer insanların ne düşündüğünü gerçekten dikkate alıyorum ozur dilerim. Mantikli dusunemiyorum su sıralar. .
Soran+1 yılSonuç olarak bir şeyi düşünce olarak bile olsa yanlış yaptim
Soran+1 yılBenim elimden geldiğince hata mi düzeltmeye çalışırım valla diğer insanları bilemem.
Soran+1 yılBilmiyorum dedim ya mantığım su sıralar daha sık tatile çıkıyor.
Soran+1 yılBen ne yapcam bu arada.
Soran+1 yılGözüme gözüme giren gerçekler valizimi son parçasına kadar açarsa
Soran+1 yılTam beni anlatiykr
Soran+1 yılSürekli ip kopacak korkusu yaşamaktansa kendime sağlam bir yol cizmeliyim.
Soran+1 yılAma ya ip saglamsa ve ben sallanmasindan dolayı yargısız infaz yapmış olursam :(
Soran+1 yılYa ip eksik noktalarını benden sakliyorsa.
Soran+1 yılBilmiyorum kafam çok karışık be abi :( pskolijimin bozuluyor bunu gerçekten farkedebiliyorum
- +1 yıl
Psikolojin bozulmuş bile. Uzmana gözük derim. Tam detayları bilmediğim içinde şöyle yap böyle yap kesin kavramda da diyemiyorum :S Ama sen bir uzmana git. İş çıkış saatim gelmiş benden bu kadar yazarsan anca eve gittiğimde cevap veririm. O yüzden geçici bir süreliğine kafanın içini boşalt ve ne yapmak istediğini düşün.
Soran+1 yılAynen kafamın içini boşaltıp herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmem lazim
+1 yılAblası bu anlattıkların sonuç. Sen nedeni yazmamışsın ki sana bir fikir belirtelim. Mesela eşinde çalışıyormu? Kim daha çok kazanıyor. Kaynanan ile aran nasıl?
03 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsini yorumlarda yazdım rica etsem okurmusunuz
- +1 yıl
bu sorduğum sorulardan hiçbirisinin cevabı yok yukarıda. Bence sen yazdıklarını bir daha okurmusun.
Soran+1 yılYorumlarda dedim beyefendi.
+1 yıltavrını koy istemediğin şeylerin yapılmaması gerektiğini anlat ona anlamıyorsa tavır al ve boşanma lafını ilk kullanan sen ol hep ki seni kaybetme korkusu yaşasın :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYa kaybetmekten korkmuyorsa :) ben o lafı kullanırsanız birde onu başıma kalkar her tartışmada.
- +1 yıl
bak tatlım korkarak onu daha cok kaybedersin emin ol edenin kıymeti oluyor. tasdiklendi.
Soran+1 yılKorkmak değil o kaybetmekten korkmuyorsa bunu söylemem ise yaramaz anlaminda
Aslan burcu erkeği diyerek neyi kastediyorsun? Bnde aslan burcu erkeğiyim ve aksine çok duygusalım yani burç olayını kafana mı taktın işte aslan burcu erkeği şöyle yapar böyle yapar diye acaba?
07 Yorumla
Soran+1 yılYok onunla alakası yok bir kaç yorumu okuyun anlarsınız ne demek istedigimi
Soran+1 yılYolayin müsait bir anda okumaya calisirim
Soran+1 yılBuraya yazın.
Soran+1 yılPki
- Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılbunun burçlan ne alakası var.. cahilleşmeyin lütfen.
yüzünüze vurduğu şeyler mesela nedir?012 Yorumla
Soran+1 yılYa sen anne evinde bir sey o grenmemissin. Veyahut nisanliylen söylediğim bir şeyi her tartışma da yüzüme vurmaları. Sen hayal dünyasında yaşıyorsun. Yerde bir toz görse kavga çıkarıyor. Ve vs vs bir yığın sey
- +1 yıl
söyle bir bakınca yaşın gereği biraz gerçekci bir kadın olmanı beklemesi normal ama ev işi vs onlar yavaş yavaş öğrenilecek şeyler
Soran+1 yılBen 19 yaşındayım o ise 29
- +1 yıl
öte yandan birazda erken evlenmişsin. acelen neydi acaba?
profilde 25-29 yazıyor.
