Kuzenim sevgilimi elimden aldı napıcam ben?

5 aylık bir ilişkim var 1 ay önce kuzenim bizde kalırken kuzenimi sevgilimle tanıştırdim iyi anlaştılar. Her neyse herşey normalken bigün sevgilimle akşam yemeğe gittik ordan çıkınca bu bana sahile gidip biraz içelim vs dedi tamam dedim geldik buda biraz fazla kaçırdı bankta oturuyorduk hafif uyukladigini gördum. O an telefonu çaldı. Baktım en yakın arkadaşı açtım uyukladi falan dedim. Sonra bişeyler bakarken telefonunda görsellere girdim bir kız buna açık saçık bikaç foto atmis whatsapp ına baktım kim olsun kuzenim ama bu konuşmaları silmiş tabi sadece foto kısımları duruyor uyandırdım bağırdım çağırdım işte o kendi attı vs diyince sinirle kuzenime gittim geldik odasına tokat attım bu ne dedim gösterdim oda sen kimsin bana hesap soracağına sevgiline sor dedi kendi telefonundan yazışmaları okuttu. Sevgilimde ona o tür fotolar atmış 3-4 defa sanal yapmışlar. Çıktım gittim sevgilimin de ağzına ettim ayrıldım. Ama kuzenimle ve sevgilimle aynı sitede oturuyoruz. Bigün bir baktım bunlar sürekli birlikte bahçe de beni gördüğünde kuzenim ona sarılıyor öpüyor. Sinirden delirmek üzereyim. Artık dışarı çıkasim gelmiyor bile napıcam ben off?
Kuzenim sevgilimi elimden aldı napıcam ben?