Soran+1 yılBu profili bir ablam için açmıştık kullanmadı. Aman ya.
Soran+1 yılVallahi yoruldum.
- +1 yıl
karakterini ikinci plana atmak yerine karakterinin güçlülüğü ile etkile sende onu.
ev işine vs gelince bunlar zor şeyler değiller
Soran+1 yılDeğil tabi ama ewin bulunduğu konumdan dolayı bir saat içinde tozlaniyor her yer
- +1 yıl
ozaman eşine söyle klima taktırsın kapat camı pencereyi olsun bitsin.
Soran+1 yılParasida kiymetlidir onun simdi avrat ol tekrsr tekrar temizle der
- +1 yıl
arkadaş derdin neydi neden evlendin ozman
Soran+1 yılSadece inandım anlattığı gibi biri olduğuna.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğin en zor zamanlarıdır bu ilk zamanlar. Cicim ayları diye bir şey yok aslında. Biraz sabret zaman geçtikçe birbirinize uyum sağlayacaksınız
05 Yorumla
SoranAma gerçekten zor hakaret aldığım nefes gibi oldu kendisi için is yerimi kapattım okulu bıraktım turbanlandim ben istediğini yaptıkça daha çok istemeye başlıyor. Bıktım :(
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun. Bence alttan alırken artık "üzüldüm, kırıldım" şeklinde ifade et. Yani kelimelerine dikkat etmesi lazım, biraz pişman olmasını sağlaman gerek.
Soran+1 yılOlmuyor keşke olsa. Ben dayanamayıp agladigimda bile kac defa evde tek bıraktı da gitti
Cevap sahibi+1 yılHerife bak ya... Dua et de insan olsun kızım ne diyim ya. Zaten aslan burcu erkeğinden de nefret ederim.
Soran+1 yılEdiyorum :(
+1 yılAlttan alarak yanlıs yapmıssın
sanırım direk evlendiniz01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl direk
+1 yılÜzülme eğer mutlu olamayacaksanız ayrılmanız en mantıklısı
03 Yorumla
Soran+1 yılA yrilirsam belki daha da mutsuz olabilriim
- +1 yıl
o zaman onun dediklerine uy onunla hayaller kur bu onu mutlu eder birazcık fedakarlık yap gerisini o yapar zaten.
Soran+1 yılIş yerimi kapattım okulumu bıraktım ki okul benim için herkesten önemliydi turbanlandim ve dediği herşeyi yapmaya devam ediyorum. Daha mytsuz olurum demem onunla alakalı değil dul damgasını yememden dolayı olur
Tuhaf rest çekecek ne var bide evlendi seninle, Bence tepene çıkarmaya başlamışsın yazık.
03 Yorumla
Soran+1 yılErkekliğin kullanmak istiyor ama nasıl yapacağını bilmiyor ogrenemeyecekte. Bana kızarak bağırarak nereye kadar
Soran+1 yılAnlattılar :(
+1 yılÖnce burç takıntılarından kurtul. Burçları bir eğlence diye duşun. Durumun zormuş
06 Yorumla
Soran+1 yılBurç takıntısı asiri yok zaten. Ama ne diom. s
- +1 yıl
Benim görüşümu yazayım. Fakat evlilik konuları sorumluluk gerektiren konular. Kendine göre ölçüp biçip sorumluluğunu üzerine alarak uygulamalısın
- +1 yıl
Çocuk yaparak ilişkinizin düzeleceğine inanıp hareket etme. ilişkiniz düzene girerse çocuk yaparsınız.
Soran+1 yılDefalarca yapmasam bunu neden buraya yazayım.
- +1 yıl
güzelce konuşmayı dene. Benimle evlendiğin için mutlu olmayabilirsin. senin için yanlış seçim olabilirim. bunu insani bulurum. fakat hem beni yanlış tercih olarak görüp ve bunun suçlusu olarak beni gorursen anlayış göstermem. lütfen beni yanlış tercih olarak goruyorsan açıkça soyle. beraber çozelim. Kendi hayatını zindan etme.
Soran+1 yılInanın bu tür konularda konuştuk defalarca 😔
Karakter zıtlığı'nı evlenmeden önce fark etmediniz mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılStresine verdik tek başına evleniyor diyerekten.
Soran+1 yılGaliba :(
ilk zamanlar olur öyle zamanla alışırsınız birbirinize
08 Yorumla
Soran+1 yılUnutulmayacak hakaretler dönüyor zaman geçince onlar nasıl unutulacak
Soran+1 yılKi ben o kadar duygusalken :(
- +1 yıl
büyük olan o , senin yaşındaki halini hatırlayıp ona göre davranması gerekiyor. sanırım evin reisi benim ben erkegim benim lafım gececek tavırlarında. ilk zamanlar bütün evliliklerde bu sürtüşmeler. çok erken evlenmişsin daha cocuk sayılırsın. boşanmak toplumuzda en çok kadını yıpratıyor ona göre düşün
Soran+1 yılNe yapcam bosansam bir dert boşanmadan bir dert
Soran+1 yılGittim diyorum bir hafta boyunca ne kendisi ne de ailesi aramadı.
direk boşanma davası aç hayatın boka sarmış ilerde daha da kötü olacak evlilik şans..
04 Yorumla
Soran+1 yılBen açarsak suçlu olurum ışte. Bitecekse bile o bitirmeli
Soran+1 yılBen ne yapicam nerde kalcam. Bayan senarist bunu da yaxarmisin
- +1 yıl
bir yerde kalmıyorsun, önce dediklerimi yap boşanmayı kocana okeylet sonra avukattan gün al dışarıda avukatla buluşun o size ne yapacağını söyleyecek gün alınacak 10 dakikada boşanacaksınız. Kocana kesin ve net olarak boşanmak istediğini belirt konuları kıvırarak değil net anlat.
+1 yılbosanmak istiyor fakat yumasak yurekli oldugu icin evet ayrilalim diyemiyo. cocuk yoksa ayrilin bence yol yakinken
00 Yorumla
+1 yılGecti borun pazarı sür eşeğini Niğde'ye fuat abi 😂😂
00 YorumlaEvlilikten önce kaç ay beraberdiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılIki falan
Soran+1 yılCalisitigim yerde annesigil gelip buldular beni
Soran+1 yılSorusturduk ailesinin kendisini davranışlarına baktık herşey yüzde yüz yolunda gibiydi.
işte ben buyüzden bekar takılıyorum :D
00 YorumlaSıkıntı aranızdaki 10 yaş farkta
07 Yorumla
Soran+1 yılSırf beni el üstünde tutar dedik tam tersi çıktı adama annelik yapıyorum :(
Soran+1 yılKendisine yaklaşırken kullandığım her şeyi terse çekiyor. Ben IŞ testinde yüksek zeka çıkmıştım. Kendisine bunu nisanliyken söylemiştim her sorunda "ama yok sen IŞ testinde yüksek zeka çıkmıştım demi " diyerek başıma kalkıyor.
Soran+1 yılBayan küçük hemde :(
Soran+1 yılAmin InşALLAH
+1 yılAllah yardımcın olsun
01 Yorumla
SoranSaol 😕
+1 yılZamana bırak her şeyi sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılElden başka bir sey gelmiyor zaten.
+1 yılÖzelden mesaj atarmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHyr
- +1 yıl
Sen bilirsin amacım yardimci olmaktı daha sen ne anladiysan
+1 yılbunu erkeğinle konuş her şeyi anlat ona
022 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca anlattim
- +1 yıl
o zaman eşin de sıkıntı var anlamıyorsa yapacak bişe yok ilişki 2 kişiliktir sen bence eşine bunu anlatmaya çalış beni eş olarak aldıysan anlamaya yardımcı olmaya çalışmalısın de
Soran+1 yılDefalarca dedik
- +1 yıl
eşini bir uzmana götür ama istersen öncesinde bir kayın validenle konuş sonuçta bir ailesiniz bide cinsel sorunlarınız varsa sıkıntı olabilir
Soran+1 yılGiricez doktora ama benim için. Sen gitme sen gitmem dedim bende gider InşALLAH
- +1 yıl
umarım iyi olursunuz ama eşine biraz anlayış gerek
Soran+1 yılBaya gerek :(
- +1 yıl
kadınlığını kullandın mı sen eşine karşı bence her erkek yumşar
Soran+1 yılDefalarca yaptım. Ama o işten sonra eski karakterine döndü
- +1 yıl
benim elimden gelen bu bana göre eşin sıkıntılı belkide sana anlatamadığı sıkıntıları vardır anlamaya çalış bir eşini
Soran+1 yılDefalarca yaptım onu.
- +1 yıl
bu adamı nerden buldun sen ya
Soran+1 yılGörücü usulü. Onlar beni buldu.
- +1 yıl
sen kendini üzme düzelir düzelmezse boşanırsın
Soran+1 yılÜzmemek elde değil evlendikten sonra bile kilo veriyorum sıkıntı stresten hala :(
- +1 yıl
iyi şeyler düşün hayatta sıkıntısı olan tek sen değilsin daha kötüleri var onları düşün
Soran+1 yılDüşünüyorum
- +1 yıl
ne güzel işte rahatlamaya çalış
Soran+1 yılzor.. nefesimi boğazıma kitleyen bunca duygu izin vermiyor mutlu olmama.
- +1 yıl
unut ozaman onları
Soran+1 yılAkşam eve gelince yenisini eklicektir.
- +1 yıl
sende ona mükemmel olmadığını anlat ama çok ileri gitmeden
Bir sey dorucam senin calisman ona dokunmuşmu
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılaşk evliliği değilmi? ne üzücü
05 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulu
- +1 yıl
ne biliyim ikinizde çalışıyorsunuz filan ya ondan aşk sandım, ama durum gerçekten kötü tedavi olmalı eşin
Soran+1 yılBen iş yerimi kapattım o çalışıyor sadece
- +1 yıl
anladım çok önemli değil oi ama tedavi olmalı eşiniz
Soran+1 yılInşALLAH olur yoksa ben deliricem
+1 yılDua et biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum sürekli :(
Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. senin burcun ne?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zulm ediyorsa bosanin bence
00 Yorumlakarıcım? sen misin?
00 Yorumla
+1 yılseverekmi evlendin
06 Yorumla
Soran+1 yılHayr
- +1 yıl
o zaman durumu iyiydi sırf bu yüzden evet dedin
Soran+1 yılÇok biliyorsunuz neden profesör falan olmadınız. Durumu iyi falan değildi beni mutlu edeceğine inandım hepsi bu !
- +1 yıl
haha sizde çok komiksiniz neden standup yapmıyorsunuz, neye göre karar verdin seni mutlu ediceğinine, tipimi, havasımı, yakışıklılığımı, ya kesin abi kesin bunlardan sebeb, yüzde yüzünüz düz mantıkta böyle işliyor
Soran+1 yılOturduk saatlerce konuştuk anlattıklarına dayanarak acılarına bakarak acı diye isimlendirdigi şeylere bakarak yaklaşımlarına bakarak ortaya bir konu atarak istemediği bir şeyi sevdiğimi söyleyerek vs vs vs. Siz karşınıza çıkan güzel kızları incelemeye devam edin. Benim sorunum sizin bakış acinizin çok dışında bayim
- +1 yıl
malmı bu incelicez, zamanında sana deli gibi aşık olan adamla evlenseydin şu an mutluydun hanımefendi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörücü usulumu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Pskolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler